|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojte, přišla mi nevyžádaná zpráva od Vincentky léčivé. Počítám, že tato zpráva byla poslána většině babinetek (nebo aspoň více babinetkám). Co myslíte? je to od ní v pořádku?
Dobrý den, dovolujeme si Vás oslovit jménem společnosti Vincentka a.s. Všimli jsme si, že se zajímáte o zdravý životní styl. Vážíme si Vašich názorů, a protože se společnost Vincentka snaží stále zlepšovat, bylo by pro nás velmi přínosné dozvědět se Vaše zkušenosti ze setkání s produkty od Vincentky Rádi bychom Vás proto požádali o spolupráci. Zaslali bychom Vám produkty Vincentka na vyzkoušení spolu s prosbou o vyplnění krátkého dotazníku o Vašem pohledu na produkty a případné návrhy na zlepšení. Váš názor je pro nás velmi důležitý a tento způsob přímého oslovení uživatelů vzácnou možností získat nezkreslenou zpětnou vazbu na naše výrobky od skutečných zákazníků.
Děkujeme, těšíme se na Vaši odpověď. S pozdravem Lenka Bernklauová za společnost Vincentka a.s.
nehledě na to, že já fakt zdravě něžiju a moc se o to nezajímám 
Není tady

To nemá s Babinetem nic společného. Maily od Babinetu mají vždy odesílatele Babinet.
Není tady
Preposli mi ji, Misho na mail, tak jak Ti prisla... Proc myslis, ze ji dostala vetsina babinetek?
Není tady