Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#226 28. 9. 2011 21:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: jak vnímáte co se "okolo" děje?

Modroočka napsal(a):

PetrHl napsal(a):

dusička napsal(a):

Máš pravdu Modroočko, někde třeba nemaj ani co jíst.

to ale není důvod proč nebojovat aby bylo líp wink

Ano, přesně, to, že jsou země, kde je hlad, neznamená, že u nás necháme bordel dál vesele bujet. Ale to je ono, většina lidí to bere přesně takhle. Asi potřebujeme padnout úplně totálně dolů a rejt hubou v hnoji, aby se většina lidí nas.rala. Ale myslím, že v těch totálních sra.čkách budem co nevidět. Tak jsem jen zvědavá, jak se to pak bude všem zastáncům našeho národního bordelu líbit.

na hubu by měli padnout nejdřív takoví, jako je dušička (to nic ve zlým duši)
tuhle odevzdanost a nechuť, smíření se se vším, protože přece jinde je hůř, tak to teda fakt miluju usch

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#227 28. 9. 2011 21:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Modroočko - pláčeš ale tu nad špatným hrobem tillfreds

no a proto tady nemůže napsat svoje ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#228 28. 9. 2011 21:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Pavli - já že jsem smířená se vším. No neznáš mě. wink
A jinak, proč seš tak rejpavá, psala jsem Modroočce,že sem nesmí psát? Nepsala, tak do mě nešij. Si nepříjemná, víš to?
Jo je fakt,že když mě něco trápí, říkám si, může být ještě hůř, a to mě odrazí se mít líp.
A mmch 20.12.2012 neznamená konec světa, ale to, že budeme žít jinak. Bud vyhraje zlo- nenávist  a nebo dobro- láska. Je to na nás.

Upravil(a) dusička (28. 9. 2011 21:52)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#229 28. 9. 2011 22:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no ano, tady vystupuješ jako ovečka, co čeká, co bude. to neber jako urážku, prostě to tak něják vidím, v tvých reakcích.
ale když říkáš, že to tak není, ok.
že jsem ti nepříjemná, tak já si to kvůli tomu hodit nepůjdu, jestli dovolíš wink však mě číst nemusíš vissla
a mmch, vím, co znamená datum 20.12.2012. taky čtu net, noviny, knihy wink
spousta lidí v tom vidí konec světa, ten názor na to se různí. a změny, ty už se dějí dávno.

Není tady

#230 29. 9. 2011 6:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Pavli - kvůli mně se to fakt házet nemusíš. A já Tě čtu ráda, ale co mi vadí, to napíšu
Víš jak si já představuju ovečku ve stádu? Jako skutečnou ovečku ve stádu, která jde tam,kam jdou ostatní.
že ti vadí lidí,kteří jsou se situací smířený.
Podívej za a) o politiku se nezajímám,protože at tam je Petr nebo Pavel, udělaj si to tam,jak chtěj oni,jak jim to vyhovuje.
Mně třeba zase vadí,že lidi křičí, jak jim je z Čech na blití, ale žijou tady dál a odstěhovat se nehodlaj.
Káča třeba napsala - kdyby byla milionářka - že by se odstěhovala? A nebo by jí ty miliony nakonec stačili k žití v Čechách.
Njn pes který štěká nekouše.
Která doba byla lepší? Před první světovou, po druhé světové, ve válce? Každá doba má něco.
To není o tom,že bych psala, že jsem spokojená,že by to nemuselo být jinak.
Ale proč se máme přirovnávat k lepších zemím,že na ně nemáme, ale přirovnávat k horším, to už ne.
Modroočko - píšeš, že sama to nezměníš? Kolik lidí by si potřebovala na to, aby si to změnila. Protože nadáváním fakt člověk nic nezmůže.

