6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
giorgino napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mně taky zarazilo, e na duchovnu. lidi jsou tady stejní jako jinde, duchovno je jen koníček, s charakterem nemá co dělat ... takhle mi to tady bylo vysvětleno
Duchovno tady - to je spí pokec.
Co se týče mého inzerátu, tak abych byl upřímný, teď kdy jsem el domů jsem si říkal, já vlastně konkrétně nikoho nehledám, ale kdyby se nael někdo fajn, tak by to nebylo patné. Co já vím, třeba tys bývala mohla být ta cooolová a moc prima programátorka, jeden neví.
já myslím, e na fajn lidi (stejně jako na blbce) narazí bez ohledu na to, jestli to duchovno erou, nebo ne.
Není tady
majkafa napsal(a):
giorgiono, jako malý chlapec - to je můj dojem z celého tvého psaní na babinetu. Hodně často natrefím na tvé příspěvky. Jeví se mi jako velký teoretik, načteno má kde co, ale skutek utek. A to bude i ít, ty teorie, které hlavně na duchovním předkládá, pak to bude jiná.
Jo, a co takhle začít sám u sebe tím, e bude studovat? Hlavu na to má. Mladý jsi. Tak proč kurnik nestuduje. Nemá pokud vím, partnerku. Spousta času, tak ho neproplýtvej k teoriím k ničemu. I v partnerských vztazích spousta teorie a skutek utek. Opravdový ivot je něco úplně jiného a a si to sám na vlastní kůi zkusí, pak budou tvá slova znít opravdivě. Takhle je to skoro o ničem.
Jo a pus se maminčiny sukně a postav se na vlastní nohy. Ve tvém věku u by to chtělo.
Tak se uka, teoretiku. Tam teprve dojde na lámání chleba.
S tou teorií má pravdu, ale poslední dobou se tomu trochu věnuji i praxí.
Studium nyní budu dodělávat při práci, tři roky.
Souhlasím, e v partnerských záleitostech má více zkueností. Ale mě to nevadí. V ivotě jsem měl tři delí vztahy a vůbec jsem sem nepřiel Vás vechny oukat, nemám potřebu, ví? Zadané kamarádky nepřefikávám, takové patří jiným. Jasně teď vztah nemám, ale mně je to jedno. Vůbec mě nezná, ale kdy bude chtít, klidně někdy můeme zajít třeba na kolotoč, kdy jsem jak malej a kdy u mě oslovuje Jirko.
Není tady
Vladena napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vladena napsal(a):
Arcanum, Ty jsi vlastně Hirondel? Dřív jsem Tě nemohla číst, ale s tím ,,prásk o zem" si mi sympatická, nějak lidtějí, e bychom Tě ovlivnili-y?Kdybych nebyla lina,nasla bych Ti ,ze to rikavam cas od casu od jak ziva.
Tak to říkej častěji, jo?! A pi jako poslední dobou, předtím si byla pořád někde ve větvích, někde nahoře nad námi a shora si nám poslala vdy nějakou otázku...za tu otázku bych tě vdy nejraději bacila. A u jdu ven, večer si přečtu co je to charakter.
Ja le porad sedim nekde na strome. No a co neni muze byt,otazek jeste bude.
Bacani ,to je jako mit vitr ve vlasech.
Jestli Ty nejsi nahodou Crabatuv dvojnik.
Není tady
Vladena napsal(a):
majkafa napsal(a):
giorgiono, jako malý chlapec - to je můj dojem z celého tvého psaní na babinetu. Hodně často natrefím na tvé příspěvky. Jeví se mi jako velký teoretik, načteno má kde co, ale skutek utek. A to bude i ít, ty teorie, které hlavně na duchovním předkládá, pak to bude jiná.
Jo, a co takhle začít sám u sebe tím, e bude studovat? Hlavu na to má. Mladý jsi. Tak proč kurnik nestuduje. Nemá pokud vím, partnerku. Spousta času, tak ho neproplýtvej k teoriím k ničemu. I v partnerských vztazích spousta teorie a skutek utek. Opravdový ivot je něco úplně jiného a a si to sám na vlastní kůi zkusí, pak budou tvá slova znít opravdivě. Takhle je to skoro o ničem.
Jo a pus se maminčiny sukně a postav se na vlastní nohy. Ve tvém věku u by to chtělo.
