6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo, teď jsem si vzpomněla, jezdila se mnou autobusem paní, upravený vlasy, nastrojená, tak o pět let starí ne já, odhadem, koukla jsem jí na nohy v páskových botách na podpatku, sytě červeně nalakovaný nehty na nohách a paty ....hnus, zaloutlá suchá kůe, na obou patách praskliny a obě ty praskliny začernalý, pína, co se tam dostane a nejde pořádně umýt. Take hrůza, nesla se jako dáma a ty paty to celý totálně shodily, přitom na první pohled si toho člověk nevimne, jene já se dívám na celek a ty paty mě vyloené píchly do očí
V alině se mnou jezdí ráno paní, okolo padesáti let, silná, ale celkem normálně oblečená, tříčtvráky, nějakou halenku, vlasy, ty má chuděra jako chmýří, za to nemůe, ale nosí abky, docela hezký, střídá je, ale zase, neoetřený paty.
A celkovej dojem je v háji.
Není tady
Já to mám podobně.
enu jsem v sobě pořádně objevila a po třicítce.
Já myslím, e enskost ani v pytli neschová, ale různé situace vyadují různý pohled.
Ametyst, u Tebe je to hodně o tom vnitřku, e teď hledá svoji enskost je patrné i z toho, jak bojuje s tou váhou a přijímáním sebe, tedy se svou enskostí.
Jestli to lo dřív, půjde to i potom, ne?
Myslím ty sukýnky...dej tomu čas.
U mě je oblečení krátkodobě taky výrazem nálady a dlouhodobě pak nějakého trvalejího stavu.
Pokud jsi sukýnky teď odloila, nechej je leet, jejich čas nastane, jen aby Ti pak moc nepadaly z boků, jak tak bojuje s kadým kilem, co se Ti konečně zpět vrací...
Mě oblečení nezajímalo, ani v pubertě, vlastně si to uívám a na stará kolena.
Nikdy není pozdě začít se hezky oblékat, a je výborné, kdy je to právě výrazem změny vnitřní.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jo, teď jsem si vzpomněla, jezdila se mnou autobusem paní, upravený vlasy, nastrojená, tak o pět let starí ne já, odhadem, koukla jsem jí na nohy v páskových botách na podpatku, sytě červeně nalakovaný nehty na nohách a paty ....hnus, zaloutlá suchá kůe, na obou patách praskliny a obě ty praskliny začernalý, pína, co se tam dostane a nejde pořádně umýt. Take hrůza, nesla se jako dáma a ty paty to celý totálně shodily, přitom na první pohled si toho člověk nevimne, jene já se dívám na celek a ty paty mě vyloené píchly do očí
V alině se mnou jezdí ráno paní, okolo padesáti let, silná, ale celkem normálně oblečená, tříčtvráky, nějakou halenku, vlasy, ty má chuděra jako chmýří, za to nemůe, ale nosí abky, docela hezký, střídá je, ale zase, neoetřený paty.
A celkovej dojem je v háji.
já se na tohle dívám taky. vůbec na neupravený nohy jsem vysazená. v práci to taky kolikrát vidím, baba v mým věku, rudy nehty na nohách a paty, e bych zvracela.
taky se mi nelíbí, kdy má někdo krátký rukávy a lokty jako struhadla. nebo hezky upravená a umudlaný boty.
Není tady
já teda zase v pubertě byla hotová do kostýmků, atů, rifle jen minimálně.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ametyst, ano, momentální náladu vyjadřuje tím, co si obleče, ale enskost není v oblečení. Některá ena ani v květovaných atech nebude působit ensky.
Příklad - Helena Fibingerová, nepůsobí ensky, ani v atech a na podpatcích
a mně teď zrovna přijde jako enská.. i s těmi miliony cinkrlátek.. vyloené enská od kolotoče..
Upravil(a) Frigo (3. 9. 2011 12:50)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
co se týká oblíkání, souhlasím s ditou.
akorát dito - ony bokovky nenosí jen holky s plochým bříkem, ale i ty tlustý, kterým vechno odevad teče. a i kdy je holka tíhlá hezká, tak dívat se na to, jak si dřepne a zadek má venku - bez tohoto pohledu se fakt obejdu
tak nekoukej po holkách, ale po chlapech..
