6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
Vladena napsal(a):
Majky, a já se Jirky zastanu! Pokud nemá maturitu, tak jeho pravopis a vyjadřování je na středokolské úrovni, moná i více, kdy vidím , co někteří píí za hrubky. V hlavě to má dobře srovnaný a nějakou ikovnou holku mu také přeji. A vůbec mi nepřijde jako nějaký zbrkloun, ale celkem vyrovnaný chlapec. Teď do Tebe Majky ouchnu, jó?? Třeba s tím opravdovým ivotem. Člověk na začátku opravdu nemá ,,odito", ale Ty také ne, protoe jsi někde uprostřed své dráhy, take je to také znát, ví? No, v partnerských vztazích má gulá větí ne Jirka ! Jirka nemá jetě ádný zásek....
Tak to ho málo čte. Já jsem dokonce přečetla i ty jeho hodně velké sprosárny i vzhledem k babinetím přispěvatelům, které vymazal, kdy mu to dolo. Já vím, co tam bylo napsáno. A taky nečte jeho partnerská hledání a tápání, jestli jsi tohle napsala. Ale chápu, e nemůe číst vechno. Ale to není z mého pohledu důleité. Napsala jsem to, za čím si stojím. A o to víc by měl studovat, e má dobrou hlavu a je koda, e své schopnosti zahazuje a marní svůj čas.
Má pravdu, čtu málo a větinou si vybírám. Nějaká partnerská hledání a sex s malým penisem vůbec nečtu. Ale hlavu má chytrou, ale Ty taky!
Není tady
Počkej, Pavlo, nejprve píe, e Ti bylo vysvětleno a nyní zase zdůrazňuje, e bylo nejméně 3x řečeno, ale ověřila sis zdroj, který to vysvětloval nebo který to říkal?..
To já kdy támhle někde zaslechnu, "e teorie rozpínání vesmíru je pěkná pitomost, protoe jak by se přeci něco co je nekonečné mohlo rozpínat?", jetě to neznamená, e se s takto pojatou oponenturou spokojím a od toho okamiku to budu tvrdit. Přeci mám todleto - edou mozkovou kůru, tady nahoře pod kticí, abych to zpracoval, vyhodnotil a na základě svých vlastních poznatků si z toho vyvodil závěry.
A co tím chci říci?.. e vychází z nějakých podivných předpokladů, které s duchovním vnímáním nemají vůbec nic společného.
Není tady
majkafa napsal(a):
Jo a pus se maminčiny sukně a postav se na vlastní nohy.
A nejsi trochu drza,rikat mu co ma delat?
Není tady
A bingo, je to tady, nejsi v tom vůbec sama.
Není tady
Crabat napsal(a):
Počkej, Pavlo, nejprve píe, e Ti bylo vysvětleno a nyní zase zdůrazňuje, e bylo nejméně 3x řečeno, ale ověřila sis zdroj, který to vysvětloval nebo který to říkal?..
To já kdy támhle někde zaslechnu, "e teorie rozpínání vesmíru je pěkná pitomost, protoe jak by se přeci něco co je nekonečné mohlo rozpínat?", jetě to neznamená, e se s takto pojatou oponenturou spokojím a od toho okamiku to budu tvrdit. Přeci mám todleto - edou mozkovou kůru, tady nahoře pod kticí, abych to zpracoval, vyhodnotil a na základě svých vlastních poznatků si z toho vyvodil závěry.
A co tím chci říci?.. e vychází z nějakých podivných předpokladů, které s duchovním vnímáním nemají vůbec nic společného.
Pavla ma proste mysky,to je celeee
Tim druhym odstavcem jsi me pobavil. Vtipne podany.
Není tady
Crabat napsal(a):
crabe, uklidni se prosím tě a nazkouej na mě tyhle ty kecy. tady na duchnách to tak vichni berou, jen ty z toho má ok.
Není tady
Vladěno, btw kdy u jsme u toho, náhodou mám teď v mých partnerských vztazích zcela jasno.
Sice jináč, ne bych si já přála, ale mám.
A tooooo,co je to vlastne ten ...no .....ten charakter nebo co to je?
Není tady
crabate, ty sám jsi příkladem toho, e to nefunguje jak tvrdí. tak čemu se diví pro tebe je to taky jen koníček
Upravil(a) PPavlaa (31. 8. 2011 14:01)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
.... tady na duchnách to tak vichni berou, jen ty z toho má ok.
Tomu rikam ta spravna mimonarna.
Není tady
Mimoňárna je dobrý výraz, s tím skutečně souhlasím.
A e by si to mysleli vichni?.. To by ses tedy divila.
Kdyby tady nebyli ti, kteří to tak neberou,
tak vlastně forum duchovní na Babi ani neexistuje.
Potom bychom se tu neseli, nepoznali se
a tak bychom byli značně ochuzeni ve svých ivotech...
No řekni, s kým bych si potom takhle srdečně popovídal?..
Není tady
ty by sis povídal i sám se sebou. hrozně rád se poslouchá. toho se fakt nebojím.
a proč teda diskutuje tady s těma, pro které je to jen koníček ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Ted se ten muj udiv zacina jeste vic stupnovat.
Je po me (prask o zem)
Není tady
Blossom, vybavuje se mi, jak ses tu kdysi naléhavě doadovala odpovědi, co je to vlastně duchovní? Vím, e tenkrát se to prostě nějak zamluvilo a já sám jsem si tuhle otázku vícekrát od té doby poloil a vdycky si přitom vzpomněl na Tebe. A pokadé si uvědomil, e vlastně nevím, jak bych to vysvětlil člověku, který sám duchovní povědomí nemá. Je to podobné jako vysvětlit někomu, kdo vůbec neví, co je atom, řízenou termonukleární reakci. Prostě to nejde, protoe neexistují styčné body, o ně bych se přitom opřel. Ale právě dnes jsem jeden takový styčný bod nael, poslechni si ho. Tady má vysvětlení duchovního pohledu.
Kdo uvauje v duchovních intencích vstupuje na velmi vratkou půdu, protoe přestává pracovat s konkrétním počtem neznámých, ale v kterémkoliv okamiku se mu a dosud jasně známá veličina můe proměnit v neznámou.
Toto je základní faktor duchovního pojetí ivota. Kadý člověk ve svých úvahách pracuje s jednoznačně známými pojmy, které pokládá za konstantní. A samozřejmě (podle své inteligence, imaginace a dalích vlastností) je schopen pracovat i s několika neznámými pojmy. A přesto reakce ivota vypočítat správně. Tedy jak by člověk měl jednat v určitých situacích apod. Zatímco duchovně jdoucí člověk si uvědomuje, e kterákoliv z těch dosud známých hodnot, se mu najednou můe proměnit v naprosto neznámou, stačí, kdy se na ni podívá pod jiným zorným úhlem, který dosud do své kály úvah jetě nezařadil.
Pokud k tomu jetě na prvním místě zohlední etické normy, protoe Karma, samotná lidskost a já nevím co jetě.., potom bingo a máme to! Základní rozdíl mezi duchovním a neduchovním pohledem.
Není tady
a je to tady zase
Není tady
Klidně si mě, Pavlo, dej do ignor. Potom mě neuvidí a nebude mít nutkání na mě reagovat. Já přeci momentálně nepíu Tobě a přesto má potřebu má slova komentovat? Tohle nebude moje. Věří tomu?..
Není tady
já nechci, jinde se tak nepobavím
Upravil(a) PPavlaa (31. 8. 2011 15:11)
Není tady
Chvíli tu člověk není a najednou 40 příspěvků. Alespoň je co řeit, ivočichové, ne? Mluvím za sebe, na psycho ji moc nechodím.
Na některé příspěvky budu reagovat.
Není tady
Blossom napsal(a):
e duchovno je jen koníček, stejně jako např. modelářství, a s charakterem nemá vůbec nic společného?
Ano, teď u ano.
Ches tim rict,ze existuje nejaky clovek bez charakteru?
To snad ne?
A nebo jinak: rekni me prosim Te co Ty osobne tim pojmem charakter v teto vete mas na mysli.
Není tady
giorgino napsal(a):
Alespoň je co řeit, ivočichové, ne?
Jo
Není tady
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Je po me (prask o zem)
Arcanum, Ty jsi vlastně Hirondel? Dřív jsem Tě nemohla číst, ale s tím ,,prásk o zem" si mi sympatická, nějak lidtějí, e bychom Tě ovlivnili-y?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já nechci, jinde se tak nepobavím
Aha,pak teda nac ten predesly komentar.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mně taky zarazilo, e na duchovnu. lidi jsou tady stejní jako jinde, duchovno je jen koníček, s charakterem nemá co dělat ... takhle mi to tady bylo vysvětleno
Duchovno tady - to je spí pokec.
Co se týče mého inzerátu, tak abych byl upřímný, teď kdy jsem el domů jsem si říkal, já vlastně konkrétně nikoho nehledám, ale kdyby se nael někdo fajn, tak by to nebylo patné. Co já vím, třeba tys bývala mohla být ta cooolová a moc prima programátorka, jeden neví.
Není tady
Vladena napsal(a):
Arcanum napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Je po me (prask o zem)Arcanum, Ty jsi vlastně Hirondel? Dřív jsem Tě nemohla číst, ale s tím ,,prásk o zem" si mi sympatická, nějak lidtějí, e bychom Tě ovlivnili-y?
Kdybych nebyla lina,nasla bych Ti ,ze to rikavam cas od casu od jak ziva.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vladena napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Je po me (prask o zem)Arcanum, Ty jsi vlastně Hirondel? Dřív jsem Tě nemohla číst, ale s tím ,,prásk o zem" si mi sympatická, nějak lidtějí, e bychom Tě ovlivnili-y?
Kdybych nebyla lina,nasla bych Ti ,ze to rikavam cas od casu od jak ziva.
Tak to říkej častěji, jo?! A pi jako poslední dobou, předtím si byla pořád někde ve větvích, někde nahoře nad námi a shora si nám poslala vdy nějakou otázku...za tu otázku bych tě vdy nejraději bacila. A u jdu ven, večer si přečtu co je to charakter.
Není tady