Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#201 28. 9. 2011 11:20

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: jak vnímáte co se "okolo" děje?

Modroočka napsal(a):

Káča napsal(a):

mia napsal(a):

no to by se asi měly mazat třeba i ty o blondýnkách.... wink vissla

No to jo. Já nikoho neurážela, jen je to prostě fakt a všichni to bohužel víme.

Psát o tom je proti pravidlům.
To, že cikáni kradou, proti pravidlům není. A nesmí se to říkat a psát veřejně.

offtopic nějak jste pozapoměly, že kradou i bílí

Není tady

#202 28. 9. 2011 11:34

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Aprill, nepozapomněly. Jenže když to zprůměruješ, tak počet zlodějů na počet obyvatel je v jejich etniku nepoměrně vyšší.
Jakmile ukážeš na cikána prstem, že krade, jsi rasista.
Pravda, nepočítám ty "zloděje", kteří chodí v drahých oblecích a jejich zlodějny se odehrávají jinak a v jiných finančních kategoriích. Na ty si u nás v republice netroufne nikdo, naopak, ti to dělali s požehnáním mocných, to je jiná kapitola.
Bylo by potřeba udělat pořádek ve všem.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#203 28. 9. 2011 11:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

souhlasím s očkou.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#204 28. 9. 2011 13:30

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Modroočka napsal(a):

Káča napsal(a):

Příspěvek odporoval pravidlům diskuzních fór Babinet.

Buď ráda, že tě nezablokovali wink  Dovolila sis totiž napsat vtip o cikánech, který je sice vtip, ale bohužel odráží realitu, oni nás okrádají, netají se tím a smějí se nám.
Mimochodem, měly by se mazat i vtipy o blondýnkách, vtipy, kde letí Rus, Američan a Čech............., vtipy o homosexuálech, vtipy o tlustých lidech, jo a vtipy o policajtech. protože de facto se v nich tyto kategorie lidí hanobí a zesměšňují.

Jsou vtipy i o prezidentovi a každý si dnes může dovolit říct třeba, že Klaus je ...., ale o ,,nepřizpůsobivých"(už jen jejich oslovení mluví snad za vše) musíme mlčet. To jen vypovídá, jak na tom náš stát je. Chce se mi zvracet....

Není tady

#205 28. 9. 2011 13:30

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Vůbec se mi tu nelíbí, dnes lituji, že jsem kdysi neemigrovala.

Není tady

#206 28. 9. 2011 14:02

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Káča napsal(a):

i když jsem tady hodně silně zakořeněná, myšlenka na odchod jinam mě taky často napadá, možná jsem v těch osmnácti měla přijmout nabídku kamaráda. Krize je všude, ale takovej bordej, jakej panuje v našem státě, to nemají snad ani v Kolumbii. Korupce, tuneláři, podvodníci, všechno tohle máme ve vládě a nebo tahle elita má ve vládě kamarády. Peníze nacházejí doma v krabicích od bot (Karel Srba) nebo jim půjčuje chudý strýc invalidní důchodce (Stanislav Gross) nebo mají kamarády v takových elitních vrstvách, který se mezi sebou vraždí jako dobytek (Jiří Paroubek)
Ano, je mi na blití a se.re mě, že tohle nemůžu sama změnit.
Kdyby se vrátilo to, co se rozkradlo, vytunelovalo a pod cenou za úplatky prodalo, byla by státní kasa  silně v plusu. Naše skvělé vlády zlikvidovaly všechno, co bylo ČESKÉ. Jsme taková banánová republika v evropské verzi. Každá vláda si namastí kapsy, podělá,co ještě podělaný není a jede se dál. Jako v království, kde král probendil celou královskou pokladnu a pak dřel z lidí daně, i za vzduch, který lidi dýchali. Zloději si mnou ruce a obyčejný lidi se jen strachují, co ještě z nich vláda sedře a jestli vůbec budou mít na obyčejný živobytí.
A náš prezident krade propisky a je samolibý nabubřelý egocentrik, který si nevidí ani na špičku nosu a nic kolem něj ho nezajímá, jen on sám, začal trpět kultem osobnosti a velikášstvím.
Jenže to není k smíchu, to je k pláči

