|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

dusička napsal(a):
Pavli - já se nesrovnávám, ani s horšíma, ani s lepšíma.
Každej jsme nákej, někde mám plus jinde mínus.
A už si viděla ovečku ve stádu naživo? Jak cupitá, tam,kam jdou ostatní? Já jo a tu jsem zase pochopila já.
Nevěřím tomu,že někde v zahraničí je to lepší než tady u nás v Čechách,protože všude je něco. A kdo si myslí,že ne, má růžový brýle.
Jo Javeno to napsala přesně. Máme co si zasloužíme. ALe výkřikama do tmy to nezměníme.
Pravda, ale je to škoda. Zvlášť, když uvážíme, že to je to jediný, co nám jde... 

Teda pak nám jde ještě emigrovat s milionem na zadku. 

Já teda milion na zadku mám, ale stejně bych neodešla. Mám tu kořeny, kamarády a pro mě je to víc, než život s pečenejma holubama lítajícíma do huby... jenže taky neříkám, že neemigruju protože bla, bla, bla... nemám na to, tečka. Psychicky. Umřela bych. A je fuk, že bych se dnes mohla vracet domů a psát si s lidma meily a tak. Já na to prostě nemám. 
Upravil(a) javena (29. 9. 2011 9:52)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Pavli - asi Tě něco rozhodilo? Nebo si se špatně vyspala? Jdu raději makat, nemíním se tady s Tebou dohadovat. Pa
ne, ale evidentně tebe jo. co tě tak vzalo, to že jsem ti řekla, že píšeš o sobě ? tak to jsem se asi trefila, ne ?
tvrdit o někom z jednoho příspěvku, že je na prachy, to je docela silný kafe, ber to jak chceš.
Ne, poslední dobou si Pavli uštěpačná a rejpavá, nejenom na mě, ale i na jiných vláknech. Chceš to tady srovnávat, píšeš, na tak holky nechte toho atd. Piš si co chceš, ale cítím z Tebe smšť. Nevím proč.
Rozhodí mě spousta věcí, ale umím to zkousnout, a to že si napsala, že jsem na prachy. No tak ale to jsme každý, víš. Ale určitě vím že bych neříkala, že mi je v Čechách na blití, i když bych spousta věcí změnila.
Protože Čechy jsou pro mě domov, a jak se říká, milujeme své děti, i když zlobí.
Není tady
dusičko, tobě ale ležím v žaludku
že schroupneš, že ti napíšu, že jsi na prachy, to mám obdivovat ? vždyť ty sama to píšeš jiným a usuzuješ tak z JEDNOHO příspěvku 
to tvé přirovnání, které jsi tu uvedla, tak to se na tuhle situaci nehodí.
a duši, dej si mě do ignoru, ano ? děkuji.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusičko, tobě ale ležím v žaludku
![]()
že schroupneš, že ti napíšu, že jsi na prachy, to mám obdivovat ? vždyť ty sama to píšeš jiným a usuzuješ tak z JEDNOHO příspěvku
to tvé přirovnání, které jsi tu uvedla, tak to se na tuhle situaci nehodí.
a duši, dej si mě do ignoru, ano ? děkuji.
Proč se rozčiluješ? 
Není tady
duši, tys mě ještě neviděla rozčilenou
takže nesuď zase podle toho tvého, jak ty to umíš.
ale jako reakce, když nemáš co jiného říct - dobrý 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
duši, tys mě ještě neviděla rozčilenou
takže nesuď zase podle toho tvého, jak ty to umíš.
ale jako reakce, když nemáš co jiného říct - dobrý
Ty jo Pavli - to ani nechci zažít vidět Tě rozčilenou. To musí u Vás lítat.
Tím nemyslím nádobí, ale argumenty. 
A jestli soudím podle sebe, jak já to umím? No tak to si ještě nezažila zase Ty mě,když já jsem nasr....ná a rozčilená.
Soudím podle toho, jak píšeš.
Není tady
nevím, co lítá u vás, ale u nás ani talíře, ani argumenty. soudíš špatně.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Me se v tomhle state taky nelibi.Slovo emigrace jsem,uz za tenhle posledni rok taky rekla,ale mam tu hluboke korenyNesváděj to na kořeny:-)
