29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte,
Na internetu se dá najít spoustu informací o tom, jaké mají lidé zkušenosti s pomůckami určitých tvarů, materiálů... Ale vibrátory nejsou jen o tom, ale také o síle vibrací a programech.
V dnešní době je výběr tak obrovský, že najít kvalitní model není ádná sranada a navíc neplatí přímá úměrnost mezi cenou a kvalitou.
Když jsem se snažila najít nějakou vhodnou "hračku" tak jem právě na toto narazila a proto se ptám "Jaké máte zkušenosti s konkrétními vibrátory? Která značka a model je váš favorit? Který byste si už nepořídili ani náhodou??"
Terka0089
Není tady
já bych ti mohl doporučit jeden Čínský eshop kde neplatíš dopravu a ceny jsou vážně brutálně nízký neber to prosím jako reklamu já jsem si tam kupoval určíté pánské hračky a když tady stojí několik tisíc tam stojí pouhé stokoruny a to beze srandy :-))) .-)
Není tady
ptala se na konkrétní zkušenosti s vibrátory
Není tady
Mno chybička se vloudila
Není tady