Není tady

#231 29. 9. 2011 7:10

majkafa
Host

dusičko, máme shodné názory. V tomhle jsi mi blízká.
Nelíbí se mi chování lidí, co křičí, jak je tu špatně. A přesto tady žijí. Nikdo je tu nedrží.
Nedávno běžel po netu projev australské premiérky. Přesně v tomhle duchu. Proč tady jsou, když je tady tak špatně? Nebo že by až tak nebylo? Nebo jsou to zbabělci? Lidé líní změnit svůj život?
Taky se mi dost věcí nelíbí. Ale nevykřikuji, snažím se to změnit tam, kde můžu a to, co můžu změnit. 
Káča mě s tou milionářkou taky "pobavila". heh
A Modroočka - nestačím se divit. va

#232 29. 9. 2011 7:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Majkafo pussa
Já jen nevím, napadlo mě - že Káča a Modroočka jsou dost na prachy. Potřebují miliony,jinak jsou nespokojený.řekla bych,že kdyby ty miliony měli,že už by se nezajímali o to,jestli někdo tuneluje nebo ne. Už by jim nebylo na blití.
Ale třeba moje babička byla z chudé rodiny, žila na vesnici, ale byla spokojená (samozřejmě taky jí spousta věcí chyběla). Ale o tom přeci život není, mít prachy. I když jsou peníze pro život důležité.

Není tady

#233 29. 9. 2011 7:25

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Káča napsal(a):

dusička napsal(a):

Vždyt se můžete odstěhovat z tohodle jak píšete bordelu. Tak proč to neuděláte? Když vám je na blití tady v Čechách.

To bych musela být milionářka, ono to není tak jednoduché v skoro 48letech.

Tohle mě taky zarazilo. Proč bys musela být milionářka pro život v jiné zemi? roll Takhle kecají hlavně ti, co by nikdo na druhý konec světa neodjeli, protože budou mít vždycky nějakou "výmluvu" v tomhle případě chybějící miliony

Není tady

#234 29. 9. 2011 7:29

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

holcina napsal(a):

Káča napsal(a):

dusička napsal(a):

Vždyt se můžete odstěhovat z tohodle jak píšete bordelu. Tak proč to neuděláte? Když vám je na blití tady v Čechách.

Tohle mě taky zarazilo. Proč bys musela být milionářka pro život v jiné zemi? roll Takhle kecají hlavně ti, co by nikdo na druhý konec světa neodjeli, protože budou mít vždycky nějakou "výmluvu" v tomhle případě chybějící miliony

docela mě překvapuje ta naivita, že jinde létají pečení holubi do huby. byť  se to nezdá, ale všude je něco !

Není tady

#235 29. 9. 2011 7:36

majkafa
Host

No asi ti pečení holubi nelétají, když Káča potřebuje být milionářka, aby se mohla odstěhovat. big_smile

#236 29. 9. 2011 8:01

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Káča napsal(a):

Vůbec se mi tu nelíbí, dnes lituji, že jsem kdysi neemigrovala.

i když jsem tady hodně silně zakořeněná, myšlenka na odchod jinam mě taky často napadá, možná jsem v těch osmnácti měla přijmout nabídku kamaráda. Krize je všude, ale takovej bordej, jakej panuje v našem státě, to nemají snad ani v Kolumbii. Korupce, tuneláři, podvodníci, všechno tohle máme ve vládě a nebo tahle elita má ve vládě kamarády. Peníze nacházejí doma v krabicích od bot (Karel Srba) nebo jim půjčuje chudý strýc invalidní důchodce (Stanislav Gross) nebo mají kamarády v takových elitních vrstvách, který se mezi sebou vraždí jako dobytek (Jiří Paroubek)
Ano, je mi na blití a se.re mě, že tohle nemůžu sama změnit.
Kdyby se vrátilo to, co se rozkradlo, vytunelovalo a pod cenou za úplatky prodalo, byla by státní kasa  silně v plusu. Naše skvělé vlády zlikvidovaly všechno, co bylo ČESKÉ. Jsme taková banánová republika v evropské verzi. Každá vláda si namastí kapsy, podělá,co ještě podělaný není a jede se dál. Jako v království, kde král probendil celou královskou pokladnu a pak dřel z lidí daně, i za vzduch, který lidi dýchali. Zloději si mnou ruce a obyčejný lidi se jen strachují, co ještě z nich vláda sedře a jestli vůbec budou mít na obyčejný živobytí.
A náš prezident krade propisky a je samolibý nabubřelý egocentrik, který si nevidí ani na špičku nosu a nic kolem něj ho nezajímá, jen on sám, začal trpět kultem osobnosti a velikášstvím.
Jenže to není k smíchu, to je k pláči

No,to napis na co nas v politice trapi to by mel Petr 100 s tebe radost...big_smile

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#237 29. 9. 2011 8:04

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

dusička napsal(a):

Duší, chceš mi říct, že tobě se nezdá, že je tady čím dál větší bordel? Tobě se zdá, že tady v tom státě je všechno v pořádku? Korupce, rozkrádání, tunelování, to je OK?
No mně se to teda v pořádku nezdá.

