|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

My doma taky máme trychtýř, ale já si vždycky říkám, že to dám i bez něj. A nedám
.
Není tady
Holky a proto já mám převařenou vodu ve džbánu od Tangu :-D abych necintala :-)
Jsem teď dorazila domů a nějak nevím kam skočit, ale první obstarám maličkou snad usne brzo a hlavně rychle abych mohla zabalit na chatičku
Není tady
Cipisek79 napsal(a):
My doma taky máme trychtýř, ale já si vždycky říkám, že to dám i bez něj. A nedám
.
Tak jsem dala vařit vodu, ještě si říkám, nesmím zapomenout...jdu udělat Davídkovi jídlo, pak jdu ještě tamhle a tamhle a najednou slyším, jak bublá voda...zas mám minimálně půl litr v čudu
Není tady

Upravil(a) bellatrix (14. 12. 2011 22:23)
Není tady
Cipisek79 napsal(a):
Dituš, už jsem tu kterýsi den házela dotaz, ale asi jsi to zasklila
. Jak jsi spokojená s tím robotickým vysavačem ? Jsem četla, že to má tichý chod, jen 60dB
. To je bugr jak sviňa. Z toho by se mi děcka zjevily. Ale jinak bych do toho šla. Furt se rozhoduju...
Cipis, jeee promin, toho dotazu jsem si fakt nevsimla.
Ja jsem moc a moc spokojena, ma sice nejake mouchy ale celkove davam 2. Vysava poradne, neni moc mist, kam se nedostane. Ma takovou rotujici stetku, ta vymete podel zdi a kouty. Postavis ho doprostred, zapnes, on krouzi az narazi na zed a pak jede podel zdi. Nakonec mistnost prokrizuje. Vjede i pod postel, pod skrinky atd. Na druhou stranu ho musim hlidat, bo pod jednu skrin kdyz vjede a v obyvaku pod bar, tak se zasekne, mame to nizky a musim ho vysvobozovat. Dal mame takovy ten nitovy koberec a ten nevysaje, ty bavlnky se zamotaji do kartacu
Tohle nastesti panicek vyresil predem, aniz by to vedel
koupil mi model s infracervenou barierou. To je takovy ten cerveny paprsek co byva v bankach. Nastavim ho ke koberci a on pres nej nejede. Jednoduse se cisti a klasickym vysavacem vysavam tak jednou za mesic.
Na jednu baterii vyluxuje cele jedno patro (nahore 2 koupelny, wc, 3 pokoje + chodba ) cca 50m2
Mam dojem, ze je tissi nez vysavac i kdyz ramus dela jako bezny vysavac. Kdyz ho nekam zavru, tak ho slysim jenom kdyz jede kolem dveri 
Ja mam presne tenhle http://www.nouveauxproduits.com/aspirat … Electromix , to sede vedle je ta elektronicka bariera. Jestli pouzivas GoogleChrome, tak ti tu stranku prelozi, na ceskych jsem ho nenasla.
Upravil(a) Dita.L (23. 9. 2011 20:05)

Není tady
to je dochazka
holky mam bajecnou novinku-Danielka se dnes poprve sama prekulila na bruch. Sice jeste neumi vyndat rucicku, tak u toho jeci, ale konecne je tam
jsem nadsena 
rymicka na ustupu, sice jeste trochu chrochta, ale je to vyrazne lepsi.
Dobrou 
Není tady
Holčička napsal(a):
to je dochazka
![]()
holky mam bajecnou novinku-Danielka se dnes poprve sama prekulila na bruch. Sice jeste neumi vyndat rucicku, tak u toho jeci, ale konecne je tam![]()
jsem nadsena
rymicka na ustupu, sice jeste trochu chrochta, ale je to vyrazne lepsi.
Dobrou
Gratulace největší :-)

Docházka nic moc tak doufám, že jakmile vytáhnu paty z baráku směr chata všechny se sem nahrnete a budete drbat o 106 abych měla v neděli co dočítat:-D
Takže se tady mějte krásně já jedu relaxovat.
Není tady

Upravil(a) bellatrix (14. 12. 2011 22:23)
Není tady
Já sa nehambim - já nemám co psát.
Gratuluji k nákupu

