|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
PPavlaa napsal(a):
roluj vejš, tam uvidíš, o čem byla řeč.
Aha,chapu, mam hledat a kdo hleda nejde ,right? 
Me nenapadlo.
Není tady
nechce se mi to vysvětlovat, pak bych se tu akorát zaplétala do toho, co je nebo není normální práce. když si přečteš, vo co gou, bude to lepší 
Není tady
morpheus napsal(a):
Zklamana : Nazdarek
Rad Te vidim kotě
ahoj, dlouho jsem tě neviděla, asi se touláš v jiných lokálech - ostatně, taky sem přijdu už jen na kuken - i když se někdy zdržím při roztomilém pokecu...třeba s Hir 
kotě jo?? 
Není tady
aprill napsal(a):
možná sis nevšimla, ale nepřizpůsobiví docela často opouštějí republiku
, je pravda zase občas se i vracejí
oni vědí, kde je na ně brán ohled....
neřekla bych občas, nýbrž často, někdy i se zaplacenou letenkou ... tohle ještě nenapadlo snad nikoho )možná se mýlím) takto cestovat po světě 
Upravil(a) Zklamaná (29. 9. 2011 21:53)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
nechce se mi to vysvětlovat, pak bych se tu akorát zaplétala do toho, co je nebo není normální práce. když si přečteš, vo co gou, bude to lepší
Aha.
Se me nechce ,tak to necham bejt. 
Není tady
ok 
Není tady
PPavlaa napsal(a):

Není tady
Zklamaná napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ale ze jsem jinak v tom rolovani VEJS dobra,co? 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak na to jsem se musela ještě přihlásit....
ty jsi prostě nepřekonatelná - ještě chvíli a budete na první hřadě už dvě 
Není tady
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
dusička napsal(a):
Vždyt se můžete odstěhovat z tohodle jak píšete bordelu. Tak proč to neuděláte? Když vám je na blití tady v Čechách.
.....a až tu zůstanou jen ti, co se jim všechno nelíbí
Mno ,prave ti co si stezuji na ten bordel,ale zadek nezvednou.
Pochopila jsem to dobre dusi ze Ty si nestezujes?
Pochopila si dobře Arcanum. Nemá cenu tady víc rozebírat, co jsem psala včera . Já totiž nepsala o tom,že bych odešla do zahraničí, nepsala jsem,že nemám miliony abych mohla odejít. 
Není tady
Zklamaná napsal(a):
dusička napsal(a):
Vždyt se můžete odstěhovat z tohodle jak píšete bordelu. Tak proč to neuděláte? Když vám je na blití tady v Čechách.
Duší - a u koho budeš zaměstnaná, když ti, komu je tu na blití opravdu jednou tuto republiku opustí? Kdo ti tedy potom vypaltí třeba podporu v nezaměstnanocti, až tvůj zaměstnavatel svou živnost pověsí na hřebík? Kdo ti vyplatí důchod?
Ty moc nepřemýšlíš, viď? Sama zadek bys nezvedla, abys šla za lepším žitím - a druhé nabádáš.![]()
Jojo, bude to tu najednou šrumec - až ti, co se jim všechno nelíbí zvednou krovky, protože budou umět roztáhnout křídla (ostatně, umí si poradit vždy a za všech okolností) a až tu zůstanou jen ti, co se jim všechno nelíbí a ještě navíc jsou jakýmkoliv způsobem závislí a pak ti "nepřizpůsobivý"
Hm Zklamčo - oni tady zůstanou ti "nepřizpůsobivý" ? Seš vtipná 

Není tady
dusička napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
dusička napsal(a):
Duší - a u koho budeš zaměstnaná, když ti, komu je tu na blití opravdu jednou tuto republiku opustí? Kdo ti tedy potom vypaltí třeba podporu v nezaměstnanocti, až tvůj zaměstnavatel svou živnost pověsí na hřebík? Kdo ti vyplatí důchod?
Ty moc nepřemýšlíš, viď? Sama zadek bys nezvedla, abys šla za lepším žitím - a druhé nabádáš.![]()
Jojo, bude to tu najednou šrumec - až ti, co se jim všechno nelíbí zvednou krovky, protože budou umět roztáhnout křídla (ostatně, umí si poradit vždy a za všech okolností) a až tu zůstanou jen ti, co se jim všechno nelíbí a ještě navíc jsou jakýmkoliv způsobem závislí a pak ti "nepřizpůsobivý"Hm Zklamčo - oni tady zůstanou ti "nepřizpůsobivý" ? Seš vtipná
ano - a víš proč? Protože tu zůstaneš sedět na zadku třeba zrovna ty
Když zapojíš mozek a trošku popřemýšlíš, možná přijdeš na to, proč tu zůstanou, když zůstaneš i ty 
Není tady
dusička napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
.....a až tu zůstanou jen ti, co se jim všechno nelíbíMno ,prave ti co si stezuji na ten bordel,ale zadek nezvednou.
Pochopila jsem to dobre dusi ze Ty si nestezujes?Pochopila si dobře Arcanum. Nemá cenu tady víc rozebírat, co jsem psala včera . Já totiž nepsala o tom,že bych odešla do zahraničí, nepsala jsem,že nemám miliony abych mohla odejít.
Diky dusi,jsem si to myslela hned. 

Ani to neni treba rozebirat,protoze napriklad takova Zklamicka to stejne nepobere. 
Pobere,ale zase jinak.

Není tady
Zklamaná napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
tak na to jsem se musela ještě přihlásit....
ty jsi prostě nepřekonatelná - ještě chvíli a budete na první hřadě už dvě
Chuuudatko jedno.
Jeste chvili a zacnu si myslet ze Ti uz uplne hrablo. :jojo
Kdy se ti tohle stalo?
Není tady
dusička napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
.....a až tu zůstanou jen ti, co se jim všechno nelíbíMno ,prave ti co si stezuji na ten bordel,ale zadek nezvednou.
Pochopila jsem to dobre dusi ze Ty si nestezujes?Pochopila si dobře Arcanum. Nemá cenu tady víc rozebírat, co jsem psala včera . Já totiž nepsala o tom,že bych odešla do zahraničí, nepsala jsem,že nemám miliony abych mohla odejít.
že někdo nepíše, že by odešel do zahraničí, nebo že nemáš miliony abys mohla odejít. tobě tohle něják leží v žaludku, mám ten pocit. já nic z toho taky neřekla a neznamená to, že jsem se situací tady spokojená.
Není tady
Arcanum napsal(a):
dusička napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Mno ,prave ti co si stezuji na ten bordel,ale zadek nezvednou.
Diky dusi,jsem si to myslela hned.
Ani to neni treba rozebirat,protoze napriklad takova Zklamicka to stejne nepobere.
Pobere,ale zase jinak.![]()
ar, to je ti zvláštní, ten tvůj způsob. ty nečteš, o co jde a max. se na něco zeptáš. z toho pak usoudíš, jak to ten druhý myslel nebo nemyslel. nepřemýšlelas o tom, že bys mohla číst věci, jak tu jsou daný a udělat si pak na věc lepší náhled ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ar, to je ti zvláštní, ten tvůj způsob. ty nečteš, o co jde a max. se na něco zeptáš. z toho pak usoudíš, jak to ten druhý myslel nebo nemyslel. nepřemýšlelas o tom, že bys mohla číst věci, jak tu jsou daný a udělat si pak na věc lepší náhled ?
Ty ctes divas se a nejak vidis ,ja ctu divam se a nejak vidim. Nepremyslela jsi o tom?
Není tady
že někdo nepíše, že by odešel do zahraničí, nebo že nemáš miliony abys mohla odejít. tobě tohle něják leží v žaludku, mám ten pocit. já nic z toho taky neřekla a neznamená to, že jsem se situací tady spokojená.
Podle sebe soutím Tebe co Pavli? Aha? Píšeš o sobě, víš to? Ty to totiž přebíráš tak, jak to píšeš. A že TI to nějak leží v žaludku 
Není tady
dusičko, tobě už bylo 40, ne ? začni se tak chovat. opičili jsme se jedna po druhý ve školce. teď už bys měla být dospělá 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusičko, tobě už bylo 40, ne ? začni se tak chovat. opičili jsme se jedna po druhý ve školce. teď už bys měla být dospělá
Pavli - Ty mě budeš poučovat, jak se mám chovat? Tak od Tebe to zrovna sedí určovat, jak se kdo má chovat. Zamet si před svým prahem jo
Vždyt píšu, vidíš to,co Tě nějak zaujme, je to o Tobě.
Není tady
to víš, že budu. přestanu, až se nebudeš jako školkáček chovat 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to víš, že budu. přestanu, až se nebudeš jako školkáček chovat
Vždyt říkám,že píšeš o sobě śkolačko. Tak moudřejší ustoupí, ano paní učitelko, jdu dělat něco jiného nemusím mít totiž poslední slovo 
Upravil(a) dusička (30. 9. 2011 10:32)
Není tady
no vida, jak jsem tě hezky vytočila 
Není tady
ale ale dusičko, opravuješ ? zbytečně, já si přečetla tu původní verzi, kdy ti nervičky hrály 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no vida, jak jsem tě hezky vytočila
Chtěla si mě vytočit? A proč? Naschvál? To je tedy od Tebe moc hezký, dál nebudu komentovat
Není tady