Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 23. 2. 2017 13:55

Stellinka
♥------

Re: Výběr snubních prstýnků

Ahoj Holky, včera mi  psala moje nejlepší kamarádka, v květnu se vdává a prý chce jít na svatební veletrh, je teď o víkendu ve Futuru v Brně, tak mě chce s sebou. Prsteny mají vybrané z internetu ze zlatnictví od Lukáše Rýdla a tak se ptám, nevíte jestli na takových veletrzích bývají i stánky s prsteny a tak?? ..nikdy jsem na žádném svatebním veletrhu nebyla. Strašně se těším..myslíte že se tam i líčí a češou návštěvnice nebo jen ty jejich slečny modelky?? třeba by se mohla nechat kámoška namalovat profesionálem, to by se jí určitě líbilo, měla by aspoň inspiraci..chce se líčit na svoji svatbu sama. Já bych si to teda asi netroufla, sice se maluji celkem dobře, soudím podle chvály okolí, ale v den svatby jsem byla tak nervozní že bych si ani tu oční linku neudělala rovnou :-D.

Není tady

#77 7. 3. 2017 11:09

Stellinka
♥------

Ahojky nevěsty, tak jsem byla na tom svatebním veletrhu ve futuru s kamarádkami, dvě se nám vdávají v květnu, to bude fuška..dvě svíce dvě svatby:-) to si užijeme. Holky chtěli kouknout hlavně na výzdobu a prsteny. šatičky už obě mají doma, koupily si obě své a pak je asi budou chtít prodat..teď je to moderní si koupit své šaty..ale asi je to lepší, koupí se za cenu půjčovného což je dneska pálka,pokud chcete pěkné šaty. No tak jsme si to užily, měli to pěkné, výzdoba..dorty..parfémy..šaty..přehlídka..nejvíc tam bylo snubních  prstenů..holky tam chtěli hlavně kůli výběru prstenů značky Rýdl, je to teď velice oblíbená značka i já od něj mám prsteny. Obě si vybrali velice podobný prsten. Jako já kdybych se vdávala, tak si teď taky vyberu jiný styl prstenu než mám, teď se všechno obměňuje a člověk kouká jaké krásné vyrábí:-) Bylo tam spoustu akcí a slev, letáky nám dávali na každém stánku, toho jsem měla plnou kabelku, takže jsem ji doma musela vyklidit:-D a všecko vyhodit protože mě to bylo k ničemu. Jinak všichni byli příjemní a ochotní a i poradili. škoda,že se nevdávám taky, ráda bych si tyto okamžiky také užívala..znovu.

Není tady

#78 11. 4. 2017 10:42

Kraleaa
♥------

Zdravím,
jaké máte zkušenosti s různými materiály? Zlato/ocel/platina/stříbro nebo něcojiného?

Není tady

#79 26. 4. 2017 21:24

Jarka066
♥------

Dobrý den, předpokládám, že prsteny má kamarádka již koupené. Jediné co mohu za sebe říci i ostatním, že jsou bohužel i dnes firmy, které dokážou člověka akorát naštvat. Nechci raději jmenovat a jsme velice ráda, že jsme měli dostatek času na sehnání náhradních prstenů. Nakonec jsme koupili tyhle https://www.bisaku.cz/snubni-prsteny-bisaku-vintage/ a jsme rádi. Takže na koupi prstenů si dejte dostatečnou rezervu a hlavně NIC NEPLATIT dokud nemáte něco v ruce.

Není tady

#80 9. 8. 2017 11:43

Barča79
♥------

Ahoj holky, pro mě je teda Brno trošku z ruky protože jsem z Ostravy smile Neznáte nějaké super zlatnictví na snubní prsteny někde v okolí? Dostala jsem od známých doporučení na zlatnictví Stoch kde jsem byla nadšená z toho co mi paní prodavačka ochotně ukazovala, ovšem je to důležitá věc a tak se nechci ukvapit big_smile

Není tady

#81 12. 8. 2017 19:36

KlarinK
♥------

To Barča 79:

Ahoj, u Stocha jsem si už koupila více šperků a nikdy jsem nelitovala. Rozhodně bych si prstýnky vybrala u něj smile

Není tady

#82 14. 8. 2017 17:57

Barča79
♥------

To KlarinK:

Ahoj, tak jsem dala na tvou radu a zašla jsem ke Stochovi i s tou kamarádkou co mi ho taky doporučila smile Nakonec jsem si domů odnesla kousky Starlight

Není tady

#83 15. 8. 2017 16:08

KlarinK
♥------

Barča79: Ty jsou krásné smile Myslím že manžel u Stocha kupoval i zásnubák, ale to si teď nejsem jistá

Není tady

#84 16. 8. 2017 7:06

helena
♥♥♥♥♥♥♥

http://www.celysvet.cz/skin/smile/s1831.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#85 8. 11. 2017 15:30

Theya
♥------

Zdravím dámy (a pánové? big_smile),

máte tu některá prsten takříkajíc "za pár šupů"? Brouzdám už měsíc po různých webech: danfil, goldex, sperky.cz,ok a přijdou mi ty ceny prostě podezřelé. Všude naslibují, že to vydrží po celý společný život a blablabla big_smile lol, ale tomu mám věřit u šperku za dva tisíce?? :-o Nevěřím.

(4 tisíce stojí pár u jednoho, co mám vyhlídlý: https://www.ok-snubniprsteny.cz/ok-snub … eli-OC1108)? Jsem sice docela prakticky založený člověk, takže na zlatě a stříbře netrvám, ale stejně.

Máte tu některá snubák řekněme.. do 3 tisíc déle než pár let? Jak teď vypadá? Když mi i pošlete fotku jako důkaz, budu moc ráda.

Není tady

#86 17. 2. 2018 18:48

Lolaa
♥♥-----

Ahoj holky kde bych si mohla nechat udělat snubní prstýnky?Chceme s budoucím manželem nějaký originál.

Není tady

#87 17. 2. 2018 20:08

modrovous
♥♥♥♥♥♥-

Co zkusit nějaké zlatnictví, hmm? V pekárně si asi na tohle téma nevybereš.
Případné klony upozorňuji, že odkazy na úžasné a nepřekonatelné obchodníky si podle pravidel fóra budete předávat prostřednictvím soukromých zpráv! fuckyou big_smile

Vůl zůstane volem a pařez pařezem.

„Proti blbosti i bohové bojují marně.“
Jan Werich

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí