|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ale ze jsem jinak v tom rolovani VEJS dobra,co?tak na to jsem se musela ještě přihlásit....
ty jsi prostě nepřekonatelná - ještě chvíli a budete na první hřadě už dvěChuuudatko jedno.
![]()
Jeste chvili a zacnu si myslet ze Ti uz uplne hrablo. :jojo
Kdy se ti tohle stalo?
sice pořádně nevím, oč jde, ale chlemtám se tu jak de.bil.. Možná mi taky už hrabe.. 
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
no vida, jak jsem tě hezky vytočila
Chtěla si mě vytočit? A proč? Naschvál? To je tedy od Tebe moc hezký, dál nebudu komentovat
já ? ty ses vytočila sama 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Chtěla si mě vytočit? A proč? Naschvál? To je tedy od Tebe moc hezký, dál nebudu komentovat
To máš pravdu Pavli, že já blbá čtu tvoje blbý kecy.
Není tady
jojo, já ti tuhle říkala, dej si na mě ignor a ty pořád ne a ne 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
...no vida, jak jsem tě hezky vytočila
Tak jak teda? 
Ty jsi ji.....nebo sama se? 
Není tady
no jo, máš pravdu .. zas si ale můžeš vybrat, ne 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no jo, máš pravdu .. zas si ale můžeš vybrat, ne
Aha. 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Ale ze jsem jinak v tom rolovani VEJS dobra,co?tak na to jsem se musela ještě přihlásit....
ty jsi prostě nepřekonatelná - ještě chvíli a budete na první hřadě už dvěChuuudatko jedno.
![]()
Jeste chvili a zacnu si myslet ze Ti uz uplne hrablo. :jojo
Kdy se ti tohle stalo?
Vždyť přeci VÍŠ, že myslet si můžeš cokoliv
Jestliže máš ten pocit, že mi hráblo, je to čistě tvůj subjektivní pocit a bohužel, s tím já nic dělat nemohu 
Kdy se mi to stalo? Já nemohu posloužit odpovědí (neboť ji neznám), ale pokud TY máš pocit a myslíš si , musíš vědět, kdy to k tobě přišlo 
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusičko, tobě už bylo 40, ne ? začni se tak chovat. opičili jsme se jedna po druhý ve školce. teď už bys měla být dospělá
Pavli - Ty mě budeš poučovat, jak se mám chovat? Tak od Tebe to zrovna sedí určovat, jak se kdo má chovat. Zamet si před svým prahem jo
Vždyt píšu, vidíš to,co Tě nějak zaujme, je to o Tobě.
suprová větička - takže to, co píšeš zase ty, nebo tě to zaujme, to je o tobě 
de facto - všichni, kdo píšou by vlastně neměli psát, protože si kvákaj jen tak o sobě 

Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
takže tě vytočila 
dočítám - a vidím, že se vytočila sama... 
a o kousek dál si může kdokoliv dokonce vybrat - no není to úžasné? 
Upravil(a) Zklamaná (30. 9. 2011 12:00)
Není tady
zklamča je dneska v nějákým dobrým rozmaru 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
zklamča je dneska v nějákým dobrým rozmaru
já většinou na 99,9% v rozmaru (však mi prý hrabe
) jinak to 0,1 % to už mě musí jooo někdo nas*ejřit 
Není tady
tobě hrabe
tak to už jsi povýšila, slyšela jsem na tvou adresu horší věci 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tobě hrabe
tak to už jsi povýšila, slyšela jsem na tvou adresu horší věci
no hrabe PPavli, hrabe - Hir to musí vědět nejlíp 
horší věci?
No tak to mi ani nepiš, nebo budu mít pupínky 
Není tady
pupínků bych se nebála. když ses do teď neosypala z toho všeho, tak už ti nic nehrozí 
Není tady
Hir? Ta nevim co vi nebo nevi. Co VIM ja ,to vim.
Pavli jaky jsi slysela horsi vjeciii?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
de facto - všichni, kdo píšou by vlastně neměli psát, protože si kvákaj jen tak o sobě
Faaaakt jooo? Jo ,ja VIM Ty o tom vis dost. 

Není tady
Arcanum napsal(a):
![]()
Pavli jaky jsi slysela horsi vjeciii?
proč se ptáš 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Arcanum napsal(a):
![]()
Pavli jaky jsi slysela horsi vjeciii?proč se ptáš
Jen tak. 
Není tady
ty už sem přeci chodíš dlouho, i na jiné vlákna, kde byl kolikrát hukot 
Není tady
Fakt nevima poustim to timto k vode. 
Není tady
aprill napsal(a):
Káča napsal(a):
dusička napsal(a):
Vždyt se můžete odstěhovat z tohodle jak píšete bordelu. Tak proč to neuděláte? Když vám je na blití tady v Čechách.
To bych musela být milionářka, ono to není tak jednoduché v skoro 48letech.
když se chce, všechno jde. nežila bych někde kde se mi nelíbí !
Kdyby měli odejít všichni, kterým se tu nelíbí, neví, nevím, kolik by vás tady zbylo 
Není tady
javena napsal(a):
Káča napsal(a):
dusička napsal(a):
Vždyt se můžete odstěhovat z tohodle jak píšete bordelu. Tak proč to neuděláte? Když vám je na blití tady v Čechách.
Promiň, nechci aby to vyznělo jako rýpání nebo tak... ale tenkrát, když jste chtěli zůstat v Rakousku, jste ten milion měli? Většinou lidi nenápadně rozprodali majtek a tak... ale šli stejně s holým zadkem do neznáma. Dneska je to jednodušší, to stěhování. Tím, že to jde legálně. Neodcházíš s tím, že nikdy neuvidíš rodinu, rodnou zem... kamarády. To bych řekla, že je plus. Tehdy odcházeli lidi s malými dětmi o které bylo třeba se postarat, i v těch padesáti... podle mě, je hloupý vymlouvat se na věk nebo peníze.
Porovnáváš neporovnatelné.
Není tady
majkafa napsal(a):
dusičko, máme shodné názory. V tomhle jsi mi blízká.
Nelíbí se mi chování lidí, co křičí, jak je tu špatně. A přesto tady žijí. Nikdo je tu nedrží.
Nedávno běžel po netu projev australské premiérky. Přesně v tomhle duchu. Proč tady jsou, když je tady tak špatně? Nebo že by až tak nebylo? Nebo jsou to zbabělci? Lidé líní změnit svůj život?
Taky se mi dost věcí nelíbí. Ale nevykřikuji, snažím se to změnit tam, kde můžu a to, co můžu změnit.
Káča mě s tou milionářkou taky "pobavila". heh
A Modroočka - nestačím se divit.
Ano, máš pravdu, asi pobavila...milion by nestačil 
Není tady
holcina napsal(a):
Káča napsal(a):
dusička napsal(a):
Tohle mě taky zarazilo. Proč bys musela být milionářka pro život v jiné zemi?
Takhle kecají hlavně ti, co by nikdo na druhý konec světa neodjeli, protože budou mít vždycky nějakou "výmluvu" v tomhle případě chybějící miliony
Milá zlatá, zarážet Tě může, co chce, ale já vím, o čem mluvím.
Že mi (celé mojí rodině) tento stát zničil život a to doslova, se ani nemám chuť a sílu rozepisovat. Měla jsem emigrovat tehdy, dnes už bohužel nemůžu a to je prostě fakt.
Není tady