29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj zakládám nový chlíveček pro všechny maminy,který mají termín na jaře 2012
JARNÍ TĚHULKY
mala.popelka
33 let
čekáme první miminko
snažení cca 5 let
neúspěšné IUI, 2 IVF s ET, nakonec se po změně centra podařila IUI
poslední MS 8.6.2011
// objeveny 8.7.2011 první náznak 25.7., potvrzeno 8.8.
prvotrimestrální screening OK, velký UTZ OK
TP 18.3.2012, čekáme další kontrola 13.12.
medvedice
26 let
doma 2-letá holčička
TP 28.3.2012
Lucka 1
27 let
doma skoro 5-tiletá Natálka
snažení o druhé mimi 2 a půl roku
neúspěšné IUI,IVF s ET a KET,nakonec se zadařilo přirozeně
poslední MS 16.7.2011
// objeveny 11.8.2011 potvrzeno 2.9.
screenig v I trim. negativní
TP 22.4.2012 čekáme další kontrola 25.1.2012
Veru66
29 let
snažení nesnažení ..povedlo se napoprvé
poslední MS 24.7.2011
// objeveny 24.8.2011 potvrzeno 3.10. a jsou tam
a
čekají dvojčátka
TP 30.4.2012
čekáme nejspíš dvě
další kontrola
Borůvka lesní
31let
doma skoro 4-letá holčička
snažení od 11/10, v květnu 2011 ZT
poslední MS 26.7.2011
// objeveny 24.8.2011 potvrzeno 21.9.2011 a velké překvapení jsou tam
budou dvojčátka
TP 1.5.2012
čekáme a
další kontrola10.11.2011
alenka.risedivu
28 let
čeká první mimi
snažení přes rok
poslední MS 26.7.2011
TP 2.5.2012
čekáme
pity
24 let
čeká první miminko
snažení 4 roky,nejdříve 2 roky clostilebegyt,poté problémy s dělož. hrdlem,
dvě operace,v roce 2010 neúspěšné IVF
2011 laparoskopie,srpen 2011 úspěšné IVF
//objeveny 26.8.2011 12.9.2011
TP 5.5.2012
čekáme další kontrola
Zuzina
27 let
doma 4,5 letá Terezka
druhé mimi vyšlo napoprvé
poslední MS 1.8.2011
// objeveny 29.8.2011 potvrzeno
TP 7.5.2012, čekáme další kontrola 15.11.2011
Cruella
28 let
čeká první miminko
snažení 5 let
2 x neúspěšné IUI s dárcem, zadařilo se přirozeně, dokonce přes antiko :-)
poslední MS 7.8.2011
// objeveny 7.9.2011 7.10.2011
TP 9.5.2012
čekáme další kontrola 25.1.2012
sářice
věk : dinosaurovití
snažení od třetihor takže dlouho
vyšlo jim snad až 7IVF..takže zasloužila těhule 14.10.
TP 8.6.2012
Upravil(a) Lucka 1 (23. 1. 2012 20:11)
Není tady
Luci - moc moc gratuluju
Všem jarnátkům 2012 přeju s Markétkou (jarnátkem 2007 ) vše nej nej nej, maminkám pohodový a bezproblémový těhotenství
Není tady
Duši moc moc děkuju Byla to dlouhá cesta,tak snad už vše bude o.k.
a bude tu jedna těhulka,která už má taky jarnátko 2007,jako ty Markétku..určo ji znáš
Není tady
Jéé, JARŇÁTKA..přeju vám krásné a pohodové těhotenství a krásná šťastná miminka..
Luci, moc gratuluju..
Není tady
huráá, už jsou jarňátka
chci tu jedno reservé
Není tady
No hurá, tak jarňata se konečně ukázala... a Zuzinka má vyžadovanej chlíveček !! A další holky s březnovýma termínkama taky...
Není tady
Lucí, tak se teda nesměle a opatrně přidám
budeš dělat nějakou nástěnku ?
