6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zkus si před spaním pustit nějakou hezkou hudbu, nebo něco nenáročného uklidňujícího přečíst, třeba se Ti pak podaří ve spánku vypnout.
Nebo se Ti třeba podaří vyřeit nějaký problém, který moná má, a děsivé sny odejdou.
Ale neznám Tě, střílím od boku.
Není tady
to s tou hudbou a příjemnou kníkou bych mohla zkusit. mám tu jednu odpočinkovou na nočním stolku, dlouho u jsem po ní nesáhla
právě mám pocit, e nemám problém, nebo si nejsem ničeho vědoma. mám pocit, e se můj ivot srovnal u před časem. a vůbec nevím, co mi ty sny mají říct. ale třeba to brzo přestane
Není tady
holky, jak si vysvětlujete opakování symbolu oken ve snech ?
v poslední době se mi pořád dokola točí sny, kdy jsem buď těhotná, rodím, nebo jsem na pohřbu no a nebo okna. pořád je měním za nový. buď v domě, kde iju, nebo v jiném, který jsem si koupila. ale pořád měním okna
Není tady
Po dlouhé době jsem měla sen. Tedy asi určitě sny mám,jene si je nepamatuju.
Ale tenhle mě v prostředu noci probudil bolestí.
Nevím, jakou souvislost mám hledat .
Byla jsem někde v nemocnici , na výzkumu zřejmě, na pokoji jsem byla se čtyřma enama,byly tam dvě lůka a dvě eny se dělily o jednu postel. Byla tam i Revliba jako pacientka.
Přiel doktor a začal zkoumat tu mojí kolegyni ,koukal se jí baterkou do očí,jestli je ivá (měla velké hnědé oči) a mě zkoumal záda, a někdo prohodil, má tam semínko. Pak mi na to konto dával injekci - bolest - tou jsem se probudila (něco jako injekce před císařákem na znecitlivění od pasu dolů)
Byli tam snímací kamery a nesměly jsme mezi s sebou ani eptat. Přila jsem si jak pokusný králík.
ádný film katastrofický jsem poslední dobou neviděla, ani se na ádný nevzpomínám.
Tak nevím, co tím chtěl básník říct, na co si mám dávat pozor a tak.
Upravil(a) dusička (23. 4. 2012 20:49)
Není tady