Me se v tomhle state taky nelibi.Slovo emigrace jsem,uz za tenhle posledni rok taky rekla,ale mam tu hluboke koreny

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#238 29. 9. 2011 8:10

holcina
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Modroočka napsal(a):

dusička napsal(a):

Duší, chceš mi říct, že tobě se nezdá, že je tady čím dál větší bordel? Tobě se zdá, že tady v tom státě je všechno v pořádku? Korupce, rozkrádání, tunelování, to je OK?

Me se v tomhle state taky nelibi.Slovo emigrace jsem,uz za tenhle posledni rok taky rekla,ale mam tu hluboke koreny

Nesváděj to na kořeny:-)

Není tady

#239 29. 9. 2011 8:22

majkafa
Host

Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.

#240 29. 9. 2011 8:23

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

majkafa napsal(a):

Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody.

tummenupp

Není tady

#241 29. 9. 2011 9:22

javena
♥♥♥♥♥♥-

Káča napsal(a):

dusička napsal(a):

Promiň, nechci aby to vyznělo jako rýpání nebo tak... ale tenkrát, když jste chtěli zůstat v Rakousku, jste ten milion měli? Většinou lidi nenápadně rozprodali majtek a tak... ale šli stejně s holým zadkem do neznáma. Dneska je to jednodušší, to stěhování. Tím, že to jde legálně. Neodcházíš s tím, že nikdy neuvidíš rodinu, rodnou zem... kamarády. To bych řekla, že je plus. Tehdy odcházeli lidi s malými dětmi o které bylo třeba se postarat, i v těch padesáti... podle mě, je hloupý vymlouvat se na věk nebo peníze.

Není tady

#242 29. 9. 2011 9:28

javena
♥♥♥♥♥♥-

Jinak by mě docela zajímalo, čí že jsou to voliči, kdo pláčou, jak je to tady na blití... Proč, když tu leta zvracíme nad těmi, kdo nám vládnou, proč dopr... volíme furt ty samý lidi, aby nás zastupovali... Jo, asi abychom měli nad čím plakat. hmm
Máme co si zasloužíme.

Není tady

#243 29. 9. 2011 9:33

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Pavli - kvůli mně se to fakt házet nemusíš. A já Tě čtu ráda, ale co mi vadí, to napíšu
Víš jak si já představuju ovečku ve stádu? Jako skutečnou ovečku ve stádu, která jde tam,kam jdou ostatní.
že ti vadí lidí,kteří jsou se situací smířený.
Podívej za a) o politiku se nezajímám,protože at tam je Petr nebo Pavel, udělaj si to tam,jak chtěj oni,jak jim to vyhovuje.
Mně třeba zase vadí,že lidi křičí, jak jim je z Čech na blití, ale žijou tady dál a odstěhovat se nehodlaj.
Káča třeba napsala - kdyby byla milionářka - že by se odstěhovala? A nebo by jí ty miliony nakonec stačili k žití v Čechách.
Njn pes který štěká nekouše.
Která doba byla lepší? Před první světovou, po druhé světové, ve válce? Každá doba má něco.
To není o tom,že bych psala, že jsem spokojená,že by to nemuselo být jinak.
Ale proč se máme přirovnávat k lepších zemím,že na ně nemáme, ale přirovnávat k horším, to už ne.
Modroočko - píšeš, že sama to nezměníš? Kolik lidí by si potřebovala na to, aby si to změnila. Protože nadáváním fakt člověk nic nezmůže.

duši já neměla na mysli ovečku, co jde ve stádu s ostatními, ale tu co útrpně čeká, co bude.
a vůbec nechápu, proč by se lidi, kteří tuhle zem mají rádi, měli někam stěhovat, protože ti nahoře se chovaj jako prasata. to je postavený na hlavu. máš zvláštní logiku.
a myslím, že káče by vadila situace tady i s těma milionama v kapse.
a víš duši, na to, proč se nepřirovnávat k těm horším. přijde mi to podivnej způsob uvažování. proč k těm horším ? ty se přirovnáváš k horším ? abys měla omluvu, mohla si říct, jak je to fajn, že je na tom někdo hůř ? moje máma mě vedla k tomu, abych - když už se mám potřebu srovnávat - tak s těmi lepšími, ne s horšími.

