19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Xsara napsal(a):
Frigo napsal(a):
tepláky mi přijdou naprosto úchylné,pokud tedy enská fakt neběhá nebo není v tělocvičně.. Ač mám nejraději kalhoty, tak nechápu noení tepláčků doma a to ani u dětí..
Jsem se chtěla jen zeptat, v čem chodily nebo chodí doma tvoje děti.
plátěné kalhoty, díny, manestráky.. teď v létě holka delí tričko.. nebo různé kraasy a tričko..
...leginy.. Já si opravdu myslím, e tepláky jsou na sportování.. Ale jejich otec má sváteční tepláky a pracovní (to sice nevím nač, kdy si dodes myslí, e práce jsou pouze noviny) ..asi bych měla napsat obyčejné..
Není tady
Dita.L napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Ne tak docela. Obycejny clovek na ulici nema na toho druheho kolemjdouciho ani ten zivotopis. Ma jenom ten celkovy vzhled.kdy jde ádat o práci, obleče se podle toho a nepůjde tam v něčem, v čem se chystá odpoledne k vodě.
ale na běný noení je fuk, co má na sobě kdo za ílenosti. kdybych potkala enskou v sependlenejch utěrkách, no a ?No to ne, ja na ulici taky nechodim v nejdrazsim kostymu, to jsme si spatne rozumneli. Na plaz si vezmu taky neco jinyho nez do kina nebo do obchodu ale ta upravenost a vhodnost tam proste pro me bejt musi. Me zalezihodne na tom jake signaly k jinym lidem vysilam a na ty ulici nic jinyho nez sympaticky vzhled vysilat nemuzu
ví dito, kdy je někdo v mých očích blbě oblečenej tak to podle mně vypovídá o nedostatku vkusu, někdy soudnosti, toho, e na modu kale, ale pro mně osobně nic o sympatiích ..
Není tady
Dita.L napsal(a):
Frigo napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Tak v tom ti rozumim, souhlas, ja to mam doma 2xNebo tak kratky sukynky, ze kdyz se holka ohne, tak ji vykukujou kalhotky
Muzu mluvit horem padem moje pubosky jsou asi hluchy nebo co
Tim ale nerikam takove obleceni nenosit. Spis rikam naucit se ho nosit.a kdy jsou to tanga..je to jetě větí pecka
natěstí to mám doma jen jednou, ale nic se s tím nesnaím dělat, stejně to nemá cenu..ty tanga mas namysli v bokovkach a nebo pod tou kratkou sukni?
ja chodim v bokovkach navostro aby nebyli videt, nektery holky si je jeste schvalne vytahujou co nejvejs ale nejak si to navostro neumim predstavit k ty kratky sukni
k obojímu.. a a jak tu někdo psal..kdy jsou jetě pěkně seprané..párající se, to je záitek..
Není tady
Ametyst napsal(a):
Nezakládám tohle téma kvůli tomu, abychom se bavili o módě a nejnovějích trendech,
ale o oblečení jako vyjádření osobnosti (proto je to na "psychologické").
Před pár lety jsem zjistila, e u nechci chodit jen v kalhotech a botaskách, a začala jsem se oblékat více ensky. Nakoupila sukně a kabelky místo riflí a batůku.
A kdy byla vhodná příleitost (děti odrostly a u mě neustále "neohňácávaly" ulepenýma ručičkama), oblekla jsem se sice civilně, ale ensky. Halenky, botky, pohodlné, ale enské. Já se najednou cítila fakt jako enská. jako bych teprve po třicítce dospěla.
Uívala jsem si to, a i okolí reagovalo, kolegové v práci, manel, sousedi...
Zvlátní. Jak jsem najednou začala vyzařovat jinou energii.
Teď je to něco přes rok, co moje sukýnky zase spí. Kabelky jsem vyměnila za praktické velké taky přes rameno, k batůkům (evokujícím vizá studentky) jsem se natěstí u nevrátila.
Přesto se zamýlím nad tím, proč nenosím zase sukýnky...vlastně to vím, jen jsem si tuto skutečnost uvědomila a kdy jsme rozebírali mou enskou stránku v terapii.
jak to máte vy, s enskostí a oblékáním. Souvisí to?
Nebo se cítíte dost ensky i riflích a triku?
