|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Hezký den všem, v magazínu jsme uveřejnili článek, který Vám mohl pomoci se orientovat v nabídce zájmových kroužků pro děti. Zajímalo by nás, jestli jste už letos nějaký kroužek pro své děti vybírali a jak jste s nabídkou a kvalitou kroužků v okolí Vašeho bydliště spokojeni. Je podle Vás zájmových kroužků dostatek?
Není tady

Zrovna něco takového řeším. Dcerka by chtěla podle svých slov dělat nějaký sport, nejlépe horolezectví
. Nejradši ze všeho totiž leze po prolejzkách, šplhá ( i po laně), o dovolené zkusila i lanové městečko a moc se jí to líbilo. Dívala jsem se tedy na horolezecký kroužek, ale zdá se mi to drsné - tréninky 3x týdně po dvou hodinách. Taky jsem se koukala na gymnastiku, ta by taky byla dle jejího gusta, ale od 6 let jsou tréninky taky takhle často. Mě se to zdá zbytečné, chtěla bych, aby dělala sport, ale pro zábavu, ne vrcholově a aby také měla čas i na jiné aktivity, kterých má taky plnou hlavu. Od září chodí do první třídy, ve školní družině výběr kroužků budou mít, ale ze sportovních žel jenom tanečky.
Není tady
my máme čerstvého prvňáčka a v družině si vybral keramiku (měli i v mš) a speciální cvičení (asi všelijaké venkovní hry-míčové, prý i cvičení s padákem? apod.), pak jeho vysněné judo/sebeobrana (o tom básní už několik let).
Není tady