29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
podle čeho jste si prosím vybírali snubní prsteny? Já už jsem se byla podívat snad všude a stále ještě netuším. Jsou krásné, jsou ale i drahé. Mám dát na první dojem? A odkud máte prstýnky vy? Jenom z Prahy,prosím.
Není tady
Ahoj Kandy, úplně ti rozumím. Oběhala jsem toho také spousty a stále si nemohla vybrat... Nakonec jsem si vybrala v Ráji snubních prstenů (Vysočany). Nabídka tam byla tak obrovská, že jsem si říkala, že když si nevyberu tam, tak už snad nikde:-) Já bych určitě dala na první dojem většinou bývá ten správný:-)), ale asi bych se ještě zeptala třeba i kamarádek na praktické zkušenosti. My jsme si pořídili kombinaci matného a lesklého zlata, ale ta matná část se časem ošoupala a je z ní také lesklá - takže efekt, který se mi líbil je tentam:-( Tak šťastnou ruku!!
Není tady
Ahojky, tak tohle jsme s manželem taky dlouho řešili a jednoduchá záležitost to není. Ale nakonec jsem se rozhodli, že na prstýnkách rozhodně šetřit nebudeme. To je tak jediná vzpomínka ( ta fyzická) , která nám po svatbě zůstane. Vybrali jsem si u Rýdla Snubni prsteny Rydl . Mají tam krásné trojkombinace zlata a krásně se nosí.
Není tady
Děkuju moc za typy, holky. Ale výběr mi to moc neusnadnilo. Toho Rýdla mi doporučila i kamarádka a má ta opravdu nádherné kousky.
Není tady
Určitě si vyber podle praktičnosti....a taky podle toho jestli prstýnky chcete nosit nebo ne. Dát totiž i několik 10 tis. za kroužek, který potom položíte do krabičky je zbytečnost.
Mám kamaráda zlatníka a můžu potvrdit, že Květinka má pravdu. Kombinace lesku a matu ztratí po čase svůj smysl. Také mi teď kamarád poradil, abych si nevybírala s kamínky. Byť někteří budou tvrdit, že nevypdanou, bývá prý zvykem opak.
Já nejsem z Prahy, takže kde ti neporadím. Ale na netu jsem našla jedny stránky kde mají netradiční a luxusní prstýnky. Podle nich si budu nechávat dělat. Bohužel je teď nemůžu najít.
Není tady
Tak já mám tenhle. http://www.hodinar-zlatnik.cz/tabid/55/ … fault.aspx je to sice pán, který je ve Znojmě, ale značka EGC byla i v Rokycanech a v Plzni, tak si myslím, že Praha bude OK. Já jsem nechtěla kamínek a chtěla jsem prstýnek široký, takže jsem to měla docela lehké. V dnešní době, kdy jsou kamínky obsypány šutráky a jsou tenoučké jsem to fakt měla lehké.
Není tady
Tahle diskuze je už trochu starší, ale snad se mi ji podaří obnovit... v září budeme mít svatbu a řešíme snubní prstýnky. Můj nastávající má hodně velké ruce a navíc odmítá nosit něco co by bylo přezdobené, nevíte, kde bychom si mohli nechat udělat prstýnky na zakázku? A na kolik by to asi vyšlo? Díky za rady:)
Není tady
lucisek25 napsal(a):
Tahle diskuze je už trochu starší, ale snad se mi ji podaří obnovit... v září budeme mít svatbu a řešíme snubní prstýnky. Můj nastávající má hodně velké ruce a navíc odmítá nosit něco co by bylo přezdobené, nevíte, kde bychom si mohli nechat udělat prstýnky na zakázku? A na kolik by to asi vyšlo? Díky za rady:)
Většina snubních prstenů je na zakázku, neb se musí připravit na míru snoubenců + třeba vnitřní rytina a podobně. Takže stačí zajít do zlatnictví. A na kolik by to vyšlo? Tak na toto opravdu nelze odpovědět, záleží přece na hodně faktorech, od toho, z čeho prsteny budou, přes jejich velikost a tak dále a tak dále.
Není tady
Většina zlatníků myslím dnes dělá i na zakázku, zkus mrknout na net. Cena záleží především na materiálu.Často je možné přinést si i vlastní "materiál" (zlato) a platíš práci. Sestra má prstýnky z bílého zlata, na zakázku, stálo to kolem patnácti tisíc. Kolegyně před dvěma lety měla žlutozlaté za necelých devět. Dělají se i z chirurgické oceli,jsou levnější.
Upravil(a) Ziki (1. 7. 2012 19:15)
Není tady
Ziki napsal(a):
Většina zlatníků myslím dnes dělá i na zakázku, zkus mrknout na net. Cena záleží především na materiálu.Často je možné přinést si i vlastní "materiál" (zlato) a platíš práci. Sestra má prstýnky z bílého zlata, na zakázku, stálo to kolem patnácti tisíc. Kolegyně před dvěma lety měla žlutozlaté za necelých devět. Dělají se i z chirurgické oceli,jsou levnější.
My máme na prstýnky celkem velkou rezervu, protože moje nastávající tchýně je trochu "nóbl" a představuje si něco extra... chci přijít s něčím dřív něž ona, jinak bude mít tendenci kafrat do všeho:dumbom: Ve zlatnictví jsem už byla a tam mě právě nic nezaujalo... každopádně budu hledat dál
Není tady
Teď jsem to psala do jedné diskuse - mohu doporučit zlatnictví pana Lingera u Betlémské kaple (minete ho po cestě z Národní třídy) - je takové nenápadné, tak si ho raději najděte na mapce. Pán tam má spoustu krásných ručně vyrobených šperků a spoustu věcí vám udělá "na zakázku" podle Vašich představit. Opravdu šikovný pán!
Není tady
Tak jsem se dívala na netu pátrala i v diskuzích a zaujaly mě tyto stránky http://www.mogati-diamonds.cz/sperky/snubni-prsteny/ , mají tam nádherné věci, halvně originální. Půjdu se tam podívat osobně, ale máte s nimi někdo zkušenost? Po tom co jsem si přečetla na diskuzích, tak některé nevěsty měly hodně velké problémy s prstýnkama, tak doufám, že nebudu jedna z nich...
Není tady
Lucisku - a nekecej - že by reklama ?
Není tady
dusička napsal(a):
Lucisku - a nekecej - že by reklama ?
Reklama? ne, jen mě ty stránky zaujaly a chtěla jsem vědět, jestli má někdo zkušenost... nic víc...
Není tady
Kamarádka si nechala na zakázku vyrobit klasické jednoduché snubní prstýnky od zlatníka z Prostějova nepovolená reklama. Také říkala, že raději vybere elegantní a jednoduché snubáčky, aby vydržely denní nošení a mohli se po čase případně upravovat.
Upravil(a) tina (22. 8. 2012 21:39)
Není tady
čaute dámy my máme prsteny od bisaku z bílého zlata já mám 3 brilianty a jsou pořád jako nové a je to už nějaký ten pátek:D
Není tady
Bisaku znám má je můj bratr a je pravda, že jsou pořád pěkně blýskavé, ale je to docela pálka ne?
Není tady
Ahoj,
chci se podělit o článek, který jsem nedávno objevila. Kdo chce levnější prstýnky, určitě si přečtěte jak na to, aby nižší cena nebyla vidět :-D http://www.vse-o-svatbe.cz/organizace-s … mnou-cenu/
Není tady
Já vám bez zaujetí a reklamy mohu z osobní zkušenosti doporučit už zmíněného pana Rýdla na Újezdu. Mají nádherné prsteny a o ceně se dá jednat
. Pokud chcete levnějš,í obraťte se na zlatnictví pana Hejrala.
Není tady
my už jsme si vybrali na netu, a máme je doma, jsou nádherné. chtěla jsem něco s jemným pískováním ... cena byla také super. a zde je foto: https://www.silver.ag/cz/hledani/?mena= … akt_stat=8
Není tady
Ahoj holky, pořád sme s přítelem nevěděli jaké prstýnky si vybrat, zlato se nám zdálo moc drahé (i když vím, že je to na pořád, ale i tak , stříbro moc obyčejné, až sem našla nádherný pár na těchto stránkách http://www.ocelovesnubniprsteny.cz/ . máme hned ten první pár a jsou fakt moc krásný
mohu jen doporučit
Není tady
Ahoj, já doporučuju pana Kouřila z Brna http://www.snubni-prsteny-lk.cz/snubni-prsteny-katalog/ .. můžete si vybrat z katalogu nebo si vymyslet vlastní návrh
Není tady
Ahoj holky Co se týče prstýnků, já spravuju facebook pro Svatební veletrh v hotelu Diplomat, tak pokud jste z Prahy, přijďte se mrknout - zatím většina vystavovatelů jsou právě zlatníci, tak si třeba vyberete
A ohledně cen, budeme mít tombolu o vouchery a jsou tam i vouchery s docela výraznýma slevama, tak kdyby vás to zaujalo:
https://www.facebook.com/SvatebniVeletrhPraha
Není tady
Co se týče prstýnků, řekla bych, že hit je bílé zlato, na netu toho je spousta, ale co se mě týče, takové ty pro mě vysněné a pohádkové se pohybují cenově trochu výš. Ale i tak bílé zlato je prostě super.
Není tady
Co říkáte na tyto prsteny z oceli? Pořídil jste si je někdo? Je to taková levnější varianta, nevypadají zas tak špatně...
http://www.atraktivni.cz/clanek/snubni- … -je-chcete
Není tady