27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Upravil(a) PPavlaa (4. 9. 2011 23:00)
Není tady
Lúthien napsal(a):
Taky jsem slyela o takovém případu.
Já tohle zaila vlastně v těch snech. Kdy mě trhal vlk na kusy, byla ta bolest neskutečná (a to byl "jen" sen) a pak jsem vystoupila z těla a jen tu scénu pozorovala...
No a jak je znatelny,lze tohle zazit jak ve snu tak i kdyz clovek nespi.
Jak uz jsem Luth psala ze tak jak muzes menit sen, muzes menit i beznou denni realitu,stejne tak lze za plneho vedomi (neni rec ted o bezvedomi -omdlevani,nebo snovy stav ) se oddelit od bolesti fyzicke. Proste vedome presunout sve Vedomi a neztotoznit se s telem.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Kdy mě trhal vlk na kusy, byla ta bolest neskutečná (a to byl "jen" sen) a pak jsem vystoupila z těla a jen tu scénu pozorovala...
Vlk???
No toto....
Kdy se člověku zdá, e umřel, souvisí to s nějakým skokem ve vývoji, s přerodem. Třeba je pociuje, jako bolestivé? Já kdy jsem byla ve snu umřítá, tak jsem o tom dohromady ani nevěděla. Prostě mrtvá a fertig....jednou se mi zdálo, e jsem se na sebe dívala jakoto na mrtvou - leela jsem na katafalku, vystrojená, jako nějaká barbarská královna - samý zlato a perky, na hlavě něco jako zlatá mitra - pamatuju si to jak vidno dodnes a to je dobře víc, ne dvacet let. Taky se to zpětně ukázalo, jako velkej zlom.
Jeden z nejúasnějích snů jsem měla, kdy jsem zahájila homeopatickou léčbu - to jsem měla stát před domem ohromnýho jízdního pavouka - sen končil, jak jsem mu zakládala sedlo
Lú, zná Heffernannovou? Dialog dvou partnerů se to myslím jmenuje. Moc hezká práce o snech. Ona je jungiánský psycholog a snům se věnuje systematicky.
Nojo, často to byli vlci. Ale nic negativního vůči nim necítím, spí respekt, obdiv, něčím mě přitahují. Ve snech byli mým strachem, zkoukou nebo něčím podobným.
Lupino, to jsi měla krásné umírání v těch snech Já byla spí rozcupovaná. Ale ne vdycky
Tu knihu neznám, prozkoumám Nějak se na mě ty knihy hrnou, asi budu mít zase čtecí období
Není tady
Arcanum napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Taky jsem slyela o takovém případu.
Já tohle zaila vlastně v těch snech. Kdy mě trhal vlk na kusy, byla ta bolest neskutečná (a to byl "jen" sen) a pak jsem vystoupila z těla a jen tu scénu pozorovala...No a jak je znatelny,lze tohle zazit jak ve snu tak i kdyz clovek nespi.
Jak uz jsem Luth psala ze tak jak muzes menit sen, muzes menit i beznou denni realitu,stejne tak lze za plneho vedomi (neni rec ted o bezvedomi -omdlevani,nebo snovy stav ) se oddelit od bolesti fyzicke. Proste vedome presunout sve Vedomi a neztotoznit se s telem.
Nepochybuji, e to jde. Je to ale u vyí liga...to bych se chtěla naučit s migrénou. Nechat ji bait se mým fyzickým tělem a netrápit mou duičku
Není tady
Lúthien napsal(a):
Nepochybuji, e to jde. Je to ale u vyí liga...to bych se chtěla naučit s migrénou. Nechat ji bait se mým fyzickým tělem a netrápit mou duičku
Pak tedy 'jdi' Luth na vyssi =jemnesji vibraci a docilis toho.
Není tady
Moc si přeji se ve snu dostat zase mezi anděly. Ten záitek byl nadpozemský, jinak se to opravdu říct ani nedá.
Jdu si takhle po ulici a najednou se ke mně snesly dvě mořské panny s labutími křídly. Byly perleové, průhledné a přece tak opravdové a zářící a ta energie, co kolem ířily...řekly mi, a jdu s nimi, e mi něco ukáou. la jsem...dostala jsem se do neuvěřitelné krajiny. Vechno jakoby bylo z mlhy, vznáelo se to. Nádherné chrámy, jezera, fontány, zahrady...v překrásných jemných barvách. Byly tam andělské bytosti, byli tam i lidé - kadý měl svůj úkol, kadý prý nael své těstí...
Panny se mezitím vytratily a nahradil je muský průvodce. Vyznělo to, e je nějaký archanděl nebo někdo takový, neměl křídla, perleově se leskl, měl asi taky co dočinění s vodou, měl zvlátní hluboké oči a nebesky krásný hlas. V jedné místnosti mi něco ukazoval, nějakou krabičku, ale u si to přesně nevybavuji, byli tam dalí andělé...
Pak jsme li zase ven a zase ta neuvěřitelná nádhera. Na víc u si nevzpomínám.
Zjiuji, e se to slovy nedá popsat, tak to vzdávám Ale krásně jsem si ten sen teď oivila, jsem ráda
Není tady
Hm...Lú. hele já dnes četla zajímavý názor od paní, která je vyhláená cvičitelka "po dobrým" neboli pozitivní motivací a ta tam vyprávěla o jednom vlkovi a zmínila se, e zatímco hyena ve stejné situaci "akovala" vlk to risknul. A řekla k tomu, e oni rádi riskují, tihle vlci.....
Napadlo mě, e bys to měla slyet - ale vlastně nevím, jestli ti to k něčemu je
Není tady
Krasny Luth
Není tady
Vechno to, co se stane, i to, co se nestane a my jsme to očekávali, nám ukazuje cestu.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Lúthien napsal(a):
Pak tedy 'jdi' Luth na vyssi =jemnesji vibraci a docilis toho.
A jej, a e jsem tohle od tebve čekala Půjdu do toho
Není tady
Crabat napsal(a):
Vechno to, co se stane, i to, co se nestane a my jsme to očekávali, nám ukazuje cestu.
Můe to prosím troku vysvětlit pro méně chápavé?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Hm...Lú. hele já dnes četla zajímavý názor od paní, která je vyhláená cvičitelka "po dobrým" neboli pozitivní motivací a ta tam vyprávěla o jednom vlkovi a zmínila se, e zatímco hyena ve stejné situaci "akovala" vlk to risknul. A řekla k tomu, e oni rádi riskují, tihle vlci.....
Napadlo mě, e bys to měla slyet - ale vlastně nevím, jestli ti to k něčemu je
Myslím, e mi to k něčemu bude, Lupinko Díky
Není tady
Tak to jsem ráda nadvakrát jednak, e ti to k něčemu je dobrý a druhak, e můu věřit vlastní intuici
Není tady
Svět je nedokonalý protoe člověk sám nedokonalý jest.
Není tady
Letos to bude 7 let, co jsme se s mým BM rozela a mně se pořád zdá o tom, e jsme spolu, máme malé děti, jsme spolu na dovolené, jedeme spolu na výlet apod. Zdává se mi to tak cca 3x do týdne. Nevím, co s tím. Takový sen mě vdycky straně zasáhne, jsem smutná, kdy se z něho probudím a trvá i celé dopoledne, ne se dám znovu do kupy.
Není tady
a nezabývá se moc bm ? přijde mi neuvěřitelný, e se ti o něm zdá jetě pořád a tak často
Není tady
Já jsem rozvedená u dvacet let, a občas se mi o BM také zdává. Ale je to velice nepříjemný sen, větinou se z něj probudím. Natěstí u je to velice vyjímečně a ty sny u bývají ne tak hrozné. Já jsem naopak vdy ráda, e to byl jen sen.
Není tady
nj, ale tobě občas, ona píe, e 3x do týdne
mě se zdávají poslední dobou takový blbosti, e bych snad raděj brala ten sen o bm
Není tady
Já vím Pavli. Třikrát do týdne je moc. Mě by to zabilo. Jsem ráda, e mě to postihne u jen občas.
Syn si zrovna dnes stěoval, e u se mu nic nezdá nebo si to nepamatuje. e měl parádní sny a teď nic. Buď ráda, e se ti něco zdá. A na dneek přeji něco obvzlá pěkného.
Není tady
Judy, já měla taky období, do nedávna, kdy se mi vůbec nic nezdálo, nebo jsem si to nepamatovala, nevím. ale bylo to příjemný, po letech poprvé, kdy mě nebudily sny
teď jsou takový pitomý, a mě to sere
proč jsou tvoje sny o bm nepříjemný ?
Není tady
Ono to moje krátké manelství nebylo nic moc, tak asi proto. No, byla to vlastně taková černá můra, ale natěstí je to pryč. Jinak se mě zdají větinou sny sice taky pitomé, ale málokdy děsivé tak, aby mě budily. Mám sny ráda.
Není tady
já měla období, kdy se vyloeně těila, a půjdu spát, co se mi bude zase zdát
děsivé jsou teď, v poslední době, nemyslím, e by jsem to a takhle měla někdy dřív. taky jsem se vdycky nebudila, spí si ráno připadala psychicky straně unavená, jako kdyby mi ten mozek prostě ani na chvíli nevypnul a místo abych se ráno cítila odpočatě, byla jsem jak převálcovaná.
Není tady
Tak jo je blbé. Chce to asi nějak se odreagovat, ale to se lehce řekne a hůř dělá.
Není tady
jak to myslí, odreagovat ?
Není tady