Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 31. 8. 2011 15:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Programátor/ka s dobrým charakterem

giorgino napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mně taky zarazilo, že na duchovnu. lidi jsou tady stejní jako jinde, duchovno je jen koníček, s charakterem nemá co dělat ... takhle mi to tady bylo vysvětleno wink

Duchovno tady - to je spíš pokec.

Co se týče mého inzerátu, tak abych byl upřímný, teď když jsem šel domů jsem si říkal, já vlastně konkrétně nikoho nehledám, ale kdyby se našel někdo fajn, tak by to nebylo špatné. Co já vím, třeba tys bývala mohla být ta cooolová a moc prima programátorka, jeden neví. smile

já myslím, že na fajn lidi (stejně jako na blbce) narazíš bez ohledu na to, jestli to duchovno žerou, nebo ne.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 31. 8. 2011 15:28

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

majkafa napsal(a):

giorgiono, jako malý chlapec - to je můj dojem z celého tvého psaní na babinetu. Hodně často natrefím na tvé příspěvky. Jevíš se mi jako velký teoretik, načteno mᚠkde co, ale skutek utek. Až to budeš i žít, ty teorie, které hlavně na duchovním předkládáš, pak to bude jiná.
Jo, a což takhle začít sám u sebe tím, že budeš studovat? Hlavu na to máš. Mladý jsi. Tak proč kurnik nestuduješ. Nemᚠpokud vím, partnerku. Spousta času, tak ho neproplýtvej k teoriím k ničemu. I  v partnerských vztazích spousta teorie a skutek utek. Opravdový život je něco úplně jiného a až si to sám na vlastní kůži zkusíš, pak budou tvá slova znít opravdivě. Takhle je to skoro o ničem.
Jo a pus se maminčiny sukně a postav se na vlastní nohy. Ve tvém věku už by to chtělo.
Tak se ukaž, teoretiku. smile  Tam teprve dojde na lámání chleba.

S tou teorií mᚠpravdu, ale poslední dobou se tomu trochu věnuji i praxí.

Studium nyní budu dodělávat při práci, tři roky.

Souhlasím, že v partnerských záležitostech mᚠvíce zkušeností. Ale mě to nevadí. V životě jsem měl tři delší vztahy a vůbec jsem sem nepřišel Vás všechny ošukat, nemám potřebu, víš? lol  Zadané kamarádky nepřefikávám, takové patří jiným. Jasně teď vztah nemám, ale mně je to jedno. Vůbec mě neznáš, ale když budeš chtít, klidně někdy můžeme zajít třeba na kolotoč, když jsem jak malej a když už mě oslovuješ Jirko. smile

Není tady

#53 31. 8. 2011 15:29

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Vladena napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Vladena napsal(a):

Arcanum, Ty jsi vlastně Hirondel? Dřív jsem Tě nemohla číst, ale s tím ,,prásk o zem" si mi sympatická, nějak lidštější, že bychom Tě ovlivnili-y?  pussa

Kdybych nebyla lina,nasla bych Ti ,ze to rikavam cas od casu od jak ziva. wink

Tak to říkej častěji, jo?! stolt A piš jako poslední dobou, předtím si byla pořád někde ve větvích, někde nahoře nad námi a shora si nám poslala vždy nějakou otázku...za tu otázku bych tě vždy nejraději bacila. dumbom A už jdu ven, večer si přečtu co je to charakter. tongue

Ja le porad sedim nekde na strome. wink  No a co neni muze byt,otazek jeste bude. big_smilewink
Bacani ,to je jako mit vitr ve vlasech. big_smilewink

Jestli Ty nejsi nahodou Crabatuv dvojnik. cool

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#54 31. 8. 2011 15:32

giorgino
♥♥♥♥♥--

Vladena napsal(a):

majkafa napsal(a):

giorgiono, jako malý chlapec - to je můj dojem z celého tvého psaní na babinetu. Hodně často natrefím na tvé příspěvky. Jevíš se mi jako velký teoretik, načteno mᚠkde co, ale skutek utek. Až to budeš i žít, ty teorie, které hlavně na duchovním předkládáš, pak to bude jiná.
Jo, a což takhle začít sám u sebe tím, že budeš studovat? Hlavu na to máš. Mladý jsi. Tak proč kurnik nestuduješ. Nemᚠpokud vím, partnerku. Spousta času, tak ho neproplýtvej k teoriím k ničemu. I  v partnerských vztazích spousta teorie a skutek utek. Opravdový život je něco úplně jiného a až si to sám na vlastní kůži zkusíš, pak budou tvá slova znít opravdivě. Takhle je to skoro o ničem.
Jo a pus se maminčiny sukně a postav se na vlastní nohy. Ve tvém věku už by to chtělo.

Majky, a já se Jirky zastanu! wink Pokud nemá maturitu, tak jeho pravopis a vyjadřování je na středoškolské úrovni, možná i více, když vidím , co někteří píší za hrubky. V hlavě to má dobře srovnaný a nějakou šikovnou holku mu také přeji. A vůbec mi nepřijde jako nějaký zbrkloun, ale celkem vyrovnaný chlapec. Teď do Tebe Majky šouchnu, jó?? Třeba s tím opravdovým životem. Člověk na začátku opravdu nemá ,,odžito", ale Ty také ne, protože jsi někde uprostřed své dráhy, takže je to také znát, víš? No, v partnerských vztazích mᚠgulᚠvětší než Jirka ! Jirka nemá ještě žádný zásek....lol

Ó děkuji. S tím zásekem mᚠpravdu, majkafa má na rozdíl ode mě tuším 4 rozvody, jak jsem v této statistice panenskej. smile

Není tady

#55 31. 8. 2011 15:32

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

giorgino napsal(a):

majkafa napsal(a):

S tou teorií mᚠpravdu, ale poslední dobou se tomu troctipnýhu věnuji i praxí.

Studium nyní budu dodělávat při práci, tři roky.

Souhlasím, že v partnerských záležitostech mᚠvíce zkušeností. Ale mě to nevadí. V životě jsem měl tři delší vztahy a vůbec jsem sem nepřišel Vás všechny ošukat, nemám potřebu, víš? lol  Zadané kamarádky nepřefikávám, takové patří jiným. Jasně teď vztah nemám, ale mně je to jedno. Vůbec mě neznáš, ale když budeš chtít, klidně někdy můžeme zajít třeba na kolotoč, když jsem jak malej a když už mě oslovuješ Jirko. smile

big_smile big_smile nebýt sprostých výrazů, tak i vtipný.... musíš si vybrat, buď budeš sprostý nebo vtipný, mᚠna oboje! godlike

Není tady

#56 31. 8. 2011 15:35

giorgino
♥♥♥♥♥--

Crabat napsal(a):

Pardon, má otázka #17 byla pro Pavlu. Až v článku #18 reaguji směrem k Giorgimu.
Z čehož ale dedukuji, Blossom, že tohle stanovisko (#17) také zastáváš?..

no vidíš, Tobě by to programování šlo. lol

Není tady

#57 31. 8. 2011 15:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

giorgino napsal(a):

Vladena napsal(a):

majkafa napsal(a):

Majky, a já se Jirky zastanu! wink Pokud nemá maturitu, tak jeho pravopis a vyjadřování je na středoškolské úrovni, možná i více, když vidím , co někteří píší za hrubky. V hlavě to má dobře srovnaný a nějakou šikovnou holku mu také přeji. A vůbec mi nepřijde jako nějaký zbrkloun, ale celkem vyrovnaný chlapec. Teď do Tebe Majky šouchnu, jó?? Třeba s tím opravdovým životem. Člověk na začátku opravdu nemá ,,odžito", ale Ty také ne, protože jsi někde uprostřed své dráhy, takže je to také znát, víš? No, v partnerských vztazích mᚠgulᚠvětší než Jirka ! Jirka nemá ještě žádný zásek....lol

Ó děkuji. S tím zásekem mᚠpravdu, majkafa má na rozdíl ode mě tuším 4 rozvody, jak jsem v této statistice panenskej. smile

majkafa do tebe, tak ty zpátky do ní. no úúžasný, fakt.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#58 31. 8. 2011 15:37

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

....majkafa do tebe, tak ty zpátky do ní. no úúžasný, fakt.

Supeeeer tummenupp,poznava se v tom. lol

Není tady

#59 31. 8. 2011 15:39

Crabat
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krušné hory

wink Giorgino lol

Crabat

Není tady

#60 31. 8. 2011 15:47

giorgino
♥♥♥♥♥--

majkafa do tebe, tak ty zpátky do ní. no úúžasný, fakt.

Zákon akce a reakce. Přesto přiznávám, že majkafa má občas dobré reakce a názory. Je fajn. smile

Upravil(a) giorgino (31. 8. 2011 15:50)

Není tady

#61 31. 8. 2011 16:03

giorgino
♥♥♥♥♥--

Tak si říkám, tahle diskuze - za odpoledne slušně naprogramováno.

Není tady

#62 31. 8. 2011 16:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

a já si říkám, kde jsou holky, co tu byly dřív. lupiš, tulipánka a další. ty jsem ráda četla.

Není tady

#63 31. 8. 2011 16:19

giorgino
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

a já si říkám, kde jsou holky, co tu byly dřív. lupiš, tulipánka a další. ty jsem ráda četla.

Řekni, kde ty dívky jsou, co se s nima mohlo stát,

řekni, kde ty dívky jsou, kde mohou být,

muži si je vyhlédli, s sebou domů odvedli,

kdo to kdy pochopí, kdo to kdy pochopí?

Není tady

#64 31. 8. 2011 16:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

smile

Není tady

#65 31. 8. 2011 19:33

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

PPavlaa napsal(a):

Pavlo, to je od tebe hezké, úplně mě to zahřálo na srdíčku a pohladilo egouška tongue
Já sem stále chodím, jen už nějak nepotřebuju přispívat. Ale pokud mě nějaké téma osloví, určitě sem napíšu.
A zbylé holčiny jsou na sally :-)

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#66 31. 8. 2011 19:52

majkafa
Host

giorgino napsal(a):

To je pro mě novinka. big_smile Jak já to dělám? lol
Jo, k tvému předchozímu příspěvku cituji tě - V životě jsem měl tři delší vztahy a vůbec jsem sem nepřišel Vás všechny ošukat, nemám potřebu, víš?   Zadané kamarádky nepřefikávám, takové patří jiným.

Vážně si tak fandíš, že si myslíš, že bych se třeba já od tebe ošukat dala? Že už jenom na tebe tu čekáme? lol Chlapečku, to opravdu ne. Já mám ráda Muže. smile
Jo, a ani zadané nepatří nikomu, než samy sobě. Nejsou to totiž věci. Ani zvířata. To možná ty, když nás oslovuješ živočichy. smile

Upravil(a) majkafa (31. 8. 2011 19:54)

#67 31. 8. 2011 20:25

giorgino
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

giorgino napsal(a):

To je pro mě novinka. big_smile Jak já to dělám? lol
Jo, k tvému předchozímu příspěvku cituji tě - V životě jsem měl tři delší vztahy a vůbec jsem sem nepřišel Vás všechny ošukat, nemám potřebu, víš?   Zadané kamarádky nepřefikávám, takové patří jiným.

Vážně si tak fandíš, že si myslíš, že bych se třeba já od tebe ošukat dala? Že už jenom na tebe tu čekáme? lol Chlapečku, to opravdu ne. Já mám ráda Muže. smile
Jo, a ani zadané nepatří nikomu, než samy sobě. Nejsou to totiž věci. Ani zvířata. To možná ty, když nás oslovuješ živočichy. smile

va   tummenuppsmile

Chytla ses mých dvou slov a pěkněs mi naložila. To je vážně fajn, zasloužil jsem si to. Ale víš, já se s Tebou nechci hádat a tak. Ani jsem to slovo ošukat nemyslel vážně, jsem na lásku se vším. Pamatuji, jak mi jeden bývalý spolužák vyprávěl, že když na u nich na kolejích člověk nepřefikne za měsíc čtyři holky, je out. Já tohle třeba nechápu a doufám, že mě alespoň trochu chápeš. Co jsi psala, nic takového jsem nemyslel a v ničem si nefandím. Nějakej pan giorgino? Ale kdepak, to neznamená Gigolo, ale Jiříček v italštině (možná bych se měl vrátit k na písek k bábovičkám tu a tam, viď? wink )

Co se týče živočichů - tak to jsem také myslel dobře. Jsme lidé a živočichové. Ne žádný zvířata, víš?

Ale upřímně děkuji za Tvou reakci, trochu byla pro mě ranou, ale byla fajn, jo jo. smile

Není tady

#68 31. 8. 2011 20:38

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

lol To je foooor toto. lol   Jak domysliva. big_smile

Není tady

#69 31. 8. 2011 20:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Pavlo, to je od tebe hezké, úplně mě to zahřálo na srdíčku a pohladilo egouška tongue
Já sem stále chodím, jen už nějak nepotřebuju přispívat. Ale pokud mě nějaké téma osloví, určitě sem napíšu.
A zbylé holčiny jsou na sally :-)

tak to jsem ráda smile
tulip, já vím, už na nás tady kašlou smile, přijdou jen občas, není to takový jako dřív ...

Není tady

#70 5. 9. 2011 11:44

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Arcanum napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mně taky zarazilo, že na duchovnu. lidi jsou tady stejní jako jinde, duchovno je jen koníček, s charakterem nemá co dělat ... takhle mi to tady bylo vysvětleno wink

A kdo to byl kdo Ti to takhle vysvetlil?

Já. Protože si myslím a doufám, že je to pravda.
Nazvala jsem to tehdy hlavonautikou, vzpomínáte?
Netuším, jestli jsem mluvila přímo o charakteru, řekla bych, že ne, protože tahle spojitost mě nenapadla.
Tenkrát šlo o spor, jestli lidi, co chodí na duchovní mají a musejí být "lepší" a "vyspělejší" a jánevímco, než ostatní.
Tenhle spor a tohle předhazování vyvolalo moji reakci.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#71 5. 9. 2011 11:46

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

No já jsem furt tady lol

Není tady

#72 5. 9. 2011 11:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no jo lupi, ale ty přijdeš jednou za sto let, jsi nám nevěrná madmad

Není tady

#73 5. 9. 2011 11:55

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Arcanum napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

duchovno je jen koníček, s charakterem nemá co dělat ... takhle mi to tady bylo vysvětleno wink

A kdo to byl kdo Ti to takhle vysvetlil?

Já. Protože si myslím a doufám, že je to pravda.
Nazvala jsem to tehdy hlavonautikou, vzpomínáte?
Netuším, jestli jsem mluvila přímo o charakteru, řekla bych, že ne, protože tahle spojitost mě nenapadla.

Pokud jsi ale Ty nemluvila o charakteru,pak jsi to Ty podle mne nebyla. smile

Není tady

#74 5. 9. 2011 12:59

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

no jo lupi, ale ty přijdeš jednou za sto let, jsi nám nevěrná madmad

Kecko lol
Chodím, kde mně to zaujme, často, nebo ne.....

LAštůvko, myslím si, že Pavla si to pamatovala dost přesně, jen jí prostě přišlo, že je to o "dobrém charakteru".
Holt pro každého z nás mívávají slova význam různý.

Není tady

#75 5. 9. 2011 13:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no, vida. pak to tady má k něčemu vypadat smile

je možný, že jsem si to přebrala po svém, to já dělám často gloria

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí