18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tulipánka napsal(a):
Pavlo,
moná má pravdu.
Chci tím říct, jak jsou tam ty problémy lidmi "prolezlé", e ani lidé, kteří na sobě pracují, to nemají pořeené.... asi právě proto tam bydlí :-)
Zda se ze pani v sobe nema poresino.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Já jsem taky docela koukala, kdy jsem byla u jedné známé, duchovně zaloené paní na luknovsku. Tam koukám z okna, malý asi 3letý kluk romského původu jezdí na kole bez postranních koleček. Tak to obdivuju a ta paní pronese nenávistnou poznámku ve smyslu, e se tam cikáni mnoí a jsou otravní
to bude ono,tys tam byla na návtěvě a ona v tom kadodenně ije..
Není tady
laminanonte napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Já jsem taky docela koukala, kdy jsem byla u jedné známé, duchovně zaloené paní na luknovsku. Tam koukám z okna, malý asi 3letý kluk romského původu jezdí na kole bez postranních koleček. Tak to obdivuju a ta paní pronese nenávistnou poznámku ve smyslu, e se tam cikáni mnoí a jsou otravní
to bude ono,tys tam byla na návtěvě a ona v tom kadodenně ije..
To je ono,kdo v tom ije ví své.. na druhou stranu to minimum,co se snaí ít sluně,tak mezi těmi problémovými úplně zaniknou..
Vím o jednom,který pracuje u policie atd.,dalí rodina Romů,mu pracuje na achtě,dítě má ve kole samé 1,ijí úplně normálně a sluně,ale se svými se nestýkají asi ví proč.. Bohuel takoví moc vidět nejdou,ale existují..je to ovem minimum.
Bohuel se proslýchá,e se k nám mají stěhovat ze severu právě ti problémoví,u tak si lidé co bydlí s něma v domech nebo v blízkosti stěují. Třeba na to,e byli doma v baráku a najednou na zahradě měli cigány a u čmuchali.. Věci po té co jim zmizly z balkonů v domech,u tam raději nenechávají suit,berou ve.. Měli by jste vidět,jak vypadají ty domy(byty) v kterých bydlí a jak vypadali dříve.. Teď jim tam dávají nové plastové okna atd.,jsem zvědavá na to v jakém stavu to bude dejme tomu do roka..
A co chodím zase znova na pracák,tak si v čekací chodbě kolikrát vyslechnu,jak se připravují,co té ..nebudu raději psát,jak ony dotyčné úřednice titulují,řeknou,e nemůou a proč nemůou..pracovat tam a tam..často to jetě opeprní slovy,které tu nemůu ani napsat. Na achtě se občas objeví nová místa na různé pomocné práce, ale taky na dosti tvrdou dřinu a kolik tam pracuje cikánů? Já vím,osobně o 2. A není to tím,e by byli diskriminování a e by je tam nevzali,jak vidíte vzali. Ale tam se musí makat a to někdy opravdu tvrdě. No,kadopádně pokud to bude pravda,e má přijít přísun těchto občanů k nám,tak se máme na co těit. Zřejmě by to nebylo " jen" o těch krádeích.. Abychom neskončili jako ve Wansdorfu.
Arcanum napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Pavlo,
moná má pravdu.
Chci tím říct, jak jsou tam ty problémy lidmi "prolezlé", e ani lidé, kteří na sobě pracují, to nemají pořeené.... asi právě proto tam bydlí :-)Zda se ze pani v sobe nema poresino.
Hir,
ty aby sis neohřála polívčičku
Ale bude tam asi něco trochu jiného....
Není tady
Tulipánka napsal(a):
ty aby sis neohřála polívčičku
Ale bude tam asi něco trochu jiného....
O jake polivcicce se mnou mluvis?
Mohla by jsi to ujasnit? Je Tve zdani,domnenka?
Není tady
Arcanum,
ohřát polívčičku - myslím tím, e jsi v diskuzi nala dle tvého názoru slabé místo, které jetě nemám pořeené a upozornila jsi mě na něj. A to ty ráda dělá
"Neplevelme" tu vlákno
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Arcanum,
ohřát polívčičku - myslím tím, e jsi v diskuzi nala dle tvého názoru slabé místo, které jetě nemám pořeené a upozornila jsi mě na něj. A to ty ráda dělá
"Neplevelme" tu vlákno
Ne. Jsi vedle.
A to Ti pisu proto, aby jsi vedela jake iluze si utvaris.
