|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
majkafa napsal(a):
Škoda je jen auto.
Hi .....hi .....
.... hi
Není tady

http://www.youtube.com/watch?v=Bwo83iP_ … re=related
Dobrou noc všem..
Není tady
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa … -otce.html
Tak tenhle se v lese neboji zda se a dokonce nemam ani problem ze zabloudi. 
Není tady
Ne, ten očividně ne
Otázka je, jak ten les vnímá, žejo. Znám tady řadu myslivců, co taky nezablouděj.... 
Není tady
Arcanum napsal(a):
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/245122-zahadny-lesni-hoch-chce-zpet-do-lesu-v-tech-ceskych-mozna-pohrbil-otce.html
Tak tenhle se v lese neboji zda se a dokonce nemam ani problem ze zabloudi.
To jsem nevěděla, že máme lesy tak hluboké, nikde živáčka, myslivce, lesních dělníků, sběračů borůvek,turistů.....atd. Kde je to místo? 
Není tady
Možná to bylo v Bavořích, v tom jejich pralese? Ale říkal mu táta "na sever"....Berlín není úplně na sever. Stejně je mi divný, že došel až tam a nikde po cestě neuvízl!
Není tady
Pardon....
Upravil(a) lupina montana (20. 9. 2011 12:39)
Není tady
Neni treba vsemu hnedka verit. 

Teda ja to takhle alespon nemam,ale jako prca fakt dobry. 

Není tady
lupina montana napsal(a):
Znám tady řadu myslivců, co taky nezablouděj....
Ja taky ne a to nejsem myslivecek. 
Není tady
No, to že se v tom člověk šťourá, ještě neznamená, že to musí brát jako Písmo svaté 
Jestli je to tak, jak píšou, nejhorší mi připadá, že ho nazpátek do divočiny nepustěj, když jim uteče, tak ho budou hledat termovizema.... 
Fuj, co my jsme to za civilizaci?
Není tady
Vladena napsal(a):
Arcanum napsal(a):
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/245122-zahadny-lesni-hoch-chce-zpet-do-lesu-v-tech-ceskych-mozna-pohrbil-otce.html
Tak tenhle se v lese neboji zda se a dokonce nemam ani problem ze zabloudi.To jsem nevěděla, že máme lesy tak hluboké, nikde živáčka, myslivce, lesních dělníků, sběračů borůvek,turistů.....atd. Kde je to místo?
Uz to maaaaaa .....on bloudil,chodil porad dokolecka dokola. 
Není tady
No, to že se v tom člověk šťourá, ještě neznamená, že to musí brát jako Písmo svaté
Ale ale ....
.... ani me to nenapadlo,ze by to tak nekdo bral. 

Není tady
Takova ta co kona dobro a bere na sebe neci zodpovednost za svuj zivot. Tfuj 
Jo bych jim to vysvetlila ze jsem poustevnik a ay me nechaj zit a nebo umrit v lese. 
Není tady
On se jim to chudák snaží vysvětlit, že ho mají nechat - ale na hru na poustevníka asi není dost mazanej :rolleyes: Jakože by si vymyslel nějako vlastní praštěnou církev a její potřeby a požadavky žít v lesích :lol: to by mu možná prošlo!
Jenže na to právě nezná dost pravidla společnosti.
Upravil(a) lupina montana (20. 9. 2011 12:56)
Není tady
Arcanum napsal(a):
Jo bych jim to vysvetlila ze jsem poustevnik a ay me nechaj zit a nebo umrit v lese.
Vtipnější mi přišlo, jak doplulo samo na ostrov pianové bílé křídlo s mladým pianistou. .A on uměl jen hrát.
To byla romantika! 
Není tady
On se jim to chudák snaží vysvětlit, že ho mají nechat - ale na hru na poustevníka asi není dost mazanej
Jakože by si vymyslel nějako vlastní praštěnou církev a její potřeby a požadavky žít v lesích
to by mu možná prošlo!
Jenže na to právě nezná dost pravidla společnosti.
Proste jak uz jsi psala: co my jsme to za civilizaci,ze nas nenecha spolecnost zit (umirat) v lese kdyz chceme. 
Upravil(a) Arcanum (20. 9. 2011 13:05)
Není tady
Vladena napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Jo bych jim to vysvetlila ze jsem poustevnik a ay me nechaj zit a nebo umrit v lese.Vtipnější mi přišlo, jak doplulo samo na ostrov pianové bílé křídlo s mladým pianistou. .A on uměl jen hrát.
To byla romantika!
Coze ?
To byl neaaakej emerickej film? 
Není tady
Je to divné. Nikde na světě už nejsou souvislé lesní porosty, aby člověk mohl pokračovat pořád dál. Vždy nakonec někde musí vyjít. A Evropa?.. No, to už vůbec ne! I kdyby se pohyboval jenom v noci přes pole a louky do dalšího lesa, stejně by ho to pořád točilo někam jinam, než by si přál. A kdyby naopak šel stále na sever (bez pořádné mapy), musel by především překonávat území, která vůbec nejsou zalesněná. Takže opravdu mi to není jasné.
Tohle spíš vypadá, že jenom bloudil dokola, anebo používal nákladní vlaky coby dopravní prostředek vždy k dalšímu lesu. Což ovšem zase nedává smysl z hlediska té cílevědomosti někam se dostat. Pokud je člověk upoután na les, tak si spíš vybere nějaký plochou rozlehlý okruh a tam se bude vyskytovat v jakémsi dobrovolně určeném teritoriu.
Mně to spíš připadá jako nějaká pohádka vytvořená pro nás, ostatní lidi, ovšem tím nechci vůbec říci, že bych ho z něčeho nekalého snad podezříval. Ne, je to prostě předem připravená historie, kdyby ho snad náhodou někdo objevil a začal mu být podezřelý. A že jeho táta kdysi hovořil o Berlínu, prostě do té zkazky použije. Tak nebude působit dojmem něčeho nepřístojného, ale prostě ztraceného člověka. Už asi také neměl důvod, potulovat se věčně po lesích, když zůstal sám. A tak na jedné straně je tažen příslibem civilizace a ostatních lidí, zatímco na druhé straně se mu takový život ale vůbec nezamlouvá. Proto se jakoby do jisté míry dobrovolně nechá chytit. A jelikož to celé nějak musí vysvětlit, tak vznikne tohle vyprávění.
Není tady
No, mně došlo, že mohl jít na sever docela v pohodě - kluk s batohem, pokud nic nechce a s nikým se nedá do řeči? Když mu teda nevadilo, že musí přes ty města. Protože obcházet je by mi přišlo časově hodně náročný.....
Není tady
No, tak zrovna na téhle trase toho kupodivu moc nemá
Ono by to nejspíš šlo, vážení přátelé! Mrkněte na mapu.
Není tady
Záhadou mi pořád je, proč kurňa do Berlína
když ani neumí německy?
Není tady
Ale Lupíšku, to právě nedává smysl. (Tedy myslím ty města.) Člověk, který žil pár let v lesích, by nedokázal nenápadně projít městem s batohem na zádech. Především byl nejspíš špinavý a smrděl. V rozedraných hadrech od hlíny. A dovedeš si vůbec představit, co to udělá s psychikou takového člověka?.. Byl by každému podezřelý už na sto honů. Jo, pokud ho někdo takhle potká na polní cestě, tak se nad ním možná pozastaví, ale mávne nad tím rukou. Ovšem ve městě?.. Kluk s vyvalenýma očima a celý rozklepaný strachem v tomhle stavu?.. Sebrali by ho, ještě než by do jakéhokoliv města vůbec stačil vstoupit.
Není tady
Ale on fakt nemusel přes města! docela to mohl obejít - mrkni na mapu.
Co mně spíš je záhadou, jak se propracoval do centra Berlína - to jo.
To jsem rozebírala v tom příspěvku, co se mi pak smazal a už se mi nechtělo ho datlovat znova.
Není tady
Jo a v tom článku píšou, že překvapivě právě vůbec nemá strach. Připomíná mi to trošku Xi-xaa, když se dostal do pidlivizace 
Není tady
Crabat napsal(a):
Ovšem ve městě?.. Kluk s vyvalenýma očima a celý rozklepaný strachem v tomhle stavu?.. Sebrali by ho, ještě než by do jakéhokoliv města vůbec stačil vstoupit.

Není tady