18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojte, přila mi nevyádaná zpráva od Vincentky léčivé. Počítám, e tato zpráva byla poslána větině babinetek (nebo aspoň více babinetkám). Co myslíte? je to od ní v pořádku?
Dobrý den, dovolujeme si Vás oslovit jménem společnosti Vincentka a.s. Vimli jsme si, e se zajímáte o zdravý ivotní styl. Váíme si Vaich názorů, a protoe se společnost Vincentka snaí stále zlepovat, bylo by pro nás velmi přínosné dozvědět se Vae zkuenosti ze setkání s produkty od Vincentky Rádi bychom Vás proto poádali o spolupráci. Zaslali bychom Vám produkty Vincentka na vyzkouení spolu s prosbou o vyplnění krátkého dotazníku o Vaem pohledu na produkty a případné návrhy na zlepení. Vá názor je pro nás velmi důleitý a tento způsob přímého oslovení uivatelů vzácnou moností získat nezkreslenou zpětnou vazbu na nae výrobky od skutečných zákazníků.
Děkujeme, těíme se na Vai odpověď. S pozdravem Lenka Bernklauová za společnost Vincentka a.s.
nehledě na to, e já fakt zdravě něiju a moc se o to nezajímám
Není tady
To nemá s Babinetem nic společného. Maily od Babinetu mají vdy odesílatele Babinet.
Není tady
Preposli mi ji, Misho na mail, tak jak Ti prisla... Proc myslis, ze ji dostala vetsina babinetek?
Není tady