6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Holky, včera mi psala moje nejlepí kamarádka, v květnu se vdává a prý chce jít na svatební veletrh, je teď o víkendu ve Futuru v Brně, tak mě chce s sebou. Prsteny mají vybrané z internetu ze zlatnictví od Lukáe Rýdla a tak se ptám, nevíte jestli na takových veletrzích bývají i stánky s prsteny a tak?? ..nikdy jsem na ádném svatebním veletrhu nebyla. Straně se těím..myslíte e se tam i líčí a čeou návtěvnice nebo jen ty jejich slečny modelky?? třeba by se mohla nechat kámoka namalovat profesionálem, to by se jí určitě líbilo, měla by aspoň inspiraci..chce se líčit na svoji svatbu sama. Já bych si to teda asi netroufla, sice se maluji celkem dobře, soudím podle chvály okolí, ale v den svatby jsem byla tak nervozní e bych si ani tu oční linku neudělala rovnou :-D.
Není tady
Ahojky nevěsty, tak jsem byla na tom svatebním veletrhu ve futuru s kamarádkami, dvě se nám vdávají v květnu, to bude fuka..dvě svíce dvě svatby:-) to si uijeme. Holky chtěli kouknout hlavně na výzdobu a prsteny. atičky u obě mají doma, koupily si obě své a pak je asi budou chtít prodat..teď je to moderní si koupit své aty..ale asi je to lepí, koupí se za cenu půjčovného co je dneska pálka,pokud chcete pěkné aty. No tak jsme si to uily, měli to pěkné, výzdoba..dorty..parfémy..aty..přehlídka..nejvíc tam bylo snubních prstenů..holky tam chtěli hlavně kůli výběru prstenů značky Rýdl, je to teď velice oblíbená značka i já od něj mám prsteny. Obě si vybrali velice podobný prsten. Jako já kdybych se vdávala, tak si teď taky vyberu jiný styl prstenu ne mám, teď se vechno obměňuje a člověk kouká jaké krásné vyrábí:-) Bylo tam spoustu akcí a slev, letáky nám dávali na kadém stánku, toho jsem měla plnou kabelku, take jsem ji doma musela vyklidit:-D a vecko vyhodit protoe mě to bylo k ničemu. Jinak vichni byli příjemní a ochotní a i poradili. koda,e se nevdávám taky, ráda bych si tyto okamiky také uívala..znovu.
Není tady
Zdravím,
jaké máte zkuenosti s různými materiály? Zlato/ocel/platina/stříbro nebo něcojiného?
Není tady
Dobrý den, předpokládám, e prsteny má kamarádka ji koupené. Jediné co mohu za sebe říci i ostatním, e jsou bohuel i dnes firmy, které dokáou člověka akorát natvat. Nechci raději jmenovat a jsme velice ráda, e jsme měli dostatek času na sehnání náhradních prstenů. Nakonec jsme koupili tyhle https://www.bisaku.cz/snubni-prsteny-bisaku-vintage/ a jsme rádi. Take na koupi prstenů si dejte dostatečnou rezervu a hlavně NIC NEPLATIT dokud nemáte něco v ruce.
Není tady
Ahoj holky, pro mě je teda Brno troku z ruky protoe jsem z Ostravy Neznáte nějaké super zlatnictví na snubní prsteny někde v okolí? Dostala jsem od známých doporučení na zlatnictví Stoch kde jsem byla nadená z toho co mi paní prodavačka ochotně ukazovala, ovem je to důleitá věc a tak se nechci ukvapit
Není tady
To Barča 79:
Ahoj, u Stocha jsem si u koupila více perků a nikdy jsem nelitovala. Rozhodně bych si prstýnky vybrala u něj
Není tady
To KlarinK:
Ahoj, tak jsem dala na tvou radu a zala jsem ke Stochovi i s tou kamarádkou co mi ho taky doporučila Nakonec jsem si domů odnesla kousky Starlight
Není tady
Barča79: Ty jsou krásné Myslím e manel u Stocha kupoval i zásnubák, ale to si teď nejsem jistá
Není tady
Není tady
Zdravím dámy (a pánové? ),
máte tu některá prsten takříkajíc "za pár upů"? Brouzdám u měsíc po různých webech: danfil, goldex, sperky.cz,ok a přijdou mi ty ceny prostě podezřelé. Vude naslibují, e to vydrí po celý společný ivot a blablabla , ale tomu mám věřit u perku za dva tisíce?? :-o Nevěřím.
(4 tisíce stojí pár u jednoho, co mám vyhlídlý: https://www.ok-snubniprsteny.cz/ok-snub … eli-OC1108)? Jsem sice docela prakticky zaloený člověk, take na zlatě a stříbře netrvám, ale stejně.
Máte tu některá snubák řekněme.. do 3 tisíc déle ne pár let? Jak teď vypadá? Kdy mi i polete fotku jako důkaz, budu moc ráda.
Není tady
Ahoj holky kde bych si mohla nechat udělat snubní prstýnky?Chceme s budoucím manelem nějaký originál.
Není tady
Co zkusit nějaké zlatnictví, hmm? V pekárně si asi na tohle téma nevybere.
Případné klony upozorňuji, e odkazy na úasné a nepřekonatelné obchodníky si podle pravidel fóra budete předávat prostřednictvím soukromých zpráv!
Není tady