Upravil(a) PPavlaa (29. 9. 2011 9:33)

Není tady

#244 29. 9. 2011 9:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

dusičko, máme shodné názory. V tomhle jsi mi blízká.
Nelíbí se mi chování lidí, co křičí, jak je tu špatně. A přesto tady žijí. Nikdo je tu nedrží.
Nedávno běžel po netu projev australské premiérky. Přesně v tomhle duchu. Proč tady jsou, když je tady tak špatně? Nebo že by až tak nebylo? Nebo jsou to zbabělci? Lidé líní změnit svůj život?
Taky se mi dost věcí nelíbí. Ale nevykřikuji, snažím se to změnit tam, kde můžu a to, co můžu změnit. 
Káča mě s tou milionářkou taky "pobavila". heh
A Modroočka - nestačím se divit. va

jsem moc ráda, že nejsi v politice. už od doby, co jsem si přečetla tvé "chytré" názory na vlákně, kde se řešila zaměstnanost a práce celkově.

Není tady

#245 29. 9. 2011 9:37

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Pavli - já se nesrovnávám, ani s horšíma, ani s lepšíma.
Každej jsme nákej, někde mám plus jinde mínus.
A už si viděla ovečku ve stádu naživo? Jak cupitá, tam,kam jdou ostatní? Já jo a tu jsem zase pochopila já.
Nevěřím tomu,že někde v zahraničí je to lepší než tady u nás v Čechách,protože všude je něco. A kdo si myslí,že ne, má růžový brýle.
Jo Javeno to napsala přesně. Máme co si zasloužíme. ALe výkřikama do tmy to nezměníme.

Není tady

#246 29. 9. 2011 9:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Majkafo pussa
Já jen nevím, napadlo mě - že Káča a Modroočka jsou dost na prachy. Potřebují miliony,jinak jsou nespokojený.řekla bych,že kdyby ty miliony měli,že už by se nezajímali o to,jestli někdo tuneluje nebo ne. Už by jim nebylo na blití.
Ale třeba moje babička byla z chudé rodiny, žila na vesnici, ale byla spokojená (samozřejmě taky jí spousta věcí chyběla). Ale o tom přeci život není, mít prachy. I když jsou peníze pro život důležité.

to ale teď mluvíš o sobě, že dusičko ?
celé tohle je o tobě, ne ? podle sebe, soudím tebe ?

Není tady

#247 29. 9. 2011 9:39

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

dusička napsal(a):

Majkafo pussa

to ale teď mluvíš o sobě, že dusičko ?
celé tohle je o tobě, ne ? podle sebe, soudím tebe ?

Proč myslíš Pavli?
Já tu nebrčím, jak mi je na blití. Já jsem nepsala, že bych potřebovala miliony, abych se mohla odstěhovat.

Není tady

#248 29. 9. 2011 9:40

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Pavli - asi Tě něco rozhodilo? Nebo si se špatně vyspala? Jdu raději makat, nemíním se tady s Tebou dohadovat. Pa kapitulation

Není tady

#249 29. 9. 2011 9:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Nesváděj to na kořeny:-)

proč svádí ? někdo se bude stěhovat kdykoliv je to potřeba, kamkoliv. někdo naopak na tohle není a když to udělá, to už musí být jó situace.

Upravil(a) PPavlaa (29. 9. 2011 9:44)

Není tady

#250 29. 9. 2011 9:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Pavli - asi Tě něco rozhodilo? Nebo si se špatně vyspala? Jdu raději makat, nemíním se tady s Tebou dohadovat. Pa kapitulation

ne, ale evidentně tebe jo. co tě tak vzalo, to že jsem ti řekla, že píšeš o sobě ? tak to jsem se asi trefila, ne ?
tvrdit o někom z jednoho příspěvku, že je na prachy, to je docela silný kafe, ber to jak chceš.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí