|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj,
minuly mesic jsem byla najednou znicehonic presvedcena,ze jsem tehotna.Proste mi to nejak vzniklo v hlave,bylo to tak silny,ze jsem to rekla i svemu priteli (ktery na tyhle veci vubec neveri).Trvalo to asi tri dny.Pak jsem to dostala.Tehotna nejsem.Ja byla na sebe tak nastvana a na ten "sestej smysl", ze vubec nefunguje.Myslim,ze jsem dost intuitivni clovek a tak me to tak zklamalo a bojim se ted sestemu smyslu verit.
Da se nejak posilovat,naucit ho zase spravne vnimat?Nebo co to mohlo znamenat?
Podotykam,ze se o mimi nesnazime a ani na nejblizsi cas mimi neplanujeme.
Není tady
Hm tak se asi přihlásilo podvědomí, že by mimi potřebovalo sourozence ve vhodný čas 
Není tady
a nemohlas být ?
Není tady
Duše přichází a odchází ve svůj čas...
Třeba Tě někdo jen letmo toužil navštívit.
Tak, aby Tě to nebolelo.
Tedy svým specifickým způsobem o sobě dal vědět,
že tudy prošel.
Jenom zamával, usmál se na Tebe zevnitř,
to abys nezapomněla,
že jste propojeni mnohem hlouběji,
než by se zdálo.
A dál pokračoval do neznáma,
kam Ty za ním jednou také vstoupíš. 
Není tady
Šestý smysl funguje správně. To, co vázne, je naše vyhodnocování jeho signálů. V tvém případě se mohlo jednat o vjem totožný se symbolikou ve snech - kdy těhotenstvím (ve snech žen i mužů) se zobrazuje stav, postup, zrání nějakého plánu nebo nějaké nové kvality v životě člověka. Možná ten pocit vyzývá k zásadnímu kroku v nějakém zvažovaném plánu nebo rozhodnutí nebo už jsi se k něčemu rozhodla a ten pocit je takovým výraznějším komentářem. Asi tak nějak. Protože pokud se o mimi nesnažíte, jak píšeš, nic jinýho mě k tomu nenapadá.
Není tady
Tanka napsal(a):
Ahoj,
minuly mesic jsem byla najednou znicehonic presvedcena,ze jsem tehotna.Proste mi to nejak vzniklo v hlave,bylo to tak silny,ze jsem to rekla i svemu priteli (ktery na tyhle veci vubec neveri).
Trvalo to asi tri dny.Pak jsem to dostala.Tehotna nejsem.
Bezna mysl na zaklade nejakeho podnetu vyvolava myslenky kterym pak zaroven clovek muze velice uverit.
Zkusim se zeptat - Ty jsi to nedostala v ocekavany termin?
Nebylo treba proste prave tohle tim podnetem ktery vyvolal myslenku -ze jsi tehotna?
To ze to nazyvas sestym smyslem Tanko jeste neznamena ze to je-bylo sesty smysl. 
Není tady
Jdi na vlákno mezi maminy. Celkem běžná věc, moc a moc se těšíš, přeješ si a nabydeš dojmu, že si v tom. Může tě bolet i břicho...... Nechci to schazovat, ale moje fenka měla každý rok štěňátka a já jsem ji jeden rok ohlídala. Dostala falešnou březost a trpěla více než při porodu. Další rok už zase štěňátka měla....
Není tady
Moc diky za vase komentare.
Mohla jsem byt tehotna?Mozna...to me taky napadlo,ze si telo poradilo nejak samo,ze neco bylo spatne treba..
O tom vnitrnim case na sourozence,je to taky klidne mozny..ale to i vim..citim to,ale bohuzel neni spravna chvile kvuli okolnostem..
HOdne dekuju za ty hlubsi komentare..ja tyhle veci neumim pojmenovavat a neumim si to takhle propojit..ale verim,ze mozna i tak to muze byt...tech dulezitych dozralych kroku je ted vic,takze i ta symbolika by mohla byt..
Arcanum,no praveze jsem to teprve mela dostat..proto to bylo zvlastni..Sesty smysl jako pojmenovani jsem zvolila protoze me nenapad jinej vystiznejsi nazev veci,tuseni,intuice..nebo co to je?
Vladeno,odkazovani mezi maminy mi neprijde uplne na miste..ja chtela resit duchovni stranku veci..otehotnet si nepreju,jak uz jsem napsala..
Není tady

Crabat napsal(a):
Duše přichází a odchází ve svůj čas...
Třeba Tě někdo jen letmo toužil navštívit.
Tak, aby Tě to nebolelo.
Tedy svým specifickým způsobem o sobě dal vědět,
že tudy prošel.
Jenom zamával, usmál se na Tebe zevnitř,
to abys nezapomněla,
že jste propojeni mnohem hlouběji,
než by se zdálo.
A dál pokračoval do neznáma,
kam Ty za ním jednou také vstoupíš.

Není tady
Tanka napsal(a):
Arcanum,no praveze jsem to teprve mela dostat..proto to bylo zvlastni..Sesty smysl jako pojmenovani jsem zvolila protoze me nenapad jinej vystiznejsi nazev veci,tuseni,intuice..nebo co to je?
Ok ,takze tohle to nebude. 
O tom vnitrnim case na druhe dite (jak psala Pavla) pises ze vis ,ze to citis. Ale ze neni spravna chvile.....
Pak tedy ale jak psala Pavla po dalsim diteti podvedome vlastne touzis (jak psala Vladena),ale potlacujes to rozumem. A jestlize jo,pak je to nejspis ona touha v podvedomi co se Ti vtira napovrch timhle zpusobem.
A jak psal Crabat,to jen nekdo Te letmo touzil navstivil aby jsi na nej nezapomnela. 
Jinak s tim sestym smyslem (intuice apd. nazvano)jsem to myslela v souvislosti s tim co jsem psala predtim.
Nemela jsem tim na mysli to jake jsi zvolila pojmenovani.Ale to, ze to sesty smysl byt mohl a nemusel. Sama jsi se preci ptala co to mohlo znamenat. 
Není tady