U nás stejný stav - přetáčí se, ale zapomíná tu ruku, takže řve jak tur 
Rýma už snad brzy odkráčí
a zítra druhý pokus o focení. Bude hezky, tak snad vyjdou i nějaké venkovní fotky.
A jinak jsem si nechala doupravit střih, ale to jsi už viděla na FB
- jo a
- za to první stříhání jsem dala 290,- a za tu úpravu 510.- !!!
já myslela, že mě klepne (prý jsem potřebovala zábal a speciální péči, když mi tak padají vlasy... no. grrrrrrrrrrrrr.
Ale jsem spokojená. Teď si to ještě musím obarvit. Ale to až zítra. Dneska jdeme na to vinobraní 
Vůbec nevím, co si mám vzít na sebe. Jestli jako šaty (bude tam hudba), nebo ne-e.
Upravil(a) Holčička (24. 9. 2011 16:34)
Není tady
Ahoj holky, já se taky nehambím, jen nestíhám...
Kiku jsme odvezli s mírnými protesty k našim...ráno byl brek, že nikam nejede, tak jsem řekla, že teda zůstáváme doma, nakonec jí to manžel vysvětlil, pak byl brek když jsme odjížděli...je to potvora, už v průjezdu do baráku přestala, jen nás ztratila z dohledu
, s mamkou byly na Petříně, na rozhledně, v zrcadlárně, Kika nadšená, cestou potkaly skákací hrad, Kika má nafukovací balon ve tvaru kytky, měla párek v rohlíku, zmrzlinu...no co víc si může přát???? Prý už se zase bude k babičce těšit...

My mezítím sjeli do Globusu pro ty pleny a snažili jsme se uklidit něco na půdě, máme tu v obci na víkend kontejnery, tak toho musíme využít, jenže Davídek spal jen chvíli a teď zase nespí...tak tu aspoň průběžně uklízím co se dá.
Zjistila jsem, proč ten chudák tak pořád hulákal...on měl hlad...Jedl totiž když nepočítám půlnoc jen 3x mlíko + zeleninu do této chvíle...
, ve 4, v 8 ve 12.30 a zeleninu v 15.30...takže měl o jedno mlíko míň chuděrka 
Holči, gratuluju k otáčení!!! 

Já jsem teď z Davídka mírně na větvi, kam ho položím, tam ho bezpečně nenajdu...
, začal válet sudy, ale tak rychle, že než bys řekl švec, je na druhém straně pokoje, a že ho máme 8m na dýlku
Takže nějaká deka na zemi je mu naprosto šumák, nejvíc ho samo baví, když se dostane na lino
Budeme muset vytáhnout koberec, co jsme pořídili tehdy kvůli Kice a jejímu plazení. Takovéhle sudy v necelých 6ti měsících ale rozhodně neuměla....
No nic, Dádulka vypadá to, že by mohl ještě usnout, jdu pomoct nahoru manželovi.
Zatím pá.
Není tady
Zdar babzny, normalne me nebudete verit, co se mi dneska stalo
na nadrazi se kvuli me malem poprali duchodci
Sjeli se najednou tri TGVecka a ze mame tripatrove nadrazi, tak je na kazdem nastupisti vytah. Jsem prijela s kocarem k vytahu, tam uz fronta duchodcu nacez tam dojela baba s lodakem, skoro vsechny predbehla aby byla ve vytahu prvni a cekala. Za ni jel pan s pani na vozejku, ten hned zdaleka kricel ze jde dopredu aby ho pustili, jakoze s postizenym, to uz ta baba frflala a ve finale, kdyz vytah prijel znovu, tak uz se chystala do dveri, kdyz ji jeden deda povida ze aby pustila tu maminku s miminkem (jako me ), ze oni jako duchodci maji cas. Dalsi babca s dedou se k nemu pridali a rikaji mi "bezte bezte" tak jsem se s kocarem rozjela a ta baba mi normalne zatarasila kufrem dvere od vytahu ze me nepusti
Do vytahu taky nemohla, protoze tam ji v tom branil z druhy strany zas jinej deda a vystrkoval ji ven jako ze napred pojedu ja

Nakonec to baba vzdala, drzkovala ale napor spoluduchodcu neustala. Ja z toho byla tak vedle ze jsem tem babickam a dedeckum ani nepodekovala
coz me strasne mrzi. Ted si rikam, ze jestli budu takhle blba, jako ta babba, az budu stara, tak nas vsechny panbuh ochranuj 

