6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a já blbec netuil e kadý má NÁROK si jednání nahrát -audio/video
A na to, e o tom "nároku" stejně nakonec rozhoduje předseda senátu/samosoudce.
Zák. č. 6/2002 Sb., § 6, odst. 3.
material nakupovala ona, jen tu cast kde jsem bydlel ja a predelal na svy naklady muzu dolozit.
energie napul jsem ji platil na ruku coz nastesti u soudu priznala.
Hm... a krom těch energií jsi platil něco dalího? Za sebe i za dceru? Třeba nájemný?
Ono se to toti dá brát i tak, e za bydlení "zadarmo" jsi pomáhal při údrbě nemovitosti.
No a tvoje náklady - můe dokázat, e jsi je skutečně platil ze svýho?
Takze jsem asi totalne v haji i kdyz sousede v ulici,lide z maleho mesta vidi 25let jak barak predelavame
Ale to je patně, napsat "predelavame"... jestli někdo předělával, tak paní matka - a ta je jedinej vlastník.
Není tady
No, já nevím, takhle psát o vlastní mámě a takhle s ní jednat a soudit se.
Ty jsi jetě malý chlapeček, e nemá svou hrdost a nedokáe si zajistit své vlastní bydlení a neudělals to u dávno? es nechal dcerku ít v ovzduí, jaké jsi popsal, a neel do vlastního, třeba i podnájmu? Já bych to nechala být a mazala si pořídit vlastní bydlení. I kdybych měla začínat s půjčkou.
Dospělý chlap a nemá hrdost.
Není tady
jOS napsal(a):
toto u je starí vlákno ale přidám také jeden příběh který asi budete také těko chápat. Ve čt-10.8.proběhl soud u samosoudce v CB-soudní vystěhování. Matce je 70 a rozhodla se prodat dům s obchodem který jsme začali rekonstruovat s otcem v r.90, postupně. Matka v něm dole prodávala boty cca 10let,postupně opravili horní část, rodiče se rozvedli, matka nového partnera, ten také makal na domě sluně...po 3letech byl vyhozen. Já se rozvedl v r.2008, dostal dceru od soudu do výchovy a (já blbec) se s dcerou nastěhoval k bábě kde byla sama,dům dost velký.... náklady na energie napůl. Po půl roce nás vdy direktivní máti chtěla rovnat oba, postupně to narůstalo,dcera se do sebe uzavřela a v 15 začala chodit s klukem. A jí jednou vyhodila a sebrala klíče kdy jí doprovodil domů e s ním chodit nebude,řvala jak cikánská lůdra. Hádka nepomohla,musela se vrátit ke své matce :-( 2008-2009 firmy propoutěly a v té době neměl jsem chu se zadluit, navíc obvyklé kecy "stejně vám to jednou zůstane"...
Potom u jsem si nenechal nic diktovat a byl problém. Koupil jsem větí zahradu s chatou kterou hodlám přestavět na trvalé bydlení a máti se to dozvěděla asi a 2měs.později.... její vztek, kecy e zahrada není pro mne, e mi stačí panelák apod.jsem ignoroval jen chvíli. Reakce e jsem drzý apod. Výsledek - abych prý vypadnul a nemám nárok na nic, poslal jsem jí do háje a e nejdu. Výsledek=soudní vystěhování.
Mám vůbec anci se domoci bezdůvodného obohacení? dům postavil děda asi v r.36 a zůstal tak prakticky stejný do r.90 tak si umíte představit jak vypadal... není snad moné aby po 25letech rekonstrukcí někdo řekl má smůlu !
soud byl normální fraka, bábě samosoudce uznal cokoliv řekla ,uvedla e jsme dělali jen drobné práce !! samý li e bych zvracel !!
z řeči jejího advokáta a samosoudce bylo evidentní e spolu jednali u předem! a já blbec netuil e kadý má NÁROK si jednání nahrát -audio/video
Zajímalo by mne zda se pořizuje z jednání u soudu záznam podobně jako u policie? lze ho vyádat? záznam na diktafon samosoudcem je k ničemu,zapíná ho jen dle svého uváení
tady máte aktuální stránku prodeje s poznámkou po celkové rekonstrukci - SMAZALA JSEM (Eva.)
Ano, těko to chápu. Ale z jiného důvodu, ne má nejspí na mysli ty. Chlapečku.
Upravil(a) Eva. (17. 8. 2016 12:11)
Není tady
Muzes, pls., uvest ten "jiny duvod"?
To tve osloveni "chlapecku" se mi zda ponekud troufale, kdyz zrejme vis prd o tom, jak mámy-paňmámy umej organizovat zivot spoluvlastnikum, spolubydlicim a jinym osobam, zvelebujicim JEJICH SPOLECNE BYDLENI zivot. Dospelakum stejne jak nezletilcum...
Berou nemovitost, ve kt.stravili cely, nebo velkou cast sveho zivota ZA VYHRADNE VLASTNI, nejake spoluvlastnicke, spoluucastnicke vztahy popiraji. U podplacenych soudcu ci advokatu to dokazou uspesne uhajit.
Zazila jsem to...
Není tady
helena napsal(a):
a já blbec netuil e kadý má NÁROK si jednání nahrát -audio/video
A na to, e o tom "nároku" stejně nakonec rozhoduje předseda senátu/samosoudce.
Zák. č. 6/2002 Sb., § 6, odst. 3.
material nakupovala ona, jen tu cast kde jsem bydlel ja a predelal na svy naklady muzu dolozit.
energie napul jsem ji platil na ruku coz nastesti u soudu priznala.
Hm... a krom těch energií jsi platil něco dalího? Za sebe i za dceru? Třeba nájemný?
Ono se to toti dá brát i tak, e za bydlení "zadarmo" jsi pomáhal při údrbě nemovitosti.
No a tvoje náklady - můe dokázat, e jsi je skutečně platil ze svýho?
Takze jsem asi totalne v haji i kdyz sousede v ulici,lide z maleho mesta vidi 25let jak barak predelavame
Ale to je patně, napsat "predelavame"... jestli někdo předělával, tak paní matka - a ta je jedinej vlastník.
má pravdu ,o nahrávání sice rozhoduje předseda ale musí pro to mít legitimní důvod dle Ústavního soudu a Nejvy.soudu-co je např.e nahrávání jednání ruí.To je ovem výmluva tak pro min.století a více
Lidé se setkávají s tvrzením e to ...a to ...je tzv.odbydlené,lze říci jako protisluba. Souhlasím ovem pak je tu vyjádření opět Nej.soudu jde o zhodnocení nemovitosti, nelze počítat pouze materiál a práci co se často děje.
Poslední námitkou jsi mne rozesmála, měl jsem si opsat čísla bankovek hned u bankomatu a potvrdit jejich předání prodejci? :-)) ale váně takhle kdy se to rozjede mohu tvrdit e jsme peníze jako správná rodina-před X lety dávali na jednu hromadu a z toho ve financovali. Vzhledem k tomu e máti jako podnikatelka dlouhodobě neměla velký zisk....tím pádem má malý důchod....kde se vzaly investice?
Není tady
Eva. napsal(a):
No, já nevím, takhle psát o vlastní mámě a takhle s ní jednat a soudit se.
Ty jsi jetě malý chlapeček, e nemá svou hrdost a nedokáe si zajistit své vlastní bydlení a neudělals to u dávno? es nechal dcerku ít v ovzduí, jaké jsi popsal, a neel do vlastního, třeba i podnájmu? Já bych to nechala být a mazala si pořídit vlastní bydlení. I kdybych měla začínat s půjčkou.
Dospělý chlap a nemá hrdost.
"takhle s ní jednat a soudit se" - nevím kdo jsi,odkud jsi,zná-li mne ,rodinu atd. e nemá problém hodnotit něco o čem zřejmě neví nic. Ale třeba ano,jen pro tvé info - několik jejích téměř vrstevníků z naeho malého města to hodnotí úplně jinak, e jsem byl příli mírný a moc dlouho a zbytek raději opakovat nebudu.Na malém městě se lidé jaksi více znají
Zajímaly mne poznatky jiných ohledně práva, my jsme zali trochu jinam ale budi. Speciálně tobě to dopovím celé.Nechtěl jsem tam být "nafurt", hledal jsem něco co bude dle mých představ i dcery a ne e mi bude někdo diktovat co můu a co ne ! direktivně - e tohle pro mne není a kupovat to nebudu! ne e budu narychlo kupovat garsonku či 3+1 jen proto e si někdo dupne a "to ti stačí!" .Tohle je pro mne odjakiva jako červený hadr.
V pros.r2014 jsem koupil velkou zahradu se zděnou chatou kterou se teď chystám přestavět na trv.bydlení. Doteď jsem dělal různé jiné úpravy,bourací práce atd. Problém je e matka to nechce ! u to chápe? chce mně donutit to prodat co zaznělo i u soudu. Není tu monost napojení kanalizace take ČOV,přivést měst.vodu,přístavba,střecha,poměrně dost práce :-) .Teď jsem zdánlivě v pasti protoe tady bydlet jde dost těko, myslí e je na koni a budu muset zahr.prodat a jít do paneláku. Jak říkám nezná zřejmě nikoho,těko můe soudit. A pokud zná tím lépe
Není tady
Dorka napsal(a):
To tve osloveni "chlapecku" se mi zda ponekud troufale, kdyz zrejme vis prd o tom, jak mámy-paňmámy umej organizovat zivot spoluvlastnikum, spolubydlicim a jinym osobam, zvelebujicim JEJICH SPOLECNE BYDLENI zivot. Dospelakum stejne jak nezletilcum...
Berou nemovitost, ve kt.stravili cely, nebo velkou cast sveho zivota ZA VYHRADNE VLASTNI, nejake spoluvlastnicke, spoluucastnicke vztahy popiraji. U podplacenych soudcu ci advokatu to dokazou uspesne uhajit.
Zazila jsem to...
No vak jo. jose přece jeho maminka nenutila s pistolí u hlavy, aby u ní bydlel. Tak tam NEMUSEL být.
Není tady
jOS napsal(a):
"takhle s ní jednat a soudit se" - nevím kdo jsi,odkud jsi,zná-li mne ,rodinu atd. e nemá problém hodnotit něco o čem zřejmě neví nic. Ale třeba ano,jen pro tvé info - několik jejích téměř vrstevníků z naeho malého města to hodnotí úplně jinak, e jsem byl příli mírný a moc dlouho a zbytek raději opakovat nebudu.Na malém městě se lidé jaksi více znají
Zajímaly mne poznatky jiných ohledně práva, my jsme zali trochu jinam ale budi. Speciálně tobě to dopovím celé.Nechtěl jsem tam být "nafurt", hledal jsem něco co bude dle mých představ i dcery a ne e mi bude někdo diktovat co můu a co ne ! direktivně - e tohle pro mne není a kupovat to nebudu! ne e budu narychlo kupovat garsonku či 3+1 jen proto e si někdo dupne a "to ti stačí!" .Tohle je pro mne odjakiva jako červený hadr.
V pros.r2014 jsem koupil velkou zahradu se zděnou chatou kterou se teď chystám přestavět na trv.bydlení. Doteď jsem dělal různé jiné úpravy,bourací práce atd. Problém je e matka to nechce ! u to chápe? chce mně donutit to prodat co zaznělo i u soudu. Není tu monost napojení kanalizace take ČOV,přivést měst.vodu,přístavba,střecha,poměrně dost práce :-) .Teď jsem zdánlivě v pasti protoe tady bydlet jde dost těko, myslí e je na koni a budu muset zahr.prodat a jít do paneláku. Jak říkám nezná zřejmě nikoho,těko můe soudit. A pokud zná tím lépe
A co, panelák je snad nějaké méněcenné bydlení? Btw přestěhovala jsem se z domu do paneláku a je to nebe a dudy. Panelák je skvělé bydlení.
Co povídá, e tě tvá máma nutí prodat tvou zahradu? No a, tak a si povídá. Ty se snad soudí o něco jiného, jestli jsem dobře pochopila. A to o JEJÍ dům.
Upravil(a) Eva. (16. 8. 2016 21:10)
Není tady
Eva -
u je ti lépe? ulevila sis?
jsem trochu odrostlý chlapec
často se píe o hrdosti,chlap má být chlap a ne baba.....apod
Kdy potom v chlapovi "bouchnou saze" a začne řvát jak tygr tak ja zle....je hrubý,zlý
Zřejmě má také velmi ostře vyhraněno co vlastně chce e?
Upravil(a) jOS (16. 8. 2016 21:14)
Není tady
jOS napsal(a):
Eva -
u je ti lépe? ulevila sis?
jsem trochu odrostlý chlapec
často se píe o hrdosti,chlap má být chlap a ne baba.....apod
Kdy potom v chlapovi "bouchnou saze" a začne řvát jak tygr tak ja zle....je hrubý,zlý
Zřejmě má také velmi ostře vyhraněno co vlastně chce e?
Ano, mám vyhraněno, co chci a co nechci. Neviset na krku rodičům, kdy jsem dospělá a po rozvodu. Postarat se sama o sebe a o své děti. Včetně vlastního bydlení.
Kdy je chlap zlý na svou matku, jako mi vyplývá z tvého psaní, to není ádný hrdina. Ale srab, co se neuměl postarat sám o sebe. Nesuď se, vystěhuj se, jak ti nařídil soud a nech svou mámu ít tak, jak ona chce. A ty si ij taky podle svého svůj ivot.
Upravil(a) Eva. (16. 8. 2016 21:21)
Není tady
Dorka napsal(a):
Zazila jsem to...
přesně tak ! Eva má moná rozumný rodiče,sourozence,manela.Prostě ideální rodinu a podle toho pochopitelně hodnotí i druhé.Nemám jí to za zlé ovem je to docela mimo.....
Nevím proč se mi nezobrazí web www.agresorka.cz ale tam by Eva zřejmě nechápala e je něco takového moné, můete jetě zkusit na FB "Domácí násilí - zbraň proti muům"
Není tady
Jsem rozvedená, maminku i sourozence mám v jiném státě. Po rozvodu jsem se nestěhovala k rodičům, ale postarala se o své nové bydlení pro mě i mé děti sama.... Kdybys pozorně četl, u bys to vyčetl. Stojím na svých vlastních nohách, proto si troufám psát ti to, co píu, protoe mám zkuenosti, e je lepí bydlet sám a mít svou svobodu. A ne se nastěhovat k mamince a pak si stěovat a soudit se.
Není tady
Ano, mám vyhraněno, co chci a co nechci. Neviset na krku rodičům, kdy jsem dospělá a po rozvodu. Postarat se sama o sebe a o své děti. Včetně vlastního bydlení.
Kdy je chlap zlý na svou matku, jako mi vyplývá z tvého psaní, to není ádný hrdina. Ale srab, co se neuměl postarat sám o sebe. Nesuď se, vystěhuj se, jak ti nařídil soud a nech svou mámu ít tak, jak ona chce. A ty si ij taky podle svého svůj ivot.
já také mám jasno,NIKDO mi nebude nařizovat a podle toho jak se ke mně chová tak já k němu a bez vyjímky !
Nikomu jsem na krku nevisel a nevisím, nemám problém si uvařit,vyprat,sednout za icí stroj,jinak jsem strojař...20let jsem bydlel jinde a jediný co jsem chtěl bylo e dům dotáhnu do konce jak má být a po střechu. Jene milá máti si vzala do hlavy e si mám najít enskou ,nejlépe pořídit jetě rodinu, na svý dvě děti se vysrat - doslova (!) a ít nový ivot. Take kdy hodnotí něco je lépe vědět ve. Ovem ve se zde stejně nedá popsat. Kdo by si tohle asi nechal? je mi 15? NE
proč bych utíkal kdy jsem měl 25let "povinnost" na baráku makat?! "pojď jsi mladej,plnej energie,stejně to jednou bude tvoje"
Kdybych celý léta odmítal okamitě by řeila jak mne vydědit a po celým městě by vykládala jakej jsem zmetek. Ty určitě nic podobnýho nezná ani z doslechu proto ta tvá reakce ale já TEBE částečně chápu
Není tady
Eva. napsal(a):
Jsem rozvedená, maminku i sourozence mám v jiném státě. Po rozvodu jsem se nestěhovala k rodičům, ale postarala se o své nové bydlení pro mě i mé děti sama.... Kdybys pozorně četl, u bys to vyčetl. Stojím na svých vlastních nohách, proto si troufám psát ti to, co píu, protoe mám zkuenosti, e je lepí bydlet sám a mít svou svobodu. A ne se nastěhovat k mamince a pak si stěovat a soudit se.
Já se tam nestěhoval proto abych měl servis :-)) eX byla nějaká....nebudu hodnotit, dcera chtěla jít se mnou,soud mi ji svěřil a já doufal,věřil....e máti se po letech u zklidnila a e dcera bude mít něco jako nový náhradní domov-dočasně ne něco najdu,postavím a e bude někdo doma kdy jsem v práci.e bude bába suplovat matku jene ona to vzala tvrdě do ruky co i mně vyčítala stále e děti mám vychovávat tvrdě! nad tím mávám rukou
Já jsem tě nezkoumal ,kdo jsi,kde jsi .Zajímal jsem se primárně o zákony,právo....ne eny
Upravil(a) jOS (16. 8. 2016 21:47)
Není tady
jOS napsal(a):
já také mám jasno,NIKDO mi nebude nařizovat a podle toho jak se ke mně chová tak já k němu a bez vyjímky !
Nikomu jsem na krku nevisel a nevisím, nemám problém si uvařit,vyprat,sednout za icí stroj,jinak jsem strojař...20let jsem bydlel jinde a jediný co jsem chtěl bylo e dům dotáhnu do konce jak má být a po střechu. Jene milá máti si vzala do hlavy e si mám najít enskou ,nejlépe pořídit jetě rodinu, na svý dvě děti se vysrat - doslova (!) a ít nový ivot. Take kdy hodnotí něco je lépe vědět ve. Ovem ve se zde stejně nedá popsat. Kdo by si tohle asi nechal? je mi 15? NE
proč bych utíkal kdy jsem měl 25let "povinnost" na baráku makat?! "pojď jsi mladej,plnej energie,stejně to jednou bude tvoje"
Kdybych celý léta odmítal okamitě by řeila jak mne vydědit a po celým městě by vykládala jakej jsem zmetek. Ty určitě nic podobnýho nezná ani z doslechu proto ta tvá reakce ale já TEBE částečně chápu
Vdy píu, e jsi jetě nedospělý chlapeček. Kdy má problém s tím, co by tvá maminka dělala a povídala. Dospělost toti není o věku.
No a co, kdy by tě tvá maminka vydědila a po městě vykládala? Tobě vic záleí na tom, co povídají jiní, ne na tom, abys bydlel ve svém, měl svou svobodu, aby tvé dítě netrpělo? Ty se nedokáe od své mámy odpoutat?
Vystěhuj se, jak zní soudní příkaz, zařiď si své a víc u s maminkou neře. Pak nebude potřebovat ani právní radu. Ten dům není tvůj.
Není tady
jOS napsal(a):
Já se tam nestěhoval proto abych měl servis :-)) eX byla nějaká....nebudu hodnotit, dcera chtěla jít se mnou,soud mi ji svěřil a já doufal,věřil....e máti se po letech u zklidnila a e dcera bude mít něco jako nový náhradní domov-dočasně ne něco najdu,postavím a e bude někdo doma kdy jsem v práci.e bude bába suplovat matku jene ona to vzala tvrdě do ruky co i mně vyčítala stále e děti mám vychovávat tvrdě! nad tím mávám rukou
Já jsem tě nezkoumal ,kdo jsi,kde jsi .Zajímal jsem se primárně o zákony,právo....ne eny
Tys pouze psal, e mám ideální rodinné vztahy. Tak jsem ti napsala, e je to jinak. e mám zkuenosti, a ne, e nemám...
A ví, takový nedospělý chlapeček by asi zajímal málo samostatných sebevědomých en. Takový, co místo řeení sebe řeí svou mámu.
Není tady
Eva. napsal(a):
A co, panelák je snad nějaké méněcenné bydlení? Btw přestěhovala jsem se z domu do paneláku a je to nebe a dudy. Panelák je skvělé bydlení.
Co povídá, e tě tvá máma nutí prodat tvou zahradu? No a, tak a si povídá. Ty se snad soudí o něco jiného, jestli jsem dobře pochopila. A to o JEJÍ dům.
netvrdím e vyloeně patné,a pokud to nejsou vysoké věáky a třeba atypy s mnostvím zeleně můe to být super.
Mám pro to důvod e jsem koupil zrovna tuhle nemovitost na tomto místě. Psal jsem přece e to tady chci přestavět, tzn.e bych stejně odeel ale na to máti čekat nechce a tím e mne vystěhuje mi udělá mení problém,stále nechápe?
teď si budu hledat byt,podnájem,zařizovat jinde kdy potřebuju ve soustředit sem?...
A u dost pitvání,tohle je zbytečný
Není tady
Tys pouze psal, e mám ideální rodinné vztahy. Tak jsem ti napsala, e je to jinak. e mám zkuenosti, a ne, e nemám...
A ví, takový nedospělý chlapeček by asi zajímal málo samostatných sebevědomých en. Takový, co místo řeení sebe řeí svou mámu.
,jj,dobrý.... ví kolik já znám hrdých,sebevědomých en....? které byly a jsou tak hrdé a samostatné e jsou samy popř.se víceméně pravidelně mění strejda..... Jak se říká - dnes téměř kadý chlap vychovává cizí dítě,je to hrozný ale asi realita.
Jetě se mezi chlapy říká "hrdinů jsou plný hřbitovy" ,také tvrdá pravda. Někdo je tak hrdý a samostatný e se rozvádí 3x za ivot. Díky ale to zkouet nemusím
Chci tím říct e je dobrý kdy je ena samostatná ale problém je e obvykle ta samostatnost přejde do fáze e "ONA" dělá vechno nejlépe,má doma troubu kterého vlastně nepotřebuje apod. To nemívá dlouhý trvání. Zkus to obráceně....kdy chlap umí vařit a dobře, kdy při kadé návtěvě rodiny,přátel,bude vykládat jak ona je nemoná kuchařka. Já bych si tipnul jak dlouho to vydrí
Není tady
Eva. napsal(a):
Ten dům není tvůj.
dle katastru sice ano ovem odpracoval jsem tam tolik hodin e bych postavil na zeleným. A nebydlel jsem tam !! u to chápe?? take jsem byl co -otrok? A jestli čte i něco zpětně tak jsme dům upravili pro komerční účely-prodejna 10let-zhodnocení snad jasné. Následně pro její bydlení.
A u končím s vysvětlováním,vidím e má podobný povahový rys. "Já to tak chci a bude to tak!"
Nebudem si kříit cestu ,OK?
Není tady
Eva. napsal(a):
Dospělost toti není o věku.
dospělost je o tom e tě někdo vyuije a ty mávne rukou ? jsi dobrá, já takový nejsem.
Někdo toti ije stylem "po mně potopa" co snad vidí od nejvyích míst a po blízké okolí a nevím proč bych tohle musel akceptovat kdy se mne to týká
Není tady
Chvilku tu nejsem a u se zas téma zvrhlo někam ouplně jinam...
Take jen pár připomínek nezávislým pohledem ďáblova advokáta...
má pravdu ,o nahrávání sice rozhoduje předseda ale musí pro to mít legitimní důvod dle Ústavního soudu a Nejvy.soudu-co je např.e nahrávání jednání ruí.To je ovem výmluva tak pro min.století a více
Můe to bejt "výmluva" - nicméně ty ses (vlastní nevědomostí, jak přiznává) ani nepokusil, ergo si nemůe stěovat, e "by to nepovolil".
je tzv.odbydlené,lze říci jako protisluba. Souhlasím ovem pak je tu vyjádření opět Nej.soudu jde o zhodnocení nemovitosti, nelze počítat pouze materiál a práci co se často děje.
Prosím o odkaz. Dík.
mohu tvrdit e jsme peníze jako správná rodina-před X lety dávali na jednu hromadu a z toho ve financovali. Vzhledem k tomu e máti jako podnikatelka dlouhodobě neměla velký zisk....tím pádem má malý důchod....kde se vzaly investice?
Co soud v úvahu brát můe nebo taky nemusí...
A "kde se vzaly investice?" Paní matka můe klidně prohlásit, e prodala to či ono - třeba perk, staroitnost, něco, co měla "na horí časy".
Mimochodem - ona nic dokazovat nemusí, prachy po ní chce ty a ty, jak to tak vypadá, bude v důkazní nouzi spí.
Btw přestěhovala jsem se z domu do paneláku a je to nebe a dudy. Panelák je skvělé bydlení.
Má krátkou pamě, Evo.
Nebo to zase "myslí jinak"?
Upravil(a) helena (17. 8. 2016 7:25)
Není tady
jOS napsal(a):
A ví, takový nedospělý chlapeček by asi zajímal málo samostatných sebevědomých en. Takový, co místo řeení sebe řeí svou mámu.,jj,dobrý.... ví kolik já znám hrdých,sebevědomých en....? které byly a jsou tak hrdé a samostatné e jsou samy popř.se víceméně pravidelně mění strejda..... Jak se říká - dnes téměř kadý chlap vychovává cizí dítě,je to hrozný ale asi realita.
Jetě se mezi chlapy říká "hrdinů jsou plný hřbitovy" ,také tvrdá pravda. Někdo je tak hrdý a samostatný e se rozvádí 3x za ivot. Díky ale to zkouet nemusím
Chci tím říct e je dobrý kdy je ena samostatná ale problém je e obvykle ta samostatnost přejde do fáze e "ONA" dělá vechno nejlépe,má doma troubu kterého vlastně nepotřebuje apod. To nemívá dlouhý trvání. Zkus to obráceně....kdy chlap umí vařit a dobře, kdy při kadé návtěvě rodiny,přátel,bude vykládat jak ona je nemoná kuchařka. Já bych si tipnul jak dlouho to vydrí
Nepsala jsem o hrdých sebevědomých enách. Ale o samostatných sebevědomých enách.
Btw existuje nějaký předpis, e ena, kdy ije sama, nemůe být spokojená? Je nějaký předpis, e ena ke své spokojenosti MUSÍ mít partnera?
To, co popisuje, nejsou samostatné, zdravě sebevědomé eny.
Upravil(a) Eva. (17. 8. 2016 7:59)
Není tady
jOS napsal(a):
Eva. napsal(a):
Dospělost toti není o věku.
dospělost je o tom e tě někdo vyuije a ty mávne rukou ? jsi dobrá, já takový nejsem.
Někdo toti ije stylem "po mně potopa" co snad vidí od nejvyích míst a po blízké okolí a nevím proč bych tohle musel akceptovat kdy se mne to týká
Dospělost je, mimo jiné, o tom, e se dospělý mu nenechá vyuívat.
Není tady
josi, proč ten dům od své mámy nekoupí ty?
Není tady
helena napsal(a):
Btw přestěhovala jsem se z domu do paneláku a je to nebe a dudy. Panelák je skvělé bydlení.
Má krátkou pamě, Evo.
Nebo to zase "myslí jinak"?
Nechápu.
Není tady