29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Modroočko, a není to spíš tím, že jsou ty výhody nabízeny? Tak taky nepracuj, žij na dávkách, je to pro všechny ne? :-)
Není tady
holcina napsal(a):
Modroočko, a není to spíš tím, že jsou ty výhody nabízeny? Tak taky nepracuj, žij na dávkách, je to pro všechny ne? :-)
to má logiku, opravdu, tady nejde o to, abych to já takhle dělala, tady jde o princip, o princip, copak to nechápeš? asi ne
Není tady
Chápu, ale taky chápu, že rozčilovat se nad tím, že někdo zneužívá dávky je naprosto zbytečné, pokud mu to stát umožňuje. Spoléhat se u všech občanů republiky, že budou jednat dle nějakého principu je naivní
Není tady
Frigo napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Káča napsal(a):
Frigo, nic o mě nevíš, tak jak si můžeš dovolit tak silná slova, jako závist? Ani jsem nepochopila, jak jsi to pojala, v jaké souvislosti se mnou.možná proto, že podle sebe, soudím tebe. všimni si na lidech v okolí, že o závisti mluví ti, co sami závistíví jsou.
Pavlo, tak to já jsem asi vyjímka, která potvrzuje to pravidlo. Nezávidím nikomu nic... každý má to, co si zaslouží. Nevím jak ty, ale já mám vše, co chci. I když, záviděla jsem možná kdysi kamarádkám, že mají mimča a mně se nedařilo.. Jinak je mi naprosto šumák co kdo kdy a jak..
Doufám, že mi rozumíš. Vadí mi, když někdo brečí, jak jim nejdou kšefty a jak jsou na tom špatně a přitom si vůbec špatně nežijí.. Možná strádají jinak, než materiálně, ale to už je něco jiného. asi..
to s těmi mimči znám taky, frigo ..
Není tady
holcina napsal(a):
Chápu, ale taky chápu, že rozčilovat se nad tím, že někdo zneužívá dávky je naprosto zbytečné, pokud mu to stát umožňuje. Spoléhat se u všech občanů republiky, že budou jednat dle nějakého principu je naivní
Holčino, není zbytečné se rozčilovat, ale přijde mi, že pokud má k tomu někdo laxní přístup, tak de facto schvaluje
to je o našem národě, mlčky si nechat ch.cát na hlavu a tvářit se u toho, že jenom prší
Není tady
přesně tak
Není tady
Modroočka napsal(a):
holcina napsal(a):
Holčino, není zbytečné se rozčilovat, ale přijde mi, že pokud má k tomu někdo laxní přístup, tak de facto schvaluje
to je o našem národě, mlčky si nechat ch.cát na hlavu a tvářit se u toho, že jenom prší
A co proti tomu děláš? Rozčilováním se nic nezmění. Laxní přístup samozřejmě ničemu nepomůže, to souhlasím
Není tady
Modroočka napsal(a):
A bohužel, je to pravda, oni prostě vždycky budou ve všem ve výhodě, vždycky
Jak to pěkně vymysleli!
Veřejně prospěšné práce, budou vykonávat nezaměstnaní, kteří déle než dva měsíce pobírají příspěvek v nezaměstnanosti. Cikáni však příspěvek v nezaměstnanosti nepobírají, protože nepracovali. Ti dostávají sociální dávky, které nejsou vázány na vykonávání veřejně prospěšných prací. Takže toto řešení, co vymyslela naše vládní garnitura, není zaměřeno na to, aby cikáni začali pracovat, ale proti nám ostatním, kteří jsme byli léta zaměstnaní a povinně jsme odváděli do státní kasy sociální pojištění. Pokud přijdeme o p ráci a neseženeme novou, tak za pár drobných po dvou měsících půjdeme zametat ulice a sbírat psí lejna. A cikáni, kteří nikdy nepracovali, budou nadále pobírat sociální dávky. Pěkně to pan Drábek vymyslel. A spousta lidí tomu ještě fandí, protože si myslí, že to konečně postihne ty, kteří se práci vyhýbají a jen nastavují ruce. Omyl vážení, postihne to nás ostatní občany, kteří přijdou o práci! A od protější nálevny nebo herny se nám budou chechtat cikáni, kteří nikdy nepracovali a pracovat nebudou.
S Drábkovou reformou slabší kusy uhynou hlady, protože s tím co vymyslel, tak socky dostanou lednové prachy tak nejdříve v březnu (jestli dobře půjde). A ti co neumřou hlady, budou krást jako zjednaní .
Není tady
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
A bohužel, je to pravda, oni prostě vždycky budou ve všem ve výhodě, vždycky
Jak to pěkně vymysleli!
Veřejně prospěšné práce, budou vykonávat nezaměstnaní, kteří déle než dva měsíce pobírají příspěvek v nezaměstnanosti. Cikáni však příspěvek v nezaměstnanosti nepobírají, protože nepracovali. Ti dostávají sociální dávky, které nejsou vázány na vykonávání veřejně prospěšných prací. Takže toto řešení, co vymyslela naše vládní garnitura, není zaměřeno na to, aby cikáni začali pracovat, ale proti nám ostatním, kteří jsme byli léta zaměstnaní a povinně jsme odváděli do státní kasy sociální pojištění. Pokud přijdeme o p ráci a neseženeme novou, tak za pár drobných po dvou měsících půjdeme zametat ulice a sbírat psí lejna. A cikáni, kteří nikdy nepracovali, budou nadále pobírat sociální dávky. Pěkně to pan Drábek vymyslel. A spousta lidí tomu ještě fandí, protože si myslí, že to konečně postihne ty, kteří se práci vyhýbají a jen nastavují ruce. Omyl vážení, postihne to nás ostatní občany, kteří přijdou o práci! A od protější nálevny nebo herny se nám budou chechtat cikáni, kteří nikdy nepracovali a pracovat nebudou.S Drábkovou reformou slabší kusy uhynou hlady, protože s tím co vymyslel, tak socky dostanou lednové prachy tak nejdříve v březnu (jestli dobře půjde). A ti co neumřou hlady, budou krást jako zjednaní
.
Aprill ..mohou krást ještě víc než teď ?
Tak honem udělat dobré pojistky na všechno, co jde..
Nebo začít přemýšlet, jak začít krást také.. jen nevím, jestli to zládnu.. jsemposera..
Není tady
majkafa napsal(a):
Káčo, nějak se mi nechce věřit, že kdyby bylo vše OK a stát vám opravdu ublížil, měli byste takové dluhy. Že je to zapříčiněno v plném rozsahu někým jiným a ne přinejmenším I vámi.
To mi připomíná Rosamundu. Taky nemohli za to, že si opravili barák za spousty peněz neuváženě a neopatrně - velké oči, a že bezhlavě podnikali. Hm.
Ano máš určitě také v něčem pravdu. Ono když se soud vleče roky a celá rodina má zablokované účty, jak soukromé, tak firemní, začínáš se v tom točit a není to vůbec příjemné. V té době se stane, že ti neproplatí pár faktur, ty nemáš na vyplacení výplat a jsi v.....Aby ti firma šla dál a neutekli ti zaměstnanci, půjčíš si...a to byla ta naše chyba.
Jinak si myslíš, že když soud, exekutor udělá chybu, tak za to pyká, nebo snad věc napraví? Velká chyba.
Není tady
Frigo napsal(a):
Káča napsal(a):
Frigo napsal(a):
byla to tak trochu odpověď Káče.. a poslední příspěvky byly podle mně komplet mimo téma..
Frigo, nic o mě nevíš, tak jak si můžeš dovolit tak silná slova, jako závist? Ani jsem nepochopila, jak jsi to pojala, v jaké souvislosti se mnou.
ano Kačo, nic o tobě nevím. Byla to reakce na to, že nemůžeš odejít protože... máš se špatně protože... Teď v dalších příspěvcích jsem snad krapet pochopila. Odejít se dá vždycky.. i s dluhy, pokud člověk opravdu něco chce a není to jen "coby kdyby"..
Když bych osobně věděla, že mám pravdu, tak bych si za tím šla a nenechala bych to jen tak být.
Dokud budou lidi "trpně" čekat a nechají si ubližovat, tak se to tady nemůže zlepšit. Ti nahoře si budou troufat víc a víc.
Proč jsem psala ten dovětek o závisti, už vůbec netuším. Je to už tak dlouho..
Manžel to chtěl hnát výš (mimo republiku), ale psychicky to nezvládl, nevěří už ničemu a já jsem z toho taky strašně unavená. No nic, do konce života budeme splácet a žít v podnájmu. Přitom máme hrubou stavbu domu, který se v životě už nedodělá, ale hypotéku platit musíme dál.
Není tady
http://www.novinky.cz/krimi/247569-pet- … labem.html
Už asi běžná realita a cigáni chtějí vlastní stranu, zlodějů jsme ve vládě měli a máme pořád hodně, akorát toho, co by ještě rozkradli, je málo, tak už okrádají ze zákona vlastní "poddaný"
Cigáni ve vládě se nebudou mazat se zákonama, ti okradou ty předchozí zloděje normálně, s nožem a tyčí v ruce, to pak bude v našem státě (_|_) ale pořádná
Není tady
Hm, to bohužel nebude (_|_)
Když jsem viděla v TV reportáž z jakéhosi jejich sjezdu, docela mě jala hrůza...když je člověk slyší promluvit, jejich styl vyjadřování, úroveň inteligence...nechci aby to znělo jako urážka, ale ti lidé opravdu neumí uvažovat v souvislostech, zajímá je jen jejich vlastní prospěch a proto se klidně uchýlí i k násilí...ani se tím netají.
Funkce už se jim přece taky dávaly, dokonce byli preferovaní na úkor ostatních a schopnějších, jako policisti a i jinde většinou neobstáli, protože na to nemají,
různé proromské projekty zkrachovaly většinou na tom, že si je sami jejich organizátoři z řad Romů rozkradli... jak tohle všechno se bude řešit jsem fakt zvědavá.
Není tady
Mio, podle mně se ti řešit nebude.. postupně to vyšumí..
A (_._) to fakt není a nebude..
Není tady
A co teď holky říkáte na to, že by měly mít tyhle děti přednost ve školkách před našimi. S tím, že vše (školkovné, stravné)zdarma a pak také dále na ZŠ pro ně zdarma učebnice, školní výlety, stravné, kroužky...?
Vážně už nevím, jestli je to vtip. nebo realita, to přece není možné!
Není tady
... Chucky, vrazdici panenka... + STRACH Z NI ???
Není tady
Káča napsal(a):
A co teď holky říkáte na to, že by měly mít tyhle děti přednost ve školkách před našimi. S tím, že vše (školkovné, stravné)zdarma a pak také dále na ZŠ pro ně zdarma učebnice, školní výlety, stravné, kroužky...?
Vážně už nevím, jestli je to vtip. nebo realita, to přece není možné!
to už tady bylo taky... No, třeba se jich pár "integruje" a dosáhne většího vzdělání než nedokončené záladky. Možná to je lepší, než jim cpát prachy, které prochlastaj a prohrajou v hernách, A dostanou něco skutečně děti, které za nic nemohou,
Není tady
Chodivam si nekdy po "zaviracce" do non-stopky (je to kamenny stanek) pro znamky na dopisy...
VZDYCKY, ale fuckt vzdycky tam potkam malou (skaredou) Cikanecku se trema detma... holka, tak puberta, nebo tesne pred, a predskolni chlapecek a holcicka, presny vek neodhadnu...
TA "mama" VZDYCKY, ale fuckt vzdycky (podruhe ) kupuje nejakou vodku - snad, ja nevim, ja si to poradne uvedomila az dnes, kdyz jsem nebyla az tak zadumana, jako obvykle - takovou velkou, mozna je to litr, (hm, priste se podivam)... ty deti si mezitim vybiraji mezi sladkostma... - - - VZDYCKY jim neco koupi...
Kdyz jsem to prvne zaregistrovala, prodavacka po jejim odchodu poznamenala: "...na chlast, to ma vzdycky, ale deckam koupi lizatka..."
Ja jsem docela povrchni. Docela hodne... ale, po tomhle jsem se nad tou situaci zamyslela trochu vic, zvlast teda, uvedomic si, ze se to FUCKT dost casto opakuje...
Nikdy jsem ju nevidela s chlapem (bydli naproti). Nikdy jsem ty deti nevidela plakat, nebo "nejak zlobit"... Jsou naprosto nenapadni...
Ale, kdyz je tam potkate takhle treba tri, ctyrikrat v tydnu...
Není tady