Není tady
Dita.L napsal(a):
Zdar babzny, normalne me nebudete verit, co se mi dneska stalo
na nadrazi se kvuli me malem poprali duchodci
Sjeli se najednou tri TGVecka a ze mame tripatrove nadrazi, tak je na kazdem nastupisti vytah. Jsem prijela s kocarem k vytahu, tam uz fronta duchodcu nacez tam dojela baba s lodakem, skoro vsechny predbehla aby byla ve vytahu prvni a cekala. Za ni jel pan s pani na vozejku, ten hned zdaleka kricel ze jde dopredu aby ho pustili, jakoze s postizenym, to uz ta baba frflala a ve finale, kdyz vytah prijel znovu, tak uz se chystala do dveri, kdyz ji jeden deda povida ze aby pustila tu maminku s miminkem (jako me ), ze oni jako duchodci maji cas. Dalsi babca s dedou se k nemu pridali a rikaji mi "bezte bezte" tak jsem se s kocarem rozjela a ta baba mi normalne zatarasila kufrem dvere od vytahu ze me nepusti
![]()
![]()
Do vytahu taky nemohla, protoze tam ji v tom branil z druhy strany zas jinej deda a vystrkoval ji ven jako ze napred pojedu ja
![]()
![]()
Nakonec to baba vzdala, drzkovala ale napor spoluduchodcu neustala. Ja z toho byla tak vedle ze jsem tem babickam a dedeckum ani nepodekovalacoz me strasne mrzi. Ted si rikam, ze jestli budu takhle blba, jako ta babba, az budu stara, tak nas vsechny panbuh ochranuj

Není tady
Čus bambus ...
jdu jen na rychlovku pozdravit 
Dito, historka perfektní
to by člověk od důchodců člověk nečekal. Já se spíš setkala s opakem - to matky s dětma jsou pro důchodce "obtížní"
Holči, super, Dáda je šikula. El.je 100% ležák
ale ona má čas. Nikam to neženem. A. byla to samé.
Holky mi dávají docela zabrat - A. teda víc, nějak si s ní nevím rady, je to příšerný. Doufám, že to překlepeme ve zdraví a hlavně brzy 

Dneska ji naši vzali na koupačku do termálních lázní, tak jsem fakticky strašně ráda.... už jsem si musela odpočinout
Dávala mi slušnou sodu 
Dál nedočítám .....
Není tady
Dádul, Elenka má čas... vždyť je skoro o měsíc mladší 
A Danča se nakonec překuluje na tu stranu, na kterou to předtím vůbec nezkoušela
Ale už se jí to skoro povedlo i na druhou. Hlavně, aby si tu ruku brzy vyndavala, takhle mám pocit, že se mi udusí... 
Dádul - hoď si nožku na trnožku a odpočívej 
Není tady

Upravil(a) bellatrix (14. 12. 2011 22:22)
Není tady
Ahoj holky,
tak my zažili strašně náročný, ale moc pěkný víkend!
Teda hlavně Kika, včera byla s mojí mamkou na tom Petříně, přišla domů nadšená, dokonce si i vystály holky 45minutovou frontu na takové ty dlouhé balonky, co se z nich něco tvoří, Kika má kytičku krásnou.
Ráno jsme pro ní přijeli, taťka odjel na závody a my pak dopoledne jeli za ním do cíle, Davídka si nechala moje mamka doma, tak jsme jely jen s Kikou a bylo to fajn
, naobědvali jsme se a vyrazili do loděnice, kde byl dětský den, byly tam různě akce jako lezení na laně, malování, jízda v loďce, střílení lukem, kroket, petanque atd. Kice se nejvíc líbilo lano a loďka, na oboje šla 2x a šla by ještě klidně zas, jenže jsem už neměla jídlo pro Dádu, tak jsme museli mazat domů. V autě usnula a pak jsem jí jen přesunula do pyžama a do postele...17.45 už chrněla...bylo toho na ní dost.
Bell krásný dortík a holkám to moc sluší...Teda Viktorka už je fakt velká holka 
Dadul, přeju pevné nervy, nám se to srovnalo s Kikou co chodí do školky, tak snad jí to vydrží, jinak už jsem taky lezla z kůže a nevěděla co s ní...
Tady Kika na lodi a na laně:
Není tady
Tuli, waw, dáváte Kice pěkně do těla
ani se nedivím, že odpadla tak brzo, ale muselo se jí to moc líbit 
Bell, ta vaše Vikinka je tak krásná holka... vždycky, když zahlédnu fotku, úplně žasnu, je fakt nádherná!!!! jinak teda opožděně všechno nejlepší oslavenkyní 
Upravil(a) lenkaB (25. 9. 2011 19:12)
Není tady
Lenko, ty ještě žiješ

Holky, máme za sebou to focení - pěkná makačka tedy, ale máme společné fotky venku z různých koutů naší zahrady a uvnitř takové ty "studiové"
Dáju jsme docela potrápili, ale po posunutém spánku už byla v pohodě 
Až budu mít vzorek, tak vám ho ukážu 
Včerejší vinobraní jsme hodili za hlavu a po dlouhé procházce jsme šli na procházku při měsíčku... bylo to báječný. Už jsem skoro zapomněla, jak ten svět v noci jinak voní 
Jinak - venku je nádherně, coooo 
Není tady
Holči, ale jo, už jsem i 3x rozepslaa příspěvek, že se ohlásím, ale vždycky mě něco vyrušilo... jinak u nás putují bacily, v ptáek jsem jeli i s Anežkou na pohotovost (nešla jí srazit horečka a navečer začla divně dýchat, tak pro jistotu jsme jeli navečer, ať jsme v klidu a případně máme léky)... prý hodně silná viroza... no, už je to lepší, ale ještě ne 100%...
a dneska mě čeká hromada žehlení (ale nevím, jestli raděj nebudu háčkovat - těžké dilema
)
Není tady
Páni, tak ať je Anežka brzy v pohodě - my už se z té rýmy snad dostanem
se to táhne...
Já jsem žehlení minulý týden tak dlouho odkládala, až mě přepadlo samo - jsme neměli už co na sebe... nikdo...

Já jdu mrknout na zprávy 
Není tady
Já musím taky žehlit a tak se mi nechce, odkládám to už fakt šíleně dlouho, že už tady mám těch velehor několik
, dycky to vyřeším tak, že když někomu něco potřebuju oblíknout, tak to přežehlím před oblečením malou žehličkou...
, ale fakt musím, kdo se v těch hromadách má pořád vyznat..
Není tady

Upravil(a) bellatrix (14. 12. 2011 22:22)
Není tady
Bell, žloutek nevím, myslela jsem až dýl...
Mlíko asi taky už přejdeme na tu dvojku a lepek taky zatím neřeším, v čem vlastně je? Zatím Davídek má jen mlíko nemléčnou nestlé rýžovou kaši, teď jsem mu koupila mléčnou + zeleninové příkrmy.
Dneska jsem na závodech potkala našeho dr (taky běhá) a říkal mi, že můžu už Davídkovi dávat bílý jogurt s domácím ovocem, tak koupím hollandii, jako jí jídávala Kika...akorát s Davídkem je docela pořád problém s otevíráním pusy...docela se s tím jídlem nadřeme...tak se asi picnu dávat mu lžičku 2x denně...kaši dostává ve flašce, večer už bych to krmení nedala 

Není tady
Tutule napsal(a):
Bell, žloutek nevím, myslela jsem až dýl...
Mlíko asi taky už přejdeme na tu dvojku a lepek taky zatím neřeším, v čem vlastně je? Zatím Davídek má jen mlíko nemléčnou nestlé rýžovou kaši, teď jsem mu koupila mléčnou + zeleninové příkrmy.
Dneska jsem na závodech potkala našeho dr (taky běhá) a říkal mi, že můžu už Davídkovi dávat bílý jogurt s domácím ovocem, tak koupím hollandii, jako jí jídávala Kika...akorát s Davídkem je docela pořád problém s otevíráním pusy...docela se s tím jídlem nadřeme...tak se asi picnu dávat mu lžičku 2x denně...kaši dostává ve flašce, večer už bych to krmení nedala
Leúek máš ve všech obilninách........a měl by se pomalu přidávat od 6.měsíce
Není tady