Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#676 11. 4. 2014 17:02

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Ženské oblečení, ženskost

leginy bych na sebe nevzala.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#677 11. 4. 2014 17:10

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

sahleb napsal(a):

leginy bych na sebe nevzala.

proč ne, když je k nim delší tunika...

Není tady

#678 11. 4. 2014 17:25

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

l3nka3s napsal(a):

Co říkáte na legíny? Nosíte je rády?

já ano , patří mezi moje nejoblíbenější kousky oblečení

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#679 11. 4. 2014 17:53

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Nelíbí se mi na veřejnosti, a už vůbec ne na starších ženách. Když tak k nim dlouhá tunika nebo vhodné šaty. Jinak ne. Některé mladé a bohužel i starší holčiny v slabých legínách a krátkém svetru či triku vypadají, jako když si doma zapomněly sukni. Pro mě je ten pohled nehezký a neženský. Spíš jako z E55.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#680 11. 4. 2014 18:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

http://data.modnipeklo.cz/modnipeklo/images/articles/36259.jpg

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#681 11. 4. 2014 18:28

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Tak leginy samozřejmě ano, ale neprůsvitné, kvalitní a k delší tunice nebo minišatům - to, co je někdy vidět na ulici, je fakt hrůza...a pak samozřejmě musí žena vzít v potaz i svou postavu...

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#682 11. 4. 2014 18:34

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

smile

http://modnipeklo.cz/wp-content/uploads/2011/12/peklo31.jpg

Upravil(a) modrovous (11. 4. 2014 18:35)

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

#683 11. 4. 2014 18:39

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Jů, to já zrovna včera viděla mladou mamku s kočárkem v něčem, o čem si asi myslela, že to jsou legíny. Podle mě to byly prostě normálně silonky. Totálně průhledné černé silonky, pod tím tanga. Měla hezkou postavu, i zadeček.
To zas jo. Jen mě trochu šoklo, že si asi zapomněla sukni. Páč měla k tomu jen krátkou koženkovou bundičku do pasu.
Jinak fakt úplně holý zadek. Nešlo se na to nedívat. :-)
Ale jak říkám, postavu měla hezkou, jen se to jaksi nehodilo do toho MHD

Není tady

#684 11. 4. 2014 18:54

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Ony totiž se ty holky podívají zepředu a vypadá to ok, nedojde jim, že vzadu je látka mnohem víc natažená = průsvitnější a je tam vidět fakt všechno roll

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#685 11. 4. 2014 19:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Ronja napsal(a):

Tak leginy samozřejmě ano, ale neprůsvitné, kvalitní a k delší tunice nebo minišatům - to, co je někdy vidět na ulici, je fakt hrůza...a pak samozřejmě musí žena vzít v potaz i svou postavu...

Jo, jo, dnes seděla na lavičce holka, tlustá, v minisukni, hodně mini a průsvitný černý punčocháče, tenisky a růžovou vestu, naducanou a měla v ní ještě pěknou cíchu. Měla teda dost děsnou prdu. Některý  holky a ženský nemají soudnost.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#686 11. 4. 2014 19:17

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Ronja napsal(a):

Jo, jo, dnes seděla na lavičce holka, tlustá, v minisukni, hodně mini a průsvitný černý punčocháče, tenisky a růžovou vestu, naducanou a měla v ní ještě pěknou cíchu. Měla teda dost děsnou prdu. Některý  holky a ženský nemají soudnost.

Já si dnes šla koupit něco na sebe.
Po svléknutí v kabince jsem nabyla dojmu, že na mě nic hezkého nemůže být. Uf. Doufám, že tam měli hoodně zkreslující zrcadlo. big_smile
Takhle jsem snad nevypadala ještě nikdy. Napadlo mě. A měla jsem pravdu-ano taky jsem ještě nikdy neměla 40. :-)

takže k té postavě ještě bych doplnila, že je třeba vzít v potaz i věk a stav tělesné schránky. Holt už nemůžu nakupovat v dívčím, no...
smile
Asi si na sebe zvyknu, co mi zbejvá. Jen si musím najít nějaký svůj styl, páč "po diblíkovsku" už to takhle dál nejde.

Upravil(a) Damila (11. 4. 2014 19:18)

Není tady

#687 11. 4. 2014 19:58

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Legíny se mi hodně líbí. Nosily se už dříve, měla jsem je vždy fakt ráda. Ale jak již někdo psal, musí být neprůsvitné, kvalitní materiál a hlavně na to musí být postava. Líbí se mi spíše k delší tunice, ale u mladých děvčat s hezkou postavou se mi líbí i k něčemu krátkému.

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#688 12. 4. 2014 5:46

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Ronja napsal(a):

Já si dnes šla koupit něco na sebe.
Po svléknutí v kabince jsem nabyla dojmu, že na mě nic hezkého nemůže být. Uf. Doufám, že tam měli hoodně zkreslující zrcadlo. big_smile
Takhle jsem snad nevypadala ještě nikdy. Napadlo mě. A měla jsem pravdu-ano taky jsem ještě nikdy neměla 40. :-)

takže k té postavě ještě bych doplnila, že je třeba vzít v potaz i věk a stav tělesné schránky. Holt už nemůžu nakupovat v dívčím, no...
smile
Asi si na sebe zvyknu, co mi zbejvá. Jen si musím najít nějaký svůj styl, páč "po diblíkovsku" už to takhle dál nejde.

Ty kabinky bývají často malý, takže stojíš moc blízko u toho zrcadla a to pak zkresluje vždycky wink

Není tady

#689 12. 4. 2014 6:48

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Ty kabinky bývají často malý, takže stojíš moc blízko u toho zrcadla a to pak zkresluje vždycky wink

Jo. Děkuji, to jsem potřebovala slyšet.smile

Není tady

#690 12. 4. 2014 6:50

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Damila napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Dami, jestli tě to potěší, tak já taky z kabinky odcházím znechucená tím jak vypadám :-D .... mám takový dojem, že tam instalují zrcadla z petřína.

Není tady

#691 12. 4. 2014 7:11

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Ale jako vážně, když vylezeš z té kabinky a podívᚠse z větší vzdálenosti, vypadá to podstatně líp.

Není tady

#692 12. 4. 2014 7:19

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Damila napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Ale jako vážně, když vylezeš z té kabinky a podívᚠse z větší vzdálenosti, vypadá to podstatně líp.

To nevím...já si totiž zkoušela podprdu, s tím bych z kabinky asi nevylezla.wink
Na halenku (pro niž jsem tam šla původně) , tedy ani nedošlo, po mém zážitku.
No, člověk když se takhle vyleká, aspoň ušetří.stolt

Není tady

#693 12. 4. 2014 8:30

mikuelini
♥♥♥♥♥--

Leginy jo ,ale na hezkou postavu. I kdyz to si asi mysli kazda ,ktera si je oblekne ,ze ji seknou .Ale bohuzel je to casto pravy opak. Jinak ,myslim ze v Cesku se zeny oblekaji zensteji nez zapad a v Polsku a Rusku jeste vic zensteji nez u nas. Libi se mi ,kdyz zeny nosi sukne a chovaji se jako zeny .Nelibi se mi zeny ,ktere se snazi oblekat a chovat jako muz. Tady v Nemecku je hodne takovych ,nejhezci zenske na ulici jsou cizinky Arabky ,Asiatky ,vychodoevropanky

Není tady

#694 12. 4. 2014 9:31

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Kolega nedávno v práci (kde je převážně ženský kolektiv) si posteskl, že ženy už zapomněly nosit sukně.
Možná jo. Možná zvítězilo pohodlí nad elegancí. Když mně se fakt blbě dobíhá na tramvaj v sukni s střevíčkách. A to co za den nachodím, bych v ničem nepohodlném nedala.
Mě to omezuje v pohybu, v projevu, chování, jsem asi trochu už chlap.

Není tady

#695 12. 4. 2014 9:57

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

Kolega nedávno v práci (kde je převážně ženský kolektiv) si posteskl, že ženy už zapomněly nosit sukně.
Možná jo. Možná zvítězilo pohodlí nad elegancí. Když mně se fakt blbě dobíhá na tramvaj v sukni s střevíčkách. A to co za den nachodím, bych v ničem nepohodlném nedala.

Vidis a ja jako mlada holcina jsem chodila jen v lodickach a nevlastnila jsem zadnou sportovni obuv.Ted to mam obracene.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#696 12. 4. 2014 10:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Z kabinky vylejzám a prohlíším se z dálky (tedy krom podprsenky) smile
Mám lodičky i pohodlné boty (na botasky moc nejsem) a ty používám podle příležitosti.
Leginy jsem nosila jako mladá, byly v médě, měla jsem černé a fialové, k tomu dlouhou halenu a velkej pásek - jakoby připevněnej na boku. (ne v pasu)
ted nosím leginy doma. U mě vedou ve všem rifle.

Upravil(a) dusička (12. 4. 2014 10:13)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#697 12. 4. 2014 10:34

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Damila napsal(a):

Já jsem na sobě neměla sukni pěkných pár let. Nějak si v ní připadám tlustší, než v kalhotách. V létě ji nosit nemůžu, třou se mi o sebe stehna a než dojdu do práce, mám je odřený do krve. Kdosi mi poradil, že si je mám natřít antiperspirantem - nepomohlo. A koupila jsem si silonové krátké kalhoty, to sice pomáhá, ale je v tom šílený vedro. A zjistila jsem, že nesnáším, jak mi punčocháče svírají nohy, jak se posouvají dolů a vůbec - zlaté kalhoty! V poslední době nosím téměř pořád džíny - mám několikatery v různých barvách, k tomu tričko, svetřík nebo dlouhou volnější halenku.
Před 20 lety, kdy se také nosily legíny, jsem je nosila, jenže jsem vážila 49 kg a nosila jsem k tomu dlouhý vršek. Teď bych si je už nemohla obléknout, mám o 25 kg a 20 let víc, cítila bych se jako idiot.

Není tady

#698 12. 4. 2014 10:34

Wikina
♥♥♥♥♥--

No téma kabinky - já jdu nejraději nakupovat s dcerou - ta je překritická - a jdeme vždycky jakože pobavit se, ne nakupovat. Když si chci koupit podprsenku, nebo ještě lépe plavky, tak jí říkám, pojd se mnou, zasměješ se...a ona už ví co bude. lol Mám  70 D a velký problém to zeralizovat. Já jsem docela štíhlá, ale pohled do zrcadla v kabince - tak to je masakr - to světlo! Fantastické, NIC nepřehlédnete! Pěkně zblízka - úúúhh lol
Bez problémů nekoupím ani boty, nic. Nepochopím, jak může někdo nakupovat oblečení na netu...těm lidem závidím. Když L, tak L, když 38, tak 38.

Není tady

#699 12. 4. 2014 11:27

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Ronja napsal(a):

Ony totiž se ty holky podívají zepředu a vypadá to ok, nedojde jim, že vzadu je látka mnohem víc natažená = průsvitnější a je tam vidět fakt všechno roll

No prave, ty vlozky me az zas tak nezajimaji...nekdy sejdrem.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#700 12. 4. 2014 14:56

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Damila napsal(a):

taky nemam rada sukne, maximalne kratkou , prave k tem leginam ... jinak vubec ...a nas kolega , pred nekolika roky naopak pronesl , ze bysme mely nosit kalhoty , kdo se pry ma nato divat , jak se nam to porad vyhrnuje smile opravdu se nam podarilo usmlouvat kalhoty , protoze cely den sedime a je to mnohem pohodlnejsi .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí