6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dádul - jedono jedu dát dnes do Bazaru, nechce
Jinak - já prd vím, jak vypadá opruzeniny (díky bohu) ale myslím si to, no...červený to bylo, nějaký mázek v tom taky - tak jsem to umyla usuila a namazala SOS krémem. Uvidíme, co to udělá. Jene tam se to tak blbě trachá - ne ji dostanu do polohy, abych jí to mohla umýt, tak u se mi zase ohýbá zpátky To jedině pak večer s takou, aby jí dělal za hlavou opičky (to mu jde náramně) a já mezitím "operovala" krk
CO s tou Anetkou? Proč je v jiné třídě?
Není tady
Leni - kadý dle svého gusta. Myslím teď ty náuničky Já jsem ráda, e to máme za sebou. A navíc - jednu pozitivní věc to má (kvůli tomu jsem to ale nedělala) - kdy lidi koukají do modrého kočárku - sic je dítě přikryté růovou dečkou - pořád vidí chlapečka. To jakmile zasvítí náuničky ,tak je to u jasné
Není tady
Dadulko, proč dali Anet do jiné třídy??? snad si tam zvykne a najde kámoky... jaké měla dojmy ona sama?
Tutuli, jak mají děti rozdělené? podle věku, nebo je to smíené oddělení? a Kika je ikulka, za chvilku Tě začne přemlouvat i na spaní nechávala bys ji tam celý den, kdyby moc chtěla?
Holčičko, zkouelas jí krk mýt, kdy pase koně? já An prosto mezi bradičkami a krkem a spodní bradou taky vlee neumyju... no a záhyby jsem v těch dusnech oplachovala i 4x denně (vdycky jsem si namočila hubku a umyla pod krčkem, pod paemi, mezi prsty, protoe jak si je ulá, tak tam má fakt někdy hnojník normálně jí to umývám jen 1x denně + podle potřeby vlhčeným ubrouskem... natěstí zatím nic hrozného neproběhlo, jen občas trochu potničky vyskákaly, ale hned zas zmizely....
jo, Pet, jetě jsem chtlěa napsat k Mice, e mě moc mrzí, jaké máte problémy zkus se kdytak spojit s Lenďákem z (u nefungujících) podzimňat, ona to u Laurinky měla taky tak, dokonce měli tu alergii kříenou a měla problémy i při očkování... ale zdá se mi, e se jim to dietami podařilo vehcno srovnat... ach jo, chudinka MIka, takový prcek je to malinký a u takové trápení
Není tady
Holčička napsal(a):
A navíc - jednu pozitivní věc to má (kvůli tomu jsem to ale nedělala) - kdy lidi koukají do modrého kočárku - sic je dítě přikryté růovou dečkou - pořád vidí chlapečka. To jakmile zasvítí náuničky ,tak je to u jasné
Tak to má dobré, e jim to dojde - Dorča měla takový edostříbrný kočárek, oranovou deku, růový klobouček, nauničky a stejně mi kadý pořád chválil, jak máme hezkého chlapečka prý podle barvy kočárku...
Není tady
lenkaB napsal(a):
Holčička napsal(a):
A navíc - jednu pozitivní věc to má (kvůli tomu jsem to ale nedělala) - kdy lidi koukají do modrého kočárku - sic je dítě přikryté růovou dečkou - pořád vidí chlapečka. To jakmile zasvítí náuničky ,tak je to u jasné
Tak to má dobré, e jim to dojde - Dorča měla takový edostříbrný kočárek, oranovou deku, růový klobouček, nauničky a stejně mi kadý pořád chválil, jak máme hezkého chlapečka prý podle barvy kočárku...
No jo, to je ten "halo efekt" - prostě na palici - ale my tu se sousedkou tyhle zaběhlosti dobře boříme. Já mám holčičku v modrým (nejen kočárku - ve co je zděděné, je modré ) a ona chlapečka v červeném kočárku (s edou - moc pěknej) a do čeho ho oblíká, to nevím, já ho jetě neviděla my se "neznáme". Pořád si říkám, e tam musím zajít, ale já nejsem seznamovací
Krček jí myju v kyblíku docela dobře - ona jak z něj blbě vidí, tak pořád nakukuje přes okraj a krk natahuje. Ale s tím utíráním je to horí...
Není tady
Medulko, on volá mam mam??? To je ale ikulka
Já si právě obarvila vlasy, abych v sobotu byla ik - mám černou i půlku obličeje a krku, tak mě omluvte - holky, já se tak těííííím
Není tady
Tedy to byla operace se sem dostat :-) ale u jsem tu.
Medí nemá vůbec za co :-) a Jak Krýa s kousancem?
My byli na treninku a zítra a v sobotu má Mía zápas, ale tam jede s dědou natěstí.
Ale hoky kdyby jste viděly co mě se dneska stalo. Jsem s Míou na treninku kecám tak s ostatníma maminkama a kamarádkama a najednou se za mnou ozve "Ahojky Sluníčko" jsem se otočila a krve by se ve mě nedořezalo. Stál tam kamarád, ten o kterém jsem vám psala nedávno, jak mi zval na tu kávičku. Prý byl něco vyřídit a viml si auta tak se el podívat jestli tam jdem.
Není tady
Tak v jine tride je A. proto, ze mi volala reditelka skolky s navrhem a jeji premisteni. Chteli vyhovet vsem rodicum pri zapisu deti (je jich vic nez mohli umistit) a tak otevreli dalsi tridu. Jenze to neni primo ve skolce, ale v budove skoly, vedle druziny a to znamena, ze ty deti tam nemuzou spat - kvuli hluku z te druziny Takze oslovili rodice deti, kteri chodi po obede domu. Oni me do niceho netlacili, rekli, ze je to na me, ale ze by jim to moc pomohlo. No tak jsem souhlasila verim, ze A.to ne-vybaveni skolky nesebere ten elan, ona je "zatim" nadsena, ze tam jsou nove kamaradky Simonka a Vendulka .... no a v pondeli prijdou dalsi holcicky. Takze ja hodnotim jeji prvni den v "nove" skolce pozitivne.
Jen jsem myslela, ze to bude jiny ... urcite se ale o tom zminim na schuzce. Vadi mi to. Primo ve skolce to meli moc hezky, tady je to takovy pochmurny, nehezky. Mam pocit, ze sebraly ve skole nepotrebny kramy a dali jim to tam
Holci, no jasne, vem to faro na sraz a dojela bych vubec domu ????
Jste koupili novy faro, ze to stary davate do bazarku ????
Jsem jeste neco chtela ...
Není tady
Jo .... uz vim.
Leni, u nas ve skolce se nemusi podepisovat vubec nic natoz spodni pradlo, to me teda pripada fakticky ujety ...
Anetka ma taky berusku ... uz od lonska
Holci, taky uz trpim cestovni horeckou, ja si vcera udelala pedikuru a jeste se chystam na manikuru, pac se nechci predstavit jak cuchta domaci s kopytama misto nehtu Strasne se tesim Nezapomen na to cvicitko prosim Ja jsem sileny prasatko, k veceri jsem delala pizzu a moc se mi povedla a pak jsem do sebe natlacila dve misky nugatoveho sorbetu ted mi tady chybi ten prasatkovej smajlik
Kika i Dorce jsou holky sikovny jen aby jim to vydrzelo. Anetka byla prvni dny taky nadsena a pak zacala plakat
Upravil(a) Dadula (1. 9. 2011 21:11)
Není tady
Ahojky
Tak koukam, e vichni kolkáčci byli ikovní . Domík byl také v pohodě, paní učitelka ho moc chválila, e pěkně jí sám a byl hodný . Jetě kdyby byl tak hodný doma . Kdy jsme tam ráno přili, tak Domča nakoukl do třídy a rovnou tam bez rozloučení prchl, my jsme zatím v atně vyplňovali nějaké papíry a domlouvali s učitelkou co a jak. Pak jsme se li s Domčou rozloučit, ale on nás snad vůbec nevnímal Tolik nových hraček... No nakonec se chvilku zarazil, kdy jsme odcházeli, ale paní učitelka ho hned něčím zaujala a v pohodě . No ono bylo také vidět, e u chodil do té soukromé kolky (i kdy tam tedy spí skrz nemoce nebyl ne byl), tak u věděl o co jde... Prý vůbec neplakal a ani nás nescháněl. Počítám tedy s tím, e za pár dnů nějaký ten problém nastane, ono to tak dost bývá, kdy u se děti nabaí nových hraček... no uvidíme
Jinak jsem dnes byla s Mikou na tom očním, tak prý asi opravdu hemangiom a jsme objenaní na sono toho útvaru. Dle dr. je docela velká ance, e jí to do pěti let zmizí .
Leni, na Lendí u jsem myslela, pamatuju se, e také měli dost problémů... tam lo hlavně o tu kravskou bílkovinu v MM, take si pamatuju, e Lendí nesměla vůbec mléčné výrobky a myslím, e místo toho polikala vápník... no, kdyby to bylo na kravskou bílkovinu, tak by to asi jetě lo, nejíst mléčné výrobky by nebyl problém (stejně u je teď raději moc nejím), horí by byla alergie na tu bílkovinu MM, to bych musela přestat kojit...a kdy u jsme to takhle vybojovali a mléko je, tak by mi to po tom vem docela mrzelo . No a bude chvilka napíu na Podzimňátka a snad Lendí nakoukne...jiný kontakt na ní bohuel nemám
Není tady
jo a jetě jsem chtěla...
Dadul, fotku kočárku moná nějakou najdu na fotkách z hor...ale moc tam z něho asi vidět nebude, jeliko jsem měli přes boudu plenu, kvůli horku a síku proti vosám Taky sem hodím jednu spel fotku pro Tutulku...tak moment, musím napřed stáhnou fotky z foáku...
Jo a do kolky jsme také museli ve podepsat jako Lenka
Není tady
Ahoj, tak jsme byli v poradně, Davídek má 6150g, ale těch 150g je mlíko, který chvilku předtím zbodnul, dr měl zpodění a li jsme na řadu a asi po půl hodině, tak jsem mu tam musela umíchat koktejl.
Ve ok, líbil se mu, Davídek se na něj smál, po pigárku si půl minuty zabrečel a pak se zase smál, vyvihl perfektní otočku na bříku a dr povídal, e bude s motorikou napřed , tak uvidíme, jestli bude mít pravdu.
Co mě troku vyděsilo výsledky toho eleza...prý měl Davídek na mále, jetě o maličko horí výsledek a prý by se uvaovalo o transfuzi , ale jak ho viděl, a dobereme ty po*né kapky, tak jdeme na kontrolní odběry. Já blbá dr neřekla, e jsem musela brát elezo v těhotenství, take jsem ho měla já málo a tím pádem i Davídek málo v mlíku a děti si tenhle vitamín sami obnovovat neumí , teď u ale snad bude ve ok. V nutrilonu má pravidelnou dávku vech vitamínů a jetě začínáme zeleninou.
Mám velkou prosbu, kdo jste dělal kai do flaky, jak moc to ředíte? Já se tu s tím prala, Davídek ječel hlady, nakonec jsem jetě přilívala horkou vodu z termosky, co mi zbyla z cesty a pak jsem nakonec jetě musela i ten největí dudlík určený na kae prostříhnout na 3x nůkama , stejně to tomu Davídkovi teklo málo, pak jsem to zkusila ličkou a celkem to lo, asi mi tu zeleninu plive ven, e mu nechutná...kdeto tohle mu chutnalo a tak se snail. Co mě ale íleně tve je, e jsem koupila nemléčnou...take ta příprava je pro mě fakt panělská vesnice...nutrilon AR je hustý sám o sobě, take do hustého mlíka i kdy víc naředěného jetě oupnout 3 polévkové líce je fakt na vysokou...kadá líce je jiná, jak můu udělat přesnou dávku? Tak uvauju, e zítra to zkusím rovnou se ličkou...nebo místo 5ti odměrek nutrilonu dám jen 2...
Leni, děti jsou rozdělené do dvou tříd na mení a ty u starí znalejí. No a Kika by tam spát chtěla, mluví o tom, i kdy pochybuju, e by tam usnula, kor ve 12h...kdy u usne, tak tak kolem 3-4h odpoledne...jako dneska v autě. Ale nemůe tam spát, protoe mají malou kapacitu lůek a přednost mají pracující maminky...ale zkusím to třeba a pojedou na kolku v přírodě nebo bude míň dětí, a si to Kika vyzkouí.
Dadul to je mi líto, tak snad to tam taky dovybaví a zkrálí pro děti, aby se jim tam líbilo. Hlavně, e je Anetka spokjená s novými kamarádkami.
Z Kiky něco dostat je ílený, take jména kamarádů nebo co dělali, co jedli, nevím nic , tak snad se to brzy dozvím aspoň mezi řečí...
No nic, jdu pověsit prádlo a pak zkusím ten pytlík, jestli mi pojede stroj, mohlo by to být rychle hotové.
Není tady
Tutulko a prosím Tě, já si teď nevybavuju - jak jste Davídkovi přili na to, e má málo eleza? Já e jsem v těhu taky lupala elezo a Dr. jsem to taky neřekla, tak abychom Dáje nějak neodepřeli trochu toho kovu - ne, myslím to váně
Dádul - my měli auta dvě - oba jsme dojíděli za prací (50 a 55km - kadý jinam) no a já jsem teď doma a muík si nael práci za kopcem (doslova) a tak dvě auta nepotřebujeme. Felinka byla ve výborným stavu a hrozně dobře se v ní jezdilo, ale Golf je bohuel větí, no... Tak jsem se s ní musela rozloučit. Taky jsme potřebovali peníze - půjčila jsem si od mamky na střechu
Cvičítko - u si píu lísteček a mám upomínku v telefonu. Tak doufám, e to nezapomenu. Kdyby jo, tak to polu potou.
Mío a co? - bude kávička
Není tady
Tak teď vám to tu troku zavíknu fotkama
Pro Dadulku: (ale kočár fakt není moc vidět, já ho někdy blejsknu a hodím ti sem jinou fotku)
Pro tetu Tutulku :
Teď vám sem dám naí pasačku, teď u se dost srovnala:
A nakonec moji oblíbenou fotku
Upravil(a) Pet (1. 9. 2011 21:34)
Není tady