18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dita.L napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
akorát dito - ony bokovky nenosí jen holky s plochým bříkem, ale i ty tlustý, kterým vechno odevad teče. a i kdy je holka tíhlá hezká, tak dívat se na to, jak si dřepne a zadek má venku - bez tohoto pohledu se fakt obejdu
Tak v tom ti rozumim, souhlas, ja to mam doma 2x Nebo tak kratky sukynky, ze kdyz se holka ohne, tak ji vykukujou kalhotky Muzu mluvit horem padem moje pubosky jsou asi hluchy nebo co
Tim ale nerikam takove obleceni nenosit. Spis rikam naucit se ho nosit.
mně se to prostě nelíbí. u nás v práci v tom "ohormovaly" mladý holky. kdy zvedla ruce, lezly ji zepředu chlupy, kdy si dřepla, celá pr.... jedna to proloila spoďárama, co byly kdysi dávno bílý, teď u to byl jen sepranej, edej, krajkovej hadr.
krátky sukně mladý holky prostě nosí. u těch to beru jinak, ne kdy vidím, jak se v ní promenáduje baba po 40.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
kdybych se chtěla doma oblíct do sukní, udělám to kvůli sobě, ne proto, abych vypadala dobře, kdyby sousedka číhala za záclonou. ta by mi mohla políbit os.
doma chodím upravená, ale pohodlně, neumím si představit, jak v atech luxuju, vytírám, uklízím a vařím, doma mám ráda pohodlí, ledae bych měla posluhovačku, ale tu nemám
Není tady
Modroocko, vzpomenes si jeste na stary modry trenyrky a belostny tricka? To bylo taky desne sexy, hlavne na stredni skole
Pavlo, me na tom zase hodne zalezi, ja se oblikam i pro druhe, treba kvuli otazce respektu. Nikdo nema chut divat se na ty chlupy v podpazi a nebo ubor, o kterym nevime, jestli je to teplakova souprava nebo pyzamo. Tim myslim i manzela doma nebo deti. Tim padem mi zalezi i na te sousedce
Není tady
Dita.L napsal(a):
Aha, tak ja si predstavila klasicky modry otepleny teplaky z dob, kdy jsem tomu strihala tu gumu dole aby to nebylo tak trapny Jeste i zadek v tom clovek mel skoro az ke kolenum
dito, ty asi neije v téhle zemi, viď ? tyhle tepláky já viděla naposled před 20 lety, moná i víc
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
akorát dito - ony bokovky nenosí jen holky s plochým bříkem, ale i ty tlustý, kterým vechno odevad teče. a i kdy je holka tíhlá hezká, tak dívat se na to, jak si dřepne a zadek má venku - bez tohoto pohledu se fakt obejdu
Tak v tom ti rozumim, souhlas, ja to mam doma 2x Nebo tak kratky sukynky, ze kdyz se holka ohne, tak ji vykukujou kalhotky Muzu mluvit horem padem moje pubosky jsou asi hluchy nebo co
Tim ale nerikam takove obleceni nenosit. Spis rikam naucit se ho nosit.mně se to prostě nelíbí. u nás v práci v tom "ohormovaly" mladý holky. kdy zvedla ruce, lezly ji zepředu chlupy, kdy si dřepla, celá pr.... jedna to proloila spoďárama, co byly kdysi dávno bílý, teď u to byl jen sepranej, edej, krajkovej hadr.
krátky sukně mladý holky prostě nosí. u těch to beru jinak, ne kdy vidím, jak se v ní promenáduje baba po 40.
Jo, tuhle nastoupila do vlaku nějaká třicítka, ani nemusela zvedat ruce, postavu neměla nejhorí, ale lezla jí půlka pr.dele, vypadala směně, ale nesla jako ho.vno na lopatě ta pr.del to byla fakt pr.del,
Není tady
Dita.L napsal(a):
Modroocko, jenze co delat, kdyz opravdu nic jineho k mani na onoho cloveka nemas? Co treba manazer nejake firmy, ktery musi do hodiny zvladnout 6 prijimacich pohovoru na nove pracovni misto? Ten ty baby nebude zvat na kafe aby zjistil, jak se citi a jakou maji povahu. Ten se musi spokojit s vysvedceni, zivotopisem a..... celkovym vzhledem
to je něco jinýho přece
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
kdybych se chtěla doma oblíct do sukní, udělám to kvůli sobě, ne proto, abych vypadala dobře, kdyby sousedka číhala za záclonou. ta by mi mohla políbit os.
doma chodím upravená, ale pohodlně, neumím si představit, jak v atech luxuju, vytírám, uklízím a vařím, doma mám ráda pohodlí, ledae bych měla posluhovačku, ale tu nemám
to jsme na tom stejně
Není tady
Dita.L napsal(a):
Modroocko, vzpomenes si jeste na stary modry trenyrky a belostny tricka? To bylo taky desne sexy, hlavne na stredni skole
Pavlo, me na tom zase hodne zalezi, ja se oblikam i pro druhe, treba kvuli otazce respektu. Nikdo nema chut divat se na ty chlupy v podpazi a nebo ubor, o kterym nevime, jestli je to teplakova souprava nebo pyzamo. Tim myslim i manzela doma nebo deti. Tim padem mi zalezi i na te sousedce
Jo a k tomu cvičky "jarmilky" a kluci bílýho vasila a červený trencle
na střední jsme to nenosily, měly jsme ustřiený tepláky, soce modrý, ale takový tenký a k tomu trička, různý, nejen bílý a tenisky, jarmilky u ne, učitelka nás natěstí nenutila, abysme vypadaly, my holky, jako debilové
Jinak teda snad partner mě bude mít rád i v teplácích, ne? Chlupy v podpaí, to je jiná kapitola.
Upravil(a) Modroočka (3. 9. 2011 14:07)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Modroocko, jenze co delat, kdyz opravdu nic jineho k mani na onoho cloveka nemas? Co treba manazer nejake firmy, ktery musi do hodiny zvladnout 6 prijimacich pohovoru na nove pracovni misto? Ten ty baby nebude zvat na kafe aby zjistil, jak se citi a jakou maji povahu. Ten se musi spokojit s vysvedceni, zivotopisem a..... celkovym vzhledem
to je něco jinýho přece
Ne tak docela. Obycejny clovek na ulici nema na toho druheho kolemjdouciho ani ten zivotopis. Ma jenom ten celkovy vzhled.
Není tady
Dita.L napsal(a):
a ví co, mě zase chlupy v podpaí nevadí. sama se holím snad od 15, ale nevadí mi neoholený podpaí, nohy. vidím tady i enský po 40, co se neholí a neva mi to. kdy nesmrdí, není to mudla, neodpuzuje mně to. to u mi spí vadí enský, co maj na cigárka, hadříky, ale na to, aby si koupily antiperspirant, to u ne
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Tim ale nerikam takove obleceni nenosit. Spis rikam naucit se ho nosit.mně se to prostě nelíbí. u nás v práci v tom "ohormovaly" mladý holky. kdy zvedla ruce, lezly ji zepředu chlupy, kdy si dřepla, celá pr.... jedna to proloila spoďárama, co byly kdysi dávno bílý, teď u to byl jen sepranej, edej, krajkovej hadr.
krátky sukně mladý holky prostě nosí. u těch to beru jinak, ne kdy vidím, jak se v ní promenáduje baba po 40.Jo, tuhle nastoupila do vlaku nějaká třicítka, ani nemusela zvedat ruce, postavu neměla nejhorí, ale lezla jí půlka pr.dele, vypadala směně, ale nesla jako ho.vno na lopatě ta pr.del to byla fakt pr.del,
některý enský prostě nemají soudnost
Není tady
Modroočka napsal(a):
Partner te bude mit rad samozrejme i v teplacich, ale ono jim taky vseobecne leze na nervy, kdyz jejich partnerka nosi doma jenom ty teplaky nebo vytahany pyzama. Zenska by mela byt i pro svyho chlapa pritazliva, ne jenom pro ty cizi na ulici.
Není tady
Frigo napsal(a):
tepláky mi přijdou naprosto úchylné,pokud tedy enská fakt neběhá nebo není v tělocvičně.. Ač mám nejraději kalhoty, tak nechápu noení tepláčků doma a to ani u dětí..
Jsem se chtěla jen zeptat, v čem chodily nebo chodí doma tvoje děti.
Upravil(a) Xsara (3. 9. 2011 14:13)
Není tady
Pavlo, tak tomu rikam primo vrazedna kombinance. smrad z cigaret a pot
Není tady
Dita.L napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
to je něco jinýho přece
Ne tak docela. Obycejny clovek na ulici nema na toho druheho kolemjdouciho ani ten zivotopis. Ma jenom ten celkovy vzhled.
kdy jde ádat o práci, obleče se podle toho a nepůjde tam v něčem, v čem se chystá odpoledne k vodě.
ale na běný noení je fuk, co má na sobě kdo za ílenosti. kdybych potkala enskou v sependlenejch utěrkách, no a ?
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ty nemá paní Kekulovou? : To je teda úpadek...
Není tady
dusička napsal(a):
Oni jsou tepláky a tepláky. Jestli e nejsou visací s kolenama vypoulený, plandavý, děravý, tak proč ne?
Já třeba tepláky doma nosím a jsou pro mě nejpohodlnějí.
Dui, nikomu to neberu..a sikadý chodí jak chce, ale tepláky jsou furt tepláky a prvotní učel je sport.. A ty s vypoulenýma kolenama a gumičkou kolem chodidla se snad u nedělají..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Pavlo, me na tom zase hodne zalezi, ja se oblikam i pro druhe, treba kvuli otazce respektu. Nikdo nema chut divat se na ty chlupy v podpazi a nebo ubor, o kterym nevime, jestli je to teplakova souprava nebo pyzamo. Tim myslim i manzela doma nebo deti. Tim padem mi zalezi i na te sousedcea ví co, mě zase chlupy v podpaí nevadí. sama se holím snad od 15, ale nevadí mi neoholený podpaí, nohy. vidím tady i enský po 40, co se neholí a neva mi to. kdy nesmrdí, není to mudla, neodpuzuje mně to. to u mi spí vadí enský, co maj na cigárka, hadříky, ale na to, aby si koupily antiperspirant, to u ne
Tak teda antiperspiranty a vůbec hygiena celkově, to je vůbec maso. Kdo jezdí MHD, ví co tím myslím. Stačí vlézt ráno do vlaku. Za poslední dva roky se mi povedlo snad jednou jedinkrát, e jsem si přisedla ráno do kupé k pánovi, který VONĚL!!! Jsem myslela, e se překotím.
Jinak standart je, e jsou cítit hospodou a cigaretama, jak kdy rovnou vylezli z putyky. Horí standart je pot. A samostatná kapitola jsou dámy, které mají těkou ruku při pouívání parfému. Kdy se v kupéčku slezou dvě nebo tři, má člověk na migrému zaděláno.
Popravdě, tohle mi vadí víc ne to, e se někdo neumí zrovna moc vkusně obléknout.
I kdy o číslo mení bokovky na dívnce s dvaceti kily nadváhy, ty mě taky dokáou dojmout.
Upravil(a) Xsara (3. 9. 2011 14:22)
Není tady
Jejda, tak to já tady budu asi za cuchtu, protoe doma chodím v delím tričku, teď v létě. Nohy holé.
Je fakt, e kdy někdo zvoní a jdu otevřít, tak si beru kraasy. Tepláky nemám.
Mám doma ale i dvoje letní atky, teď zrovna v prádle, ty mám ráda na sobě, příjemně se nosí.
Taky jak jsem tu četla o těch patách, hned jsem se musela kouknout na ty svoje...no, není to tragedie, ale trochu víc bych se jim věnovat mohla, přece jen.
Ráda si maluji i nehty na nohách, a červenou tedy nemám, ale perleově takovou lila barvu. Je celkem nenápadná, ale asi taky out, e?
Ráda koukám na nohy chlapům. Kdy mají sandály. Někteří docela hezké udrované nohy.
Není tady
Dita.L napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tim ale nerikam takove obleceni nenosit. Spis rikam naucit se ho nosit.
a kdy jsou to tanga..je to jetě větí pecka
natěstí to mám doma jen jednou, ale nic se s tím nesnaím dělat, stejně to nemá cenu..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to je něco jinýho přeceNe tak docela. Obycejny clovek na ulici nema na toho druheho kolemjdouciho ani ten zivotopis. Ma jenom ten celkovy vzhled.
kdy jde ádat o práci, obleče se podle toho a nepůjde tam v něčem, v čem se chystá odpoledne k vodě.
ale na běný noení je fuk, co má na sobě kdo za ílenosti. kdybych potkala enskou v sependlenejch utěrkách, no a ?