Súvisí, aj pri orientálnom tanci sa cítim inak, keď si oblečiem nejaké sluivé atočky, alebo apsoň peknú atku okolo bokov. Inak, občas si dám sukňualebo tpelé aty dokonca aj v zime (hoci neznáam nosenie pančúch), práve kvôli tomu, aby som nezabudla, e som ena...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ametyst napsal(a):
Jejda, tak to já tady budu asi za cuchtu, protoe doma chodím v delím tričku, teď v létě. Nohy holé.
Je fakt, e kdy někdo zvoní a jdu otevřít, tak si beru kraasy. Tepláky nemám.
Mám doma ale i dvoje letní atky, teď zrovna v prádle, ty mám ráda na sobě, příjemně se nosí.
Taky jak jsem tu četla o těch patách, hned jsem se musela kouknout na ty svoje...no, není to tragedie, ale trochu víc bych se jim věnovat mohla, přece jen.
Ráda si maluji i nehty na nohách, a červenou tedy nemám, ale perleově takovou lila barvu. Je celkem nenápadná, ale asi taky out, e?
Ráda koukám na nohy chlapům. Kdy mají sandály. Někteří docela hezké udrované nohy.já bych vůbec neřeila barvu laku. nos, která se ti líbí. ony ty rudý barvy kdy se začnou loupat, nebo se otlučou a dámy to neodlakují, vypadaj děsně.
Taky jsem to tak chtela nejak napsat jako Pavla. Na hezke upravene ruce nebo noze vypada jakykoliv lak pekne ale ty napul oloupany rudy laky by snad meli bejt i ze zakonem pokutovany
Není tady
tak tak
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já teda koukám. taky jezdím vlakem, ale smardloi s námi nejezdí. i chlapi nevkusně oblečení jsou čistí a nesmrdí. ale včera si přised jeden co měl nabráno a táhlo to z něj jak z pivního sudu. jetě se tam rozvaloval, aby vyvětral rozkrok a dotýkal se tak mých nohou, omejvali mně
Ono je moný, e já tyhle individua přitahuju, aspoň moje levná polovička to tvrdí.
Ale kdy o tom tak přemýlím, tak je fakt, e tohle co jsem popisovala, je spí v tom ranním vlaku ne odpoledne, kdy se vracím.
Moná je to nějaká specifická ranní odrůda.
Není tady
Ametyst napsal(a):
Jejda, tak to já tady budu asi za cuchtu, protoe doma chodím v delím tričku, teď v létě. Nohy holé.
Mám doma ale i dvoje letní atky, teď zrovna v prádle, ty mám ráda na sobě, příjemně se nosí.
Taky jak jsem tu četla o těch patách, hned jsem se musela kouknout na ty svoje...no, není to tragedie, ale trochu víc bych se jim věnovat mohla, přece jen.
Ráda si maluji i nehty na nohách, a červenou tedy nemám, ale perleově takovou lila barvu. Je celkem nenápadná, ale asi taky out, e?
Ráda koukám na nohy chlapům. Kdy mají sandály. Někteří docela hezké udrované nohy.
taky mám teď takové delí tričko, ale koupila jsem si to jako letní aty, jen se to nějak asi srazilo... nebo vedrem smrsklo...
Není tady
Frigo napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Frigo napsal(a):
a kdy jsou to tanga..je to jetě větí pecka
natěstí to mám doma jen jednou, ale nic se s tím nesnaím dělat, stejně to nemá cenu..ty tanga mas namysli v bokovkach a nebo pod tou kratkou sukni?
ja chodim v bokovkach navostro aby nebyli videt, nektery holky si je jeste schvalne vytahujou co nejvejs ale nejak si to navostro neumim predstavit k ty kratky sukni
k obojímu.. a a jak tu někdo psal..kdy jsou jetě pěkně seprané..párající se, to je záitek..
a nebo ctyricatnice po 2 detech a v bilem tricku bez podprdy
Není tady
Xsara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já teda koukám. taky jezdím vlakem, ale smardloi s námi nejezdí. i chlapi nevkusně oblečení jsou čistí a nesmrdí. ale včera si přised jeden co měl nabráno a táhlo to z něj jak z pivního sudu. jetě se tam rozvaloval, aby vyvětral rozkrok a dotýkal se tak mých nohou, omejvali mně
Ono je moný, e já tyhle individua přitahuju, aspoň moje levná polovička to tvrdí.
![]()
Ale kdy o tom tak přemýlím, tak je fakt, e tohle co jsem popisovala, je spí v tom ranním vlaku ne odpoledne, kdy se vracím.
Moná je to nějaká specifická ranní odrůda.
divný, čekala bych, e někdo bude cítit spí odpolko, ne kadej se má kde v práci vysprchovat .. ale ráno
Není tady
Inak, to, čo si človek oblečie, je jednak ovplyvnené momentálnou nálaodu, ale - druhak- to určite zasa spätne môe trochu náladu ovplyvni. Ja si v zimných ránach, keď je tma, pomúrno a nevžúdno
, zámerne niekedy oblečiem jasné, optimistické farby (ak u vidím trochu aspoň na jedno oko), hoci podža momentálnej nálady by mi najviac pristal rubá
alebo smútočný kostýmček. A ono mi to postupne tú náladu zlepí...
Není tady
Dita.L napsal(a):
Frigo napsal(a):
Dita.L napsal(a):
ty tanga mas namysli v bokovkach a nebo pod tou kratkou sukni?ja chodim v bokovkach navostro aby nebyli videt, nektery holky si je jeste schvalne vytahujou co nejvejs ale nejak si to navostro neumim predstavit k ty kratky sukni
ale to tričko musí být o dvě čísla mení, ne je její běná velikost.. aby to dokonale vyniklo
Není tady
Dita.L napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ametyst napsal(a):
Ráda koukám na nohy chlapům. Kdy mají sandály. Někteří docela hezké udrované nohy.já bych vůbec neřeila barvu laku. nos, která se ti líbí. ony ty rudý barvy kdy se začnou loupat, nebo se otlučou a dámy to neodlakují, vypadaj děsně.
Taky jsem to tak chtela nejak napsat jako Pavla. Na hezke upravene ruce nebo noze vypada jakykoliv lak pekne ale ty napul oloupany rudy laky by snad meli bejt i ze zakonem pokutovany
Nebo ty napůl odrostlý umělý, to taky vypadá dost hnusně, navíc, ty umělý nehty, je to moc poznat, přijdou mi takový nepřirozený a tlustý. U nás v práci to měla jedna paní nepřirozeně dlouhý, zapilovaný do rovna a černý,
Není tady
Selima napsal(a):
Inak, to, čo si človek oblečie, je jednak ovplyvnené momentálnou nálaodu, ale - druhak- to určite zasa spätne môe trochu náladu ovplyvni. Ja si v zimných ránach, keď je tma, pomúrno a nevžúdno
![]()
, zámerne niekedy oblečiem jasné, optimistické farby (ak u vidím trochu aspoň na jedno oko), hoci podža momentálnej nálady by mi najviac pristal rubá
alebo smútočný kostýmček. A ono mi to postupne tú náladu zlepí...
Jo, v zimě mám taky raději veselý barvy, zima je taková ponurá, tak já nosím veselý barvy
Není tady
Frigo napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Frigo napsal(a):
ale to tričko musí být o dvě čísla mení, ne je její běná velikost.. aby to dokonale vyniklo
Presne
Není tady
Modroočka napsal(a):
Nebo ty napůl odrostlý umělý, to taky vypadá dost hnusně, navíc, ty umělý nehty, je to moc poznat, přijdou mi takový nepřirozený a tlustý. U nás v práci to měla jedna paní nepřirozeně dlouhý, zapilovaný do rovna a černý,
Drakulka
Není tady
Modroočka napsal(a):
Dita.L napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já bych vůbec neřeila barvu laku. nos, která se ti líbí. ony ty rudý barvy kdy se začnou loupat, nebo se otlučou a dámy to neodlakují, vypadaj děsně.Taky jsem to tak chtela nejak napsat jako Pavla. Na hezke upravene ruce nebo noze vypada jakykoliv lak pekne ale ty napul oloupany rudy laky by snad meli bejt i ze zakonem pokutovany
u nás jedna průvodčí má takový ty nalepovaný, co koupí v drogerce. vůbec ji nesedí, ale drápy má lakovaný výraznejma barvama. do toho má dlouhý, černý vlasy, skoro do pasu. asi dvacet centimetrů jsou ty konce rozdvojený, protenčený, vypadá to jako okousaný od myí a ta barva tam u nechytá do černa, je to odstínově jinde. ale je spokojená, e má ve 40 dlouhý drápy i vlasy
Není tady
Ja jsem vcera v tramce videla zenskou, nekecam, bylo ji uz dobre po 40. Stihla, celkem hezka blondynka s culikem do pul zad, jenze ona mela ve vlasech cernou sitovanou celenku pridelanou asi 20 cernejma sponkama "automatkama", cerny rty, cerny obrovsky nausnice kruhy a pak neco jako halenku, bylo to cerny, sitovany s kapucou uvazany pod zebrama do uzlu, pod tim mela cerny tricko na raminka co vypadalo sppis jako spodni kosilka, cernou kratouckou minisukni, sitovany cerny puncochace a kozacky s takovou tou 10cm vysokou celopodrazkou. Ja netusim, jestli si to dovedete predstavit ale ja jsem zustala v jednu chvili na ni dost nekulturne cumet
Není tady
Ametyst napsal(a):
Ano, velmi. ádné aty ani sukýnka neudělají z almaroidní hřmotné neurvalé baby půvabnou vílu.
