|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobré jitro,
ikdyž u nás možná půlnoc.....malá nás už třetí noc trenuje a od půlnoci nespí..pomalu už padám na hubu fakt se to nedá. Po zubu nikde ani stopa, ale madam kňourá, kvrká a prudí.
Do toho začal Michal chrchlat tak jsem zvědavá co se z toho vyklube. KOupím mu kapky na kašel a holt bude tenhle týden bez plavání a fotbalu :-( a to mě asi klepne, protože bude hučet doma. Jen doufám, že to nechytne malá. Uvidím jak přijde ze školy a při nejhorším bych s ním zašla k dr a odvezla k babi aby nás nenakazil.
Bell žloutek nevím kdy se může, ale na dvojku mléko bych už přřešla a ten lepek by se měl pomalu od 6.měsíce zavádět, ne moc, ale po troškách. Vikča ho dostává občas v kaši na noc. Koupila jsem jí Sunarku a je obilno-rýžová
Není tady

Ahoj holky!!!Omlovám se, že vám sem lezu, ale občas nakukuju co Míša a jak se jí daří s Vikinkou
Jinak teda co mi řekla moje mudra a co jsme řešily s holkama v zimnatech, tak žloutek až někdy od ukončeného 8-mého měsíce a bílý jogurt to samé
Lepek jsme začali zavádět kolem toho 6-tého 
Není tady
Ahojky Lici :-) jakpa se máš? Co maličká? My bojujeme jako vždy, chvíli klídek a pak něco....tři noci už nespíme, malá si jede to svoje jejejejejebambambama ale spát ne...teď jsem zjistila, že urvala dudel, takže budu muset vyrazit do lekarny pro nové, tenhle byl totiž poslední :-(
Není tady

Míšo u nás taky střídavě oblačno. Zrovna jsme přežili jedno šílené nachlazení, ale už jsme obě o.k.
Chci tě uklidnit a vlastně všechny ve vašem chlívečku, že s nočním spaním bojujeme snad všechny u nás v zimnátkách
Jo a dudlíka jsme jednoho taky dneska ztratili
s takovým tempem ztrácení bude malá do 14-ti dnů bez 
Není tady
Lici to je jako tady máme hafo dudlíků, ale nevíme kde, protože slečinka je všude zahazuje. Takže dneska uděláme opět velkou zásobu a bude tak na měsíc aspoň doufám.
Jak ti spí maličká přes den když nechce moc spinkat v noci? Mě už teď malá hučí že by šla spinkat, ale normálně chodí až v 9 a spinká 2hodiny. Když jí dám teď tak si dá tak 30minut a rozhodí režim kompletně. Je to na 
Není tady
Dobré ráno .... přiznejte se, která jste na nás naflusaly nemoce ???? 
Já mám krkabol a rýmu a E. už od včera solidně rýmuje. V noci se budila o 106, ale to je normál když nemůže pořádně dýchat. Venku tak krásně a my budeme smrdět doma a léčit se 
Bell, díky, odpočinula jsem si. Udělali jsme si výlet za sestřenkou prohlídnout jím stavbu a pokecali jsme. Naši se vrátili s děckama až odpo takže super
Potřebovala jsem to jak sůl 
Není tady

