29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Borůvko tak držím palce at je vše o.k. ..holky já už jdu 19.9. září na první screening..a poslední MS jsem měla 16.7. takže zase tak daleko od vás nejsem....takže kdo chcete mi pošlete do SZ nějaký info..např. věk,jestli už doma máte dítko,jak dlouho jste se snažili,TP..nebo co vás napadne...nejsem v tom moc zběhlá
Upravil(a) Lucka 1 (9. 9. 2011 14:53)
Není tady
Ahoj Jaňátka,
tak máme konečně paťulinek
už se těšm, až si o víkendu trošku schrupnu
Záda trošku povolila, ale pořád nic moc. Rozháním to pouze hořčíkem, neměla jsem odvahu vzít si ani paralen..
Tak hezkou dobrou noc
Není tady
Hezkou sobotu
Jé Zuzi tak snad záda bolet přestanou a paralen můžeš v pohodě
Tak už jsem se pustila do nástěnky,zatím jsme tam jen já a Zuzi tak se těším až se přidají další
Není tady
Luci, tak jsem se přidala taky ... možná by bylo ještě pěkné pod každou holčinu udělat stejný metřík, ať je na první pohled zřejmé, jak postupuje a nemusí se to lovit v příspěvcích
Není tady
Se hezky rozrůstáte ! Jé Popi, ty máš TP na moje narozky....
To bude krásný březňátko!
Upravil(a) misha88 (10. 9. 2011 10:43)
Není tady
Zdravim vas, jarnatka, to je ale nostalgie. Nase unorove jarnatko ma uz skoro 7 mesicu. No uteklo to.
Preju vam pohodove tehu, pekna pupenda a at vam neni moc blivno.
Není tady
Popí super,že si se dopsala nejdřív jsem přemýšlela,jak si to dokázala až pak mi došlo,že si moderátor
S těma metříkama mě to taky napadlo,ale chtěla jsem počkat až nás bude víc..tak už jsme dvě,tak jdu na to
Není tady
ahoj no jasně vítáme tě,písni mi údaje o tobě ty co dáme na nástěnku do soukromé zprávy
Není tady
Ahoj jarňátka 2012 ,
taky vám přeju ať vám pěkně rostou bříška, úspěšné kontroly a ať brzy přejdou nevolnosti. Ty jo, utíká to, muj Matýsek je Jarňátko 2010
Není tady
medvedice napsal(a):
Máš to tam:)
Tak už jsem tě přidala..kdyby si chtěla ještě něco přidat tak písni..a jak dlouho jste se snažili? a jak se jmenuje malá? Jsem zvědavá co
Víš co já se musela smát jak si psala do SZ ......a víc už si nepamatuju to já dlouhodobá snažilka nemůžu pochopit
já si pamatuju snad i hodinu oplodnění
Není tady
Tak den vzniku si taky pamatuju, s naší frekvencí to není tak těžký
No zkoušeli jsem to asi půl roku, předtím jedno biochemické těhotenství. Ale když vidim, čím jste si prošly vy ostatní, tak mi ani nepřišlo důležitý to psát.
Jo a na jména jsem opatrná, špatná internetová zkušenost, kdyžtak jen do zprávy:)
Není tady
ahoj kočky, teď hlavně už stávající maminy...
mám na vás jednu otázku (typicky prvotěhotensky stresoidní ) ... jedly jste v prvním těhu, resp. teď oříšky (jedná se mi o kešu) ?
Našla jsem protichůdné články, v jedněch se psalo, že jsou vhodné, protože obsahují nějaké minerály, v jiných zase, že jsou naprosto nevhodné, protože jsou silný alergen (a kdo se v tom má pak vyznat, že?)
snažím se samozřejmě vyhýbat těm jednoznačně potencionálně nebezpečným věcem (i když z těch vyjmenovaných mě nikdy nic nelákalo ani neláká), jako jsou nedovařená vejce, syrové maso, plísňové sýry, majonézové saláty, fast-foodu (teda pečené maso na včerejších městských slavnostech mě lákalo, ale odolala jsem) a tak, ale zas hrotit to úplně do mrtě, to bych musela jenom vodu a chleba
Není tady
Ahoj,
omlouvám se za vtírnutí, ale pro Popi. Já celé těhotenství jím úplně všechno. Měla jsem tatarák, sushi, hermelíny, nivu, fast foody (ty teď v těhu miluji), oříšky, no všechno. Nemá se to asi přehánět, ale s rozumem se nemusíš bát. Tomu pečenému masu bych určitě neodolala.
Není tady
Ahoj
Popí já teda se snažím vyhýbat plísnákům,játrům,tataráku,syr. vejcím a na kešu teda chut nemám..ale kdybych měla pár bych si jich dala,stejně jich nesníš pytel,to by ti pak asi nebylo nejlíp takže hrstičku bych si klído pído dala
Mě zase Manžel přivezl úžasnej švýcarskej sýr...dřív bych ho jedla nahusto a ted taky nevím,jako kousek si tak obden dám,ale nevím je takovej aromatickej,ale plísnovej není....
Jinak jak vám je? nějaký příznaky? Mě teda nic není,jen mě bolí prsa a opět mám chute na sladký a hubu samý pupínek ..takže bych řekla stejný příznaky nepříznaky jako u Natálky
Není tady
No Luci, já jsem na tom tak nějak podobně... xicht jak v patnácti, jinak blbě mi není (že bych objímala mísu), jen musím co 2 hodiny aspoň něco málo sezobnout, jinak mi "plave" žaludek jak po flámu
A kozy mám jak vozy , ještě před asi 2 týdny mě i dost bolely, teď už se to ustálilo.
No a bohužel mám pocit, že se začínají projevovat kvasinky, nebo nějaká jiná potvora, tak uvidím, jak se to bude vyvíjet a když tak to proberu na KO s dr.
Není tady
Já teda jedla a jim taky skoro všechno. Akorát nepasterovaný sýry jen tepelně upravený, játra nejim ani normálně. Akorát mám respekt ze syrovýho masa, hlavně všechno špinavý nádobí vymejvám octem, na to jsem trochu šáhlá ale oříšky mě ani nenapadly, že by vadily. Já radši nezkoumám, nepátrám a je mi fajn
U prvního jsem to asi řešila trochu víc, ale taky nijak zvlášť. Hlavní je být v klidu, moc informací někdy škodí
Jinak u mě příznaky postupně mizí. Ráno a večer mě bolíval žaludek, ale nic hroznýho, to už skoro není. Prsa mě trochu bolí, ale jen při kojení. Dokonce ani únava nic moc, v minulým těhu jsem v 1. trimestru usínala i ve stoje, teď jedu furt, neni čas:) Akorát už mi docela vylezlo břicho. Měla jsem takovej pěkně naplněnej klokaní vak a teď už nějak nejde zatáhnout. Dneska se mě na to několik lidí ptalo:)
Není tady
S těma kvasinkama, zkusila bych na pár týdnů vysadit bílej cukr, třeba i bílou mouku. V tom si ty potvory libujou a v těhu jsme na to náchylnější... Taky jsem to tak měla a cukrová dieta pomohla v tom rozjezdu, i když to teda bylo sakra těžký
Není tady
Tak na mě už těhu je taky vidět,už pupek taky neschovám
Ty ji ty ještě první kojíš? teda tak to smekám,nejsi vyčerpaná,ještě ted do toho těhu?
Popí tak ja mám prsa asi stejný,ale citlivý bradavky i se tím v noci budím a na kvasinky netrpím..prober to v poradně
Už jen týden a uvidím prcka se těším..jdu na ten screening a jak to tak vypadá zítra budu doma,naty dneska dost kašlala tak nevím jestli půjde do školky
Není tady
Ahoj holky,
tak koukám, že se rozrůstáme
Co se týče kešu, já bych si asi vzala. Já jsem vyřadila plesnivé sýry a kafejo. Piju jenom bezkofeinové jedno denně..jen ze zvyku. Syrové maso ani játra jsem nikdy nejedla..
Co se týče těhu příznaků, tak mám bolavé prsa, bolavý podřišek (teď už naštěstí méně) a xchtík jak puboška. Jo a jednou jsem málem známým poblula auto..takže hned i prasklo, co mi je
Není tady
Popi: jsem na tom stejně. Když něco nesním co dvě hodinky je mi zle a zvedá se mi žaludek. Ale zatím nezvracím. Tak zítra ve 12 ultrazvuk, moc se těším a na druhou stranu se moc bojím tak uvidíme. Zatím pa:-)
Není tady
Pity myslíme na tebe a zítra dej hned vědět
Zuzi jak záda?Jo já taky vyřadila turka kafe a dám si jedno denně rozpustný půl napůl s mlíkem
Holky baštíte nějaký vitamíny nebo jen listovku nebo nic?
Není tady
Jé to vás lituju s těma nevolnostma Toho jsem se bála, jak budu zvládat s malou, když mi bude blbě, ale naštěstí že žádnej brutus nekonal, vždycky stačilo něco zobnout. Snad to nebude dlouho trvat
Luci: no už kojím jen ráno, ale občas už si malá ani nevzpomene, tak pomalu končíme. Už se těším na další
Mlíka už mám asi taky jen málo, tak mě to ani nějak nevyčerpává.
Na kontroly držím palce, hlavně si užívejte miminka
Ad vitamíny - ze začátku jsem brala listovku, teď si dávám superželezo, tam je listovka taky, tak už tu samotnou nejim. Byla jsem po odběrech krve trochu unavená, tak proto. V minulým těhu jsem měla se železem problém, tak to budu asi brát dál, dělá mi to dobře. A ještě si každej den dám 2 - 3 loky Vincentky, kvůli jódu. Jo a taky piju těhotenský čaj podle Stadelmannový. Je dobrej na železo a čistí krev.
Upravil(a) medvedice (11. 9. 2011 21:14)
Není tady
Téma zavřeno