Není tady
Gabka napsal(a):
huráá, už jsou jarňátka
![]()
chci tu jedno reservé
Gábi zlato tobě držím místo jako první
Jo a prosím tě,pošli mi na nový bbnet do SZ tvoji adresu,ju
Není tady
Popí jj udělám nástěnku,tak jdu promazat SZ´a písněte mi co mám na nástěnku přidat
Jinak všem moc,moc díky za všechny těhulíny co budou v tomhle chlívku
Není tady
Všem jarňátkům gratuluju k těhu a přeju, ať vše probíhá bez problémů a moc si to užívejte, strašně to utíká.....tedy aspoň mně. Nedavno jsem si říkala, že už chci mít po 12. týdnu a že to vůůůbec neutíká a teď? Najednou je tu 7. měsíc Opatrujte sebe i bříška
Není tady
Tak už jsem tady Moc díky, Luci..
Dušičko, ahoooj Ráda Tě zase vidím. Je to už roky, co jsme čekaly ty naše jarňátka 2007
Zdravím i ostatní a přeji pohodové těhotenstvé a doufám, že se budeme pěkně rozrůstat
Není tady
Zuzina napsal(a):
Tak už jsem tady
Moc díky, Luci..
Dušičko, ahooojRáda Tě zase vidím. Je to už roky, co jsme čekaly ty naše jarňátka 2007
Zdravím i ostatní a přeji pohodové těhotenstvé a doufám, že se budeme pěkně rozrůstat
Letí to letí
Budu nakukovat a těším se na další těhotenský metříky
Není tady
Zuzi a jak jsi daleko? Byla už si u Mudra? a taky mi písni nějaký údaje do SZ,přes víkend udělám nástěnku at to tu máme hezký
Není tady
Luci, zítra Ti to sepíšu a pošlu. Dneska už jdu do hajan, ráno vstávám o půl šesté
Navíc mě dneska solidně švihlo v zádech...chjo, vůbec nevím, co si na to můžu vzít, abych zítra alespoň trošku fungovala..
Tak dobrou noc
Není tady
Tak doboru,taky jdu spát..ráno jdu taky makat a na záda..hmm asi nic
Není tady
Ahojky, zatím jen nakukuji:-) Všechny moc zdravím. Jestli v pondělí dopadne dobře ultrazvuk tak se polehounku taky přidám. Zatím pa:-D
Není tady
Ahoj Jarňátka,
chci Vám všem jen popřát krásné těhulkování a na konci ty nejkrásnější poklady v náručí
A musím vám tedy říct, že i když se zdá, že to vůbec neutíká, tak to není pravda a jednoho dne se vzbudíte a zjistíte, že už jste na konci těhu, takže si ho opravdu pořádně užívejte.
Není tady
Ahojky jdu vás jen pozdravit :-) před rokem jsem takhle zakládala Jarňatka 2011 :-) a teď se vedle mě už válí skoro půlroční prtě.
Holky přeji vám všem bezproblémové těhu a také rychly porod bez komplikací a hlavně zdravíčko pro vás i vaše kulíšky co máte pod srdíčkem.
A tobě Gabko přeji z celého srdce aby se to už konečně povedlo a Anička se dočkala vytouženého sourozence :-)
Není tady
Ahoj jarňátka, jsem tu úplně nová, zatím nemám těhotenství potvrzené od Dr., ale test koncem srpna pozitivní - smím k vám?
Není tady
Vítej Borůvko lesní:-) Já jsem teprve v šestém týdnu, teprve v pondělí jdu na ultrazvuk. Takže vlasně taky teprve budu pořádně potvrzovat. A kdy jdeš k doktorovi? a kolikátý jsi den cyklu? Jinka přeju ať to vyjde
Není tady
Ahoj
tak už jsem doma z práce,tatku máme na víkend pryč tak budeme samy s Natulkou
Všem moc děkujeme
a pěkně se nám to tu rozrůstá
jen tak dál....Borůvko vítej
Není tady
Děkuju za pěkné přivítání...já ani nevím, kolikátý den jsem, poslední MS 26.7. K Dr. jsem objednaná na 20.9., ale budu to muset přehodit kvůli práci
Pity, vidím, že toho máš za sebou už celkem dost, tak držím moc palce. My se snažili rok a třičtvrtě Do toho počátkem května zamlklé těhotenství a revize. A to už jsme předtím byli na 1. konzultaci v CAR, ale manželovi se asi tak moc nechtělo na spermiogram (i když se tvářil hrdinně), že se mu to radši povedlo
Není tady
Téma zavřeno