Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

• Diskuse
  •  » Právní
  •  » Prosím o zkušenosti - soudí příkaz k vystěhování z bytu

#51 16. 8. 2016 13:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Prosím o zkušenosti - soudí příkaz k vystěhování z bytu

a já blbec netušil že každý má NÁROK si jednání nahrát -audio/video
Až na to, že o tom "nároku" stejně nakonec rozhoduje předseda senátu/samosoudce.
Zák. č. 6/2002 Sb., § 6, odst. 3.
material nakupovala ona, jen tu cast kde jsem bydlel ja a predelal na svy naklady muzu dolozit.
energie napul jsem ji platil na ruku coz nastesti u soudu priznala.

Hm... a krom těch energií jsi platil něco dalšího? Za sebe i za dceru? Třeba nájemný?
Ono se to totiž dá brát i tak, že za bydlení "zadarmo" jsi pomáhal při údržbě nemovitosti.
No a tvoje náklady - můžeš dokázat, že jsi je skutečně platil ze svýho?
Takze jsem asi totalne v haji i kdyz sousede v ulici,lide z maleho mesta vidi 25let jak barak predelavame
Ale to je špatně, napsat "predelavame"... jestli někdo předělával, tak paní matka - a ta je jedinej vlastník.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#52 16. 8. 2016 13:33

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

No, já nevím, takhle psát o vlastní mámě a takhle s ní jednat a soudit se.
Ty jsi ještě malý chlapeček, že nemᚠsvou hrdost a nedokážeš si zajistit své vlastní bydlení a neudělals to už dávno? va Žes nechal dcerku žít v ovzduší, jaké jsi popsal, a nešel do vlastního, třeba i podnájmu? va Já bych to nechala být a mazala si pořídit vlastní bydlení. I kdybych měla začínat s půjčkou.
Dospělý chlap a nemá hrdost.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#53 16. 8. 2016 13:35

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

jOS napsal(a):

toto už je starší vlákno ale přidám také jeden příběh který asi budete také těžko chápat. Ve čt-10.8.proběhl soud u samosoudce v CB-soudní vystěhování. Matce je 70 a rozhodla se prodat dům s obchodem který jsme začali rekonstruovat s otcem v r.90, postupně. Matka v něm dole prodávala boty cca 10let,postupně opravili horní část, rodiče se rozvedli, matka nového partnera, ten také makal na domě slušně...po 3letech byl vyhozen. Já se rozvedl v r.2008, dostal dceru od soudu do výchovy a (já blbec) se s dcerou nastěhoval k bábě kde byla sama,dům dost velký.... náklady na energie napůl. Po půl roce nás vždy direktivní máti chtěla rovnat oba, postupně to narůstalo,dcera se do sebe uzavřela a v 15 začala chodit s klukem. Až jí jednou vyhodila a sebrala klíče když jí doprovodil domů že s ním chodit nebude,řvala jak cikánská lůdra. Hádka nepomohla,musela se vrátit ke své matce :-( 2008-2009 firmy propouštěly a v té době neměl jsem chu se zadlužit, navíc obvyklé kecy "stejně vám to jednou zůstane"...
Potom už jsem si nenechal nic diktovat a byl problém. Koupil jsem větší zahradu s chatou kterou hodlám přestavět na trvalé bydlení a máti se to dozvěděla asi až 2měs.později.... její vztek, kecy že zahrada není pro mne, že mi stačí panelák apod.jsem ignoroval jen chvíli. Reakce že jsem drzý apod. Výsledek - abych prý vypadnul a nemám nárok na nic, poslal jsem jí do háje a že nejdu. Výsledek=soudní vystěhování.
Mám vůbec šanci se domoci bezdůvodného obohacení? dům postavil děda asi v r.36 a zůstal tak prakticky stejný do r.90 tak si umíte představit jak vypadal... není snad možné aby po 25letech rekonstrukcí někdo řekl mᚠsmůlu ! grater
soud byl normální fraška, bábě samosoudce uznal cokoliv řekla ,uvedla že jsme dělali jen drobné práce !! samý lži že bych zvracel  !!
z řeči jejího advokáta a samosoudce bylo evidentní že spolu jednali už předem! a já blbec netušil že každý má NÁROK si jednání nahrát -audio/video
Zajímalo by mne zda se pořizuje z jednání u soudu záznam podobně jako u policie? lze ho vyžádat? záznam na diktafon samosoudcem je k ničemu,zapíná ho jen dle svého uvážení
tady máte aktuální stránku prodeje s poznámkou po celkové rekonstrukci - SMAZALA JSEM (Eva.)

