6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak z kapsáře nebude asi dlouhodobě nic, dneska u je hodně hodin a navíc jsem zapomněla, e musím vyrábět klobouk houby na sobotní pohádkovou cestu , o víkendu tu bude pou a dalí akce, manel je umluven dělat vodníka, tak jetě musíme zítra vymyslet doplňky k masce, vloni byl jeibaba a to bylo super, na vodníka nemáme nic a jetě si sem pozval svojí mamku na celý víkend...Ale asi se na to prdnu a ten pytlík prostě uiju v neděli, aspoň tchýňka uvidí, e nejsem ádný vořezávátko mrzí mě to, chtěla jsem ho Kice hned zítra u dát no
Není tady
Tutule napsal(a):
Dadul, no jak Davídek nepřibíral, tak dr udělal ten kontrolní odběr a tam se to ukázalo.
To jsem se ptala já ale to nevrz - já se radi Dr. zeptám
Pet, malá je roztomilá, fakt. A krásně pase. Nae slečinka se rozhodla, e pást nebude. Jakmile je na bříku, tak zvedá ruce a dělá letadlo samozřejmě u toho řve - nevím, co s ní
A atičky nahoru taky vytahuje
Mío, osobně si myslím, e není důleité to, co je nebo není vidět navenek, ale to, co se ve vás odehrává uvnitř a to musí holt mít čistý svědomí hlavně sama před sebou ... a dobrý argumenty pro Robina
Není tady
Holčička napsal(a):
Tutule napsal(a):
Dadul, no jak Davídek nepřibíral, tak dr udělal ten kontrolní odběr a tam se to ukázalo.
Pet, malá je roztomilá, fakt. A krásně pase. Nae slečinka se rozhodla, e pást nebude. Jakmile je na bříku, tak zvedá ruce a dělá letadlo samozřejmě u toho řve - nevím, co s ní
Mío, osobně si myslím, e není důleité to, co je nebo není vidět navenek, ale to, co se ve vás odehrává uvnitř a to musí holt mít čistý svědomí hlavně sama před sebou ... a dobrý argumenty pro Robina
Ale vdy já vím Holči, jene jak jsem myslela na tvojí Dadulku, tak jsem napsala i oslovení Dadul
Není tady
A u nás se atičky nahoru nehrnou...
Teda abych nekecela, dneska Kika měla nějaký problém pod sukýnkou, tak si jí klidně vykasala nahoru a upravovala pučocháče nebo co na ulici mezi lidma
Jo a co jsem zapomněla říct, li jsme odpoledne ze kolky (ona je to i Z do 5. třídy) a tam bylo, e vekeré informace najdou rodiče na informační TABULY! ve vestibulu.... Myslela jsem, e patně vidím, kdy něco takového můe mít na dveřích základní kola!
Není tady
Holčička napsal(a):
Tutule napsal(a):
Holči, ono to dělání "letadla" je také v nějaké fázi vývoje . Miulka teď pase fakt krásně, asi nám pomohlo cvičení na míči . I ty ručky si tam dá takhle pěkně sama
Není tady
Pájo já čistý svědomí mám a Robovi pro klid v rodině nic říkat nebudu...a okom se mluvívá ...právě volá e jede domů :-)
Nechce mu nic tajit, ale pokud na to kafe půjdu tak v době kdy nebude doma a já budu mít chvilku na to tam jít. Ale s rozpisem treninků a zápasu to fakt nehrozí :-) take jsem opravdu v klidu.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (1. 3. 2012 12:23)
Není tady
Uf, tak kráska to konečně zalomila - budila jsem jí v 6 u vodíme Anetku k autobusu, tak holt musím, dneska jí to teda trvalo.
Holky já jsem nějaká rozhozená .... vůbec nevím co mám dělat. Teda vím co mám dělat, ale sejří mě to, e musím. Jde mi o tu kolku. U jsem tu psala, e mi ta holčička A. ze kolky můe vodit jenom 2x v týdnu, take zbylé dny tam budu muset pro ni jezdit. Problém je v tom, e nebudu mít pokadé k dispozici auto, take pěky cca 2,5km a zpátky busem .... e se to zase kuwevsky prodraí ani nemluvím, ale čert to vem, nejvíc mě tve, e to bude komplikovaný.... vysvětlete malému prckovi e jetě nemá spát, protoe za půl hodiny jí musím obléct a jet pro ségru
Mám sto chutí se na celou kolku vybodnout ... stejně tam dneska A. u nechtěla to brzo
Take to nevýhoda bydlení na vesnici, kde nic není Občas mě to teda pěkně nakrkne. Nakonec jetě budu pořizovat átek, páč rvát se do busu s kočárem no to bude záitek
Pet, Miule je prostě boí ... ona fakticky vypadá, e ví jakej kukuč nasadit, páč se zrovinka fotí. Je kouzelná. Na těch fotkách není ta boulička ani vidět Jinak z kočáru fakt nic nevidím
Bell, já si dělala srandu - rozhodně jsem si pedoku nedělala kvůli srazu(leda, e bych tam seděla s nohama na stole ), ale u jsem si slibovala týden a kdy u jsem byla naloená ve vaně a byla rozmočená tak jsem to spáchala. To se Ti to kecá, kdy u barvu má, co ???
Julča je naprosto okouzlující - ona má tolik vlasů a tak dlouhé ... oni jí ty původní asi vůbec nevypadaly, e ????
Jetě jsem chtěla reagovat na ty kolky. Leni, u nás ale taky koukají na to, jestli dítku u jsou 3 roky - dřív do kolky nesmí Pokud budou dítěti 3 roky a v listopadu, můe nastoupit a v listopadu a to jsme vlastně taky na vesnici. Jinak třídy jsou tady taky smíený.
Upravil(a) Dadula (2. 9. 2011 8:38)
Není tady
Dadulko, to je fakt blbé... a jiná ochotná holčička (a hlavně spolehlivá) by se nenala? Ty jí za to něco dává občas, e? jak Tě tak čtu, tak jsem fakt ráda, e jsem při hledání baráku trvala na tom, aby minimálně kolka byla v dědině, my tu máme i 1.stupeň Z, co je super, ale tady je 850 obyvatel, take to není úplně malinké...
Dorča u je ve kolce, dneska snad bude klidnějí, i ten odvod ráno byl v pohodě, u nebyla tak nedočkavá, moc se těila, ale i pusu jsem dostala a hezky paní učitelku pozdravila no a dneska tam byla zas ta, co mi na první pohled byla nesympatická, ale vypadá to, e by snad první dojem mohl klamat (jakoe nebude úplně ta vysněná učitelka, ale u jsem ji mezi děckama viděla v teplákách - předtím jen super modýlky a jehlové podpatky) a kadému dítko, co přilo, něco v rychlosti řekla, tak to bylo takové milé... no a říkala, e Dorča byla včera prý v pohodě, e sice je asi trochu ivějí, ale e nic, co by museli řeit tak snad se ukáe, e umí být i hodná holčička, kdy u ví trochu, do čeho jde
Tuliiii, a bude dělat ten kapsář, poslala bys mi fotky nebo popsala, kolik kapsiček (a na co) tam bude mít? já se do něj chci taky pustit, protoe mi docela vadí, e to máme v uzounké skříňce vechno na 1 hromadě... a myslím, e i pro učitelky bude pohodlnějí to mít v kapsáři - bude ty kapsičky nějak popisovat?
holky, vy jste ty přípravy na sraz vzaly fakt pořádně my pořád auto spravené nemáme take nejedu 100%... jetě včera jsem doufala, e bych se mohla nenápadně zjevit... tak nic...
Pet, fotky jsou skvělé - Mika vypadá, e bude docela dlouhá nudlička - nebo se mi to zdá? má hrozně dlouhé nohy a co Domík ve kolce? vechno OK?
Bell, Julinka je teda pořádné torpédo to u si asi nedá v klidu kafíčko, co? a to její háro mě dostává za chvilku bude kupovat sponky - vypadávají jí vůbec? a jak Viki ve kole? vechno v pohodě? kamarádky a učitelé stejní jako loni?
Není tady
cau babizny, teda vy jste ukecany
Ke skolce : Kolombo si uz sbalil batuzek a backory (s Auty a Bleskem McQueenem ) samozrejme asi by ho chtel i ve skolce za obrazek, ale to ma smulu, v nasi skolce bude mit na svem miste velkou fotku a pod tim jeste psace a tiskace napsane svoje jmeno. Obrazky se tu nevedou.
Ja jsem z toho spatna, v pondeli to obrecim Rezim bude taky jinej nez v ceske skolce, je otevreno od 8:30 do 11:30, pak maji obed/jdou domu na obed a jdou znovu od 13:30 a spej. Konci v 17:30. Krystof normalne chodit odpoledne nebude to uz se neuci, jenom si hrajou ale kdyz budu muset nekam jit, tak ho tam dam a nevim jak budu resit to spani, on uz ve 13:30 - 14 vetsinou vstava. Ani se ve skolce neprevlikaji, jen prezouvaji, takze nam odpada trapne litani jen v puncochacich pripadne teplaky. A na aktivity ve tride maji takovou pogumovanou zasterku. Kolombo s Bleskem samozrejme
Dadul me by to pripadalo divny, kdyby mel chodit vedle druziny a to maji malo hracek? Jinak ale tu reditelku chapu, mohla se klidne na to vykaslat a rict tem dalsim detem ze uz neni misto. To kdyby Anet nepresunuli, tak bys to mela do skolky bliz a nebo bys pro ni stejne musela jezdit?
Bell Julca je bozi. Ta zdrhaci fotka nema chybu. Hele a mysli na rani hygienu
Michalka je krasna
Není tady
Upravil(a) bellatrix (1. 3. 2012 12:22)
Není tady
Jiná holčička by se ani nala - nějak by se to zpytlíkovalo, ale mě se moc nechce se jí ptát. Oni ty starí děti mají mladí sourozence, které taky do té koly vodí nebo vyzvedávají a nechci se dočkat řečí od ostatních mamin, e "obtěuju" jetě jejich děcka ... Jinak jsem samozřejmě téhle holčičce platila - kadý měsíc 200,-.
Já jsem prostě po tom "nedorozumění" s bývalu kamarádkou nějak opatrná ... bojím se důvěřovat, na hřitě u nechodíme je mi z toho pořád nějak ouzko a tak raději budu lítat 3x týdně pěky ne abych byla středem nějakých pitomých řečí, e to jsem si děti nemusela pořizovat, kdy si to neumím zařídit a úkoluju jiné ... vůbec bych se nedivila, kdyby tohle ta kra.vka vypustila z pusy.
Nevím, jestli mě chápete, ale ono je to asi jedno ....
Jinak změna třídy mi nepomůe v ničem ... pouze v tom případě, e by nebylo zbití a "občas" mi A. některé z těch starích dětí vyzvedlo - bylo by to ve stejné budově.
Sama na sebe se zlobím a vlastně ani nevím proč Jéi to zas bude den
Leni, taky mě ten sraz mrzí ... doufám, e přítí rok u budeme mít těstí a sejdeme se v hojnějí počtu
Dito, tu vai kolku nějak nechápu - oni jim tam nedají najíst - to musím na oběd domů ????????
Není tady
Leni, kapsář budu dělat tenhle, jednoduchý jak facka: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=44018182&tab=1 Kika si vybrala červenou kostkovanou látku se lutou kostkovanou, jako má udělalenej ten polstr u postýlky. Bude červená kapsa velká a vpředu lutá kapsa malá, tam bych dala to převlečení náhradní, do té velké na ven, přeci jen tepláky a mikina, později i bundička jsou větího objemu. Nahoru míto té kytky udělám z luté kostky zvoneček (jako je Kiky značka, později to můu vypárat a naít tam jinej znak) a zkusím tam i nadepsat KRISTINKA. K tomu asi uiju i ten pytlík na stahovací ňůrku, lutej s červeným zvonkem, do toho si taky pak něco můe dát.
Není tady
Aha, tak koukám, e jsem ani nepozdravila a od rána nepsala Take ahoj!
Jsem dneska nějak bez nálady přejetá...
Kiku jsem do kolky budila, cestu jsem zvádla na 1 s hvězdičkou, Kika se těila, la ok, akorát kdy plakal soused po mamince, tak trochu koukala, učitelka ho vzala do náruče a začla mu něco ukazovat, Kika chodila za nima, tak snad se mi tam taky nerozpláče...ale myslím, e bude ok, u si tam hned sedala k jedné holčičce, věřím, e si brzy najde kamarády.
Já tu od rána hledám něco na masku vodníka, a nemůu nic najít, tak mě to tve, manel měl být jeibaba jako vloni a takhle na poslední chvíli něco shánět...jetě tu houbu musím udělat, k tomu zítra ta tchyně, doma bordel, i kdy je Kika ve kolce, Davídek spí, tak mi tyhle starosti přidělávají akorát zbytečnou práci a to jsem se těila, jak si tu hned uklidím a nic z toho.
Není tady
Tuli, tak já ho mám v plánu asi trochu komplikovanějí - na kalhotky a ponoky chci mení kapsičky,a le dívám se, e paní si na tom taky dobře nasadila cenu... kdy vezmu, e látka ji mohla na tento kousek přijít max na 50Kč.... e bych začla podnikat? kdy mám teď tolik volného času (podle P. )
Není tady
lenkaB napsal(a):
Tuli, tak já ho mám v plánu asi trochu komplikovanějí - na kalhotky a ponoky chci mení kapsičky,a le dívám se, e paní si na tom taky dobře nasadila cenu... kdy vezmu, e látka ji mohla na tento kousek přijít max na 50Kč.... e bych začla podnikat? kdy mám teď tolik volného času (podle P. )
No jako 170,- za pytlík je fakt luxusní cena, taky jsem nevěřila vlastním očím..... zvlá kdy vím, jakou práci jí to (ne)dá...
Není tady
Zensky ja mam nerva. Pisu chlapovi, ze na 22.10. musim byt vecer na 100% v Cr, tak se budeme muset domluvit, kdy zorganisujeme Kolombovo oslavu narozenin s rodinou a on mi na to odepsal, ze se budeme muset zeptat tchyne, protoze to organisuje ona, tak zalezi na ni No tak se asi seberu a pojedu do Cr sama a necham ho tu s tchyni, at se treba po... Vzdycky si kazdy delal oslavu z rodiny pro svoje dite u sebe doma a najednou to chce babicka doprat Krystofovi. No to by me nenasejrilo, ale nastvalo me to, ze mi to ani nerekli, natoz aby se me zeptali a uz je to hotovy.
Dadul, ty deti co maminky pracuji, tak ty ve skolce obedvaji, ale se spanim cekaji vsichni pak na ty, co byli na obed doma.
Leni, Tutuli, uplne jsem si predstavila ty vase kapsare. Leni, jakou budes mit latku? Ten kapsar na ty strance je asi zlatej za tu cenu Hele ja zacnu podnikat misto vas, nechcete taky neco ode me usit?
Není tady
Kapsář je hezkej, ale ta cena Já pořád říkám, e na MMB jsou straně předraený věci
Já jsem teda nepochopila na co ten kapsář potřebujete Oni tam nemají věáčky a poličky ????
Leni, Ty jsi psala něco o nějaké skříňce ... ale stejně tomu nerozumím, proč to dělat dětem jednoduchý, kdy to jde sloitě, e ??? (teď nemyslím vás) Občas mi přijde, e ty atny ve kolkách nevymýlel nikdo, kdo má děti
Není tady
Ditule, e by manílek začal být v jeho letech mamánek ???
Kde bydlíte, kdy jste v ČR ????
Kde má metříky ??? Byly krásný ... ehm, ale vadilo mi, e byly odečítací
Jsem právě vyehlila horu prádla a jsem KO .. je tu hrozný vedro
Není tady
Dadula napsal(a):
Ditule, e by manílek začal být v jeho letech mamánek ???
Kde bydlíte, kdy jste v ČR ????
Kde má metříky ??? Byly krásný ... ehm, ale vadilo mi, e byly odečítací
Jsem právě vyehlila horu prádla a jsem KO .. je tu hrozný vedro
Daduli tak mamanek si to jeste vychutna, az prijde domu. Timhle me fakt nastvali. On furt jeste zije v dobe, kdy jsem neumela po Fr ani kvaknout, vsechno za me musel psat a vyrizovat, nebyla jsem schopna jit ani na nakup. Nejak nezaznamenal, ze ta mala holcicka mu vyrostla a uz si umi po Fr i pekne odevrit hubu
V Cr jsme vetsinou v Ostrave, malo v Chomutove, tak se zdrzime vetsinou jenom na prespani na ceste do Ostravy.
Metry, porodni slohovky a osobni udaje jsem vcera vsechny smazla, bo az to tu zavrou, tak uz tu moznost mit nebudu a nechtela jsem aby to tu zustalo. Neboj, budu je mit na novem BB mam je ulozene Taky mi vadi, ze jsou odecitaci, ale ono to tam jinak neslo.
My mame u nas jenom 20 stupnu, tak jsem v pohode. Kolik je u vas ze pises ze mate vedro?
Není tady
Ahojky
Bell, na té silnici projelo asi tak jedno auto za hodinu a jetě pomalu . A za těma svodidlama byl takový malý sráz a potok, take to bylo rychle cvak a hlídat Domíka On tam do toho potoka straně rád házel kameny Julinka je koukám čiperka..e by se ivila kapsářstvím
Leni, Domík el dnes do kolky také v pohodě. Jen se prý zarazil ve dveřích, kdy zjistil, e tam je jen jedna holčička. Luká ho vedl ve čtvrt na 8, tak mě docela překvapuje, e tam jetě nebyli ádné děti . Ale počítám s tím, e v pondělí u to bude lepí..asi si vzali rodiče na tyto dva dny dovču, aby mohli brát děti na začátku po o domů. Přeci tu nemůou vichni dělat od 9 ne?? . Miulka má asi dlouhé nohy po mě, já mám taky takovou postavu . Právě proto nemůu vdy sehnat ty díny a musím do značkového . Výraz při focení fakt vdy nahodí pěknej..tak asi bude ta modelka...nebo e by spí ta striptérka
Dadul, tak to je na prd, e musí takhle do kolky dojídět . My to máme natěstí před barákem...koukám do kolkové zahrady . Natěstí Domík chodí ven do té druhé půlky zahrady, tak nevidí na ná vchod...by mu asi bylo líto, kdyby mě viděl jít ven s Miulí
Mimochodem, já kapsář objednávám na mmb, protoe ruční práce a já..to fakt nejde dohromady Vybrala jsem tenhle http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php … &tab=1 ten tmavě modrej..hádejte, co má Domík za značku ve kolce?? Jo a je za 150,-
Dito, tak to je síla s tou oslavou
Není tady
Daduli, protoe my tam máme poličku a věáčky, ale na tu poličku se to vechno naskládá na hromadu, čert se pak vyznej v tom, co má dítě na ven a co má náhradní atd a kam pak budu v zimě dávat čepici atd? Zase na tu hromadu navrch...take to vyřeím kapsářem. My ho mívali ve kolce vichni, je to pohodlný. Některý děti ho mají i teď, ale spí to mívají v nějakých pytlíkách pověený nebo v igelitkách na té hromadě na poličce.
Není tady
ahoj Pet ja to uhodnu, joooo? Maaaaaaaaaaa...... berusku
Není tady
Dadula napsal(a):
Kapsář je hezkej, ale ta cena Já pořád říkám, e na MMB jsou straně předraený věci
Já jsem teda nepochopila na co ten kapsář potřebujete Oni tam nemají věáčky a poličky ????
Leni, Ty jsi psala něco o nějaké skříňce ... ale stejně tomu nerozumím, proč to dělat dětem jednoduchý, kdy to jde sloitě, e ??? (teď nemyslím vás) Občas mi přijde, e ty atny ve kolkách nevymýlel nikdo, kdo má děti
Dadul, u nás má Domčana věci jeden háček, dole příhrádku na boty a nahoře je jetě místo na takové polici na odloení věcí..ale tam není příhrádka, má to jen jakoby nad značkou..nevím jestli mi rozumí..je to prostě dlouhá police nad háčkama pro vechny ty děti společná..take kdy se ty věci trochu oupnou, u jsou nad jinou značkou . Take náhradní věci na převlečení, plátěnku, ručník pro případné sprchování, atd, má na tom háčku v igelitovce
Není tady