29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Klíd - info od Andrey ze dnes! :
Ahojky, ne ne, přesné datum zavření ještě není určeno, na novém Babinetu se stále pracuje, aby byl co nejvíce vyladěný pro potřeby uživatelů, tím pádem rozhodně nebude tento starý uzavřen výhledově v nejbližší době. Momentálně jedou souběžně oba dva, přičemž na novém jsou v kurzu hlavně uzavřené skupiny, zde pak na tomto běží klasické diskuze, jak jsme zvyklí. Určitě to jinak bude dáno vědět s dostatečným předstihem, není se čeho bát.
Upravil(a) misha88 (2. 9. 2011 13:49)
Není tady
Halo, hledám zprávy o Lucince1.. nevíte někdo, jak dopadla na utz???? kují :-)
Není tady
Ahojky holky
Tak predem vsem gratulace ke kontrolam
Silvi tobe k laznim paráda
A jen neco malo co u mne ,nova prace od 1.rijna a genetika v poradku a jizdy jsem na poprve nedala
Upravil(a) sima 75 (2. 9. 2011 16:10)
Není tady
Petricka80 napsal(a):
dopadla dobře
Není tady
sima 75 napsal(a):
A jen neco malo co u mne ,nova prace od 1.rijna a genetika v poradku a jizdy jsem na poprve nedala
gratulace k práci, genetice a jízdy budou taky
Není tady
holky, těhulky, měly byste už založit Jarňátka 2012
Není tady
Gabka napsal(a):
Petricka80 napsal(a):
dopadla dobře
![]()
Taky pořád načuhuju ... Tak o je supeeeeeeeeeeeeeeeeeer
A jak Ty to Gabi víš ?!?!
Není tady
Gábi mi psala
Jinak ahoj holky
vše je v pořádku,srdíčko krásně bilo..i mě ho mudr pustil se zvukem bylo to nádherný na kontrolu jdu až k mýmu zab7 týdnů a mezi tím se mám objednat asi za tři týdny na screening v prvním trimestru,ale to dělá jiný mudr. Průkazku jsem taky už dostala s termínem porodu 24.4.2012 dle dnešního ultr. 22.4.2012
Naty jsme to řekli,ukázali fotečku..no byla štastná,pořád že to musí zavolat babičce a Adélce a že jeslti můžu dělat to a tamto,a pořád mě pusinkovala břicho a když jsem ji chtěla vzít tak klín tak mi říká..mami ne to nemůžeš bud trochu opatrná )) a když se ji J. ptal jaký dáme pracovní název pro mimi tak Naty hned řekla Bohouš
)))
[url][/url]
Není tady
Lucííí, krásný Bohoušek
Není tady
medulka napsal(a):
A jak Ty to Gabi víš ?!?!
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Silvíku poslechni si
: http://www.youtube.com/watch?v=WG_yxcSKZSw
Moooooooooc gratuluju a moooooooc přeju!!
Není tady
sunshine... napsal(a):
Ahoj Silvinko
to je paradicka, laaaazne, odpocnes si a nacerpas sily
muzu se zeptat, jak dlouho ti trvalo vyrizeni? Ja mam jit za tyden na gyndu sepisovat zadost, tak by me cirka zajimalo, kdy bych s tim mela pocitat
Sun cca tři týdny, ale to proto, že se návrh vracel k doplnění. Jinak od zaslání návrhu do 14 dní víš výsledek...já už si hned po zaslání předběžně rezervovala pokoj
Není tady
Lucinko gratuluji
Simoušku ráda slyším, že je vše ok u Tebe....k nové práci gratulace a jízdy dáš příště
manžel mi teď paří na rozlučce se svobodou a mě to čeká zítra..tak se na to jdu pořádně vyspat...pekla jsem teď tři hodinky cukroví a jsem ko...tak pa
Není tady
Lucí to je krásnej pohled na Bohouška Moc gratuluju
Simí - krásný zprávy jen tak dál
Silví - já myslela že už jste dávno svoji
Silvi.100 napsal(a):
manžel mi teď paří na rozlučce se svobodou a mě to čeká zítra..
Ad Nový Babinet - klidně další Plodilky založím tam
Není tady
Lucí nádherný obrázek ! paráda a jen tak hladce dál
Není tady
Lucííí, gratuluji !!!! Já chci taky Bohouškaaa !!!!
Holky, nevíte někdo, jaká je výška sliznice 16DC - dnes jsem byla na gyn, pohotovosti ( s jiným problémem, který se snažením nesouvisí :-) a mimo jiné jsem našla ve zprávě, že výška endometria je 8mm, cyklus mám cca 30dní. Není to málo ?? :-(, má ještě smysl teď začít pít kontryhel?? Jsme se tak poctivě snažili a tak si říkám, jestli to vůbec mělo smysl.. :-( ... děkuji za odpověď a rady zkušených :-)
Není tady
Ahoj holky..moc díky za gratulation
a plivu eda bacilky...zakže chytejteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
U nás ve vesnici je normálnětěhu vlna...už jsou těhitný tři kámošky a jedna z nich má o den stejný termín jako já asi tu máme dobrou vodu..tak přijedte
Petřičko ahoj já s 30 DC měla ovu okolo 14 dne..takže si myslím,e máš už po ..nebo ne? a 8mm je myslím o.k. není to moc,ale ani málo..třeba ET u IVF dělají do výšky sliznice min. 7 mm....takže 8 by mělo stačit..ted už bych kontryhel nepila,ale pokud by to nevyšlo tak příští měsíc bych ho nasadila spolu s maliníkem od 1DC..držím pěsti
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
asi tu máme dobrou vodu..tak přijedte
![]()
... tak já si dojedu
a chytámmm bacilky
Není tady
Petričko tak mi přijde sliznice mm krásná
Není tady
Ahojky, tak dobře, tento cyklus už to nechám "koňovi" :-) a příští měsíc budu poctivě dodržovat pitný režim :-)!!! :-) Maliník i kontryhel seženu jen sypaný nebo i v sáčku.... jako čaj.. ???
Děkuji :-). Mám docela problémy po druhém porodu, který byl akut. císařem.. občas mě to střílí do třísel, na vnitřní straně stehna a pořád něco...takže doufám, že tam nemám nějaké šílené srůsty :-(..
Máte někdo problémy takového rázu?? .Dost mě to štve, protože mně to celkem omezuje... ale myslím, že pravidelné cvičení by mělo pomoct... co byste doporučovali?? U nás v místě je jóga... myslíte, že by mohla pomoct ?? nechce se mi dojíždět do města :-)
Není tady
Petričko - srůsty můžou bránit v otěhotnění a obávám se že cvičení na to moc nepomůže
Spíš LPSK a rozrušení srůstů. Ale nechci straštit dopředu a držím palce
Není tady