29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi propadnu porpvé kouzlu lidových soutěží Objevila jsem favorita. Takhle kdyby mě někdo převlík.....
http://www.csmatalent.sk/novinky-divadl … kundu.html
Není tady
No, moc me to nebralo... ale je fakt, ze kdyz jsem obcas prosla kolem televize, vzdy tam neco zajimaveho bylo... nebavi me tyhle reality show, ale myslim, ze pro narod (a ty, co je to bavi) jsou dobre
Není tady
Ne. Nelíbí se mi tyhle soutěže. Stačilo mi asi 3 min. přes reklamu, kde chlapec "zpíval" nějakou dost vulgární verzi Šenkýřky a svojí píseň, která začínala - Chlastáme, chlastáme, všichni tady chlastáme. Lucie Bílá byla nadšená a já jsem nevydržela. S tím jsem s talentmánií pro letošek skončila.
Určitě se tam můžou najít rozmanité a slušné talenty, ale většina mi prostě přijde trapná.
Není tady
Jasne. Ty "divne typky", ktere nekdy vypadaji jako "mišuge", nebo minimalne sjete ci ozrale, tam jsou taky... a jiste zalezi na rezii, jestli je "pusti", ci ne... Myslim, ze nektere fakt "k zbliti", tam nechavaji prave proto, ze urcitou skupinu divaku to proste k obrazovce prilaka, uz jenom proto, aby mohli prohodit to sve: FUJ, HNUS!...
To pak, z meho pohledu, kazi uspesnost poradu, ktery svoji hodnotu jiste ma... ale zas respektuju potrebu onech "moralistu" odsuzovat, co je FUJ, a tim se vpodstate do vysilani (a tedy sledovanosti poradu) zapojovat...
Není tady
mě osobně se líbí česko slovensko má talent je to hodně zábavný a nikdy člověk neví co má čekat jako třeba teď ten kouzelník s těma šatama neuvěřitelný zážitek :-)
Není tady