Ano, těžko to chápu. Ale z jiného důvodu, než mᚠnejspíš na mysli ty. Chlapečku.

Upravil(a) Eva. (17. 8. 2016 12:11)

Není tady

#54 16. 8. 2016 19:52

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Muzes, pls., uvest ten "jiny duvod"?
To tve osloveni "chlapecku" se mi zda ponekud troufale, kdyz zrejme vis prd o tom, jak mámy-paňmámy umej organizovat zivot spoluvlastnikum, spolubydlicim a jinym osobam, zvelebujicim JEJICH SPOLECNE BYDLENI zivot. Dospelakum stejne jak nezletilcum... sad
Berou nemovitost, ve kt.stravili cely, nebo velkou cast sveho zivota ZA VYHRADNE VLASTNI, nejake spoluvlastnicke, spoluucastnicke vztahy popiraji. U podplacenych soudcu ci advokatu to dokazou uspesne uhajit.
Zazila jsem to... sad

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#55 16. 8. 2016 20:43

jOS
♥♥-----

helena napsal(a):

a já blbec netušil že každý má NÁROK si jednání nahrát -audio/video
Až na to, že o tom "nároku" stejně nakonec rozhoduje předseda senátu/samosoudce.
Zák. č. 6/2002 Sb., § 6, odst. 3.
material nakupovala ona, jen tu cast kde jsem bydlel ja a predelal na svy naklady muzu dolozit.
energie napul jsem ji platil na ruku coz nastesti u soudu priznala.

Hm... a krom těch energií jsi platil něco dalšího? Za sebe i za dceru? Třeba nájemný?
Ono se to totiž dá brát i tak, že za bydlení "zadarmo" jsi pomáhal při údržbě nemovitosti.
No a tvoje náklady - můžeš dokázat, že jsi je skutečně platil ze svýho?
Takze jsem asi totalne v haji i kdyz sousede v ulici,lide z maleho mesta vidi 25let jak barak predelavame
Ale to je špatně, napsat "predelavame"... jestli někdo předělával, tak paní matka - a ta je jedinej vlastník.

mᚠpravdu ,o nahrávání sice rozhoduje předseda ale musí pro to mít legitimní důvod dle Ústavního soudu a Nejvyš.soudu-což je např.že nahrávání jednání ruší.To je ovšem výmluva tak pro min.století a více
Lidé se setkávají s tvrzením že to ...a to ...je tzv.odbydlené,lze říci jako protislužba. Souhlasím ovšem pak je tu vyjádření opět Nej.soudu jde o zhodnocení nemovitosti, nelze počítat pouze materiál a práci což se často děje.
Poslední námitkou jsi mne rozesmála, měl jsem si opsat čísla bankovek hned u bankomatu a potvrdit jejich předání prodejci? :-)) ale vážně takhle když se to rozjede mohu tvrdit že jsme peníze jako správná rodina-před X lety dávali na jednu hromadu a z toho vše financovali. Vzhledem k tomu že máti jako podnikatelka dlouhodobě neměla velký zisk....tím pádem má malý důchod....kde se vzaly investice?

Není tady

#56 16. 8. 2016 21:05

jOS
♥♥-----

Eva. napsal(a):

No, já nevím, takhle psát o vlastní mámě a takhle s ní jednat a soudit se.
Ty jsi ještě malý chlapeček, že nemᚠsvou hrdost a nedokážeš si zajistit své vlastní bydlení a neudělals to už dávno? va Žes nechal dcerku žít v ovzduší, jaké jsi popsal, a nešel do vlastního, třeba i podnájmu? va Já bych to nechala být a mazala si pořídit vlastní bydlení. I kdybych měla začínat s půjčkou.
Dospělý chlap a nemá hrdost.

"takhle s ní jednat a soudit se" - nevím kdo jsi,odkud jsi,znáš-li mne ,rodinu atd. že nemᚠproblém hodnotit něco o čem zřejmě nevíš nic. Ale třeba ano,jen pro tvé info - několik jejích téměř vrstevníků z našeho malého města to hodnotí úplně jinak, že jsem byl příliš mírný až moc dlouho a zbytek raději opakovat nebudu.Na malém městě se lidé jaksi více znají
Zajímaly mne poznatky jiných ohledně práva, my jsme zašli trochu jinam ale budiž. Speciálně tobě to dopovím celé.Nechtěl jsem tam být "nafurt", hledal jsem něco co bude dle mých představ i dcery a ne že mi bude někdo diktovat co můžu a co ne ! direktivně - že tohle pro mne není a kupovat to nebudu! ne že budu narychlo kupovat garsonku či 3+1 jen proto že si někdo dupne a "to ti stačí!"  .Tohle je pro mne odjakživa jako červený hadr.
V pros.r2014 jsem koupil velkou zahradu se zděnou chatou kterou se teď chystám přestavět na trv.bydlení. Doteď jsem dělal různé jiné úpravy,bourací práce atd. Problém je že matka to nechce ! už to chápeš? chce mně donutit to prodat což zaznělo i u soudu. Není tu možnost napojení kanalizace takže ČOV,přivést měst.vodu,přístavba,střecha,poměrně dost práce :-) .Teď jsem zdánlivě v pasti protože tady bydlet jde dost těžko, myslí že je na koni a budu muset zahr.prodat a jít do paneláku. Jak říkám neznᚠzřejmě nikoho,těžko můžeš soudit. A pokud znᚠtím lépe smile

Není tady

#57 16. 8. 2016 21:06

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

To tve osloveni "chlapecku" se mi zda ponekud troufale, kdyz zrejme vis prd o tom, jak mámy-paňmámy umej organizovat zivot spoluvlastnikum, spolubydlicim a jinym osobam, zvelebujicim JEJICH SPOLECNE BYDLENI zivot. Dospelakum stejne jak nezletilcum... sad
Berou nemovitost, ve kt.stravili cely, nebo velkou cast sveho zivota ZA VYHRADNE VLASTNI, nejake spoluvlastnicke, spoluucastnicke vztahy popiraji. U podplacenych soudcu ci advokatu to dokazou uspesne uhajit.
Zazila jsem to... sad

No však jo. jose přece jeho maminka nenutila s pistolí u hlavy, aby u ní bydlel. Tak tam NEMUSEL být.

Není tady

#58 16. 8. 2016 21:09

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

jOS napsal(a):

"takhle s ní jednat a soudit se" - nevím kdo jsi,odkud jsi,znáš-li mne ,rodinu atd. že nemᚠproblém hodnotit něco o čem zřejmě nevíš nic. Ale třeba ano,jen pro tvé info - několik jejích téměř vrstevníků z našeho malého města to hodnotí úplně jinak, že jsem byl příliš mírný až moc dlouho a zbytek raději opakovat nebudu.Na malém městě se lidé jaksi více znají
Zajímaly mne poznatky jiných ohledně práva, my jsme zašli trochu jinam ale budiž. Speciálně tobě to dopovím celé.Nechtěl jsem tam být "nafurt", hledal jsem něco co bude dle mých představ i dcery a ne že mi bude někdo diktovat co můžu a co ne ! direktivně - že tohle pro mne není a kupovat to nebudu! ne že budu narychlo kupovat garsonku či 3+1 jen proto že si někdo dupne a "to ti stačí!"  .Tohle je pro mne odjakživa jako červený hadr.
V pros.r2014 jsem koupil velkou zahradu se zděnou chatou kterou se teď chystám přestavět na trv.bydlení. Doteď jsem dělal různé jiné úpravy,bourací práce atd. Problém je že matka to nechce ! už to chápeš? chce mně donutit to prodat což zaznělo i u soudu. Není tu možnost napojení kanalizace takže ČOV,přivést měst.vodu,přístavba,střecha,poměrně dost práce :-) .Teď jsem zdánlivě v pasti protože tady bydlet jde dost těžko, myslí že je na koni a budu muset zahr.prodat a jít do paneláku. Jak říkám neznᚠzřejmě nikoho,těžko můžeš soudit. A pokud znᚠtím lépe smile

A co, panelák je snad nějaké méněcenné bydlení? va Btw přestěhovala jsem se z domu do paneláku a je to nebe a dudy. Panelák je skvělé bydlení.
Co povídáš, že tě tvá máma nutí prodat tvou zahradu? No a, tak a si povídá. Ty se snad soudíš o něco jiného, jestli jsem dobře pochopila. A to o JEJÍ dům.

Upravil(a) Eva. (16. 8. 2016 21:10)

Není tady

#59 16. 8. 2016 21:13

jOS
♥♥-----

Eva -

už je ti lépe? ulevila sis? big_smile
jsem trochu odrostlý chlapec
často se píše o hrdosti,chlap má být chlap a ne baba.....apod
Když potom v chlapovi "bouchnou saze" a začne řvát jak tygr tak ja zle....je hrubý,zlý
Zřejmě mᚠtaké velmi ostře vyhraněno co vlastně chceš že?

Upravil(a) jOS (16. 8. 2016 21:14)

Není tady

#60 16. 8. 2016 21:20

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

jOS napsal(a):

Eva -

už je ti lépe? ulevila sis? big_smile
jsem trochu odrostlý chlapec
často se píše o hrdosti,chlap má být chlap a ne baba.....apod
Když potom v chlapovi "bouchnou saze" a začne řvát jak tygr tak ja zle....je hrubý,zlý
Zřejmě mᚠtaké velmi ostře vyhraněno co vlastně chceš že?

Ano, mám vyhraněno, co chci a co nechci. Neviset na krku rodičům, když jsem dospělá a po rozvodu. Postarat se sama o sebe a o své děti. Včetně vlastního bydlení.
Když je chlap zlý na svou matku, jako mi vyplývá z tvého psaní, to není žádný hrdina. Ale srab, co se neuměl postarat sám o sebe. Nesuď se, vystěhuj se, jak ti nařídil soud a nech svou mámu žít tak, jak ona chce. A ty si žij taky podle svého svůj život.

Upravil(a) Eva. (16. 8. 2016 21:21)

Není tady

#61 16. 8. 2016 21:25

jOS
♥♥-----

Dorka napsal(a):

Zazila jsem to... sad

přesně tak ! Eva má možná rozumný rodiče,sourozence,manžela.Prostě ideální rodinu a podle toho pochopitelně hodnotí i druhé.Nemám jí to za zlé ovšem je to docela mimo.....
Nevím proč se mi nezobrazí web www.agresorka.cz ale tam by Eva zřejmě nechápala že je něco takového možné, můžete ještě zkusit na FB "Domácí násilí - zbraň proti mužům"

Není tady

#62 16. 8. 2016 21:31

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jsem rozvedená, maminku i sourozence mám v jiném státě. Po rozvodu jsem se nestěhovala k rodičům, ale postarala se o své nové bydlení pro mě i mé děti sama.... Kdybys pozorně četl, už bys to vyčetl. stolt Stojím na svých vlastních nohách, proto si troufám psát ti to, co píšu, protože mám zkušenosti, že je lepší bydlet sám a mít svou svobodu. A ne se nastěhovat k mamince a pak si stěžovat a soudit se.

Není tady

#63 16. 8. 2016 21:39

jOS
♥♥-----

Ano, mám vyhraněno, co chci a co nechci. Neviset na krku rodičům, když jsem dospělá a po rozvodu. Postarat se sama o sebe a o své děti. Včetně vlastního bydlení.
Když je chlap zlý na svou matku, jako mi vyplývá z tvého psaní, to není žádný hrdina. Ale srab, co se neuměl postarat sám o sebe. Nesuď se, vystěhuj se, jak ti nařídil soud a nech svou mámu žít tak, jak ona chce. A ty si žij taky podle svého svůj život.

já také mám jasno,NIKDO mi nebude nařizovat a podle toho jak se ke mně chová tak já k němu a bez vyjímky !
Nikomu jsem na krku nevisel a nevisím, nemám problém si uvařit,vyprat,sednout za šicí stroj,jinak jsem strojař...20let jsem bydlel jinde a jediný co jsem chtěl bylo že dům dotáhnu do konce jak má být až po střechu. Jenže milá máti si vzala do hlavy že si mám najít ženskou ,nejlépe pořídit ještě rodinu, na svý dvě děti se vysrat - doslova (!) a žít nový život. Takže když hodnotíš něco je lépe vědět vše. Ovšem vše se zde stejně nedá popsat. Kdo by si tohle asi nechal? je mi 15? NE
proč bych utíkal když jsem měl 25let  "povinnost" na baráku makat?! "pojď jsi mladej,plnej energie,stejně to jednou bude tvoje"
Kdybych celý léta odmítal okamžitě by řešila jak mne vydědit a po celým městě by vykládala jakej jsem zmetek. Ty určitě nic podobnýho neznᚠani z doslechu proto ta tvá reakce ale já TEBE částečně chápu

Není tady

#64 16. 8. 2016 21:45

jOS
♥♥-----

Eva. napsal(a):

Jsem rozvedená, maminku i sourozence mám v jiném státě. Po rozvodu jsem se nestěhovala k rodičům, ale postarala se o své nové bydlení pro mě i mé děti sama.... Kdybys pozorně četl, už bys to vyčetl. stolt Stojím na svých vlastních nohách, proto si troufám psát ti to, co píšu, protože mám zkušenosti, že je lepší bydlet sám a mít svou svobodu. A ne se nastěhovat k mamince a pak si stěžovat a soudit se.

Já se tam nestěhoval proto abych měl servis :-))  eX byla nějaká....nebudu hodnotit, dcera chtěla jít se mnou,soud mi ji svěřil a já doufal,věřil....že máti se po letech už zklidnila a že dcera bude mít něco jako nový náhradní domov-dočasně než něco najdu,postavím a že bude někdo doma když jsem v práci.Že bude bába suplovat matku jenže ona to vzala tvrdě do ruky což i mně vyčítala stále že děti mám vychovávat tvrdě! nad tím mávám rukou wink

Já jsem tě nezkoumal ,kdo jsi,kde jsi .Zajímal jsem se primárně o zákony,právo....ne ženy lol

Upravil(a) jOS (16. 8. 2016 21:47)

Není tady

#65 16. 8. 2016 21:51

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

jOS napsal(a):

já také mám jasno,NIKDO mi nebude nařizovat a podle toho jak se ke mně chová tak já k němu a bez vyjímky !
Nikomu jsem na krku nevisel a nevisím, nemám problém si uvařit,vyprat,sednout za šicí stroj,jinak jsem strojař...20let jsem bydlel jinde a jediný co jsem chtěl bylo že dům dotáhnu do konce jak má být až po střechu. Jenže milá máti si vzala do hlavy že si mám najít ženskou ,nejlépe pořídit ještě rodinu, na svý dvě děti se vysrat - doslova (!) a žít nový život. Takže když hodnotíš něco je lépe vědět vše. Ovšem vše se zde stejně nedá popsat. Kdo by si tohle asi nechal? je mi 15? NE
proč bych utíkal když jsem měl 25let  "povinnost" na baráku makat?! "pojď jsi mladej,plnej energie,stejně to jednou bude tvoje"
Kdybych celý léta odmítal okamžitě by řešila jak mne vydědit a po celým městě by vykládala jakej jsem zmetek. Ty určitě nic podobnýho neznᚠani z doslechu proto ta tvá reakce ale já TEBE částečně chápu

Vždy píšu, že jsi ještě nedospělý chlapeček. Když mᚠproblém s tím, co by tvá maminka dělala a povídala. Dospělost totiž není o věku.
No a co, když by tě tvá maminka vydědila a po městě vykládala? Tobě vic záleží na tom, co povídají jiní, než na tom, abys bydlel ve svém, měl svou svobodu, aby tvé dítě netrpělo? Ty se nedokážeš od své mámy odpoutat?
Vystěhuj se, jak zní soudní příkaz, zařiď si své a víc už s maminkou neřeš. Pak nebudeš potřebovat ani právní radu. Ten dům není tvůj.

Není tady

#66 16. 8. 2016 21:53

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

jOS napsal(a):

Já se tam nestěhoval proto abych měl servis :-))  eX byla nějaká....nebudu hodnotit, dcera chtěla jít se mnou,soud mi ji svěřil a já doufal,věřil....že máti se po letech už zklidnila a že dcera bude mít něco jako nový náhradní domov-dočasně než něco najdu,postavím a že bude někdo doma když jsem v práci.Že bude bába suplovat matku jenže ona to vzala tvrdě do ruky což i mně vyčítala stále že děti mám vychovávat tvrdě! nad tím mávám rukou wink

Já jsem tě nezkoumal ,kdo jsi,kde jsi .Zajímal jsem se primárně o zákony,právo....ne ženy lol

Tys pouze psal, že mám ideální rodinné vztahy. Tak jsem ti napsala, že je to jinak. Že mám zkušenosti, a ne, že nemám... smile
A víš, takový nedospělý chlapeček by asi zajímal málo samostatných sebevědomých žen. Takový, co místo řešení sebe řeší svou  mámu.

Není tady

#67 16. 8. 2016 21:55

jOS
♥♥-----

Eva. napsal(a):

A co, panelák je snad nějaké méněcenné bydlení? va Btw přestěhovala jsem se z domu do paneláku a je to nebe a dudy. Panelák je skvělé bydlení.
Co povídáš, že tě tvá máma nutí prodat tvou zahradu? No a, tak a si povídá. Ty se snad soudíš o něco jiného, jestli jsem dobře pochopila. A to o JEJÍ dům.

netvrdím že vyloženě špatné,a pokud to nejsou vysoké věžáky a třeba atypy s množstvím zeleně může to být super.
Mám pro to důvod že jsem koupil zrovna tuhle nemovitost na tomto místě. Psal jsem přece že to tady chci přestavět, tzn.že bych stejně odešel ale na to máti čekat nechce a tím že mne vystěhuje mi udělá menší problém,stále nechápeš?
teď si budu hledat byt,podnájem,zařizovat jinde když potřebuju vše soustředit sem?...
A už dost pitvání,tohle je zbytečný usch

Není tady

#68 16. 8. 2016 22:06

jOS
♥♥-----

Tys pouze psal, že mám ideální rodinné vztahy. Tak jsem ti napsala, že je to jinak. Že mám zkušenosti, a ne, že nemám... smile
A víš, takový nedospělý chlapeček by asi zajímal málo samostatných sebevědomých žen. Takový, co místo řešení sebe řeší svou  mámu.

big_smile ,jj,dobrý.... víš kolik já znám hrdých,sebevědomých žen....? které byly a jsou tak hrdé a samostatné že jsou samy popř.se víceméně pravidelně mění strejda..... Jak se říká - dnes téměř každý chlap vychovává cizí dítě,je to hrozný ale asi realita.
Ještě se mezi chlapy říká "hrdinů jsou plný hřbitovy" ,také tvrdá pravda. Někdo je tak hrdý a samostatný že se rozvádí 3x za život. Díky ale to zkoušet nemusím
Chci tím říct že je dobrý když je žena samostatná ale problém je že obvykle ta samostatnost přejde do fáze že "ONA" dělá všechno nejlépe,má doma troubu kterého vlastně nepotřebuje apod. To nemívá dlouhý trvání. Zkus to obráceně....když chlap umí vařit a dobře, když při každé návštěvě rodiny,přátel,bude vykládat jak ona je nemožná kuchařka. Já bych si tipnul jak dlouho to vydrží big_smile

Není tady

#69 16. 8. 2016 22:14

jOS
♥♥-----

Eva. napsal(a):

Ten dům není tvůj.

dle katastru sice ano ovšem odpracoval jsem tam tolik hodin že bych postavil na zeleným. A nebydlel jsem tam !! už to chápeš?? takže jsem byl co -otrok?  A jestli čteš i něco zpětně tak jsme dům upravili pro komerční účely-prodejna 10let-zhodnocení snad jasné. Následně pro její bydlení.
A už končím s vysvětlováním,vidím že mᚠpodobný povahový rys. "Já to tak chci a bude to tak!"
Nebudem si křížit cestu ,OK?

Není tady

#70 16. 8. 2016 22:19

jOS
♥♥-----

Eva. napsal(a):

Dospělost totiž není o věku.

dospělost je o tom že tě někdo využije a ty mávneš rukou ? jsi dobrá, já takový nejsem.
Někdo totiž žije stylem "po mně potopa" což snad vidíš od nejvyšších míst až po blízké okolí a nevím proč bych tohle musel akceptovat když se mne to týká

Není tady

#71 17. 8. 2016 7:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Chvilku tu nejsem a už se zas téma zvrhlo někam ouplně jinam... lol

Takže jen pár připomínek nezávislým pohledem ďáblova advokáta... vissla
mᚠpravdu ,o nahrávání sice rozhoduje předseda ale musí pro to mít legitimní důvod dle Ústavního soudu a Nejvyš.soudu-což je např.že nahrávání jednání ruší.To je ovšem výmluva tak pro min.století a více
Může to bejt "výmluva" - nicméně ty ses (vlastní nevědomostí, jak přiznáváš) ani nepokusil, ergo si nemůžeš stěžovat, že "by to nepovolil".
je tzv.odbydlené,lze říci jako protislužba. Souhlasím ovšem pak je tu vyjádření opět Nej.soudu jde o zhodnocení nemovitosti, nelze počítat pouze materiál a práci což se často děje.
Prosím o odkaz. Dík.
mohu tvrdit že jsme peníze jako správná rodina-před X lety dávali na jednu hromadu a z toho vše financovali. Vzhledem k tomu že máti jako podnikatelka dlouhodobě neměla velký zisk....tím pádem má malý důchod....kde se vzaly investice?
Což soud v úvahu brát může nebo taky nemusí...
A "kde se vzaly investice?" Paní matka může klidně prohlásit, že prodala to či ono - třeba šperk, starožitnost, něco, co měla "na horší časy".
Mimochodem - ona nic dokazovat nemusí, prachy po ní chceš ty a ty, jak to tak vypadá, budeš v důkazní nouzi spíš.

Btw přestěhovala jsem se z domu do paneláku a je to nebe a dudy. Panelák je skvělé bydlení.
Mᚠkrátkou pamě, Evo.
Nebo to zase "myslíš jinak"? wink

Upravil(a) helena (17. 8. 2016 7:25)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#72 17. 8. 2016 7:35

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

jOS napsal(a):

big_smile ,jj,dobrý.... víš kolik já znám hrdých,sebevědomých žen....? které byly a jsou tak hrdé a samostatné že jsou samy popř.se víceméně pravidelně mění strejda..... Jak se říká - dnes téměř každý chlap vychovává cizí dítě,je to hrozný ale asi realita.
Ještě se mezi chlapy říká "hrdinů jsou plný hřbitovy" ,také tvrdá pravda. Někdo je tak hrdý a samostatný že se rozvádí 3x za život. Díky ale to zkoušet nemusím
Chci tím říct že je dobrý když je žena samostatná ale problém je že obvykle ta samostatnost přejde do fáze že "ONA" dělá všechno nejlépe,má doma troubu kterého vlastně nepotřebuje apod. To nemívá dlouhý trvání. Zkus to obráceně....když chlap umí vařit a dobře, když při každé návštěvě rodiny,přátel,bude vykládat jak ona je nemožná kuchařka. Já bych si tipnul jak dlouho to vydrží big_smile

Nepsala jsem o hrdých sebevědomých ženách. Ale o samostatných sebevědomých ženách.
Btw existuje nějaký předpis, že žena, když žije sama, nemůže být spokojená? Je nějaký předpis, že žena ke své spokojenosti MUSÍ mít partnera? va
To, co popisuješ, nejsou samostatné, zdravě sebevědomé ženy.

Upravil(a) Eva. (17. 8. 2016 7:59)

Není tady

#73 17. 8. 2016 7:36

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

jOS napsal(a):

Eva. napsal(a):

Dospělost totiž není o věku.

dospělost je o tom že tě někdo využije a ty mávneš rukou ? jsi dobrá, já takový nejsem.
Někdo totiž žije stylem "po mně potopa" což snad vidíš od nejvyšších míst až po blízké okolí a nevím proč bych tohle musel akceptovat když se mne to týká

Dospělost je, mimo jiné, o tom, že se dospělý muž nenechá využívat.

Není tady

#74 17. 8. 2016 7:36

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

josi, proč ten dům od své mámy nekoupíš ty?

Není tady

#75 17. 8. 2016 7:38

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Btw přestěhovala jsem se z domu do paneláku a je to nebe a dudy. Panelák je skvělé bydlení.
Mᚠkrátkou pamě, Evo.
Nebo to zase "myslíš jinak"? wink

Nechápu. va

Není tady

• Diskuse
  •  » Právní
  •  » Prosím o zkušenosti - soudí příkaz k vystěhování z bytu
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí