|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Dobrý den, minulý týden jsem měla pohlavní styk se svým přítelem v době menstruace (bez kondomu), poté jsme další styk,ale tentokrát bolestivý a došlo k natržení poševního vchodu a hráze
. Šla jsem k doktorovi a ten mi řekl, že mám zánět a natržení.....dal mi na to roztok bor glycerin a tampony,abych si vždy před spaním zaváděla tyto tampony s roztokem + řepík na natržení......Je to dobré na vyléčení zánětu?? Čekala jsem spíše nějaké antibiotika na zánět! S natržením trpím často....co je nejlepší na zpevnění sliznice, aby k tomu stále nedocházelo?? Můj přítel je celkem vyvinutý, co se týče šírky penisu, ale jde hlavně i o to,že mě moc fyzicky nepřitahuje
Děkuji za odpovědi 
Není tady
Lilo, co na to říká tvůj přítel ?
Není tady