Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 3. 9. 2011 12:08

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Ženské oblečení, ženskost

Jo, teď jsem si vzpomněla, jezdila se mnou autobusem paní, upravený vlasy, nastrojená, tak o pět let starší než já, odhadem, koukla jsem jí na nohy v páskových botách na podpatku, sytě červeně nalakovaný nehty na nohách a paty ....hnus, zažloutlá suchá kůže, na obou patách praskliny a obě ty praskliny začernalý, špína, co se tam dostane a nejde pořádně umýt. Takže hrůza, nesla se jako dáma a ty paty to celý totálně shodily, přitom na první pohled si toho člověk nevšimne, jenže já se dívám na celek a ty paty mě vyložené píchly do očí
V šalině se mnou jezdí ráno paní, okolo padesáti let, silná, ale celkem normálně oblečená, tříčtvráky, nějakou halenku, vlasy, ty má chuděra jako chmýří, za to nemůže, ale nosí žabky, docela hezký, střídá je, ale zase, neošetřený paty.
A celkovej dojem je v háji.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#27 3. 9. 2011 12:28

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já to mám podobně.
ženu jsem v sobě pořádně objevila až po třicítce.
Já myslím, že ženskost ani v pytli neschováš, ale různé situace vyžadují různý pohled.

Ametyst, u Tebe je to hodně o tom vnitřku, že teď hledᚠsvoji ženskost je patrné i z toho, jak bojuješ s tou váhou a přijímáním sebe, tedy se svou ženskostí.

Jestli to šlo dřív, půjde to i potom, ne?
Myslím ty sukýnky...dej tomu čas.

U mě je oblečení krátkodobě taky výrazem nálady a dlouhodobě pak nějakého trvalejšího stavu.
Pokud jsi sukýnky teď odložila, nechej je ležet, jejich čas nastane, jen aby Ti pak moc nepadaly z boků, jak tak bojuješ s každým kilem, co se Ti konečně zpět vrací...

Mě oblečení nezajímalo, ani v pubertě, vlastně si to užívám až na stará kolena.tongue
Nikdy není pozdě začít se hezky oblékat, a je výborné, když je to právě výrazem změny vnitřní.tummenupp

Není tady

#28 3. 9. 2011 12:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Jo, teď jsem si vzpomněla, jezdila se mnou autobusem paní, upravený vlasy, nastrojená, tak o pět let starší než já, odhadem, koukla jsem jí na nohy v páskových botách na podpatku, sytě červeně nalakovaný nehty na nohách a paty ....hnus, zažloutlá suchá kůže, na obou patách praskliny a obě ty praskliny začernalý, špína, co se tam dostane a nejde pořádně umýt. Takže hrůza, nesla se jako dáma a ty paty to celý totálně shodily, přitom na první pohled si toho člověk nevšimne, jenže já se dívám na celek a ty paty mě vyložené píchly do očí
V šalině se mnou jezdí ráno paní, okolo padesáti let, silná, ale celkem normálně oblečená, tříčtvráky, nějakou halenku, vlasy, ty má chuděra jako chmýří, za to nemůže, ale nosí žabky, docela hezký, střídá je, ale zase, neošetřený paty.
A celkovej dojem je v háji.

já se na tohle dívám taky. vůbec na neupravený nohy jsem vysazená. v práci to taky kolikrát vidím, baba v mým věku, rudy nehty na nohách a paty, že bych zvracela.
taky se mi nelíbí, když má někdo krátký rukávy a lokty jako struhadla. nebo hezky upravená a ušmudlaný boty.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 3. 9. 2011 12:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já teda zase v pubertě byla hotová do kostýmků, šatů, rifle jen minimálně.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#30 3. 9. 2011 12:50

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Ametyst, ano, momentální náladu vyjadřuješ tím, co si oblečeš, ale ženskost není v oblečení. Některá žena ani v květovaných šatech nebude působit žensky.
Příklad - Helena Fibingerová, nepůsobí žensky, ani v šatech a na podpatcích

a mně teď zrovna přijde jako ženská.. i s těmi miliony cinkrlátek.. vyložené ženská od kolotoče..vissla

Upravil(a) Frigo (3. 9. 2011 12:50)

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#31 3. 9. 2011 12:57

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

co se týká oblíkání, souhlasím s ditou.