Není tady
Frigo napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Ametyst, ano, momentální náladu vyjadřuje tím, co si obleče, ale enskost není v oblečení. Některá ena ani v květovaných atech nebude působit ensky.
Příklad - Helena Fibingerová, nepůsobí ensky, ani v atech a na podpatcícha mně teď zrovna přijde jako enská.. i s těmi miliony cinkrlátek.. vyloené enská od kolotoče..
mně, kdy u, tak jako chlap od kolotočů, převlečenej za enskou, ona se toti těma cinrlatama snaí vzbudit dojem enské, přitom působí jako na makecu a je směná
Není tady
Frigo napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
co se týká oblíkání, souhlasím s ditou.
akorát dito - ony bokovky nenosí jen holky s plochým bříkem, ale i ty tlustý, kterým vechno odevad teče. a i kdy je holka tíhlá hezká, tak dívat se na to, jak si dřepne a zadek má venku - bez tohoto pohledu se fakt obejdutak nekoukej po holkách, ale po chlapech..
no dobře, no
Není tady
Modroočka napsal(a):
Frigo napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Příklad - Helena Fibingerová, nepůsobí ensky, ani v atech a na podpatcícha mně teď zrovna přijde jako enská.. i s těmi miliony cinkrlátek.. vyloené enská od kolotoče..
mně, kdy u, tak jako chlap od kolotočů, převlečenej za enskou, ona se toti těma cinrlatama snaí vzbudit dojem enské, přitom působí jako na makecu a je směná
na sexuologickým jsi psala nevysmívat se. ona taky nemůe za to, jak vypadá.
Není tady
tepláky mi přijdou naprosto úchylné,pokud tedy enská fakt neběhá nebo není v tělocvičně.. Ač mám nejraději kalhoty, tak nechápu noení tepláčků doma a to ani u dětí.. A kdy jsou jetě takové blejskavé, lesklé.. to je teprve bomba.. A přijde mi to divné i u chlapů..
Není tady
Modroočka napsal(a):
Frigo napsal(a):
Modroočka napsal(a):
ne, ona chce ukázat, e na to nemá.. Ale docela jii chápu., celý ivot měla na sobě fakt akorát ty příerné repre tepláčky, tak teď si to chce uívat.. ale mně přijde jak světská
Není tady
frigo, zas to tak neer. e ti to vadí i u dětí mi přijde teda jako hodně velkej extrém.
Není tady
Oni jsou tepláky a tepláky. Jestli e nejsou visací s kolenama vypoulený, plandavý, děravý, tak proč ne?
Já třeba tepláky doma nosím a jsou pro mě nejpohodlnějí.
Není tady
Frigo napsal(a):
tepláky mi přijdou naprosto úchylné,pokud tedy enská fakt neběhá nebo není v tělocvičně.. Ač mám nejraději kalhoty, tak nechápu noení tepláčků doma a to ani u dětí.. A kdy jsou jetě takové blejskavé, lesklé.. to je teprve bomba.. A přijde mi to divné i u chlapů..
To já mám hezký tepláky v hnusnejch bych nechodila ani doma, já i doma jsem ráda k světu, ale zase pohodlně a doma se nemaluju. A v těch teplákách jdu klidně do sámoky pro chleba a mlíko. Jene já nebydlím na Václavským náměstí, ale v mením městě na příměstí Brna. Nastrojená chodím celej týden, tak ve volným čase jdu ráda na volno. A venčit psa jdu taky v teplákách, jene to, čemu se říká tepláky dnes, se od tepláků, co se nosily kdysi, diametrálně odliuje. Ono to spí vypadá jako sportovní kalhoty a ne jako klasický vygajdaný tepláky.
Není tady
ja zas nosim sukne a saty i doma. Vlastne se rano oblece do toho, v cem bych sla ven kdybych sla, upravim se a namaluju a jsem tak celej den. Nestydim se pak jit nekomu otevrit. V teplakach bych se stydela...
K tem patam si jeste pridejte plisen na nehtech, to jsou takovy ty zluty, pokriveny nehty taky to obcas vidim ted v lete, ja se divim, ze to tem zenskejm samotnejm nevadi. Stat se to muze kazdymu, i ty paty, ale da se s tim neco delat prece....
Ty chlupy v podpazdi me rozesmaly. Kdyz jsem psala o obleceni, tak jsem tim myslela i upravenost, uces, celkovy vzhled. Lidi na to proste koukaji. Takova ta prirozena zenskost je treba i o sexualite, o sebevedomi o osobnim pocitu, v tom s vama souhlasim ale s oblecenim bych to nespojovala. Zenska ma skoro povinnost oblikat se jako zenska at se citi nebo ne. Hodne zenskych si stezuje ze drzi tu a onu dietu a nejedi to a ono a pritom i ta tlusta zenska je hezka kdyz se upravi a oblece a na nejake diety se tim padem muze vykaslat. Tot muj nazor. Me nejvic dostanou zensky, co se citi hubenejsi diky tomu, ze se narvou do kalhot o cislo mensich nez ve skutecnosti maji
Vase vnitrni pocity cizim lidem vubec nic nereknou, kdezto obleceni ano a sebezenstejsi zenska bude povazovana za spinu i kdyby se na halvu stavela, kdyz se ukaze na verejnosti v teplakach, kolena nekolena i kdyz to u ni doma treba vypada tak, ze muze jist z podlahy.
Diky tomu, ze nosim doma ty sukne, tak jdu v pohode s kosem i se psem a nebojim se, ze sousedka zrovna ciha za zaclonou.
Upravil(a) Dita.L (3. 9. 2011 13:43)
Není tady
Modroocko, tak jaky teplaky teda myslis? Leginy?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
akorát dito - ony bokovky nenosí jen holky s plochým bříkem, ale i ty tlustý, kterým vechno odevad teče. a i kdy je holka tíhlá hezká, tak dívat se na to, jak si dřepne a zadek má venku - bez tohoto pohledu se fakt obejdu
Tak v tom ti rozumim, souhlas, ja to mam doma 2x Nebo tak kratky sukynky, ze kdyz se holka ohne, tak ji vykukujou kalhotky Muzu mluvit horem padem moje pubosky jsou asi hluchy nebo co
Tim ale nerikam takove obleceni nenosit. Spis rikam naucit se ho nosit.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Modroocko, jenze tim oblecenim ta zenska vysila signaly svetu, ktery o ni nic nevi. Predstav si reakce okoli na stejnou zenskou jednou v monterkach a podruhe v letnich satech.
Neco jako ,ze saty delaji cloveka,Dito?
Kdyz si babochlap oblikne saticky a boticky,stejne to co vnitrne vyzaruje tim neschova. Co myslis? Schova?
Ja myslim ze schova. Vnejsi okoli totiz nezajima, jak se ten babochlap citi vnitrne ale to, jestli je jim osobni kontakt s nim vicemene prijemny. Neznameho cloveka soudis podle satu, nic jineho k mani nemas
Není tady
Dita.L napsal(a):
Modroocko, tak jaky teplaky teda myslis? Leginy?
V podstatě jo, akorát nejsou dole zúený a teď v létě nosím krátký pod kolena, ale takový kvalitní, jinak mám jetě od adidasů tepláky a ty jsou zelený, taková krásná zelená, jsou na zapínání jako kalhoty, ale prodávali to jako tepláky. Pro mě jsou to tepláky, taky mám jedny krásný černý, s růovýma proukama na boku, taky v nich chodím normálně ven. Tomu já říkám tepláky. Nevím, co jsou tepláky u vás ostatních. V obchodech to mají pojmenovaný "tepláky". Mají bílý, červený, krásný, pevný materiály, negajdá se to na kolenách.
Není tady
dusička napsal(a):
Oni jsou tepláky a tepláky. Jestli e nejsou visací s kolenama vypoulený, plandavý, děravý, tak proč ne?
Já třeba tepláky doma nosím a jsou pro mě nejpohodlnějí.
tohle u se dneska dávno nevyrábí. takový u jsem na nikom neviděla roky. dneska je to střihově i materiálově úplně někde jinde.