No to ne, ja na ulici taky nechodim v nejdrazsim kostymu, to jsme si spatne rozumneli. Na plaz si vezmu taky neco jinyho nez do kina nebo do obchodu ale ta upravenost a vhodnost tam proste pro me bejt musi. Me zalezihodne na tom jake signaly k jinym lidem vysilam a na ty ulici nic jinyho nez sympaticky vzhled vysilat nemuzu
Není tady
Xsara napsal(a):
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ty nemá paní Kekulovou? : To je teda úpadek...
No nemám, no,
Není tady
Frigo napsal(a):
Dita.L napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Tim ale nerikam takove obleceni nenosit. Spis rikam naucit se ho nosit.a kdy jsou to tanga..je to jetě větí pecka
natěstí to mám doma jen jednou, ale nic se s tím nesnaím dělat, stejně to nemá cenu..
ty tanga mas namysli v bokovkach a nebo pod tou kratkou sukni? ja chodim v bokovkach navostro aby nebyli videt, nektery holky si je jeste schvalne vytahujou co nejvejs ale nejak si to navostro neumim predstavit k ty kratky sukni
Není tady
Xsara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Pavlo, me na tom zase hodne zalezi, ja se oblikam i pro druhe, treba kvuli otazce respektu. Nikdo nema chut divat se na ty chlupy v podpazi a nebo ubor, o kterym nevime, jestli je to teplakova souprava nebo pyzamo. Tim myslim i manzela doma nebo deti. Tim padem mi zalezi i na te sousedcea ví co, mě zase chlupy v podpaí nevadí. sama se holím snad od 15, ale nevadí mi neoholený podpaí, nohy. vidím tady i enský po 40, co se neholí a neva mi to. kdy nesmrdí, není to mudla, neodpuzuje mně to. to u mi spí vadí enský, co maj na cigárka, hadříky, ale na to, aby si koupily antiperspirant, to u ne
Tak teda antiperspiranty a vůbec hygiena celkově, to je vůbec maso. Kdo jezdí MHD, ví co tím myslím. Stačí vlézt ráno do vlaku. Za poslední dva roky se mi povedlo snad jednou jedinkrát, e jsem si přisedla ráno do kupé k pánovi, který VONĚL!!! Jsem myslela, e se překotím.
Jinak standart je, e jsou cítit hospodou a cigaretama, jak kdy rovnou vylezli z putyky. Horí standart je pot. A samostatná kapitola jsou dámy, které mají těkou ruku při pouívání parfému. Kdy se v kupéčku slezou dvě nebo tři, má člověk na migrému zaděláno.
Popravdě, tohle mi vadí víc ne to, e se někdo neumí zrovna moc vkusně obléknout.
I kdy o číslo mení bokovky na dívnce s dvaceti kily nadváhy, ty mě taky dokáou dojmout.
já teda koukám. taky jezdím vlakem, ale smardloi s námi nejezdí. i chlapi nevkusně oblečení jsou čistí a nesmrdí. ale včera si přised jeden co měl nabráno a táhlo to z něj jak z pivního sudu. jetě se tam rozvaloval, aby vyvětral rozkrok a dotýkal se tak mých nohou, omejvali mně
Není tady
Ametyst napsal(a):
Jejda, tak to já tady budu asi za cuchtu, protoe doma chodím v delím tričku, teď v létě. Nohy holé.
Je fakt, e kdy někdo zvoní a jdu otevřít, tak si beru kraasy. Tepláky nemám.
Mám doma ale i dvoje letní atky, teď zrovna v prádle, ty mám ráda na sobě, příjemně se nosí.
Taky jak jsem tu četla o těch patách, hned jsem se musela kouknout na ty svoje...no, není to tragedie, ale trochu víc bych se jim věnovat mohla, přece jen.
Ráda si maluji i nehty na nohách, a červenou tedy nemám, ale perleově takovou lila barvu. Je celkem nenápadná, ale asi taky out, e?
Ráda koukám na nohy chlapům. Kdy mají sandály. Někteří docela hezké udrované nohy.
já bych vůbec neřeila barvu laku. nos, která se ti líbí. ony ty rudý barvy kdy se začnou loupat, nebo se otlučou a dámy to neodlakují, vypadaj děsně.
Není tady