6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) PPavlaa (4. 9. 2011 23:00)
Není tady
Lúthien napsal(a):
Taky jsem slyšela o takovém případu.
Já tohle zažila vlastně v těch snech. Když mě trhal vlk na kusy, byla ta bolest neskutečná (a to byl "jen" sen) a pak jsem vystoupila z těla a jen tu scénu pozorovala...
No a jak je znatelny,lze tohle zazit jak ve snu tak i kdyz clovek nespi.
Jak uz jsem Luth psala ze tak jak muzes menit sen, muzes menit i beznou denni realitu,stejne tak lze za plneho vedomi (neni rec ted o bezvedomi -omdlevani,nebo snovy stav ) se oddelit od bolesti fyzicke. Proste vedome presunout sve Vedomi a neztotoznit se s telem.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Když mě trhal vlk na kusy, byla ta bolest neskutečná (a to byl "jen" sen) a pak jsem vystoupila z těla a jen tu scénu pozorovala...
Vlk??? No toto....
Když se člověku zdá, že umřel, souvisí to s nějakým skokem ve vývoji, s přerodem. Třeba je pociťuješ, jako bolestivé? Já když jsem byla ve snu umřítá, tak jsem o tom dohromady ani nevěděla. Prostě mrtvá a fertig....jednou se mi zdálo, že jsem se na sebe dívala jakožto na mrtvou - ležela jsem na katafalku, vystrojená, jako nějaká barbarská královna - samý zlato a šperky, na hlavě něco jako zlatá mitra - pamatuju si to jak vidno dodnes a to je dobře víc, než dvacet let. Taky se to zpětně ukázalo, jako velkej zlom.
Jeden z nejúžasnějších snů jsem měla, když jsem zahájila homeopatickou léčbu - to jsem měla stát před domem ohromnýho jízdního pavouka - sen končil, jak jsem mu zakládala sedlo
Lú, znáš Heffernannovou? Dialog dvou partnerů se to myslím jmenuje. Moc hezká práce o snech. Ona je jungiánský psycholog a snům se věnuje systematicky.
Nojo, často to byli vlci. Ale nic negativního vůči nim necítím, spíš respekt, obdiv, něčím mě přitahují. Ve snech byli mým strachem, zkouškou nebo něčím podobným.
Lupino, to jsi měla krásné umírání v těch snech Já byla spíš rozcupovaná. Ale ne vždycky
Tu knihu neznám, prozkoumám Nějak se na mě ty knihy hrnou, asi budu mít zase čtecí období
Není tady
Arcanum napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Taky jsem slyšela o takovém případu.
Já tohle zažila vlastně v těch snech. Když mě trhal vlk na kusy, byla ta bolest neskutečná (a to byl "jen" sen) a pak jsem vystoupila z těla a jen tu scénu pozorovala...No a jak je znatelny,lze tohle zazit jak ve snu tak i kdyz clovek nespi.
Jak uz jsem Luth psala ze tak jak muzes menit sen, muzes menit i beznou denni realitu,stejne tak lze za plneho vedomi (neni rec ted o bezvedomi -omdlevani,nebo snovy stav ) se oddelit od bolesti fyzicke. Proste vedome presunout sve Vedomi a neztotoznit se s telem.
Nepochybuji, že to jde. Je to ale už vyšší liga...to bych se chtěla naučit s migrénou. Nechat ji bažit se mým fyzickým tělem a netrápit mou dušičku
Není tady
Lúthien napsal(a):
Nepochybuji, že to jde. Je to ale už vyšší liga...to bych se chtěla naučit s migrénou. Nechat ji bažit se mým fyzickým tělem a netrápit mou dušičku
Pak tedy 'jdi' Luth na vyssi =jemnesji vibraci a docilis toho.
Není tady
Moc si přeji se ve snu dostat zase mezi anděly. Ten zážitek byl nadpozemský, jinak se to opravdu říct ani nedá.
Jdu si takhle po ulici a najednou se ke mně snesly dvě mořské panny s labutími křídly. Byly perleťové, průhledné a přece tak opravdové a zářící a ta energie, co kolem šířily...řekly mi, ať jdu s nimi, že mi něco ukážou. Šla jsem...dostala jsem se do neuvěřitelné krajiny. Všechno jakoby bylo z mlhy, vznášelo se to. Nádherné chrámy, jezera, fontány, zahrady...v překrásných jemných barvách. Byly tam andělské bytosti, byli tam i lidé - každý měl svůj úkol, každý prý našel své štěstí...
Panny se mezitím vytratily a nahradil je mužský průvodce. Vyznělo to, že je nějaký archanděl nebo někdo takový, neměl křídla, perleťově se leskl, měl asi taky co dočinění s vodou, měl zvláštní hluboké oči a nebesky krásný hlas. V jedné místnosti mi něco ukazoval, nějakou krabičku, ale už si to přesně nevybavuji, byli tam další andělé...
