18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
leginy bych na sebe nevzala.
Není tady
sahleb napsal(a):
leginy bych na sebe nevzala.
proč ne, kdy je k nim delí tunika...
Není tady
l3nka3s napsal(a):
Co říkáte na legíny? Nosíte je rády?
já ano , patří mezi moje nejoblíbenějí kousky oblečení
Není tady
Nelíbí se mi na veřejnosti, a u vůbec ne na starích enách. Kdy tak k nim dlouhá tunika nebo vhodné aty. Jinak ne. Některé mladé a bohuel i starí holčiny v slabých legínách a krátkém svetru či triku vypadají, jako kdy si doma zapomněly sukni. Pro mě je ten pohled nehezký a neenský. Spí jako z E55.
Není tady
Není tady
Tak leginy samozřejmě ano, ale neprůsvitné, kvalitní a k delí tunice nebo miniatům - to, co je někdy vidět na ulici, je fakt hrůza...a pak samozřejmě musí ena vzít v potaz i svou postavu...
Není tady
Upravil(a) modrovous (11. 4. 2014 18:35)
Není tady
Jů, to já zrovna včera viděla mladou mamku s kočárkem v něčem, o čem si asi myslela, e to jsou legíny. Podle mě to byly prostě normálně silonky. Totálně průhledné černé silonky, pod tím tanga. Měla hezkou postavu, i zadeček.
To zas jo. Jen mě trochu oklo, e si asi zapomněla sukni. Páč měla k tomu jen krátkou koenkovou bundičku do pasu.
Jinak fakt úplně holý zadek. Nelo se na to nedívat. :-)
Ale jak říkám, postavu měla hezkou, jen se to jaksi nehodilo do toho MHD
Není tady
Ony toti se ty holky podívají zepředu a vypadá to ok, nedojde jim, e vzadu je látka mnohem víc nataená = průsvitnějí a je tam vidět fakt vechno
Není tady
Ronja napsal(a):
Tak leginy samozřejmě ano, ale neprůsvitné, kvalitní a k delí tunice nebo miniatům - to, co je někdy vidět na ulici, je fakt hrůza...a pak samozřejmě musí ena vzít v potaz i svou postavu...
Jo, jo, dnes seděla na lavičce holka, tlustá, v minisukni, hodně mini a průsvitný černý punčocháče, tenisky a růovou vestu, naducanou a měla v ní jetě pěknou cíchu. Měla teda dost děsnou prdu. Některý holky a enský nemají soudnost.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ronja napsal(a):
Jo, jo, dnes seděla na lavičce holka, tlustá, v minisukni, hodně mini a průsvitný černý punčocháče, tenisky a růovou vestu, naducanou a měla v ní jetě pěknou cíchu. Měla teda dost děsnou prdu. Některý holky a enský nemají soudnost.
Já si dnes la koupit něco na sebe.
Po svléknutí v kabince jsem nabyla dojmu, e na mě nic hezkého nemůe být. Uf. Doufám, e tam měli hoodně zkreslující zrcadlo.
Takhle jsem snad nevypadala jetě nikdy. Napadlo mě. A měla jsem pravdu-ano taky jsem jetě nikdy neměla 40. :-)
take k té postavě jetě bych doplnila, e je třeba vzít v potaz i věk a stav tělesné schránky. Holt u nemůu nakupovat v dívčím, no...
Asi si na sebe zvyknu, co mi zbejvá. Jen si musím najít nějaký svůj styl, páč "po diblíkovsku" u to takhle dál nejde.
Upravil(a) Damila (11. 4. 2014 19:18)
Není tady
Legíny se mi hodně líbí. Nosily se u dříve, měla jsem je vdy fakt ráda. Ale jak ji někdo psal, musí být neprůsvitné, kvalitní materiál a hlavně na to musí být postava. Líbí se mi spíe k delí tunice, ale u mladých děvčat s hezkou postavou se mi líbí i k něčemu krátkému.
Není tady
Damila napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ronja napsal(a):
Já si dnes la koupit něco na sebe.
Po svléknutí v kabince jsem nabyla dojmu, e na mě nic hezkého nemůe být. Uf. Doufám, e tam měli hoodně zkreslující zrcadlo.
Takhle jsem snad nevypadala jetě nikdy. Napadlo mě. A měla jsem pravdu-ano taky jsem jetě nikdy neměla 40. :-)
take k té postavě jetě bych doplnila, e je třeba vzít v potaz i věk a stav tělesné schránky. Holt u nemůu nakupovat v dívčím, no...
Asi si na sebe zvyknu, co mi zbejvá. Jen si musím najít nějaký svůj styl, páč "po diblíkovsku" u to takhle dál nejde.
Ty kabinky bývají často malý, take stojí moc blízko u toho zrcadla a to pak zkresluje vdycky
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ty kabinky bývají často malý, take stojí moc blízko u toho zrcadla a to pak zkresluje vdycky
Jo. Děkuji, to jsem potřebovala slyet.
Není tady
Damila napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Dami, jestli tě to potěí, tak já taky z kabinky odcházím znechucená tím jak vypadám :-D .... mám takový dojem, e tam instalují zrcadla z petřína.
Není tady
Damila napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ale jako váně, kdy vyleze z té kabinky a podívá se z větí vzdálenosti, vypadá to podstatně líp.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Damila napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ale jako váně, kdy vyleze z té kabinky a podívá se z větí vzdálenosti, vypadá to podstatně líp.
To nevím...já si toti zkouela podprdu, s tím bych z kabinky asi nevylezla.
Na halenku (pro ni jsem tam la původně) , tedy ani nedolo, po mém záitku.
No, člověk kdy se takhle vyleká, aspoň uetří.
Není tady
Leginy jo ,ale na hezkou postavu. I kdyz to si asi mysli kazda ,ktera si je oblekne ,ze ji seknou .Ale bohuzel je to casto pravy opak. Jinak ,myslim ze v Cesku se zeny oblekaji zensteji nez zapad a v Polsku a Rusku jeste vic zensteji nez u nas. Libi se mi ,kdyz zeny nosi sukne a chovaji se jako zeny .Nelibi se mi zeny ,ktere se snazi oblekat a chovat jako muz. Tady v Nemecku je hodne takovych ,nejhezci zenske na ulici jsou cizinky Arabky ,Asiatky ,vychodoevropanky
Není tady
Kolega nedávno v práci (kde je převáně enský kolektiv) si posteskl, e eny u zapomněly nosit sukně.
Moná jo. Moná zvítězilo pohodlí nad elegancí. Kdy mně se fakt blbě dobíhá na tramvaj v sukni s střevíčkách. A to co za den nachodím, bych v ničem nepohodlném nedala.
Mě to omezuje v pohybu, v projevu, chování, jsem asi trochu u chlap.
Není tady
Damila napsal(a):
Kolega nedávno v práci (kde je převáně enský kolektiv) si posteskl, e eny u zapomněly nosit sukně.
Moná jo. Moná zvítězilo pohodlí nad elegancí. Kdy mně se fakt blbě dobíhá na tramvaj v sukni s střevíčkách. A to co za den nachodím, bych v ničem nepohodlném nedala.
Vidis a ja jako mlada holcina jsem chodila jen v lodickach a nevlastnila jsem zadnou sportovni obuv.Ted to mam obracene.
Není tady
Z kabinky vylejzám a prohlíím se z dálky (tedy krom podprsenky)
Mám lodičky i pohodlné boty (na botasky moc nejsem) a ty pouívám podle příleitosti.
Leginy jsem nosila jako mladá, byly v médě, měla jsem černé a fialové, k tomu dlouhou halenu a velkej pásek - jakoby připevněnej na boku. (ne v pasu)
ted nosím leginy doma. U mě vedou ve vem rifle.
Upravil(a) dusička (12. 4. 2014 10:13)
Není tady
Damila napsal(a):
Já jsem na sobě neměla sukni pěkných pár let. Nějak si v ní připadám tlustí, ne v kalhotách. V létě ji nosit nemůu, třou se mi o sebe stehna a ne dojdu do práce, mám je odřený do krve. Kdosi mi poradil, e si je mám natřít antiperspirantem - nepomohlo. A koupila jsem si silonové krátké kalhoty, to sice pomáhá, ale je v tom ílený vedro. A zjistila jsem, e nesnáím, jak mi punčocháče svírají nohy, jak se posouvají dolů a vůbec - zlaté kalhoty! V poslední době nosím téměř pořád díny - mám několikatery v různých barvách, k tomu tričko, svetřík nebo dlouhou volnějí halenku.
Před 20 lety, kdy se také nosily legíny, jsem je nosila, jene jsem váila 49 kg a nosila jsem k tomu dlouhý vrek. Teď bych si je u nemohla obléknout, mám o 25 kg a 20 let víc, cítila bych se jako idiot.
Není tady
No téma kabinky - já jdu nejraději nakupovat s dcerou - ta je překritická - a jdeme vdycky jakoe pobavit se, ne nakupovat. Kdy si chci koupit podprsenku, nebo jetě lépe plavky, tak jí říkám, pojd se mnou, zasměje se...a ona u ví co bude. Mám 70 D a velký problém to zeralizovat. Já jsem docela tíhlá, ale pohled do zrcadla v kabince - tak to je masakr - to světlo! Fantastické, NIC nepřehlédnete! Pěkně zblízka - úúúhh
Bez problémů nekoupím ani boty, nic. Nepochopím, jak můe někdo nakupovat oblečení na netu...těm lidem závidím. Kdy L, tak L, kdy 38, tak 38.
Není tady
Ronja napsal(a):
Ony toti se ty holky podívají zepředu a vypadá to ok, nedojde jim, e vzadu je látka mnohem víc nataená = průsvitnějí a je tam vidět fakt vechno
No prave, ty vlozky me az zas tak nezajimaji...nekdy sejdrem.
Není tady
Damila napsal(a):
taky nemam rada sukne, maximalne kratkou , prave k tem leginam ... jinak vubec ...a nas kolega , pred nekolika roky naopak pronesl , ze bysme mely nosit kalhoty , kdo se pry ma nato divat , jak se nam to porad vyhrnuje opravdu se nam podarilo usmlouvat kalhoty , protoze cely den sedime a je to mnohem pohodlnejsi .
Není tady