Není tady
Bety napsal(a):
Ametyst napsal(a):
Ano, velmi. ádné aty ani sukýnka neudělají z almaroidní hřmotné neurvalé baby půvabnou vílu.
Betynko, krásně jsi to napsala
Není tady
Bety napsal(a):
Ametyst napsal(a):
vílu ne, ale i taková enská můe vypadat hezky, kdy ví, jak na to.
Není tady
Bety napsal(a):
Ametyst napsal(a):
Já myslím, e právě taková by si na sebe nedala romantické atičky a sukýnku.
Ne sama od sebe. protoe by se v tom ani nemohla cítit dobře. protoe ji to nevystihuje.
A o tom to je, co tu chci říct.
Ne o tom, kdo se jak převléká za někoho jiného, ale e kdy se obléká tak jak se cítí, e to jde pak vidět i navenek.
Oblečení podtrhne to vyzařování.
Není tady
Mně se teda macandy víc líbí v přiléhavějích věcech, ne v rozevlátých atech, dělá je to jetě kredencióznějí, ne skutečně jsou.Nemyslím tím obtaený, o dvě čísla mení hadry, ale hadříky "na tělo". A chodím po Brně hodně, take vídám různý modely a potkávám spoustu baculek, kterým to úasně sluí a mají mrnc a jsou prostě krásný. Je to vechno o vkusu, umění sladit oblečení a doplňky a vědět, co mi nejen sluí, ale v čem se cítím dobře.
Člověk by měl být hlavně čistý a měl by vonět, pak je jedno, jestli má na sobě díny, aty nebo oblek. Lepí kočenka v dínách a tričku, ale voňavá a čistá, ne dáma v atech, páchnoucí levnou kolínskou přeráející pot a okopaný boty
Není tady
Bety napsal(a):
Ametyst napsal(a):
To si dala dokopy halabala duevné, fyzické dnaosti... A tento tvoj príspevok mi mmch pripadá tie troku neurvalý, ale zato ete netvrdím, e almaroiná a hřmotná (ale ani to nevylučujem)... A aj almaoridná baba vyzerá lepie v niečom, čo jej pristane (nehovoriac o tom, e ako sa v atách cíti, nemusí ete by priamo úmerné tomu, ako v nich vyzerá...). Skrátka, nech si kadý nosí to, v čom sa dobre cíti (a kto má potrebu vylepova si sebavedomie zhadzovaním druhých, nech to tie kžudne robí...
).
Není tady
Modroočka napsal(a):
Mně se teda macandy víc líbí v přiléhavějích věcech, ne v rozevlátých atech, dělá je to jetě kredencióznějí, ne skutečně jsou.Nemyslím tím obtaený, o dvě čísla mení hadry, ale hadříky "na tělo". A chodím po Brně hodně, take vídám různý modely a potkávám spoustu baculek, kterým to úasně sluí a mají mrnc a jsou prostě krásný. Je to vechno o vkusu, umění sladit oblečení a doplňky a vědět, co mi nejen sluí, ale v čem se cítím dobře.
Člověk by měl být hlavně čistý a měl by vonět, pak je jedno, jestli má na sobě díny, aty nebo oblek. Lepí kočenka v dínách a tričku, ale voňavá a čistá, ne dáma v atech, páchnoucí levnou kolínskou přeráející pot a okopaný boty
tak pod to se můu podepsat akorát bych je takhle nenazývala, mám kamarádky, co mají takovu postavu a jsou fajn a mě to k nim přijde jako uráení ..
Není tady