Míšo tak Sára si spaní přes den ted docela upravila a posledních 14 dní spinká tak 2 hodky dopoledne a bud 2xtěch 45 minut nebo 2 hodky odpoledne. Ale je to fakt až ted
Ona se mi v noci budí budí spíš ze zvyku, že si chce podudlat flašku, protože když sní ve 20 150ml husté kaše a vypije 150ml UM, tak nemůže mít o půlnoci hlad
Jenže nám nějak nejde se toho zbavit 
Není tady
Liciáš napsal(a):
Míšo tak Sára si spaní přes den ted docela upravila a posledních 14 dní spinká tak 2 hodky dopoledne a bud 2xtěch 45 minut nebo 2 hodky odpoledne. Ale je to fakt až ted
Ona se mi v noci budí budí spíš ze zvyku, že si chce podudlat flašku, protože když sní ve 20 150ml husté kaše a vypije 150ml UM, tak nemůže mít o půlnoci hlad
Jenže nám nějak nejde se toho zbavit
Lici ty popusuješ naší Vikču :-D u nás je to podobně. Dopolko dvě hodiny a odpoledne dá buď 2krát po hodině nebo 2hodiny v kuse. Večer si před spaním dá buď 210ml mléka nebo 180ml kaše a o půlnoci je vzhůru a chce dudlat, pak ve dvě a v šest ráno.
Není tady
Dadula napsal(a):
Dobré ráno .... přiznejte se, která jste na nás naflusaly nemoce ????
Já mám krkabol a rýmu a E. už od včera solidně rýmuje. V noci se budila o 106, ale to je normál když nemůže pořádně dýchat. Venku tak krásně a my budeme smrdět doma a léčit se
Bell, díky, odpočinula jsem si. Udělali jsme si výlet za sestřenkou prohlídnout jím stavbu a pokecali jsme. Naši se vrátili s děckama až odpo takže superPotřebovala jsem to jak sůl
Dádul, my chodily ven i s rýmou. Zabalila jsem D. tak, aby jí bylo opravdu teplíčko a aby neprofoukla - takže přestože bylo hezky měla i ten "dekl" na kočárku. A přišlo mi, že se jí lépe spinká resp. dýchá venku 
Ať je Elenka brzy fit
já doufám, že my už dneska taky uklidíme odsávačku, jako Bell. Už by bylo na čase.
Není tady
Ahoj holky!
Jak píše Holčička, taky jsem chodila ven i s rýmou, ono to jinak ani nešlo, nemůžu nás zavřít i s Kikou doma...a taky Davídek líp dýchal venku na vzduch a spal klidně a dýl.
Jinak já mám odsávačku permanentně připravenou už 14 dní...v noci třeba ok, ale ráno je zanudlenej...často z toho ublinkává, tak prostě odsát musím, ale už se mi fakt nechce, je mi Dády líto
Jinak z něj teče už jen víceméně voda.
No a Davídek si protáhl to první spaní na 6h, teda ne ani tak spaní, jako dobu mezi jídly, takže když dostane kaši cca 200ml v 19h, tak se budí v 1h a pak v 5h, což je celkem dobrý. Už bych sice brala to zrušení v 1h, ale my se k tomu dopracujeme 

Kika dneska šla do školky zase v pohodě, no ona totiž paní učitelka jí hned vzala, že jdou spolu pověsit ručník a mrkla na mě, tak jsem rychle zmizela, za dveřma jsem pak slyšela, jak vypráví učitelce, která jí pochválila jak jí to sluší, že jsem jí musela vostříkat (rozuměj nalakovat) vlasy - ofinu a dát na stranu, protože babička jí stříhala a má tam zuby
, paní učitelka byla velmi účastná, takže to Kiku hned vtáhlo do děje a byl klid. No ale fakt, včera mě to úplně vyrazilo dech, tak já čekám na místní kadeřnici, že nechám Kice stříhnout ofinu a mamka mě předběhne a udělá jí tam takové zuby...fakt děs, tak jsem jí to hodila na bok a lákla, aby aspoň zpočátku nevypadala jak blboň 

Není tady

Čau mamky,
tak u nás se stále marodí, nemůžeme se z toho zatím vyhrabat. Já jsem po angíně přešla plynule na virózu, ale silnou, děcka rýmují už x-tý den + kašlou, chudáčci. Tak prokapáváme nos a včera jsme nasadili na kašel Sinecod 4x10kapek. Uvidíme, pokud se to nebude zhoršovat, tak ani k mudrovi nepůjdeme. Venku byly děcka každý den. Manžel je vzal vždycky na dvě tři hoďky odpoledne na vzdoušek a krásně tam spinkaly. A já jsem si doma aspoň trošku odpočala. Ale furt z toho nejsem venku, táhne se to neskutečně. Včera se mi přidala migréna, tak jsem večer už fakt šílela. Mám sežrané za tuto nemoc plato Paralenů, no fakt paráda. Ale hlavně si přeju, aby už děti byly fit.
S tím lepkem je to přesně, jak píše Míša, má se pomalu od půl roku přidávat. Jogurt by se měl tuším, že kolem osmého měsíce, ale nevím, mrkněten na www.kojeni.net, tam je to perfektně popsáno. Konkrétně tady http://www.kojeni.net/subory/prikrmy_tabulky.xls
Děcka mi tu řvou jeden přes druhého, ach jo, ať už ty debilní nemoci náš barák opustí. A Adélce se asi klube druhý zoubek, takže to jí taky na náladě nepřidá.
Není tady
Tak jsem si myslela, že si půjdu lehnout a než jsem udrndala Elu tak se mi přestalo chtít ... ale ono se mi teda nechce vůbec nic.
Cipi, Ty si teda užíváš ... chudáku a chudáčci děti. Eli je teda strašně statečná, já teda odsávám ruční odsavačkou, zatím je to jenom řidší soplík, tak to jde ......
Holky, kdo tu psal o nějakým účinným zábalu na krk - Míša ??? Asi mi to tam zhoží ... auuuu 
Tebe jsem se chtěla Cipi zeptat jak to nakonec dopadlo s tou cestovni postýlkou ??? Vím, že máte 2, ale došla Ti nakonec od té babizny z MMB ???
Já jsem E. objednala jídelní židličku a ona pořád nedorazila ... spíš si ale myslím, že to ten chlápek neposlal. X krát jsem s ním mluvila a on se dušoval, že to poslal, když jsem ale po něm chtěla aby mi poslal č. pod.lístku, tak se na mě vybodnul, takže si myslím, že kecá. Inzerát tam ještě pořád má a ta cena se mi zdá příliš nízká ... takže má pán ani chorou hlavu a dělá si z mamin prču .... nebo to jen vidím černě. Ale je to víc jak 10 dní
Ještě že jsem to neplatila předem, ale vyžádala jsem si dobírku 
Jéžiš, jak mě je zle 
Není tady
Dádulko to nebyl zábal ale takový sajrajt :-D je to lžíce medu lžíce oleje a šťáva z půlky citronu, zamíchat a vypít......je to hnus ale pomáhá to...já to dneska budu dělat Míšovi až přijdeme ze školy aby se dal dohromady.
Mám docela obavy aby to nechytla malá, protože už by toho na ní bylo asi moc, zuby a ještě být nemocná to už by jsme se nevyspali vůbec. Ale jestli Míša omarodí tak ho asi vyšlu k babi.
A to že se ti nic nechce to jsme na tom stejně. Malá spinká hodinu a já jsem ještě skoro nic neudělala, jen prádlo :-(
Jak se pán jmenuje? Teď jsem někde četla že nějaká mamina si takhle dělá srandu ale je registrovaná pod jmenem bývalého partnera. Myslím, že je na právním tahle diskuze. Štěstí je že jsi neplatila předem :-)
Upravil(a) mvkoty (26. 9. 2011 10:05)
Není tady

