18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
Záhadou mi pořád je, proč kurňa do Berlína kdy ani neumí německy?
Asi to byl jeho sen deckaaa. To vis nekdo by rad na mesic ,nekdo do Berlina.
Není tady
Arcanum napsal(a):
Vladena napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Takova ta co kona dobro a bere na sebe neci zodpovednost za svuj zivot. Tfuj
Jo bych jim to vysvetlila ze jsem poustevnik a ay me nechaj zit a nebo umrit v lese.Vtipnějí mi přilo, jak doplulo samo na ostrov pianinové bílé křídlo s mladým pianistou. .A on uměl jen hrát.
To byla romantika!Coze ? To byl neaaakej emerickej film?
Ne, bylo to nedávno asi rok....... ly zprávy TV a v západu slunce na břehu moře se lesklo bílé pianinové křídlo....sluneční paprsky se třítily o hladinu a v nemocnici leel ztroskotanec, kterého vytáhli z vody a nemluvil, zato perfektně přehrával skladbu od Bacha.....no, pohádka...nakonec se ukázalo, e to byl kluk, který uměl hrát pár skladeb na piano a chtěl se zviditelnit , i to piano tam přitáhl sám...
Upravil(a) Vladena (20. 9. 2011 14:13)
Není tady
Crabat napsal(a):
Člověk, který il pár let v lesích, by nedokázal nenápadně projít městem s batohem na zádech.
Jasne,uz jen vesnican v City je napadnejsi nez nejnapadnejsi ,natoz takovy "zahadny lesni chlapec" ,co?
Není tady
Vladena napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Vladena napsal(a):
Vtipnějí mi přilo, jak doplulo samo na ostrov pianové bílé křídlo s mladým pianistou. .A on uměl jen hrát.
To byla romantika!Coze ? To byl neaaakej emerickej film?
Ne, bylo to nedávno asi rok....... ly zprávy TV a v západu slunce na břehu moře se lesklo bílé pianové křídlo....sluneční paprsky se třítily o hladinu a v nemocnici leel ztroskotanec, kterého vytáhli z vody a nemluvil, zato perfektně přehrával skladbu od Bacha.....no, pohádka...nakonec se ukázalo, e to byl kluk, který uměl hrát pár skladeb na piano a chtěl se zviditelnit , i to piano tam přitáhl sám...
Bodejd ,jak jinak...
Není tady
Arcanum napsal(a):
No tak to je ale asi tak sto jednoduích způsobů, jak se tam dostat!
Jak nápadnej je vesničan v City, to netuím - ale v takový Praze?
Není tady
Lupino, nemá strach, kdy u se to stalo. Protoe na to svou mysl předem naprogramoval. Přesně to odpovídá tomu, e si pro případ, kdy ho chytí, předem ve své mysli rozvrhne příběh, který bude věrohodný a pochopitelný pro ostatní. Je toti tak jiný, e kdyby to neudělal, tak se zhroutí. A jeliko to ví, připraví se na to.
Nu a pak, kupodivu (tedy pro nás kupodivu!), zůstává zcela klidný, kdy se to začne odehrávat. Ovem ne se tak stane, protoe pořád jetě patří tam, do hlubokých hvozdů, bude vyplaený jako králík, pokud se ocitne náhodou mezi více lidmi. Avak v okamiku, kdy ho čapnou a on rozbalí tuhle historii, přeladí svou mysl do ní a tím se uklidní. Vdy celý dosavadní svět a jeho přístup k němu se právě teď změnil.
Není tady
Arcanum napsal(a):
No tak to je ale asi tak sto jednoduích způsobů, jak se tam dostat!
Jak nápadnej je vesničan v City, to netuím - ale v takový Praze?
No jo ,jenze kdyz jsi dobrodruh,tak si dobrodruh. Pujdes lesem a nebudes umet ani nemecky.
Tim city mama na mysli velko- mesto. Jo, ona uplne staci Praha,natoz Londyn a nebo treba nebo New York. To musi byt rachot.
Není tady
Jo a jetě jsem chtěl dodat, e on se nenarodil v lesích. Take se v tom svém programu vlastně jenom přenese do doby, jaké to bylo předtím. Jako dítě větinou důvěřuje dospělým. A s touhletou otevřenou myslí k nim přistoupil.
Není tady
"Tajemný příběh se začal odvíjet na počátku září, kdy na berlínskou radnici přiel zmatený blonďatý modrooký mladík, který si pamatoval jen své jméno."
Jo a ke vsemu prisel sam na Radnici.
Není tady
Právě.
A v takový Praze si trochu smradlavýho tichýho chlapce s batohem teda fakt nikdo nevimne - takovejch tam je Spí mi přilo divný, e tam přes celej Berlín trefil a jak se tam dostal.
Ale ona ta otevřená mysl dělá zřejmě divy, to je fakt.....
Není tady
Lupino, kdo ví jak to bylo.
Není tady
Právě.
A v takový Praze si trochu smradlavýho tichýho chlapce s batohem teda fakt nikdo nevimne - takovejch tam je Spí mi přilo divný, e tam přes celej Berlín trefil a jak se tam dostal.
Ale ona ta otevřená mysl dělá zřejmě divy, to je fakt.....
Jo jo,otevrena mysl ,ta dela divy.
Vis jak se tam dostal? Ptal se lidi ,kde je nacelnik teto civilizace (radnice) . Je po me.
Není tady
Tak v tom případě předvídavý tatínek dobře věděl, proč ho posílá do Berlína!
Protoe zeptat se takhle v Praze....ojojoj! Ví, kam by ho půlka lidí poslala?
Kdeto solidní Němec by se sice moná podivil, ale pak by asi nasměroval
Není tady
Kdeto solidní Němec by se sice moná podivil, ale pak by asi nasměroval
No ,ale musi teprve narazit na toho solidniho
Ale vis co ,otevrena mysl to vidi napsany na cele.
Není tady
Tuhle se u nás u přívozu koupali nějací chlápci s praskou poznávačkou a prej - paní, tohle je Labe, nebo Vltava? Tak jsem s nehybným xichtem odověděla, e je to Rýn.....
Ale pak se mi jich teda zelelo a řekla jsem.
Tak takhle nějak by dopad, asi.
Není tady
Tuhle se u nás u přívozu koupali nějací chlápci s praskou poznávačkou a prej - paní, tohle je Labe, nebo Vltava? Tak jsem s nehybným xichtem odověděla, e je to Rýn.....
Ale pak se mi jich teda zelelo a řekla jsem.
Tak takhle nějak by dopad, asi.
To je dobry
Není tady
Jste tady toho zase namleli....ne to člověk vechno přečte, tak je tak utahanej, e se mu nechce nic psat.
Není tady
Není tady
.....ale jináč jste vichni určitě dobří programátoři
Není tady
Se skvělými charaktery
Není tady
Není tady