|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Modroočka napsal(a):
Káča napsal(a):
mia napsal(a):
no to by se asi měly mazat třeba i ty o blondýnkách....
![]()
No to jo. Já nikoho neurážela, jen je to prostě fakt a všichni to bohužel víme.
Psát o tom je proti pravidlům.
To, že cikáni kradou, proti pravidlům není. A nesmí se to říkat a psát veřejně.
nějak jste pozapoměly, že kradou i bílí
Není tady

Aprill, nepozapomněly. Jenže když to zprůměruješ, tak počet zlodějů na počet obyvatel je v jejich etniku nepoměrně vyšší.
Jakmile ukážeš na cikána prstem, že krade, jsi rasista.
Pravda, nepočítám ty "zloděje", kteří chodí v drahých oblecích a jejich zlodějny se odehrávají jinak a v jiných finančních kategoriích. Na ty si u nás v republice netroufne nikdo, naopak, ti to dělali s požehnáním mocných, to je jiná kapitola.
Bylo by potřeba udělat pořádek ve všem.
Není tady
souhlasím s očkou.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Káča napsal(a):
Příspěvek odporoval pravidlům diskuzních fór Babinet.
Buď ráda, že tě nezablokovali
Dovolila sis totiž napsat vtip o cikánech, který je sice vtip, ale bohužel odráží realitu, oni nás okrádají, netají se tím a smějí se nám.
Mimochodem, měly by se mazat i vtipy o blondýnkách, vtipy, kde letí Rus, Američan a Čech............., vtipy o homosexuálech, vtipy o tlustých lidech, jo a vtipy o policajtech. protože de facto se v nich tyto kategorie lidí hanobí a zesměšňují.
Jsou vtipy i o prezidentovi a každý si dnes může dovolit říct třeba, že Klaus je ...., ale o ,,nepřizpůsobivých"(už jen jejich oslovení mluví snad za vše) musíme mlčet. To jen vypovídá, jak na tom náš stát je. Chce se mi zvracet....
Není tady
Vůbec se mi tu nelíbí, dnes lituji, že jsem kdysi neemigrovala.
Není tady

Káča napsal(a):
i když jsem tady hodně silně zakořeněná, myšlenka na odchod jinam mě taky často napadá, možná jsem v těch osmnácti měla přijmout nabídku kamaráda. Krize je všude, ale takovej bordej, jakej panuje v našem státě, to nemají snad ani v Kolumbii. Korupce, tuneláři, podvodníci, všechno tohle máme ve vládě a nebo tahle elita má ve vládě kamarády. Peníze nacházejí doma v krabicích od bot (Karel Srba) nebo jim půjčuje chudý strýc invalidní důchodce (Stanislav Gross) nebo mají kamarády v takových elitních vrstvách, který se mezi sebou vraždí jako dobytek (Jiří Paroubek)
Ano, je mi na blití a se.re mě, že tohle nemůžu sama změnit.
Kdyby se vrátilo to, co se rozkradlo, vytunelovalo a pod cenou za úplatky prodalo, byla by státní kasa silně v plusu. Naše skvělé vlády zlikvidovaly všechno, co bylo ČESKÉ. Jsme taková banánová republika v evropské verzi. Každá vláda si namastí kapsy, podělá,co ještě podělaný není a jede se dál. Jako v království, kde král probendil celou královskou pokladnu a pak dřel z lidí daně, i za vzduch, který lidi dýchali. Zloději si mnou ruce a obyčejný lidi se jen strachují, co ještě z nich vláda sedře a jestli vůbec budou mít na obyčejný živobytí.
A náš prezident krade propisky a je samolibý nabubřelý egocentrik, který si nevidí ani na špičku nosu a nic kolem něj ho nezajímá, jen on sám, začal trpět kultem osobnosti a velikášstvím.
Jenže to není k smíchu, to je k pláči
Není tady
teda ty ses rozjela 
Není tady
Modroočka napsal(a):
Káča napsal(a):
i když jsem tady hodně silně zakořeněná, myšlenka na odchod jinam mě taky často napadá, možná jsem v těch osmnácti měla přijmout nabídku kamaráda. Krize je všude, ale takovej bordej, jakej panuje v našem státě, to nemají snad ani v Kolumbii. Korupce, tuneláři, podvodníci, všechno tohle máme ve vládě a nebo tahle elita má ve vládě kamarády. Peníze nacházejí doma v krabicích od bot (Karel Srba) nebo jim půjčuje chudý strýc invalidní důchodce (Stanislav Gross) nebo mají kamarády v takových elitních vrstvách, který se mezi sebou vraždí jako dobytek (Jiří Paroubek)
Ano, je mi na blití a se.re mě, že tohle nemůžu sama změnit.
Kdyby se vrátilo to, co se rozkradlo, vytunelovalo a pod cenou za úplatky prodalo, byla by státní kasa silně v plusu. Naše skvělé vlády zlikvidovaly všechno, co bylo ČESKÉ. Jsme taková banánová republika v evropské verzi. Každá vláda si namastí kapsy, podělá,co ještě podělaný není a jede se dál. Jako v království, kde král probendil celou královskou pokladnu a pak dřel z lidí daně, i za vzduch, který lidi dýchali. Zloději si mnou ruce a obyčejný lidi se jen strachují, co ještě z nich vláda sedře a jestli vůbec budou mít na obyčejný živobytí.
A náš prezident krade propisky a je samolibý nabubřelý egocentrik, který si nevidí ani na špičku nosu a nic kolem něj ho nezajímá, jen on sám, začal trpět kultem osobnosti a velikášstvím.
Jenže to není k smíchu, to je k pláči
To jsme na tom podobně. Já jsem před 27lety měla chvíli před svatbou a se snoubencem jsme byli domluveni, že na svatební cestu pojedeme do Rakouska a tam požádáme o azyl. Já si to týden před svatbou rozmyslela, nějak jsem nemohla opustit rodiče (jsem jedináček) a popadl mě hrozný strach. No a můj snoubenec mě nechal. Poté sám emigroval. Dnes je v Austrálii, vypracoval se a je mu hej...a já krááááá.a tady zůstala :-(
Není tady
Vždyt se můžete odstěhovat z tohodle jak píšete bordelu. Tak proč to neuděláte? Když vám je na blití tady v Čechách.
Není tady
dusička napsal(a):
Vždyt se můžete odstěhovat z tohodle jak píšete bordelu. Tak proč to neuděláte? Když vám je na blití tady v Čechách.
To bych musela být milionářka, ono to není tak jednoduché v skoro 48letech.
Není tady
Káča napsal(a):
dusička napsal(a):
To bych musela být milionářka, ono to není tak jednoduché v skoro 48letech.
když se chce, všechno jde. nežila bych někde kde se mi nelíbí !
Není tady

dusička napsal(a):
Duší, chceš mi říct, že tobě se nezdá, že je tady čím dál větší bordel? Tobě se zdá, že tady v tom státě je všechno v pořádku? Korupce, rozkrádání, tunelování, to je OK?
No mně se to teda v pořádku nezdá.
Není tady

A že mi je z toho na blití? Je, já nemám ráda podvody, podrazy, sprosťárny a tyhle podobný lahůdky, co naše vrchnost tady praktikuje. Nedělám to a sama, naivně, to samý očekávám od druhých a tím spíš by se toho měli vyvarovat naši mocní. Žel Bohu, opak je pravdou. Do naší vlády bych se nehodila.
Není tady
Modroočka napsal(a):
dusička napsal(a):
Duší, chceš mi říct, že tobě se nezdá, že je tady čím dál větší bordel? Tobě se zdá, že tady v tom státě je všechno v pořádku? Korupce, rozkrádání, tunelování, to je OK?
No mně se to teda v pořádku nezdá.
Modroočko - bordel byl,je a bude zrovna tak jak byli,jsou a budou bohatí a chudí.
Myslíš si, že jinde bordel není?
Není tady

něco se děje v celém světě, čekají nás velké změny 
Že by to magické datum 20.12.2012?
Není tady

dusička napsal(a):
Modroočka napsal(a):
dusička napsal(a):
No mně se to teda v pořádku nezdá.Modroočko - bordel byl,je a bude zrovna tak jak byli,jsou a budou bohatí a chudí.
Myslíš si, že jinde bordel není?
No, Duší, myslím, že to, co ten bordel, co je u nás, v civilizovaných zemích není, i když, asi nejsme civilizovaná země. Jak říkám, banánová republika v evropském podání. Duší, tohle se opravdu děje tak někde v Bělorusku a podobných zemích.
A ano, konstatování, že bordel byl, je a bude, to je přesně ono smíření se stávajícím stavem. Vláda si k nám dovolí to, co si necháme lícit, bohužel, necháme si líbit hodně.
Není tady
Modroočko - tak to změň - ty si myslíš, že tím,že když budeš psát, že Ti je z Čech na blití, že budeš kritizovat - že tím to změníš?
Není tady
PetrHl napsal(a):
Třeba toto? http://cajovnakavarnarelax.webnode.cz/p … -nas-ceka/
Není tady

dusička napsal(a):
Modroočko - tak to změň - ty si myslíš, že tím,že když budeš psát, že Ti je z Čech na blití, že budeš kritizovat - že tím to změníš?
Duši, sama to změnit nemůžu, nezmění to ani sto lidí, věř mi, že ne, hodně z těch lidí řekne přesně to co ty, že bordel byl, je a bude. Ale neměl by být a není takový bordel všude, jako je u nás v republice. Není.
Není tady
Modroočka napsal(a):
dusička napsal(a):
Duši, sama to změnit nemůžu, nezmění to ani sto lidí, věř mi, že ne, hodně z těch lidí řekne přesně to co ty, že bordel byl, je a bude. Ale neměl by být a není takový bordel všude, jako je u nás v republice. Není.
Máš pravdu Modroočko, někde třeba nemaj ani co jíst.
Není tady
dusička napsal(a):
Modroočka napsal(a):
dusička napsal(a):

Není tady

dusička napsal(a):
Modroočka napsal(a):
dusička napsal(a):
to ale není důvod proč nebojovat aby bylo líp 
Není tady

PetrHl napsal(a):
dusička napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Duši, sama to změnit nemůžu, nezmění to ani sto lidí, věř mi, že ne, hodně z těch lidí řekne přesně to co ty, že bordel byl, je a bude. Ale neměl by být a není takový bordel všude, jako je u nás v republice. Není.Máš pravdu Modroočko, někde třeba nemaj ani co jíst.
to ale není důvod proč nebojovat aby bylo líp
Ano, přesně, to, že jsou země, kde je hlad, neznamená, že u nás necháme bordel dál vesele bujet. Ale to je ono, většina lidí to bere přesně takhle. Asi potřebujeme padnout úplně totálně dolů a rejt hubou v hnoji, aby se většina lidí nas.rala. Ale myslím, že v těch totálních sra.čkách budem co nevidět. Tak jsem jen zvědavá, jak se to pak bude všem zastáncům našeho národního bordelu líbit.
Není tady
Modroočko - pláčeš ale tu nad špatným hrobem 
Není tady
PetrHl napsal(a):
prosím tě, ještě ty s tím koncem světa začínej.
Není tady