Pak jsme šli zase ven a zase ta neuvěřitelná nádhera. Na víc už si nevzpomínám.
Zjišťuji, že se to slovy nedá popsat, tak to vzdávám Ale krásně jsem si ten sen teď oživila, jsem ráda
Není tady
Hm...Lú. hele já dnes četla zajímavý názor od paní, která je vyhlášená cvičitelka "po dobrým" neboli pozitivní motivací a ta tam vyprávěla o jednom vlkovi a zmínila se, že zatímco hyena ve stejné situaci "šaškovala" vlk to risknul. A řekla k tomu, že oni rádi riskují, tihle vlci.....
Napadlo mě, že bys to měla slyšet - ale vlastně nevím, jestli ti to k něčemu je
Není tady
Krasny Luth
Není tady
Všechno to, co se stane, i to, co se nestane a my jsme to očekávali, nám ukazuje cestu.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Pak tedy 'jdi' Luth na vyssi =jemnesji vibraci a docilis toho.
A jej, a že jsem tohle od tebve čekala Půjdu do toho
Není tady
Crabat napsal(a):
Všechno to, co se stane, i to, co se nestane a my jsme to očekávali, nám ukazuje cestu.
Můžeš to prosím trošku vysvětlit pro méně chápavé?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Hm...Lú. hele já dnes četla zajímavý názor od paní, která je vyhlášená cvičitelka "po dobrým" neboli pozitivní motivací a ta tam vyprávěla o jednom vlkovi a zmínila se, že zatímco hyena ve stejné situaci "šaškovala" vlk to risknul. A řekla k tomu, že oni rádi riskují, tihle vlci.....
Napadlo mě, že bys to měla slyšet - ale vlastně nevím, jestli ti to k něčemu je
Myslím, že mi to k něčemu bude, Lupinko Díky
Není tady
Tak to jsem ráda nadvakrát jednak, že ti to k něčemu je dobrý a druhak, že můžu věřit vlastní intuici
Není tady
Svět je nedokonalý protože člověk sám nedokonalý jest.
Není tady
Letos to bude 7 let, co jsme se s mým BM rozešla a mně se pořád zdá o tom, že jsme spolu, máme malé děti, jsme spolu na dovolené, jedeme spolu na výlet apod. Zdává se mi to tak cca 3x do týdne. Nevím, co s tím. Takový sen mě vždycky strašně zasáhne, jsem smutná, když se z něho probudím a trvá i celé dopoledne, než se dám znovu do kupy.
Není tady
a nezabýváš se moc bm ? přijde mi neuvěřitelný, že se ti o něm zdá ještě pořád a tak často
Není tady
Já jsem rozvedená už dvacet let, a občas se mi o BM také zdává. Ale je to velice nepříjemný sen, většinou se z něj probudím. Naštěstí už je to velice vyjímečně a ty sny už bývají ne tak hrozné. Já jsem naopak vždy ráda, že to byl jen sen.
Není tady
nj, ale tobě občas, ona píše, že 3x do týdne
mě se zdávají poslední dobou takový blbosti, že bych snad raděj brala ten sen o bm
Není tady
Já vím Pavli. Třikrát do týdne je moc. Mě by to zabilo. Jsem ráda, že mě to postihne už jen občas.
Syn si zrovna dnes stěžoval, že už se mu nic nezdá nebo si to nepamatuje. Že měl parádní sny a teď nic. Buď ráda, že se ti něco zdá. A na dnešek přeji něco obvzlášť pěkného.
Není tady
Judy, já měla taky období, do nedávna, kdy se mi vůbec nic nezdálo, nebo jsem si to nepamatovala, nevím. ale bylo to příjemný, po letech poprvé, kdy mě nebudily sny
teď jsou takový pitomý, až mě to sere
proč jsou tvoje sny o bm nepříjemný ?
Není tady
Ono to moje krátké manželství nebylo nic moc, tak asi proto. No, byla to vlastně taková černá můra, ale naštěstí je to pryč. Jinak se mě zdají většinou sny sice taky pitomé, ale málokdy děsivé tak, aby mě budily. Mám sny ráda.
Není tady
já měla období, kdy se vyloženě těšila, až půjdu spát, co se mi bude zase zdát
děsivé jsou teď, v poslední době, nemyslím, že by jsem to až takhle měla někdy dřív. taky jsem se vždycky nebudila, spíš si ráno připadala psychicky strašně unavená, jako kdyby mi ten mozek prostě ani na chvíli nevypnul a místo abych se ráno cítila odpočatě, byla jsem jak převálcovaná.
Není tady
Tak jo je blbé. Chce to asi nějak se odreagovat, ale to se lehce řekne a hůř dělá.
Není tady
jak to myslíš, odreagovat ?
Není tady