29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Naprosto ti rozumím, my vybíráme teď a nevíme co zvolit, obešli jsme snad všechny zlatnictví co známe a nejsme z toho moc moudří, zatím se teda přikláníme nejvíc k bisaku, ale ještě zvažujeme... uvažovali jsme už i o něčem jako nechat si prstýnky vytetovat, to udělali jedni naši známí a to mi teda přijde docela dost originální... ale já se tetování bojím, tak od toho jsme ustoupili :-D máte někdo nápad na nějaké originální prstýnky?
Není tady
Jestli chcete originální prstýky, tak si je sami navrhněte a nechte si je vyrobit! To je taky možnost. U kvalitního zlatníka vám vyrobí váš vysněný originál a nikdo jiný mít stejný nebude. Vím o výborném zlatníkovi z Brna na Úvozu v Praze bohužel nevím...
Není tady
Ahoj, my teda máme taky od Rýdla. Koukám, že se tohle jméno tady objevuje docela často :-) nakonec jsme si vybrali z bílého zlata a jsme spokojení. Já mám ráda zdobené šperky, tak můj prstýnek má sobě přes 100 kamínků a manžel má bez zdobení. Prostě krása s nádherou, aspoň pro mě :-) důležité je, aby se prstýnky líbili hlavně Vám :-)
Není tady
Mrkni na stránky https://www.bisaku.cz/ mají opravdu krásné prstýnky a taky celoživotní servis, mě se nejvíc líbili jedny se zirkony z bílého zlata, a tak jsme s přítelem vyrazili a jemu se taky líbili a šli jsme do nich, máme je rok a zatím všechno ok záleží ale co si představuješ, každý má jiný vkus
Není tady
Mě se líbí ten nápad s vlastním návrhem prstýnků... to je romantika!
Není tady
Souhlasím, prstýnky podle vlastního návrhu jsou nejoriginálnější a hlavně jen vaše, nikdo jiný takové mít nebude. Ale ne každý si dokáže sám navrhnout tvar prstýnků, aby nejen dobře vypadal, ale byl i funkčně proveditelný. Ale to by vám měli poradit v každém zlatnictví, ve kterém prstýnky na přání nabízejí. My jsme si je nechávali dělat u Rýdla a zaměstnanec si s námi normálně sedl u toho programu a celý proces navrhování s námi projel, od začátku až do konce, dokud to nebylo přesně podle našich představ a nemůžu si je vynachválit.
Není tady
Já mam velmi špatnou zkušenost se zlatnictvím Rýdl. Neuznává oprávněné reklamace!!! Můžete mít záruku 5 nebo vice let, co je to však platné kdyz reklamaci zamitne. Po dvou dnech jsem reklamovala snubní prsten. Teď leží 12 tisic v krabičce. Byl poškrábaný z vyroby, pry jsem si to zpusobila o slavnostnim vikendu sama....
Není tady
To by mě asi taky zklamalo V dnešní době ti obchodníci pokud nemáš právníka tak se s tebou nepářou...my máme od Bisaku a doufám že reklamaci nebudu muset řešit...taky jsem přemýšlela že bych si nechala prstýnek udělat svůj originální, ale když jsem byla u nich na prodejně tak tam bylo tolik nádherných že už jsem si vybrala a aspoň ušetřila, i když tam taky nabízí ten návrh vlastního prstenu, tak ani nevím kolik by to mohlo stát. Na webu se mi sice taky líbily, ale na tom prstu to vypadá na živo úplně jinak...Koneckonců zase nepotkávám běžně ženské které by měly zrovna stejný prsten, to by byla moc velká náhoda, takže mi ani nevadí že jsem si nenavrhla svůj
Není tady
babikuby napsal(a):
Já mam velmi špatnou zkušenost se zlatnictvím Rýdl. Neuznává oprávněné reklamace!!! Můžete mít záruku 5 nebo vice let, co je to však platné kdyz reklamaci zamitne. Po dvou dnech jsem reklamovala snubní prsten. Teď leží 12 tisic v krabičce. Byl poškrábaný z vyroby, pry jsem si to zpusobila o slavnostnim vikendu sama....
No to je škoda, ale proč jste to nereklamovala hned? nebo jste si toho nevšimla? Zase když si koupím prsten za 12 tisíc, tak si ho zkontroluju. Prstýnky od Rýdla máme taky a já jsem teda spokojená a nikdy s nima nebyl žádný problém. Když jsem si je vyzvedávala, tak jsem na ně první den furt koukala, takže jsem si je opravdu pořádně prohlédla.
Není tady
Zdravím, prosím vás, je tady někdo, kdo má odzkoušené nějaké zlatnictví v Brně ? Děkuji
Není tady
Já teda můžu doporučit pana Balcara na Úvozu v Brně.. Máme prstýnky z bílého zlata, protože zlato se ani jednomu nelíbí. Nechali jsme si tam vyrýt datum a jméno toho druhého. Cenově to bylo přijatelné. Za mě bez obav můžu doporučit
Není tady
Taky jsme dlouho váhali nad snubními prstýnky. Nakonec jsme si je nechali vyrobit u Zlatnictví Stoch, kde nám skvěle poradili. Můj je ozdobený brilianty, manželův je hladký. Nějaké rady pro výběr mají i na jejich webu http://www.zlatnictvi-stoch.cz/radce/pr … h-prstenu.
Není tady
Ještě jsem chtěla napsat, že jsme si taky z nabídky co měli přímo ve zlatnictvích nemohli vybrat a prstýnek jsme měli nakonec vyrobený podle fotky, kterou jsme našli na netu. Ve zlatnictví to pro ně nebyl žádný problém.
Upravil(a) Saruska (3. 6. 2016 10:30)
Není tady
Zdravím, chci se pochlubit. S manželem jsme vybrali snubní prsteny. Na začátek musím říci, chtěla jsme nejprve jít do zlatnictví Rýdl, ale manžel po reklamaci zásnubáku řekl, že v žádném případě. Prý nebyli nějak ochotní. Našli jsme však nádherné prsteny od Bisaku a tak jsme koupili tam snad bude vše v pořádku.
Není tady
Jsem uchvácená a musím se o to s někým podělit. Dneska jsem byla požádána o ruku. Fakt jsem neměla ani tušení, že se něco takového chystá. Holky vím, že se zde hlavně chlubíte snubákama, ale koukněte na můj zásnubák. Musím vám sem hodit odkaz tak snad to nebude vadit https://www.bisaku.cz/zasnubni-prsten-model-c-c46. Jediné z čeho mám strach je to, že se budou ty kamínky zanášet a prsten bude tedy brzo špinavý. Co myslíte mám ho dávat třeba preventivně do jedlé sody? Nebo raději někam odnést a nechat čistit?
Není tady
Blahopřeji, pokud s čištěním nemáš zkušenost, nech si poradit u odborníka a určitě poprvé si jej nech vyčistit. Při práci zvláště na zahradě a
bych jej určitě sundala.
Není tady
ahoj holky, myslím, že v každém zlatnictví se stane,že nějaký kousek jejich výroby je reklamován. přítel mi zásnubní prsten koupil u Aurellia bílé zlato, docela známá značka a když jsem jeden den vyklízela myčku, najednou slyším něco jemně cvaknout..a ejhle kamínek byl fuč ,hned tlak 200/200:-D a díky bohu jsem ho našla, kamínek byl větší, ale nedovedu si představit kdybych si nevšimla a kamínek bych pak zapla v myčce:-D. Snubní si vyberu určitě jinde, kamoška mají od Rýdla,taky známá značka a říkala že prsteny vypadají skvěle a zatím žádný problém neměli..a to dělá sálovou sestru a prsten skoro každý den sundává..takže zkusím tohle a uvidí se :-D
Není tady
čauky nevěstinky, prsteny od Rýdla mohu jen doporučit, zásnubní mám už skoro rok a je stále lesklý a neporušený, včera jsme si objednali snubní na prsteny.cz..kombinaci bílé a žluté zlato u mě má prsten briliant, z vnitřní strany jsme si nechali rytinu ..datum svatby se jménem, strašně se těším až dorazí, svatba se nám blíží a tak jsem čín dál nervoznější :-D..no nic musím běžet ,jdu na zkoušku svatebního účesu:-)
Není tady
Ahojky, no já jsem docela náročná na prsteny, mám jich spoustu a proto mi přítel můj zásnubní koupil výraznější s větším kamínkem..,je krásný od Rýdla, jasná volba z materiálu na trhu dostupného samozřejmě zlato a to bílé..žluté se mi nikdy moc nelíbilo. Pro naše snubní prsteny jsme se opět rádi vrátili k panu Rýdlovi, jelikož jsem se zásnubním neměla sebemenší problém, nebylo co řešit . Jsou nádherné, strávili jsme tam sice dobrých 20minut,ale není se co divit, není to bižu za tři stovky..Vybrali jsme z bílého zlata lesklý povrch a vprostřed matný proužek, já ještě s kamínky třemi briliantíky a přítel samozřejmě bez kamínku. Na vnitřní stranu jsme si nechali rytinu ..datum naší svatby se jménem. Všem se strašně líbili,všichni se nás ptali kde jsme je koupili:-) Neříkám,že byly levné, cena totiž odpovídá kvalitě, to je dneska se vším..ale myslím,že za prsteny,které budete nosit celý život na prstu byste si měli připlatit a nešetřit na sobě, vždyť se na něj budete koukat každý den.
Není tady
Ahoj, jsem nepříliš náročnou ženou, ale musím říci, že když přišla řeč na svatbu a následně na výběr prstenů, měla jsem jasnou představu. Moc mě proto oslovil web https://www.bisaku.cz, kde nabízejí velice kvalitní prsteny s následnou péčí. Nechali jsem si u nich udělat prsteny na zakázku a jsme s nimi spokojeni. Každý rok po dovolených a teplých dnech je dáme vždy vyčistit a i proto vypadají stále jako bychom je měli zcela nové.
Není tady
Vřele doporučuji obchod VVDiamonds, který nabízí velký výběr šperků nejen s diamanty. Když si náhodou nevyberete z nabídky, tak existuje také možnost výroby prstýnků dle vlastního návrhu. S prsteny na míru máme dobré zkušenosti díky vstřícnosti při výběru, ale také s kvalitou.
Není tady
Nabízíme možnost prožít nejkrásnější den u nás v hotelu s možností obřadu v našem zámeckém parku. Z dlouholetých zkušeností připravíme svatební hostinu dle Vašich přání i s naším doporučením. Novomanželský pokoj zdarma www.hotelzamecek.com
Není tady
.
Upravil(a) Stellinka (28. 1. 2017 0:07)
Není tady
Tak já si myslím,že velký ruce respektive prsty ještě neznamená, že si musíte dělat nějak extra na zakázku prstýnky..myslím,že v mnoha klenotnictví se vám budou snažit vyhovět a musí počítat i s tím, že má někdo větší prsty. Můj přítel taky nemá zrovna nejmenší ruce a prstýnek jsme sehnali bez problémů..máme od Rýdla a že by neměli velikost neexistuje. Prostě vám vyrobí takové ,aby se vám na prst vešly:-D. a jak tu paní píše nademnou, z ocely prstýnek snubní je sice levná varianta,ale já bych nechtěla teda z oceli.. ocel ztmavne a pak není tak pěkná jako zlato. Navíc si živě pamatuji jak u nás ve špitále na chirdě volali hasiče,aby ocelový prstýnek cvakli paní z prstu, protože žádné kleště na prsteny v nemocnici ještě nemáme a při úrazu na ruce je to pak velký problém..ruka rychle oteče a prsten svépomocí nedáte dolů. Zlato se jen přecvakne je měkčí a pak si je jen dáte zpravit..zatavit. Je pravda, že někdo může mít alergii na kov, ale u Rýdla nám paní prodavačka nabízela prsteny z více materiálů, takže dneska už není problém a i na tohle se hledí.
Není tady
Ano i my byly u pana Rýdla v Brněnské prodejně a vybrala bych si tam i já.. ovšem byla jsem tam s kamarádkou, za chvilku se vdává a ještě nemají prsteny, takže už si vyhlídla tam. Teda ale ten je pěkný, vybrala si takový jemný nijak tlustý s kamínky dokola. Strašně se mi líbí a teď kdybych se vdávala já..vybrala bych si taky takový, je super, hodí se pěkně k zasnubnímu prstenu s kamínkem..takže dobrá volba. Její manžel chtěl jen nějaký obyčejný bez jakýchkoli rýh a ornamentů. Rozhodli se pro bílé zlato, kamínky má jen zirkony,ale myslím,že to nejde poznat. S brilianty byly nad jejich peněžní úspory,ale asi bych si taky vzala jen zirkony o takový drahý briliantový prsten bych se bála:-) Paní prodavačka byla velice příjemná a po vyzkoušení a 20ceti minutách v prodejně se pořád usmívala.
Není tady