Tak se uka, teoretiku. Tam teprve dojde na lámání chleba.Majky, a já se Jirky zastanu! Pokud nemá maturitu, tak jeho pravopis a vyjadřování je na středokolské úrovni, moná i více, kdy vidím , co někteří píí za hrubky. V hlavě to má dobře srovnaný a nějakou ikovnou holku mu také přeji. A vůbec mi nepřijde jako nějaký zbrkloun, ale celkem vyrovnaný chlapec. Teď do Tebe Majky ouchnu, jó?? Třeba s tím opravdovým ivotem. Člověk na začátku opravdu nemá ,,odito", ale Ty také ne, protoe jsi někde uprostřed své dráhy, take je to také znát, ví? No, v partnerských vztazích má gulá větí ne Jirka ! Jirka nemá jetě ádný zásek....
Ó děkuji. S tím zásekem má pravdu, majkafa má na rozdíl ode mě tuím 4 rozvody, jak jsem v této statistice panenskej.
Není tady
giorgino napsal(a):
majkafa napsal(a):
Tak se uka, teoretiku. Tam teprve dojde na lámání chleba.S tou teorií má pravdu, ale poslední dobou se tomu troctipnýhu věnuji i praxí.
Studium nyní budu dodělávat při práci, tři roky.
Souhlasím, e v partnerských záleitostech má více zkueností. Ale mě to nevadí. V ivotě jsem měl tři delí vztahy a vůbec jsem sem nepřiel Vás vechny oukat, nemám potřebu, ví? Zadané kamarádky nepřefikávám, takové patří jiným. Jasně teď vztah nemám, ale mně je to jedno. Vůbec mě nezná, ale kdy bude chtít, klidně někdy můeme zajít třeba na kolotoč, kdy jsem jak malej a kdy u mě oslovuje Jirko.
nebýt sprostých výrazů, tak i vtipný.... musí si vybrat, buď bude sprostý nebo vtipný, má na oboje!
Není tady
Crabat napsal(a):
Pardon, má otázka #17 byla pro Pavlu. A v článku #18 reaguji směrem k Giorgimu.
Z čeho ale dedukuji, Blossom, e tohle stanovisko (#17) také zastává?..
no vidí, Tobě by to programování lo.
Není tady
giorgino napsal(a):
Vladena napsal(a):
majkafa napsal(a):
Tak se uka, teoretiku. Tam teprve dojde na lámání chleba.Majky, a já se Jirky zastanu! Pokud nemá maturitu, tak jeho pravopis a vyjadřování je na středokolské úrovni, moná i více, kdy vidím , co někteří píí za hrubky. V hlavě to má dobře srovnaný a nějakou ikovnou holku mu také přeji. A vůbec mi nepřijde jako nějaký zbrkloun, ale celkem vyrovnaný chlapec. Teď do Tebe Majky ouchnu, jó?? Třeba s tím opravdovým ivotem. Člověk na začátku opravdu nemá ,,odito", ale Ty také ne, protoe jsi někde uprostřed své dráhy, take je to také znát, ví? No, v partnerských vztazích má gulá větí ne Jirka ! Jirka nemá jetě ádný zásek....
Ó děkuji. S tím zásekem má pravdu, majkafa má na rozdíl ode mě tuím 4 rozvody, jak jsem v této statistice panenskej.
majkafa do tebe, tak ty zpátky do ní. no úúasný, fakt.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
....majkafa do tebe, tak ty zpátky do ní. no úúasný, fakt.
Supeeeer ,poznava se v tom.
Není tady
Giorgino
Není tady
majkafa do tebe, tak ty zpátky do ní. no úúasný, fakt.
Zákon akce a reakce. Přesto přiznávám, e majkafa má občas dobré reakce a názory. Je fajn.
Upravil(a) giorgino (31. 8. 2011 15:50)
Není tady
Tak si říkám, tahle diskuze - za odpoledne sluně naprogramováno.
Není tady
a já si říkám, kde jsou holky, co tu byly dřív. lupi, tulipánka a dalí. ty jsem ráda četla.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a já si říkám, kde jsou holky, co tu byly dřív. lupi, tulipánka a dalí. ty jsem ráda četla.
Řekni, kde ty dívky jsou, co se s nima mohlo stát,
řekni, kde ty dívky jsou, kde mohou být,
mui si je vyhlédli, s sebou domů odvedli,
kdo to kdy pochopí, kdo to kdy pochopí?
Není tady
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pavlo, to je od tebe hezké, úplně mě to zahřálo na srdíčku a pohladilo egouka
Já sem stále chodím, jen u nějak nepotřebuju přispívat. Ale pokud mě nějaké téma osloví, určitě sem napíu.
A zbylé holčiny jsou na sally :-)
Není tady
giorgino napsal(a):
To je pro mě novinka. Jak já to dělám?
Jo, k tvému předchozímu příspěvku cituji tě - V ivotě jsem měl tři delí vztahy a vůbec jsem sem nepřiel Vás vechny oukat, nemám potřebu, ví? Zadané kamarádky nepřefikávám, takové patří jiným.
Váně si tak fandí, e si myslí, e bych se třeba já od tebe oukat dala? e u jenom na tebe tu čekáme? Chlapečku, to opravdu ne. Já mám ráda Mue.
Jo, a ani zadané nepatří nikomu, ne samy sobě. Nejsou to toti věci. Ani zvířata. To moná ty, kdy nás oslovuje ivočichy.
Upravil(a) majkafa (31. 8. 2011 19:54)
majkafa napsal(a):
giorgino napsal(a):
To je pro mě novinka. Jak já to dělám?
Jo, k tvému předchozímu příspěvku cituji tě - V ivotě jsem měl tři delí vztahy a vůbec jsem sem nepřiel Vás vechny oukat, nemám potřebu, ví? Zadané kamarádky nepřefikávám, takové patří jiným.
Váně si tak fandí, e si myslí, e bych se třeba já od tebe oukat dala? e u jenom na tebe tu čekáme? Chlapečku, to opravdu ne. Já mám ráda Mue.
Jo, a ani zadané nepatří nikomu, ne samy sobě. Nejsou to toti věci. Ani zvířata. To moná ty, kdy nás oslovuje ivočichy.
Chytla ses mých dvou slov a pěkněs mi naloila. To je váně fajn, zaslouil jsem si to. Ale ví, já se s Tebou nechci hádat a tak. Ani jsem to slovo oukat nemyslel váně, jsem na lásku se vím. Pamatuji, jak mi jeden bývalý spoluák vyprávěl, e kdy na u nich na kolejích člověk nepřefikne za měsíc čtyři holky, je out. Já tohle třeba nechápu a doufám, e mě alespoň trochu chápe. Co jsi psala, nic takového jsem nemyslel a v ničem si nefandím. Nějakej pan giorgino? Ale kdepak, to neznamená Gigolo, ale Jiříček v italtině (moná bych se měl vrátit k na písek k bábovičkám tu a tam, viď? )
Co se týče ivočichů - tak to jsem také myslel dobře. Jsme lidé a ivočichové. Ne ádný zvířata, ví?
Ale upřímně děkuji za Tvou reakci, trochu byla pro mě ranou, ale byla fajn, jo jo.
Není tady
majkafa napsal(a):
To je foooor toto. Jak domysliva.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pavlo, to je od tebe hezké, úplně mě to zahřálo na srdíčku a pohladilo egouka
Já sem stále chodím, jen u nějak nepotřebuju přispívat. Ale pokud mě nějaké téma osloví, určitě sem napíu.
A zbylé holčiny jsou na sally :-)
tak to jsem ráda
tulip, já vím, u na nás tady kalou , přijdou jen občas, není to takový jako dřív ...
Není tady
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mně taky zarazilo, e na duchovnu. lidi jsou tady stejní jako jinde, duchovno je jen koníček, s charakterem nemá co dělat ... takhle mi to tady bylo vysvětleno
A kdo to byl kdo Ti to takhle vysvetlil?
Já. Protoe si myslím a doufám, e je to pravda.
Nazvala jsem to tehdy hlavonautikou, vzpomínáte?
Netuím, jestli jsem mluvila přímo o charakteru, řekla bych, e ne, protoe tahle spojitost mě nenapadla.
Tenkrát lo o spor, jestli lidi, co chodí na duchovní mají a musejí být "lepí" a "vyspělejí" a jánevímco, ne ostatní.
Tenhle spor a tohle předhazování vyvolalo moji reakci.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
No já jsem furt tady
Není tady
no jo lupi, ale ty přijde jednou za sto let, jsi nám nevěrná
Není tady
lupina montana napsal(a):
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
duchovno je jen koníček, s charakterem nemá co dělat ... takhle mi to tady bylo vysvětleno
A kdo to byl kdo Ti to takhle vysvetlil?
Já. Protoe si myslím a doufám, e je to pravda.
Nazvala jsem to tehdy hlavonautikou, vzpomínáte?
Netuím, jestli jsem mluvila přímo o charakteru, řekla bych, e ne, protoe tahle spojitost mě nenapadla.
Pokud jsi ale Ty nemluvila o charakteru,pak jsi to Ty podle mne nebyla.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no jo lupi, ale ty přijde jednou za sto let, jsi nám nevěrná
Kecko
Chodím, kde mně to zaujme, často, nebo ne.....
LAtůvko, myslím si, e Pavla si to pamatovala dost přesně, jen jí prostě přilo, e je to o "dobrém charakteru".
Holt pro kadého z nás mívávají slova význam různý.
Není tady
no, vida. pak to tady má k něčemu vypadat
je moný, e jsem si to přebrala po svém, to já dělám často
Není tady