18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Uvaujem nad ním, cena je dos vysoká a tak by ma zaujímalo aké s ním máte skúsenosti.
Je to naozaj také teplé a termoregulačné?
Je to príjemné na dotyk?
Merino overal pod zimnú kombinézu stačí? Je to teplejie ne normálne oblečenie?
A čo tričko alebo legíny? Pouívate niečo z toho?
Rukavice a kukla stačia ako vrchný odev alebo na to má ís ete jedna vrstva?
ďakujem
Není tady
Ja mam pro holky kukly z merinovlny a nemuzu si to vynachvalit. Mam od firmy Joha, jen jarni verzi a pouzivam ji celorocne. V zimě jsem dala jeste kapucku od bundy nebo v -15C jeste cepku, ale vlka spokojenost. Jeste mam body a to je taky super.Pouzivam do satku a autosedacky a je to urcite lepsi nez obyc. triko a je to velmi jemnoucke a prijemne.
Není tady
taky spokojenost, kukla od bundle of joy, kromě léta noená pořád, stejná značka kamae , výborná jako podvlíkací vrstvy v zimě, body manymonths taky spokojenost a stejné značky overal- jako podvlíkací, nebo v zimě jako pyamko- tobi nerad peřinu a byl pořád ledový
ted k nám míří balík od cosilany- overal pro elenku, kamae a rolák a spodky pro tobiho
Není tady
skvelé, ďakujem, tak popozerám rôzne značky čo ste uviedli, poznám len manymonths.
hanýsek, kalíok je na ceste, poviem ti budúci týdeň
Není tady
kočky, tak máme merino kuklu a spodky. Stále to ale neviem odhadnú, čo sa týka teploty. Aby jej nebola v tých spodkoch zima. Teraz je napr vonku asi 11 stupňov, stačí jej navon tá jedna vrstva spodkov?
dajte mi nejaký manuál
Není tady
Slečny, a máte merino prádlo nebo oblečení i pro sebe? Nebo jen pro vae ratolesti? Já četla hodně doporučení na merino vlny pro děti, ale přemýlela jsem, jestli si nekoupit nějaké prádlo i pro sebe, stále mrznoucího človíčka. :-)
Není tady
Ahoj. Já mám merino termoprádlo a ponoky. Teda jenom pro sebe. Sobecky. Zase kdy děti tak rychle rostou - teda aspoň ty moje, asi by se to finančně ani nevyplatilo...
Není tady
Já mám taky termoprádlo a je parádní. Sice stálo trochu víc, ale zase vydrí a je opravdu účinné.
Není tady
Slečny, já se trochu stydím, ale rozoupla jsem se a koupila si tohle krásný tričko z merina http://www.fjallraven-shop.cz/icebreake … 01326.html Kdy mě se tak líbilo.. A teda při prvním noení, fakt luxus!
Není tady