Tak neplevel priste.
Není tady
mně byli cikáni jedno, do té doby, ne mě v parku přepadlo asi 7 puberáků, měla jsem fialový krk jak mě krtili ap., okradli mě.. v té chvíli jsem pocítila co je to rasismus :-P
Není tady
já asi nikdy s cikánama problémy neměla. jasně, leze mi třeba na nervy, kdy jdu po městě a jedni stojí na jedný straně náměstí, druhý na druhý straně a hulákají po sobě nebo se mě snaí cikoka odchytit, e mi bude číst z ruky ..
ty co znám, jsou dá se říct normální. s jednou napůl cikánkou jsem hodně kamarádila.
mně serou kolikrát i bílí, těch, co kradou, vyhýbají se práci apod je taky habakůk
ale jasně, nemám je kolem sebe, tak mám jiný zkuenosti jak ti, co vedle nich ijí.
Není tady
Pavli a ty si nechce nechat číst z ruky ????
Není tady
ne, na podvodníky nejsem zvědavá
Není tady
myslí, e zatímco ona háda, dalí ti čorují z taky ?
Není tady
ne to ne, ale tady je taková jedna baba, co otravuje u roky. kadý enský bez ohledu na věk vypráví (ani by se ti do té ruky podívala, čumí ti do očí) e bude mít móóóře dětí a bude moc a moc astná a tohle mele v podstatě pořád dokola. vůbec ji nevadí, e to říká enský u po přechodu, co třeba ani děti neměla. pak začne loudit peníze, nakukuje do peněenek a ve chvíli kdy zmerčí papírovou, tak se doaduje té. kadej se ji radi vyhne a dělá, jak spěchá, ne by se s ní hádal.
Není tady
a to jí jetě nikdo nerozbil ústa ?
Není tady
a kdo ? na chlapy to nezkouí a enský se ní handrkovat nebudou, to kolem ní kadá radi prosvití obloukem. ty bys riskla, e se na tebe vyvalí odněkud dalí cikáni ?
Není tady
nechci se minority zastávat, ale je tady někdo kdo si nastudoval jejich historii? psala jsem o romech bakalářku, přečetla jsem kupy knih a musím říct, e za to jací jsou a jak se chovají si můeme bohuel sami. po válce v čechách zůstalo jen 600 romů a typické přijmení českého roma je charvát, růička, zelenka (divila jsem se). ti co tady řádí jsou bohuel romové ze slovenských osad, které jim vláda po válce nechala rozbít a rodiny rozstřílela po celé republice. zničila jejich hodnoty, tradice. kadou takovou vesnici "řidil" fajta, kterého poslouchali a ctili. teď není fajta, není koho poslouchat a dále celou situaci ztěuje i fakt, e hodně romů je drogově závislých.
Není tady
aprill napsal(a):
nechci se minority zastávat, ale je tady někdo kdo si nastudoval jejich historii? psala jsem o romech bakalářku, přečetla jsem kupy knih a musím říct, e za to jací jsou a jak se chovají si můeme bohuel sami. po válce v čechách zůstalo jen 600 romů a typické přijmení českého roma je charvát, růička, zelenka (divila jsem se). ti co tady řádí jsou bohuel romové ze slovenských osad, které jim vláda po válce nechala rozbít a rodiny rozstřílela po celé republice. zničila jejich hodnoty, tradice. kadou takovou vesnici "řidil" fajta, kterého poslouchali a ctili. teď není fajta, není koho poslouchat a dále celou situaci ztěuje i fakt, e hodně romů je drogově závislých.
chudáčkové malí, málem jsem za ně uronila slzu, vichni jim ubliujeme a dáváme jim málo peněz o nich si myslí, e nám padaj z nebes
Není tady
xxxx napsal(a):
aprill napsal(a):
chudáčkové malí, málem jsem za ně uronila slzu, vichni jim ubliujeme a dáváme jim málo peněz o nich si myslí, e nám padaj z nebes
nepsala ,e jsou to chudáčci nebo jsi to snad někde četla?
Není tady
aprill napsal(a):
aprill, rozmnoovací schopnost mají tedy rekordní, z 6OO na nynějích XXXXL, jenom ve válce bylo zničeno hodně ivotů, hodnot a tradic. Zmizely celé rodiny, lidi byli nasazení do rajchu, odvlečeni do koncentráků.......a ti co se vrátili, přeili, museli opět ít a vychovat své děti, vybudovat nově své domovy. To mluvím zase o té druhé skupině......a vesnici řídí starosta, kterého mohou poslouchat i romové...
Upravil(a) Vladena (13. 9. 2011 17:29)
Není tady
aprill napsal(a):
xxxx napsal(a):
aprill napsal(a):
nepsala ,e jsou to chudáčci nebo jsi to snad někde četla?
......jo, tady chudáčci utiskovaní
Není tady
Vladena napsal(a):
aprill napsal(a):
aprill, rozmnoovací schopnost mají tedy rekordní, z 6OO na nynějích XXXXL, jenom ve válce bylo zničeno hodně ivotů, hodnot a tradic. Zmizely celé rodiny, lidi byli nasazení do rajchu, odvlečeni do koncentráků.......a ti co se vrátili, přeili, museli opět ít a vychovat své děti, vybudovat nově své domovy. To mluvím zase o té druhé skupině......
nepochopila jsi to! ti co tady tropí neplechu jsou ti co předchozí reim vypráskal ze slovenských osad. to nejsou nai romové, jsou přistěhovalí!
Není tady
Vladena napsal(a):
aprill napsal(a):
xxxx napsal(a):
chudáčkové malí, málem jsem za ně uronila slzu, vichni jim ubliujeme a dáváme jim málo peněz o nich si myslí, e nám padaj z nebesnepsala ,e jsou to chudáčci nebo jsi to snad někde četla?
......jo, tady chudáčci utiskovaní
můeme si za to sami, protoe kdyby se je předchozí reim nesnail domestifikovat, nebyli by tady, ili by dál ve svých osadách, poslouchali fajtu. kdyby jim současný reim necpal takové vysoké dávky, vysoké porodné nebylo by jich tolik!
aby nedolo k nějakému omylu, znovu opakuju nezastávám se jich !!!
Není tady
aprill napsal(a):
Vladena napsal(a):
aprill napsal(a):
aprill, rozmnoovací schopnost mají tedy rekordní, z 6OO na nynějích XXXXL, jenom ve válce bylo zničeno hodně ivotů, hodnot a tradic. Zmizely celé rodiny, lidi byli nasazení do rajchu, odvlečeni do koncentráků.......a ti co se vrátili, přeili, museli opět ít a vychovat své děti, vybudovat nově své domovy. To mluvím zase o té druhé skupině......
nepochopila jsi to! ti co tady tropí neplechu jsou ti co předchozí reim vypráskal ze slovenských osad. to nejsou nai romové, jsou přistěhovalí!
Prosím Tě, tobě se zastavil čas? Přistěhovalí ze slovenských osad u mají dalí dvě generace dětí, take jsou to u ,,nai" a těch původních 6OO u dávno neplatí a vichni jsou to u jen ,,nai" romové.......
Není tady
aprill napsal(a):
Vladena napsal(a):
aprill napsal(a):
nepsala ,e jsou to chudáčci nebo jsi to snad někde četla?......jo, tady chudáčci utiskovaní
můeme si za to sami, protoe kdyby se je předchozí reim nesnail domestifikovat, nebyli by tady, ili by dál ve svých osadách, poslouchali fajtu. kdyby jim současný reim necpal takové vysoké dávky, vysoké porodné nebylo by jich tolik!
aby nedolo k nějakému omylu, znovu opakuju nezastávám se jich !!!
k migraci lidí dochází samovolně, pochybuji, e by jim osady nebyly samotným malé!
Není tady
Vladena napsal(a):
aprill napsal(a):
Vladena napsal(a):
aprill, rozmnoovací schopnost mají tedy rekordní, z 6OO na nynějích XXXXL, jenom ve válce bylo zničeno hodně ivotů, hodnot a tradic. Zmizely celé rodiny, lidi byli nasazení do rajchu, odvlečeni do koncentráků.......a ti co se vrátili, přeili, museli opět ít a vychovat své děti, vybudovat nově své domovy. To mluvím zase o té druhé skupině......nepochopila jsi to! ti co tady tropí neplechu jsou ti co předchozí reim vypráskal ze slovenských osad. to nejsou nai romové, jsou přistěhovalí!
Prosím Tě, tobě se zastavil čas? Přistěhovalí ze slovenských osad u mají dalí dvě generace dětí, take jsou to u ,,nai" a těch původních 6OO u dávno neplatí a vichni jsou to u jen ,,nai" romové.......
moná i tři generace . pro mě to pořád budou sloventí .
Není tady