Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 9. 2011 11:08

Kandys
♥------

Výběr snubních prstýnků

Ahoj holky,
podle čeho jste si prosím vybírali snubní prsteny? Já už jsem se byla podívat snad všude a stále ještě netuším. Jsou krásné, jsou ale i drahé. Mám dát na první dojem? A odkud máte prstýnky vy? Jenom z Prahy,prosím.

Není tady

#2 4. 9. 2011 23:08

Kvetina13
♥------

Re: Výběr snubních prstýnků

Ahoj Kandy, úplně ti rozumím. Oběhala jsem toho také spousty a stále si nemohla vybrat... Nakonec jsem si vybrala v Ráji snubních prstenů (Vysočany). Nabídka tam byla tak obrovská, že jsem si říkala, že když si nevyberu tam, tak už snad nikde:-) Já bych určitě dala na první dojem většinou bývá ten správný:-)), ale asi bych se ještě zeptala třeba i kamarádek na praktické zkušenosti. My jsme si pořídili kombinaci matného a lesklého zlata, ale ta matná část se časem ošoupala a je z ní také lesklá - takže efekt, který se mi líbil je tentam:-( Tak šťastnou ruku!!

Není tady

#3 5. 9. 2011 10:20

Petrusska
♥------

Ahojky, tak tohle jsme s manželem taky dlouho řešili a jednoduchá záležitost to není. Ale nakonec jsem se rozhodli, že na prstýnkách rozhodně šetřit nebudeme. To je tak jediná vzpomínka ( ta fyzická) , která nám po svatbě zůstane. Vybrali jsem si u Rýdla Snubni prsteny Rydl . Mají tam krásné trojkombinace zlata a krásně se nosí.

Není tady

#4 14. 9. 2011 11:01

Kandys
♥------

Děkuju moc za typy, holky. Ale výběr mi to moc neusnadnilo. smile Toho Rýdla mi doporučila i kamarádka a má ta opravdu nádherné kousky.

Není tady

#5 16. 9. 2011 11:47

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Určitě si vyber podle praktičnosti....a taky podle toho jestli prstýnky chcete nosit nebo ne. Dát totiž i několik 10 tis. za kroužek, který potom položíte do krabičky je zbytečnost.

Mám kamaráda zlatníka a můžu potvrdit, že Květinka má pravdu. Kombinace lesku a matu ztratí po čase svůj smysl. Také mi teď kamarád poradil, abych si nevybírala s kamínky. Byť někteří budou tvrdit, že nevypdanou, bývá prý zvykem opak.

Já nejsem z Prahy, takže kde ti neporadím. Ale na netu jsem našla jedny stránky kde mají netradiční a luxusní prstýnky. Podle nich si budu nechávat dělat. Bohužel je teď nemůžu najít.

Není tady

#6 18. 9. 2011 14:19

Ališa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Rokycany
Web

Tak já mám tenhle. http://www.hodinar-zlatnik.cz/tabid/55/ … fault.aspx  je to sice pán, který je ve Znojmě, ale značka EGC byla i v Rokycanech a v Plzni, tak si myslím, že Praha bude OK. Já jsem nechtěla kamínek a chtěla jsem prstýnek široký, takže jsem to měla docela lehké. V dnešní době, kdy jsou kamínky obsypány šutráky a jsou tenoučké jsem to fakt měla lehké.

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/28719.png

19.10. v 13:45hod., 3050g, 50cm, po propuštění z porodnice 3100g, 6 neděl - 4100g, 2M - 5410g 55cm, 3M 6400g 62cm, 4M 7020g 65cm, 5,5M 7720g 66cm, 6,5M 8340g 68cm, 7M 8600g, 8M 9010g 70cm, 10M 9600g 72cm, 11M 9760g, 12M 10020g, 74cm, 18M 11850g, 81cm