Dadulko, jojo, baba mi postýlku poslala, ale trvalo to dýl, jak měsíc. Ale nakonec ji máme a je super. Teď už ji teda nepoužíváme, páč mají děti ohrádku, ale na cesty bude dobrá. Štěstí, že jsi neplatila předem. Aspoň si ušetříš nervy. Si ale nemyslím, že toto je případ, že by si chlap dělal srandu. Zrovna v Tvém případě by z toho přece nic neměl. Kdyby chtěl prachy předem, tak to jo, ale takhle ?
Na bolest v krku si kup Septisan na cumlání a pak jedině paralen. Díky tomu jsem přežila.
Upravil(a) Cipisek79 (26. 9. 2011 10:40)
Není tady
Cipisek79 napsal(a):
Spíš růžky
.

No v tvém případě... 
Fotka je krásná - jsem zvědavá na ty naše... 
Díky za odkaz na tu tabulku
už střádám teorii...
Holky, dneska jsem odesílala ty pleny, co jsem prodávala - a poštovný bylo 75,- !!!!!
plíny jsem prodala za 150,- i s poštovným - no, to jsem teda vydělala velký prd 
Není tady
Holčička napsal(a):
Cipisek79 napsal(a):
Spíš růžky
.
No v tvém případě...
Fotka je krásná - jsem zvědavá na ty naše...
Díky za odkaz na tu tabulkuuž střádám teorii...
Holky, dneska jsem odesílala ty pleny, co jsem prodávala - a poštovný bylo 75,- !!!!!plíny jsem prodala za 150,- i s poštovným - no, to jsem teda vydělala velký prd
Holčí a jako co jsi je posílala? Já jsem posílala ten multifunkční košík cca 10kg a rozměry větší a poštovné bylo 115,-
Není tady
Naše princeznička spinkala 2,5hodiny, diháněla tu probdělou noc. Já jsem stihla udělat prádlo a dát vařit polévku a taky se ještě trochu zkůlturnit. Musím dneska pro Míšu abych mu zaplatitla obědy a družinu.
Ještě přemýšlím, že ho nechám doma celý týden ve srstředu mají volno a ve čtvrtek by nešel protože mají plavání a on by stejně nešel plavat. No uvidíme co nám řekne dr.
Není tady

Holči, ale já osobně nejedu úplně přesně podle té tabulky. Tam je třeba broskev až někdy v roce a děcka ji jí v přesnídávkách už od začátku a pohoda. Spíš je to tak pro orientaci.
Tady je ještě jedna rodinná. Pak ji zase vymažu
.
Ostatní fotky sem dát nemůžu, páč ta naše malá nestyda odhaluje víc, než se sem hodí zveřejnit
, tak tu nechci dávat materiál pro nějakýho úchylnýho peďáka
. Ale jsou tam boží - sedí v cestovním kufru na kožešině.
Upravil(a) Cipisek79 (26. 9. 2011 21:27)
Není tady
Cipísku, moc Vám to všem sluší - a tobě nové vlasy taky 
Já tu tabulku budu brát jako inspiraci
ale konečně je někde něco přehledně... 
Není tady

Upravil(a) bellatrix (14. 12. 2011 22:21)
Není tady