Není tady
Aha, tak ja si predstavila klasicky modry otepleny teplaky z dob, kdy jsem tomu strihala tu gumu dole aby to nebylo tak trapny Jeste i zadek v tom clovek mel skoro az ke kolenum
Upravil(a) Dita.L (3. 9. 2011 13:55)
Není tady
Dita.L napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Modroocko, jenze tim oblecenim ta zenska vysila signaly svetu, ktery o ni nic nevi. Predstav si reakce okoli na stejnou zenskou jednou v monterkach a podruhe v letnich satech.
Neco jako ,ze saty delaji cloveka,Dito?
Kdyz si babochlap oblikne saticky a boticky,stejne to co vnitrne vyzaruje tim neschova. Co myslis? Schova?Ja myslim ze schova. Vnejsi okoli totiz nezajima, jak se ten babochlap citi vnitrne ale to, jestli je jim osobni kontakt s nim vicemene prijemny. Neznameho cloveka soudis podle satu, nic jineho k mani nemas
Tomu se říká povrchnost. Soudí podle něčeho, z čeho se ale moc usoudit nedá
Není tady
Dita.L napsal(a):
ja zas nosim sukne a saty i doma. Vlastne se rano oblece do toho, v cem bych sla ven kdybych sla, upravim se a namaluju a jsem tak celej den. Nestydim se pak jit nekomu otevrit. V teplakach bych se stydela...
K tem patam si jeste pridejte plisen na nehtech, to jsou takovy ty zluty, pokriveny nehty taky to obcas vidim ted v lete, ja se divim, ze to tem zenskejm samotnejm nevadi. Stat se to muze kazdymu, i ty paty, ale da se s tim neco delat prece....
Ty chlupy v podpazdi me rozesmaly. Kdyz jsem psala o obleceni, tak jsem tim myslela i upravenost, uces, celkovy vzhled. Lidi na to proste koukaji. Takova ta prirozena zenskost je treba i o sexualite, o sebevedomi o osobnim pocitu, v tom s vama souhlasim ale s oblecenim bych to nespojovala. Zenska ma skoro povinnost oblikat se jako zenska at se citi nebo ne. Hodne zenskych si stezuje ze drzi tu a onu dietu a nejedi to a ono a pritom i ta tlusta zenska je hezka kdyz se upravi a oblece a na nejake diety se tim padem muze vykaslat. Tot muj nazor. Me nejvic dostanou zensky, co se citi hubenejsi diky tomu, ze se narvou do kalhot o cislo mensich nez ve skutecnosti maji
Vase vnitrni pocity cizim lidem vubec nic nereknou, kdezto obleceni ano a sebezenstejsi zenska bude povazovana za spinu i kdyby se na halvu stavela, kdyz se ukaze na verejnosti v teplakach, kolena nekolena i kdyz to u ni doma treba vypada tak, ze muze jist z podlahy.
Diky tomu, ze nosim doma ty sukne, tak jdu v pohode s kosem i se psem a nebojim se, ze sousedka zrovna ciha za zaclonou.
kdybych se chtěla doma oblíct do sukní, udělám to kvůli sobě, ne proto, abych vypadala dobře, kdyby sousedka číhala za záclonou. ta by mi mohla políbit os.
Není tady
Dita.L napsal(a):
Aha, tak ja si predstavila klasicky modry otepleny teplaky z dob, kdy jsem tomu strihala tu gumu dole aby to nebylo tak trapny Jeste i zadek v tom clovek mel skoro az ke kolenum
Dito, ty ije ve Francii, e jo? No jo, tak to neví, e tohle se u nás u neprodává nebo spí e to u nikdo nenosí. Tento typ tepláků jsem nechtěla nosit ani jako děcko. Hnusily se mi, říkám tomu gajdy. Jakoe vygajdaný = vytahaný
Není tady
Modroocko, jenze co delat, kdyz opravdu nic jineho k mani na onoho cloveka nemas? Co treba manazer nejake firmy, ktery musi do hodiny zvladnout 6 prijimacich pohovoru na nove pracovni misto? Ten ty baby nebude zvat na kafe aby zjistil, jak se citi a jakou maji povahu. Ten se musi spokojit s vysvedceni, zivotopisem a..... celkovym vzhledem
Není tady