Není tady

#7 1. 7. 2012 12:24

lucisek25
♥------

Tahle diskuze je už trochu starší, ale snad se mi ji podaří obnovit... v září budeme mít svatbu a řešíme snubní prstýnky. Můj nastávající má hodně velké ruce a navíc odmítá nosit něco co by bylo přezdobené, nevíte, kde bychom si mohli nechat udělat prstýnky na zakázku? A na kolik by to asi vyšlo? Díky za rady:)

Není tady

#8 1. 7. 2012 14:18

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

lucisek25 napsal(a):

Tahle diskuze je už trochu starší, ale snad se mi ji podaří obnovit... v září budeme mít svatbu a řešíme snubní prstýnky. Můj nastávající má hodně velké ruce a navíc odmítá nosit něco co by bylo přezdobené, nevíte, kde bychom si mohli nechat udělat prstýnky na zakázku? A na kolik by to asi vyšlo? Díky za rady:)

Většina snubních prstenů je na zakázku, neb se musí připravit na míru snoubenců + třeba vnitřní rytina a podobně. Takže stačí zajít do zlatnictví. A na kolik by to vyšlo? Tak na toto opravdu nelze odpovědět, záleží přece na hodně faktorech, od toho, z čeho prsteny budou, přes jejich velikost a tak dále a tak dále.

Není tady

#9 1. 7. 2012 19:14

Ziki
♥♥♥♥♥--

Většina zlatníků myslím dnes dělá i na zakázku, zkus mrknout na net. Cena záleží především na materiálu.Často je možné přinést si i vlastní "materiál" (zlato) a platíš práci. Sestra má prstýnky z bílého zlata, na zakázku, stálo to kolem patnácti tisíc. Kolegyně před dvěma lety měla žlutozlaté za necelých devět. Dělají se i z chirurgické oceli,jsou levnější.

Upravil(a) Ziki (1. 7. 2012 19:15)

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#10 1. 7. 2012 21:09

lucisek25
♥------

Ziki napsal(a):

Většina zlatníků myslím dnes dělá i na zakázku, zkus mrknout na net. Cena záleží především na materiálu.Často je možné přinést si i vlastní "materiál" (zlato) a platíš práci. Sestra má prstýnky z bílého zlata, na zakázku, stálo to kolem patnácti tisíc. Kolegyně před dvěma lety měla žlutozlaté za necelých devět. Dělají se i z chirurgické oceli,jsou levnější.

My máme na prstýnky celkem velkou rezervu, protože moje nastávající tchýně je trochu "nóbl" a představuje si něco extra... chci přijít s něčím dřív něž ona, jinak bude mít tendenci kafrat do všeho:dumbom: Ve zlatnictví jsem už byla a tam mě právě nic nezaujalo... každopádně budu hledat dálsmile

Není tady

#11 2. 7. 2012 8:00

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

Teď jsem to psala do jedné diskuse - mohu doporučit zlatnictví pana Lingera u Betlémské kaple (minete ho po cestě z Národní třídy) - je takové nenápadné, tak si ho raději najděte na mapce. Pán tam má spoustu krásných ručně vyrobených šperků a spoustu věcí vám udělá "na zakázku" podle Vašich představit. Opravdu šikovný pán!

Není tady

#12 2. 7. 2012 20:24

lucisek25
♥------

Tak jsem se dívala na netu pátrala i v diskuzích a zaujaly mě tyto stránky http://www.mogati-diamonds.cz/sperky/snubni-prsteny/ , mají tam nádherné věci, halvně originální. Půjdu se tam podívat osobně, ale máte s nimi někdo zkušenost? Po tom co jsem si přečetla na diskuzích, tak některé nevěsty měly hodně velké problémy s prstýnkama, tak doufám, že nebudu jedna z nich...

Není tady

#13 2. 7. 2012 20:54

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Lucisku - a nekecej - že by reklama ? big_smile

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#14 2. 7. 2012 21:17

lucisek25
♥------

dusička napsal(a):

Lucisku - a nekecej - že by reklama ? big_smile

Reklama? ne, jen mě ty stránky zaujaly a chtěla jsem vědět, jestli má někdo zkušenost... nic víc...

Není tady

#15 19. 8. 2012 16:10

Marta08
♥------

Kamarádka si nechala na zakázku vyrobit klasické jednoduché snubní prstýnky od zlatníka z Prostějova nepovolená reklama. Také říkala, že raději vybere elegantní a jednoduché snubáčky, aby vydržely denní nošení a mohli se po čase případně upravovat.

Upravil(a) tina (22. 8. 2012 21:39)

Není tady

#16 22. 9. 2012 19:44

risinka
♥------

čaute dámy my máme prsteny od bisaku z bílého zlata já mám 3 brilianty a jsou pořád jako nové a je to už nějaký ten pátek:D

Není tady

#17 2. 10. 2012 8:10

edulka
♥♥-----

Bisaku znám má je můj bratr a je pravda, že jsou pořád pěkně blýskavé, ale je to docela pálka ne?

Není tady

#18 19. 2. 2013 0:44

monique.pilar.7
♥------

Ahoj,
chci se podělit o článek, který jsem nedávno objevila. Kdo chce levnější prstýnky, určitě si přečtěte jak na to, aby nižší cena nebyla vidět :-D http://www.vse-o-svatbe.cz/organizace-s … mnou-cenu/

Není tady

#19 5. 4. 2013 10:21

veru81
♥------
Web

Já vám bez zaujetí a reklamy smile mohu z osobní zkušenosti doporučit už zmíněného pana Rýdla na Újezdu. Mají nádherné prsteny a o ceně se dá jednat smile. Pokud chcete levnějš,í obraťte se na zlatnictví pana Hejrala.

Svatby nás baví na Svatba.cz

Není tady

#20 11. 4. 2013 10:59

Natalka177
♥------

my už jsme si vybrali na netu, a máme je doma, jsou nádherné. stolt chtěla jsem něco s jemným pískováním ... cena byla také super. a zde je foto:  https://www.silver.ag/cz/hledani/?mena= … akt_stat=8 godlike

Není tady

#21 24. 6. 2013 8:55

monika017
♥------

Ahoj holky, pořád sme s přítelem nevěděli jaké prstýnky si vybrat, zlato se nám zdálo moc drahé (i když vím, že je to na pořád, ale i tak smile, stříbro moc obyčejné, až sem našla nádherný pár na těchto stránkách http://www.ocelovesnubniprsteny.cz/ . máme hned ten první pár a jsou fakt moc krásný smile mohu jen doporučit smile

Není tady

#22 22. 10. 2013 9:43

monikaa1
♥------

Ahoj, já doporučuju pana Kouřila z Brna http://www.snubni-prsteny-lk.cz/snubni-prsteny-katalog/ .. můžete si vybrat z katalogu nebo si vymyslet vlastní návrh smile

Není tady

#23 5. 12. 2013 11:45

ClaireDupont
♥------

Ahoj holky smile Co se týče prstýnků, já spravuju facebook pro Svatební veletrh v hotelu Diplomat, tak pokud jste z Prahy, přijďte se mrknout - zatím většina vystavovatelů jsou právě zlatníci, tak si třeba vyberete smile A ohledně cen, budeme mít tombolu o vouchery a jsou tam i vouchery s docela výraznýma slevama, tak kdyby vás to zaujalo:
https://www.facebook.com/SvatebniVeletrhPraha smile

Není tady

#24 20. 2. 2014 11:51

Radkka
♥♥♥----

Co se týče prstýnků, řekla bych, že hit je bílé zlato, na netu toho je spousta, ale co se mě týče, takové ty pro mě vysněné a pohádkové se pohybují cenově trochu výš. Ale i tak bílé zlato je prostě super.

Není tady

#25 7. 4. 2014 9:37

veru1808
Zablokovaný

Co říkáte na tyto prsteny z oceli? Pořídil jste si je někdo? Je to taková levnější varianta, nevypadají zas tak špatně...
http://www.atraktivni.cz/clanek/snubni- … -je-chcete

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí