6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak já budu psát přes...
No já se nemůu orientovat s jídlem ani podle toho, co jsem dávala a kdy Kice, jak začal Davídek o měsíc dřív, Kika do toho měla jen kojení místo jiných tekutin a do 8m...take vechno jinak, navíc ona jídlo milovala vdycky, take nikdy ádný problém, volně jsme přecházeli z jednoho do druhého, vechno přijala s Davídkem je to sloitějí
Není tady
No, jak říkám - prostě inspirace
ale něco potřebuju, neb jsem netknutá informacemi o příkrmech a za chvíli u dorazí i k nám. Mám pocit, e Danielka, kdyby mohla, tak stříhá metr
Není tady
U nás Adélka taky slintala, kdy nás viděla jíst, po kadém jídle se natahovala, a mi jí bylo chudinky líto a dala jsem jí první příkrm u o týden dřív, ne jí klaplo půl roku. A situace je taková, e tomu zdaleka nedá tolik, co Jareček. U ní je to spí - oči by jedly....
Ale teď je to samozřejmě způsobeno tím, e jí není dobře. Jájík jí teď jetě hůř, ne ona. Nechce ani mlíko, prostě zamkne pusu a nedostaneme do něj nic. To u trvá skoro týden a je to o nervy. Předevčírem ho krmil manel a J. hodil takovou tyčku, e vyblil nejen vechen oběd, ale i přesnídávku od svačinky, fakt masakr . Prostě se mu navalilo a bylo vymalováno. Adélka dneska snědla dopo přesnídávku, ale oběd teda bída, troka masozeleniny ze skleničky, ale musela jsem jí to hodně naředit vodou, protoe z nenaředěného se jí navalovalo ( asi proto, e je zahleněná ), prostě je teď poslední dva dny spí na mlíku. Tak snad je to u obou způsobeno fakt tou nemocí a zase se to hodí do normálu. Páč jestli ne, u krmení přijdu o své ji značně pocuchané nervy úplně .
Není tady
Bell, focení právě vůbec náročné nebylo, bylo to frk frk a hotovo. Taky jsem se divila, čekala jsem, e třeba budou děcka řvát, ale oni jsou asi rození exhibicionisti ( hlavně Áďa a její pózy ), take s tím neměli vůbec ádný problém . Ta společná vznikla na druhé cvaknutí foákem, co povauju za úspěch .
Upravil(a) Cipisek79 (26. 9. 2011 14:37)
Není tady