proč svádí ? někdo se bude stěhovat kdykoliv je to potřeba, kamkoliv. někdo naopak na tohle není a když to udělá, to už musí být jó situace.
Ono se erem lehko řekne, že se odstěhuje někam za hranice. Co jazyk? Co práce? Bez řidičáku atd. Myslím, že každý cizinec to má v nové zemi těžší a musí se mnohem víc snažit. A erem se neodstěhuje ani s přítelem do jeho baráku, natož tak za hranice
Není tady
PPavlaa napsal(a):
čti pořádně Pavli, soudím, podle toho, co píšeš, ne podle toho, co u vás lítá. 
Není tady
holcina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
Nesváděj to na kořeny:-)proč svádí ? někdo se bude stěhovat kdykoliv je to potřeba, kamkoliv. někdo naopak na tohle není a když to udělá, to už musí být jó situace.
Ono se erem lehko řekne, že se odstěhuje někam za hranice. Co jazyk? Co práce? Bez řidičáku atd. Myslím, že každý cizinec to má v nové zemi těžší a musí se mnohem víc snažit. A erem se neodstěhuje ani s přítelem do jeho baráku, natož tak za hranice
Takže nezbývá nic jiného než plakat, že se mi tu nelíbí, ale žádnou změnu (nemyslím ted stěhování) neplánuje.
Erem - a co myslíš, kde by se Ti líbilo?
Není tady
holcina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
Nesváděj to na kořeny:-)proč svádí ? někdo se bude stěhovat kdykoliv je to potřeba, kamkoliv. někdo naopak na tohle není a když to udělá, to už musí být jó situace.
tak těžší určitě. ale všechno se dá zvládnout.
u er myslím, že ty důvody, proč tam nechce jít jsou i jiné, než tu uvedla.
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
čti pořádně Pavli, soudím, podle toho, co píšeš, ne podle toho, co u vás lítá.
ale tady bych řekla, že čteš špatně ty. kde píšu, že soudíš podle toho, co u nás lítá ?
Není tady
dusička napsal(a):
holcina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
proč svádí ? někdo se bude stěhovat kdykoliv je to potřeba, kamkoliv. někdo naopak na tohle není a když to udělá, to už musí být jó situace.Ono se erem lehko řekne, že se odstěhuje někam za hranice. Co jazyk? Co práce? Bez řidičáku atd. Myslím, že každý cizinec to má v nové zemi těžší a musí se mnohem víc snažit. A erem se neodstěhuje ani s přítelem do jeho baráku, natož tak za hranice
Takže nezbývá nic jiného než plakat, že se mi tu nelíbí, ale žádnou změnu (nemyslím ted stěhování) neplánuje.
Erem - a co myslíš, kde by se Ti líbilo?
to bude zase hon na er ?
Není tady
Pavli - píšeš už o ničem, zřejmě se nudíš.
Já to tu už nebudu plevelit 
Není tady
a zase dusička a její domněnky ...
ty toho štíra v sobě nezapřeš.
Není tady
holcina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
No prave,jsem clovek co nema rad zivotni zmeny.V Ceske republice se me nelibi jak to tady politici vedou.Nikdy predtim me politika nezajimala,ted,kdyz to posloucham je me s toho zle.
Mam strach o budoucnost mojich deti,my jsme to prece jenom meli lehci nez to maji ted oni.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
proč svádí ? někdo se bude stěhovat kdykoliv je to potřeba, kamkoliv. někdo naopak na tohle není a když to udělá, to už musí být jó situace.Ono se erem lehko řekne, že se odstěhuje někam za hranice. Co jazyk? Co práce? Bez řidičáku atd. Myslím, že každý cizinec to má v nové zemi těžší a musí se mnohem víc snažit. A erem se neodstěhuje ani s přítelem do jeho baráku, natož tak za hranice
u er myslím, že ty důvody, proč tam nechce jít jsou i jiné, než tu uvedla.
A jake?
Není tady

Tak jak je vidět, proti romům se bouří už i v Bulharsku. Že by lidem konečně začala docházet trpělivost s jejich chováním a tím, jak při každém poukázání na ně se jedná o rasismus?
Není tady

A aby toho nebylo málo, před chvíli se objevilo ve zprávách v rádiu, že 4 romové napadli "bílého" občana už i v Karviné.
A pak kdo za to může? Myslím, že oni sami...podle toho jak se chovají. Jestli zkouší trpělivost lidí, tak aby se za chvilku nedivili.
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
Ono se erem lehko řekne, že se odstěhuje někam za hranice. Co jazyk? Co práce? Bez řidičáku atd. Myslím, že každý cizinec to má v nové zemi těžší a musí se mnohem víc snažit. A erem se neodstěhuje ani s přítelem do jeho baráku, natož tak za hranicetak těžší určitě. ale všechno se dá zvládnout.
u er myslím, že ty důvody, proč tam nechce jít jsou i jiné, než tu uvedla.A jake?
myslím, že jeho rodiče. mám pocit, že jsi radši, když jsi doma, ne s nimi. že to není jen o tom, jestli je to ves, nebo město.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
u er myslím, že ty důvody, proč tam nechce jít jsou i jiné, než tu uvedla.A jake?
myslím, že jeho rodiče. mám pocit, že jsi radši, když jsi doma, ne s nimi. že to není jen o tom, jestli je to ves, nebo město.
Ja to spatne pochopila,ja myslela,ze si myslis muj odchod do ciziny.
Jinak o tom co si napsala mas castecne pravdu s pritelovo rodicema bych bydlet nechtela v jedne vesnici,nechci si nechat dirigovat zivot,miluju zvirata a zivot bez zvirat si predstavit nedokazu k cemu by me byla luxusni zahrada s krasnymi stromky a keri,kdyz by tam nemohl behat ani pes....
Jinak bych nechtela bydlet na zadne vesnici je to tam vsechno ztizene,teda pro me,kdyz nemam a nechci ridicak.Byla bych tam uvazana jak pes u boudy bez moznosti jit si nakoupit kdy bych chtela...
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
No prave,jsem clovek co nema rad zivotni zmeny.V Ceske republice se me nelibi jak to tady politici vedou.Nikdy predtim me politika nezajimala,ted,kdyz to posloucham je me s toho zle.
Mam strach o budoucnost mojich deti,my jsme to prece jenom meli lehci nez to maji ted oni.
A kde by se ti líbilo? Co víš o politice jinde? Myslím, že pokud se tu někomu nelíbí ať jde, tohle jsou naprosto zbytečný řeči. A taky, nemá každý nárok takovou vládu jakou si zaslouží?
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
A jake?myslím, že jeho rodiče. mám pocit, že jsi radši, když jsi doma, ne s nimi. že to není jen o tom, jestli je to ves, nebo město.
Ja to spatne pochopila,ja myslela,ze si myslis muj odchod do ciziny.
Jinak o tom co si napsala mas castecne pravdu s pritelovo rodicema bych bydlet nechtela v jedne vesnici,nechci si nechat dirigovat zivot,miluju zvirata a zivot bez zvirat si predstavit nedokazu k cemu by me byla luxusni zahrada s krasnymi stromky a keri,kdyz by tam nemohl behat ani pes....
Jinak bych nechtela bydlet na zadne vesnici je to tam vsechno ztizene,teda pro me,kdyz nemam a nechci ridicak.Byla bych tam uvazana jak pes u boudy bez moznosti jit si nakoupit kdy bych chtela...
nene, myslela jsem to stěhování k příteli. že s nimi nechceš bydlet, docela i chápu. v určitým věku už je člověk zvyklej na to svoje, já bych se taky nikam nehrnula.
ono er záleží, jak je to tam s tou dopravou. někde jezdí busy, doprava, nebo vlaky tak, že není problém.
jestli to tam jede 3x za den, tak je to bez řidičáku o ničem, to je jasný.
Není tady
holcina napsal(a):
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Ono se erem lehko řekne, že se odstěhuje někam za hranice. Co jazyk? Co práce? Bez řidičáku atd. Myslím, že každý cizinec to má v nové zemi těžší a musí se mnohem víc snažit. A erem se neodstěhuje ani s přítelem do jeho baráku, natož tak za hraniceNo prave,jsem clovek co nema rad zivotni zmeny.V Ceske republice se me nelibi jak to tady politici vedou.Nikdy predtim me politika nezajimala,ted,kdyz to posloucham je me s toho zle.
Mam strach o budoucnost mojich deti,my jsme to prece jenom meli lehci nez to maji ted oni.A kde by se ti líbilo? Co víš o politice jinde? Myslím, že pokud se tu někomu nelíbí ať jde, tohle jsou naprosto zbytečný řeči. A taky, nemá každý nárok takovou vládu jakou si zaslouží?
neměla by tady být vláda pro lidi ? proč oni mají odcházet ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
holcina napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Mam strach o budoucnost mojich deti,my jsme to prece jenom meli lehci nez to maji ted oni.A kde by se ti líbilo? Co víš o politice jinde? Myslím, že pokud se tu někomu nelíbí ať jde, tohle jsou naprosto zbytečný řeči. A taky, nemá každý nárok takovou vládu jakou si zaslouží?
neměla by tady být vláda pro lidi ? proč oni mají odcházet ?
Nojo, měla:-)
jinak, nedělám si iluze, že je to jinde "lepší, jednodušší". Ale třeba ti co tady mluví o emigrace jo. Hlavně pokud v tom zahraničí nikdy nežili
Není tady