Není tady

#207 28. 9. 2011 15:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

teda ty ses rozjela big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#208 28. 9. 2011 19:22

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Káča napsal(a):

i když jsem tady hodně silně zakořeněná, myšlenka na odchod jinam mě taky často napadá, možná jsem v těch osmnácti měla přijmout nabídku kamaráda. Krize je všude, ale takovej bordej, jakej panuje v našem státě, to nemají snad ani v Kolumbii. Korupce, tuneláři, podvodníci, všechno tohle máme ve vládě a nebo tahle elita má ve vládě kamarády. Peníze nacházejí doma v krabicích od bot (Karel Srba) nebo jim půjčuje chudý strýc invalidní důchodce (Stanislav Gross) nebo mají kamarády v takových elitních vrstvách, který se mezi sebou vraždí jako dobytek (Jiří Paroubek)
Ano, je mi na blití a se.re mě, že tohle nemůžu sama změnit.
Kdyby se vrátilo to, co se rozkradlo, vytunelovalo a pod cenou za úplatky prodalo, byla by státní kasa  silně v plusu. Naše skvělé vlády zlikvidovaly všechno, co bylo ČESKÉ. Jsme taková banánová republika v evropské verzi. Každá vláda si namastí kapsy, podělá,co ještě podělaný není a jede se dál. Jako v království, kde král probendil celou královskou pokladnu a pak dřel z lidí daně, i za vzduch, který lidi dýchali. Zloději si mnou ruce a obyčejný lidi se jen strachují, co ještě z nich vláda sedře a jestli vůbec budou mít na obyčejný živobytí.
A náš prezident krade propisky a je samolibý nabubřelý egocentrik, který si nevidí ani na špičku nosu a nic kolem něj ho nezajímá, jen on sám, začal trpět kultem osobnosti a velikášstvím.
Jenže to není k smíchu, to je k pláči

To jsme na tom podobně. Já jsem před 27lety měla chvíli před svatbou a se snoubencem jsme byli domluveni, že na svatební cestu pojedeme do Rakouska a tam požádáme o azyl. Já si to týden před svatbou rozmyslela, nějak jsem nemohla opustit rodiče (jsem jedináček) a popadl mě hrozný strach. No a můj snoubenec mě nechal. Poté sám emigroval. Dnes je v Austrálii, vypracoval se a je mu hej...a já krááááá.a tady zůstala :-(

Není tady

#209 28. 9. 2011 19:24

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Vždyt se můžete odstěhovat z tohodle jak píšete bordelu. Tak proč to neuděláte? Když vám je na blití tady v Čechách.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#210 28. 9. 2011 19:35

Káča
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Vždyt se můžete odstěhovat z tohodle jak píšete bordelu. Tak proč to neuděláte? Když vám je na blití tady v Čechách.

To bych musela být milionářka, ono to není tak jednoduché v skoro 48letech.

Není tady

#211 28. 9. 2011 19:48

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Káča napsal(a):

dusička napsal(a):

To bych musela být milionářka, ono to není tak jednoduché v skoro 48letech.

když se chce, všechno jde. nežila bych někde kde se mi nelíbí !

Není tady

#212 28. 9. 2011 19:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Duší, chceš mi říct, že tobě se nezdá, že je tady čím dál větší bordel? Tobě se zdá, že tady v tom státě je všechno v pořádku? Korupce, rozkrádání, tunelování, to je OK?
No mně se to teda v pořádku nezdá.

Není tady

#213 28. 9. 2011 20:04

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

A že mi je z toho na blití? Je, já nemám ráda podvody, podrazy, sprosťárny a tyhle podobný lahůdky, co naše vrchnost tady praktikuje. Nedělám to a sama, naivně, to samý očekávám od druhých a tím spíš by se toho měli vyvarovat naši mocní. Žel Bohu, opak je pravdou. Do naší vlády bych se nehodila.

