6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Anyzku Ja prave nesmim zitra porodit za zadnou cenu, kdyz uz tak bud dnes nebo v nedeli Zitra jsou u nas rybarsky zavody a kluci si koupili dva sudy, manzel tam samozrejme nemuze chybet a tak pocitam s tim, ze neco malo vypije. Sice ho uz x dni upozornuju aby si dal maximaaaalne pet piv a odpoledne uz nepil, kdyby jsme vecer jeli, ale pochybuju, spoliha na to, ze by me kdyztak odvezl tchan A to se mi moc nelibi, chci aby jsme jeli spolu sami dva
Jinak Tobe to ale preju, bylo by to hezky kdyby se vam Mikulda narodil na vas rodinny vyznamny den A behani po doktorech at dopadne dobre a hlavne at jsou deticky brzy fit
Hrosi, ja se zacinam uz opravdu smirovat s prenasenim Ale aspon bude mit mimisek snad peknou vahu Jinak loznice do zluto-modre musi byt moc pekna, my uz ale mame kuchyn do zluta a obyvak do oranzova, tak bych chtela neco jineho v loznici
Ja bych si predstavovala nejakou svetlou fialkovou, asi tu lilu a jak psala Baru, v kombinaci s tou bezovou a bezovym kobercem by to nemuselo byt spatny. No uvidim co na to manzel
Zelvi, tak si maji aspon sousedi o cem povidat
Není tady
Julinka je nadherna Mlicko se urcite brzy nastartuje, mne se spustilo az ten treti den. Na to je nejlepsi bonding, skin to skin.
Isi-to cekani je narocne, ale stoji za to, bud rada, ze je mimi v poradku a muze si vybrat, kdy chce vykouknout na svet U nas jsou stale horka, uz se docela tesim na ochlazeni.
Vcera jsme byli 6h v zoo, Filik si to moc uzil, ja taky, ale za cely den na nohach byl docela zahul. Jsem se dnes vazila a mam o pul kila mene.
Dnes budu odpocivat, za hodku jdeme k detske Dr, chci s ni probrat Filikovo ockovani, jeste jsem s ni o tom nikdy nemluvila. A taky se chci zeptat, jak to tady funguje po narozeni mimi. Sice moje PA k nam domu bude dochazet jeste do 40-ti dnu veku mimi, ale nejspis bude nejaka ta navsteva u Dr nutna. Po narozeni mimi uz mame jednoho Dr domluveneho pres PA, na tu uplne prvni kontrolu.
Anyzku-tobe hodne sil do finise a deti at mas brzy zdrave
Není tady
Isi, tak nějak podobně barevně, jak píe budeme mít kuchyň - to je skvělá kombinace
Není tady
To jsem se ale vytočila, někdo píchnul do vosího hnízda:
článek na rodince:
Maminky na mateřské dovolené
Ani sebeobětavějí maminka nedokáe svému dítěti nahradit kolektiv vrstevníků. Pro dítě je uitečné se v kolektivu prosadit, najít si tam své místo a zjistit, e se svět netočí jen kolem něj, naučit se pomáhat druhým i sdílet společné nadení nebo radost. Pokud dávají maminky na md děti do kolky s tím, aby se něco naučily a byly v kolektivu, pak k tomu nemám sebemení připomínku. Tyhle maminky si dítě vyzvedávají po obědě. Jene je řada maminek, které jsou doma s druhým dítětem a to starí do kolky odloí (ráno polou tatínka, nebudou přece tak časně vstávat) a vyzvedávají si ho a pozdě odpoledne. Samozřejmě, e starí dítě árlí na mladího sourozence, protoe on můe být s maminkou a jemu je to upřeno, z toho často plyne i jeho větí agresivita a zlobí hlavně proto, aby na sebe nějak upozornilo. Pokud konejíte takové dítě slovy, e si ho maminka jistě někdy vezme po "o" odpoví, e ne, e je z něj na nervy. Kdy mi taková maminka pak ráno předává dítě se slovy, zas má dneska den a tak si to uijte, a vítězně se usmívá, jak se ho zbavila. Jo a zítra nebude, to jste ráda co. Větinou mám chvíli pusu dokořán, protoe "nějak nechápu".
Není tady
Téma zavřeno