6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V momentě , kdy bych doma chodila nahá, tak zazvoní paní na výběr za úklid, agent od UPC, svědci Jehovovi, sousedka, která zapomněla koupit cibuli apod.
Není tady
aprill napsal(a):
budu mít lehce připitomělou otázku- je vedro, nikdo není doma, jste nahé - co děláte? jen se tak poflakujete nebo snad i nahé uklízíte, vaříte, ehlíte?
Já nejsem nahá ani kdy je vedro, nerada úplně nahá. I tehdy mám na sobě něco lehkého, nějaké letní slaboučké aty nebo sukni a tričko.
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Taky doma shazuji ve nepotřebné. Podprsenku v první řadě. Také mám B. Mám na doma i "zvlátní" prádlo a ponoky, ve co nejvíc volné. A kdy jsem sama doma a je teplo, chodím doma nahá.
Popdrsenky se kupují fakt blbě. Jednou jsem si ji zkusila nechat uít, ale také to není ono. Mám poměrně velký objem přes záda a koíčky B.já té
budu mít lehce připitomělou otázku- je vedro, nikdo není doma, jste nahé - co děláte? jen se tak poflakujete nebo snad i nahé uklízíte, vaříte, ehlíte?
já nahá uklízím, spím, poflakuju se a nejradi bych tak la i nakoupit
akorát vaření, to ne, to si vezmu aspon tričko, co kdyby na mě plíchl olej nebo tak
Není tady
lea64 napsal(a):
V momentě , kdy bych doma chodila nahá, tak zazvoní paní na výběr za úklid, agent od UPC, svědci Jehovovi, sousedka, která zapomněla koupit cibuli apod.
tak na sebe jen něco hodí, no ... já se mrknu, kdo zvoní a kdy nechci, neotvírám
Není tady
PPavlaa napsal(a):
lea64 napsal(a):
tak na sebe jen něco hodí, no ... já se mrknu, kdo zvoní a kdy nechci, neotvírám
A co takhle, kdyz je doma syn?
Ja chodim rada ve spodnim pradle, kdyz je teplo, coz je malokdy.... ale protoze se u nas dvere netrhnou, tak mam skoro porad neco na sobe.
Není tady
tak uplně nahá se cejtím nesvá. Podprsenka je u mě nutností, jinak se necejtím. Já ani nahá nespím, musím prostě mít něco na sobě lehkýho.
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Taky doma shazuji ve nepotřebné. Podprsenku v první řadě. Také mám B. Mám na doma i "zvlátní" prádlo a ponoky, ve co nejvíc volné. A kdy jsem sama doma a je teplo, chodím doma nahá.
Popdrsenky se kupují fakt blbě. Jednou jsem si ji zkusila nechat uít, ale také to není ono. Mám poměrně velký objem přes záda a koíčky B.já té
Nahá jako oblečená, dělám zrovna, co je potřeba. Ale taky mám něco na přehození připraveného, kdyby někdo zvonil
Není tady
před synem ne ne e bych se styděla, klidně vylezu z koupelny jen tak a jdu se oblíct, ale chodit nahá před pomalu 16 klukem, to bych si připadala jako úchyl. ale on u nevysedává u máminy sukně.
vidí a mně by zase vadilo, kdyby se dveře netrhly. období, kdy jsem měla pocit, e je normální, e je u nás kadej den někdo nalezlej mám natěstí pryč. mám ráda klid.
Není tady
dusička napsal(a):
tak uplně nahá se cejtím nesvá. Podprsenka je u mě nutností, jinak se necejtím. Já ani nahá nespím, musím prostě mít něco na sobě lehkýho.
mám to taky tak .
Není tady
v noci se spí báječně, kdy na sobě člověk nic nemá. a takový koupání někde v přírodě jen tak ..
Není tady
v noci se spí báječně, kdy na sobě člověk nic nemá
Není tady
PPavlaa napsal(a):
v noci se spí báječně, kdy na sobě člověk nic nemá. a takový koupání někde v přírodě jen tak ..
Tak tak.
Není tady
Já se ráda koupu venku nahá, ale nerada nahá spím. Jenom ve velikánském horku.
Nahá plavu ráda proto, e je mi příjemné, jak mě voda objímá.
majkafa napsal(a):
Nahá plavu ráda proto, e je mi příjemné, jak mě voda objímá.
Já nespím nahá, protoe by mi byla zima, plavky mi nevadí, nahá se jenom koupu ve vaně .
Není tady
Nahá doma nechodím, nahá se venku nekoupu, nahá jsem spala jen v největích vedrech. Na spaní mám takový veliký pánský koile, lutou, ty mám dvě, růovou, bílou s proukama a doma přes den nosím elasáky a triko, volnějí. Prostě domácí, ale zase tak, abych vypadala upraveně a mohla kdykoliv otevřít komukoliv dveře a nemusela honem převlíkat a nebo se stydět, e jsem jako straidlo
Není tady
aprill napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nahá plavu ráda proto, e je mi příjemné, jak mě voda objímá.Já nespím nahá, protoe by mi byla zima, plavky mi nevadí, nahá se jenom koupu ve vaně .
mám to jako April
Není tady
já ráda plavu v noci někde v rybníce nahá, nebo v moři. Nebo za časného rána v moři, kdy na plái jetě nikdo není.
V noci bych se bála koupat v rybníce, fuj, co straidla a vodník
Není tady
Modroočka napsal(a):
V noci bych se bála koupat v rybníce, fuj, co straidla a vodník
Ti jsou hodní Bát se lze jen lidí, co někdy páchají zlo. A já mívám při takovém plavání dobrého hlídače.
Taky nechodím doma nahá, ani nespím nahá, necítím se dobře. Ale kdysi jsem se koupala v noci v moři v Bulharsku nahá a bylo to úplně supr. To tedy musím uznat. Jene nějak nemám odvahu na to být naturistou.
Není tady
tak to já bych se taky nepromenádovala nahá někde před lidma. ale kdy je noc, nebo místo, kde nikde není, proč ne.
Není tady
Tak to já jednou na nuda plái byla, právě v Bulharsku. Ale to bylo před 25 lety. Asi bych si na to musela zvyknout, ale tenkrát mi to moc nevadilo.
Není tady
osobně na nahým těle nevidím zas nic tak skvělýho, já radi lidi v plavkách, take nuda plá bych si klíďo odpustila ale takhle si zaplavat někde jen tak, kdy tam nikdo není, to zas jooo
Není tady
Holky, jak jsme se tady bavily o těch chlapech, tak musím říct, e kdy jsme byli s bráchou na té veterině, tak tam byl krásnej doktor, dokonce docent, Kolumbijec, ale fakt krásnej na dívání. Nebýt to za tak smutné situace, asi bych si to koukání na něj víc uila.
Jinak dnes, ač relativně mladá enská, cítím se jako stařenka, páč je mi blbě a mám na sobě domácí gatě z bavlněnýho úpletu, triko a velkou mikynu, teplý silný fusekle a vypadám straně nepřitalivě
Není tady
Co říkáte na legíny? Nosíte je rády?
Není tady