Není tady

#214 28. 9. 2011 20:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

dusička napsal(a):

Duší, chceš mi říct, že tobě se nezdá, že je tady čím dál větší bordel? Tobě se zdá, že tady v tom státě je všechno v pořádku? Korupce, rozkrádání, tunelování, to je OK?

Modroočko - bordel byl,je a bude zrovna tak jak byli,jsou a budou bohatí a chudí.
Myslíš si, že jinde bordel není?

Není tady

#215 28. 9. 2011 20:06

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

něco se děje v celém světě, čekají nás velké změny smile
Že by to magické datum 20.12.2012?

Není tady

#216 28. 9. 2011 20:22

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Modroočka napsal(a):

dusička napsal(a):

Modroočko - bordel byl,je a bude zrovna tak jak byli,jsou a budou bohatí a chudí.
Myslíš si, že jinde bordel není?

No, Duší, myslím, že to, co ten bordel, co je u nás, v civilizovaných zemích není, i když, asi nejsme civilizovaná země. Jak říkám, banánová republika v evropském podání. Duší, tohle se opravdu děje tak někde v Bělorusku a podobných zemích.
A ano, konstatování, že bordel byl, je a bude, to je přesně ono smíření se stávajícím stavem. Vláda si k nám dovolí to, co si necháme lícit, bohužel, necháme si líbit hodně.

Není tady

#217 28. 9. 2011 20:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočko - tak to změň - ty si myslíš, že tím,že když budeš psát, že Ti je z Čech na blití, že budeš kritizovat  - že tím to změníš?

Není tady

#218 28. 9. 2011 20:28

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

Třeba toto? http://cajovnakavarnarelax.webnode.cz/p … -nas-ceka/

Není tady

#219 28. 9. 2011 20:33

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Modroočko - tak to změň - ty si myslíš, že tím,že když budeš psát, že Ti je z Čech na blití, že budeš kritizovat  - že tím to změníš?

Duši, sama to změnit nemůžu, nezmění to ani sto lidí, věř mi, že ne, hodně z těch lidí řekne přesně to co ty, že bordel byl, je a bude. Ale neměl by být a není takový bordel všude, jako je u nás v republice. Není.

Není tady

#220 28. 9. 2011 20:35

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

dusička napsal(a):

Duši, sama to změnit nemůžu, nezmění to ani sto lidí, věř mi, že ne, hodně z těch lidí řekne přesně to co ty, že bordel byl, je a bude. Ale neměl by být a není takový bordel všude, jako je u nás v republice. Není.

Máš pravdu Modroočko, někde třeba nemaj ani co jíst.

Není tady

#221 28. 9. 2011 20:37

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Modroočka napsal(a):

dusička napsal(a):

tummenupp

Není tady

#222 28. 9. 2011 21:01

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

dusička napsal(a):

Modroočka napsal(a):

dusička napsal(a):

to ale není důvod proč nebojovat aby bylo líp wink

Není tady

#223 28. 9. 2011 21:11

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

dusička napsal(a):

Modroočka napsal(a):

to ale není důvod proč nebojovat aby bylo líp wink

Ano, přesně, to, že jsou země, kde je hlad, neznamená, že u nás necháme bordel dál vesele bujet. Ale to je ono, většina lidí to bere přesně takhle. Asi potřebujeme padnout úplně totálně dolů a rejt hubou v hnoji, aby se většina lidí nas.rala. Ale myslím, že v těch totálních sra.čkách budem co nevidět. Tak jsem jen zvědavá, jak se to pak bude všem zastáncům našeho národního bordelu líbit.

Není tady

#224 28. 9. 2011 21:13

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočko - pláčeš ale tu nad špatným hrobem tillfreds

Není tady

#225 28. 9. 2011 21:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

prosím tě, ještě ty s tím koncem světa začínej.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí