29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte,
máte někdo zkušenosti s prací koulí "CLEAN BALLZ" ?
Není tady
Prací kouli jsem dostala asi před rokem, párkrát jsem to zkusila, ale nic moc. Skvrny a mastnotu to nevypere a ještě se nesmí kombinovat s pracím prostředkem a aviváží, protože by prý ztratila účinnost. Takže s ní teď peru jenom ručníky na psa a nejsem si jistá, jestli kdybych ji do pračky vůbec nedala, tak by to nebylo vyprané stejně.
Není tady
Ahoj, já nedávno viděla v televizi reportáž, kde zkoušeli účinnost různých pracích postupů - valcha, prací koule, tekutý prášek, gelový prášek, klasický "práškový" prášek:-) Nejhůř dopadla koule - prý je to jako když pereš jen ve vodě; světe div se, nejlépe dopadla valcha:D Tím Tě nechci samozřejmě od koule zrazovat, osobní zkušenost s tímhle způsobem praní nemám, jen říkám, co jsem viděla v televizi (a dobře víme, že ne všechno, co se tam říká je pravda, že...
Není tady
jj je to tak, taky jsem to viděla
Není tady
Osobní zkušenost nemám, ale v textech prý neobstála dobře, peru raděj v persilu nebo arielu. Moc jí nevěřím.
Není tady
Mě řekl opravář na pračky,že jeto hovadina na tahání peněz z lidí.Funguje to asi jako když se kdysi pralo tak,že se prádlem mlátilo v potoce o kameny.Akorát je to bez práce a ne zadarmo.
Upravil(a) Ivča K. (29. 10. 2011 11:13)
Není tady
Moje zkušenost:
Nejlépe pere pračka s velkým bubnem, kde má prádlo dostatek místa se volně převalovat, jakoby "vymlátit". Vypere úplně všechno, včetně bílých ponožek, u kterých se skoro nepozná původní barva. Není třeba se obávat zbytečně velké spotřeby vody ani energie, dobrá pračka si umí prádlo zvážit. Čím méně prádla,tím menší spotřeba. Dostatek prostoru v bubnu je rozhodující pro kvalitu praní.
Není tady