18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Wikina napsal(a):
No téma kabinky - já jdu nejraději nakupovat s dcerou - ta je překritická - a jdeme vdycky jakoe pobavit se, ne nakupovat. Kdy si chci koupit podprsenku, nebo jetě lépe plavky, tak jí říkám, pojd se mnou, zasměje se...a ona u ví co bude. Mám 70 D a velký problém to zeralizovat. Já jsem docela tíhlá, ale pohled do zrcadla v kabince - tak to je masakr - to světlo! Fantastické, NIC nepřehlédnete! Pěkně zblízka - úúúhh
Bez problémů nekoupím ani boty, nic. Nepochopím, jak můe někdo nakupovat oblečení na netu...těm lidem závidím. Kdy L, tak L, kdy 38, tak 38.
ja skoro jinak nenakupuju ... mam asi konfenkcni tvar ... vsechno mi sedi
Není tady
Ronja napsal(a):
Tak leginy samozřejmě ano, ale neprůsvitné, kvalitní a k delí tunice nebo miniatům - to, co je někdy vidět na ulici, je fakt hrůza...a pak samozřejmě musí ena vzít v potaz i svou postavu...
abych řekla pravdu, tak mě něják nepobuřuje, kdy si na sebe někdo navleče něco, co mu vůbec nesedí a nemá na to figuru. sice si mi to nelíbí, člověk se rád podívá na někoho, komu to prostě sekne, ale celkově je mi to jedno. a si kadý chodí v tom, v čem se cítí dobře.
Není tady
Tak já v létě sukně nebo aty nosím ráda. A přiznám se, e občas, kdy mám sukni delí, vyrazím i naostro - tedy ne do práce.
Jinak nosím kalhoty. Legíny u ne, ale kdysi jsem je nosívala.
Není tady
l3nka3s napsal(a):
Co říkáte na legíny? Nosíte je rády?
Občas, k takým dlhým tričkám/kratím atám... Mám jedny kratie čierne elegantné aty, k tým idú čierne legíny výborne. Ale ako univerzálny odev vade a ku vetkému nie...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Damila napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jo, jo, dnes seděla na lavičce holka, tlustá, v minisukni, hodně mini a průsvitný černý punčocháče, tenisky a růovou vestu, naducanou a měla v ní jetě pěknou cíchu. Měla teda dost děsnou prdu. Některý holky a enský nemají soudnost.Já si dnes la koupit něco na sebe.
Po svléknutí v kabince jsem nabyla dojmu, e na mě nic hezkého nemůe být. Uf. Doufám, e tam měli hoodně zkreslující zrcadlo.
Takhle jsem snad nevypadala jetě nikdy. Napadlo mě. A měla jsem pravdu-ano taky jsem jetě nikdy neměla 40. :-)
take k té postavě jetě bych doplnila, e je třeba vzít v potaz i věk a stav tělesné schránky. Holt u nemůu nakupovat v dívčím, no...
Asi si na sebe zvyknu, co mi zbejvá. Jen si musím najít nějaký svůj styl, páč "po diblíkovsku" u to takhle dál nejde.Ty kabinky bývají často malý, take stojí moc blízko u toho zrcadla a to pak zkresluje vdycky
Ja som vdy rozmýžala, prečo obchody, ktoré chcú preda tovar, majú kabínky, kde aj topmodelky vyzerajú ako straidlá -a neprila som na to...
Není tady
Selima napsal(a):
Ja som vdy rozmýžala, prečo obchody, ktoré chcú preda tovar, majú kabínky, kde aj topmodelky vyzerajú ako straidlá -a neprila som na to...
Vidí to?!
No jo, to je pravda.
Takhle jsem nad tím nepřemýlela, ale zdá se mi to jako dobrý postřeh.
Není tady
Mňa to oklo v zahraničí, kde mali pekný obchod, super tovar - ale kabínky ako pre zombíkov, otrasné umelé silné svetlo, v ktorom kadý vyzerá ako mŕtvola, zväčujúce zrkadlá... Človek musel vyjs von a predýcha ten dojem.
Není tady
Inak, znovu sa učím nosi aty a sukne - a dos ma v tomto zmenil práve orientálny tanec, ktorý sa v dínsoch alebo teplákoch dá robi len ako...
Není tady
Já prostě miluji značkové oblečení a docela často hledám různé eshopy... Doporučila bych prozkoumat - odkaz smazán - značky jako Chloé, CK, Patrizia Pepe atd. a za velmi sluné ceny. Nejspí je to tzv. dropshipping, protoe jsem nenala kamenný obchod, ale velmi mě to zaujalo :-)
Upravil(a) AndreaP. (26. 5. 2017 16:56)
Není tady
e by závislost?
Cituji:Závislost je stav člověka, který je existenčně závislý na nějaké látce, činnosti či osobě. Nedokáe se bez předmětu své závislostí obejít a ztrácí přehled o tom, co je v ivotě skutečně důleité.
Lidé se závislostí nemají kompletní kontrolu nad svým tělem, nad tím co dělají či uívají. Konec citátu.
Tak hodně těstí.
Není tady
Má pravdu, já mám to mám také tak...střídají se u mě období, kdy nosím aty, sukně a podpatky a opravdu musím říct, e se cítím více ensky a sexy a vidím, e si toho okolí více vímá ...a je to hlavně, kdy je venku hezky, take od jara do podzimu. V zimě přibírám na váze, venku je zima a edivo, tak ani nemám náladu nad oblečením moc přemýlet. Ale módu mám moc ráda a ráda se hezky oblékám, tak se těím zase na jaro:)
Není tady