akorát dito - ony bokovky nenosí jen holky s plochým bříškem, ale i ty tlustý, kterým všechno odevšad teče. a i když je holka štíhlá hezká, tak dívat se na to, jak si dřepne a zadek má venku - bez tohoto pohledu se fakt obejdu roll

tak nekoukej po holkách, ale po chlapech..lol

Není tady

#32 3. 9. 2011 13:00

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Ametyst, ano, momentální náladu vyjadřuješ tím, co si oblečeš, ale ženskost není v oblečení. Některá žena ani v květovaných šatech nebude působit žensky.

a mně teď zrovna přijde jako ženská.. i s těmi miliony cinkrlátek.. vyložené ženská od kolotoče..vissla

mně, když už, tak jako chlap od kolotočů, převlečenej za ženskou, ona se totiž těma cinrlatama snaží vzbudit dojem ženské, přitom působí jako na maškecu a je směšná

Není tady

#33 3. 9. 2011 13:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

co se týká oblíkání, souhlasím s ditou.

akorát dito - ony bokovky nenosí jen holky s plochým bříškem, ale i ty tlustý, kterým všechno odevšad teče. a i když je holka štíhlá hezká, tak dívat se na to, jak si dřepne a zadek má venku - bez tohoto pohledu se fakt obejdu roll

tak nekoukej po holkách, ale po chlapech..lol

no dobře, no lol

Není tady

#34 3. 9. 2011 13:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Frigo napsal(a):

Modroočka napsal(a):

mně, když už, tak jako chlap od kolotočů, převlečenej za ženskou, ona se totiž těma cinrlatama snaží vzbudit dojem ženské, přitom působí jako na maškecu a je směšná

na sexuologickým jsi psala nevysmívat se. ona taky nemůže za to, jak vypadá.

Není tady

#35 3. 9. 2011 13:05

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

tepláky mi přijdou naprosto úchylné,pokud tedy ženská fakt neběhá nebo není v tělocvičně.. Ač mám nejraději kalhoty,  tak nechápu nošení tepláčků doma a to ani u dětí..  tillfreds  A když jsou ještě takové blejskavé, lesklé.. to je teprve bomba.. A přijde mi to divné i u chlapů..

Není tady

#36 3. 9. 2011 13:07

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Frigo napsal(a):

Modroočka napsal(a):

ne, ona chce ukázat, že na to nemá.. Ale docela jii chápu., celý život měla na sobě fakt akorát ty příšerné repre tepláčky, tak teď si to chce užívat.. ale mně přijde jak světská

Není tady

#37 3. 9. 2011 13:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

frigo, zas to tak nežer. že ti to vadí i u dětí mi přijde teda jako hodně velkej extrém.

Není tady

#38 3. 9. 2011 13:26

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Oni jsou tepláky a tepláky. Jestli že nejsou visací s kolenama vypoulený, plandavý, děravý, tak proč ne?
Já třeba tepláky doma nosím a jsou pro mě nejpohodlnější.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#39 3. 9. 2011 13:32

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

tepláky mi přijdou naprosto úchylné,pokud tedy ženská fakt neběhá nebo není v tělocvičně.. Ač mám nejraději kalhoty,  tak nechápu nošení tepláčků doma a to ani u dětí..  tillfreds  A když jsou ještě takové blejskavé, lesklé.. to je teprve bomba.. A přijde mi to divné i u chlapů..

To já mám hezký tepláky wink v hnusnejch bych nechodila ani doma, já i doma jsem ráda k světu, ale zase pohodlně a doma se nemaluju. A v těch teplákách jdu klidně do sámošky pro chleba a mlíko. Jenže já nebydlím na Václavským náměstí, ale v menším městě na příměstí Brna. Nastrojená chodím celej týden, tak ve volným čase jdu ráda na volno. A venčit psa jdu taky v teplákách, jenež to, čemu se říká tepláky dnes, se od tepláků, co se nosily kdysi, diametrálně odlišuje. Ono to spíš vypadá jako sportovní kalhoty a ne jako klasický vygajdaný tepláky.

Není tady

#40 3. 9. 2011 13:40

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

ja zas nosim sukne a saty i doma. Vlastne se rano oblece do toho, v cem bych sla ven kdybych sla, upravim se a namaluju a jsem tak celej den. Nestydim se pak jit nekomu otevrit. V teplakach bych se stydela...
K tem patam si jeste pridejte plisen na nehtech, to jsou takovy ty zluty, pokriveny nehty usch usch taky to obcas vidim ted v lete, ja se divim, ze to tem zenskejm samotnejm nevadi. Stat se to muze kazdymu, i ty paty, ale da se s tim neco delat prece....
Ty chlupy v podpazdi me rozesmaly. Kdyz jsem psala o obleceni, tak jsem tim myslela i upravenost, uces, celkovy vzhled. Lidi na to proste koukaji. Takova ta prirozena zenskost je treba i o sexualite, o sebevedomi o osobnim pocitu, v tom s vama souhlasim ale s oblecenim bych to nespojovala. Zenska ma skoro povinnost oblikat se jako zenska at se citi nebo ne. Hodne zenskych si stezuje ze drzi tu a onu dietu a nejedi to a ono a pritom i ta tlusta zenska je hezka kdyz se upravi a oblece a na nejake diety se tim padem muze vykaslat. Tot muj nazor. Me nejvic dostanou zensky, co se citi hubenejsi diky tomu, ze se narvou do kalhot o cislo mensich nez ve skutecnosti maji usch
Vase vnitrni pocity cizim lidem vubec nic nereknou, kdezto obleceni ano a sebezenstejsi zenska bude povazovana za spinu i kdyby se na halvu stavela, kdyz se ukaze na verejnosti v teplakach, kolena nekolena i kdyz to u ni doma treba vypada tak, ze muze jist z podlahy.
Diky tomu, ze nosim doma ty sukne, tak jdu v pohode s kosem i se psem a nebojim se, ze sousedka zrovna ciha za zaclonou.

Upravil(a) Dita.L (3. 9. 2011 13:43)

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#41 3. 9. 2011 13:43

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Modroocko, tak jaky teplaky teda myslis? Leginy?

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png

Není tady

#42 3. 9. 2011 13:47

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Tak v tom ti rozumim, souhlas, ja to mam doma 2x va Nebo tak kratky sukynky, ze kdyz se holka ohne, tak ji vykukujou kalhotky vava Muzu mluvit horem padem moje pubosky jsou asi hluchy nebo co lol
Tim ale nerikam takove obleceni nenosit. Spis rikam naucit se ho nosit.

Není tady

#43 3. 9. 2011 13:49

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Arcanum napsal(a):

Dita.L napsal(a):

Modroocko, jenze tim oblecenim ta zenska vysila signaly svetu, ktery o ni nic nevi. Predstav si reakce okoli na stejnou zenskou jednou v monterkach a podruhe v letnich satech.

Neco jako ,ze saty delaji cloveka,Dito?
Kdyz si babochlap oblikne saticky a boticky,stejne to co vnitrne vyzaruje tim neschova. Co myslis? Schova?

Ja myslim ze schova. Vnejsi okoli totiz nezajima, jak se ten babochlap citi vnitrne ale to, jestli je jim osobni kontakt s nim vicemene prijemny. Neznameho cloveka soudis podle satu, nic jineho k mani nemas

Není tady

#44 3. 9. 2011 13:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Dita.L napsal(a):

Modroocko, tak jaky teplaky teda myslis? Leginy?

V podstatě jo, akorát nejsou dole zúžený a teď v létě nosím krátký pod kolena, ale takový kvalitní, jinak mám ještě od adidasů tepláky a ty jsou zelený, taková krásná zelená, jsou na zapínání jako kalhoty, ale prodávali to jako tepláky. Pro mě jsou to tepláky, taky mám jedny krásný černý, s růžovýma proužkama na boku, taky v nich chodím normálně ven. Tomu já říkám tepláky. Nevím, co jsou tepláky u vás ostatních. V obchodech to mají pojmenovaný "tepláky". Mají bílý, červený, krásný, pevný materiály, negajdá se to na kolenách.

Není tady

#45 3. 9. 2011 13:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Oni jsou tepláky a tepláky. Jestli že nejsou visací s kolenama vypoulený, plandavý, děravý, tak proč ne?
Já třeba tepláky doma nosím a jsou pro mě nejpohodlnější.

tohle už se dneska dávno nevyrábí. takový už jsem na nikom neviděla roky. dneska je to střihově i materiálově úplně někde jinde.

Není tady

#46 3. 9. 2011 13:54

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Aha, tak ja si predstavila klasicky modry otepleny teplaky z dob, kdy jsem tomu strihala tu gumu dole aby to nebylo tak trapny lol lol lol Jeste i zadek v tom clovek mel skoro az ke kolenum styrka

Upravil(a) Dita.L (3. 9. 2011 13:55)

Není tady

#47 3. 9. 2011 13:55

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Dita.L napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Dita.L napsal(a):

Modroocko, jenze tim oblecenim ta zenska vysila signaly svetu, ktery o ni nic nevi. Predstav si reakce okoli na stejnou zenskou jednou v monterkach a podruhe v letnich satech.

Neco jako ,ze saty delaji cloveka,Dito?
Kdyz si babochlap oblikne saticky a boticky,stejne to co vnitrne vyzaruje tim neschova. Co myslis? Schova?

Ja myslim ze schova. Vnejsi okoli totiz nezajima, jak se ten babochlap citi vnitrne ale to, jestli je jim osobni kontakt s nim vicemene prijemny. Neznameho cloveka soudis podle satu, nic jineho k mani nemas

Tomu se říká povrchnost. Soudíš podle něčeho, z čeho se ale moc usoudit nedá

Není tady

#48 3. 9. 2011 13:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Dita.L napsal(a):

ja zas nosim sukne a saty i doma. Vlastne se rano oblece do toho, v cem bych sla ven kdybych sla, upravim se a namaluju a jsem tak celej den. Nestydim se pak jit nekomu otevrit. V teplakach bych se stydela...
K tem patam si jeste pridejte plisen na nehtech, to jsou takovy ty zluty, pokriveny nehty usch usch taky to obcas vidim ted v lete, ja se divim, ze to tem zenskejm samotnejm nevadi. Stat se to muze kazdymu, i ty paty, ale da se s tim neco delat prece....
Ty chlupy v podpazdi me rozesmaly. Kdyz jsem psala o obleceni, tak jsem tim myslela i upravenost, uces, celkovy vzhled. Lidi na to proste koukaji. Takova ta prirozena zenskost je treba i o sexualite, o sebevedomi o osobnim pocitu, v tom s vama souhlasim ale s oblecenim bych to nespojovala. Zenska ma skoro povinnost oblikat se jako zenska at se citi nebo ne. Hodne zenskych si stezuje ze drzi tu a onu dietu a nejedi to a ono a pritom i ta tlusta zenska je hezka kdyz se upravi a oblece a na nejake diety se tim padem muze vykaslat. Tot muj nazor. Me nejvic dostanou zensky, co se citi hubenejsi diky tomu, ze se narvou do kalhot o cislo mensich nez ve skutecnosti maji usch
Vase vnitrni pocity cizim lidem vubec nic nereknou, kdezto obleceni ano a sebezenstejsi zenska bude povazovana za spinu i kdyby se na halvu stavela, kdyz se ukaze na verejnosti v teplakach, kolena nekolena i kdyz to u ni doma treba vypada tak, ze muze jist z podlahy.
Diky tomu, ze nosim doma ty sukne, tak jdu v pohode s kosem i se psem a nebojim se, ze sousedka zrovna ciha za zaclonou.

kdybych se chtěla doma oblíct do sukní, udělám to kvůli sobě, ne proto, abych vypadala dobře, kdyby sousedka číhala za záclonou. ta by mi mohla políbit šos.

Není tady

#49 3. 9. 2011 13:57

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Dita.L napsal(a):

Aha, tak ja si predstavila klasicky modry otepleny teplaky z dob, kdy jsem tomu strihala tu gumu dole aby to nebylo tak trapny lol lol lol Jeste i zadek v tom clovek mel skoro az ke kolenum styrka

Dito, ty žiješ ve Francii, že jo? No jo, tak to nevíš, že tohle se u nás už neprodává lollollol nebo spíš že to už nikdo nenosí. Tento typ tepláků jsem nechtěla nosit ani jako děcko. Hnusily se mi, říkám tomu gajdy. Jakože vygajdaný =  vytahaný

Není tady

#50 3. 9. 2011 13:57

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Modroocko, jenze co delat, kdyz opravdu nic jineho k mani na onoho cloveka nemas? Co treba manazer nejake firmy, ktery musi do hodiny zvladnout 6 prijimacich pohovoru na nove pracovni misto? Ten ty baby nebude zvat na kafe aby zjistil, jak se citi a jakou maji povahu. Ten se musi spokojit s vysvedceni, zivotopisem a..... celkovym vzhledem

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí