29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Teda Very tvoje tělo ví, co je potřeba Tak budu držet palce na test, je mi jasný, že v tvým případě určitě nějakej bude
:
Snaži jasně, kdyby můj největší problém byl, kam holky bezpečně odkládat, tak si můžu pískat. Já jen že jsme se bavily o těch pádech a fakt vím, že v tom mám dost rezervy, často prostě spolíhám na to, že se nepřetočí - a jak říkáš, pak se jednou přetočí a bude vymalováno.
Na tu píštěl jsem přišla já, když jsem měla malou rozbalenou a vykakala se, trošička té stolice jí šla ven jakoby pochvou. Taky jsem tomu nevěřila, dokud jsem to neviděla podruhé, ale protože mi pojem píštěl není neznámej, bylo mi jasný, že je průšvih. Pak jsme měli problém o tom přesvědčit doktory, pořád dokola se mě ptali KDO to viděl a zkoušeli, jestli vím, kde je konečník a kde pochva, no jak u blbejch...pak na dětské gynekologii totéž, doktorka jí udělala výtěr z pochvy a prý "žádné stopy stolice nevidím, tak nevím, co jste viděla" - ale pak naštěstí našla to vyústění, je tam taková sotva viditelná tečička vedle poševního vchodu a když se v tom dr. začala rýpat, tak se zrovna naštěstí Maruška vykakala a zrovna tou píštělí ta stolice odešla - to bylo štěstí, protože někdy to vidět není vůbec. No a pak teprve nás doktoři začali brát vážně, ale zase se jim fakt nedivím, ona je to dost vzácná vývojová vada, takže logicky napřed předpokládali, že je matka na hlavu, to je asi častější případ
Není tady
Tyyy jo Veru tak hlavně že jste se "usmířili" jinak bys to bývala prošvihla
Dodtatečně Lucince přeju krásné druhé narozeninky, hodně zdraví, štěstí, lásky (všeho má vrchovatě, ale ať to vydrží) a hlavně bráchu nebo ségru k mamce do pupíku
Ronjí - a víš že si zrovna tuhle VVV pamatuju ze školy? Ono to teď moc neplechu dělat nebude, ale v budoucnu by mohlo docházet k zánětům apod. a hlavně - jak se objeví jedna VVV, pátrá se po dalších, skrytých Moc přeju Tobě i Marušce ať to není nikde jinde a ať jsou v Motole k vám milý
Není tady
Ahoj Holčičky, moc děkuji všem za gratilace ale ještě potichounku:-D
Není tady
Snaži nám taky doktroka tady v místní nemocnic řekla, že se to stává a prý to bude jednoduchý zákrok. V Brně už se tak ale netvářili a ten profesor z Prahy, který jí to bude dělat, říkal, že takových zákroků dělá i špičkový operatér jen několik za život A v odborné literatuře jsem nenašla skoro nic, a to jsem googlila několik dní. No, musíme doufat, že to dopadne dobře.
Jo a ta dětská gynekoložka, které mohlo být tak 50, říkala, že to v životě nikdy neviděla, naše obvodní dr. totéž a to je specializaci neonatolog. Prý vědí, že to existuje, ale naživo to nikdy neviděly. No, má holt Maruška něco zvláštního, ale můžeme být rádi, že to není nic horšího. Jinak teda nic jiného tam snad není - ne snad, prostě není a nebude - v Brně jí udělali hromadu vyšetření, střeva, močový cesty, internu, kontrolovalo se co šlo, samozřejmě bylo podezření, jestli ta vada není mnohem komplikovanjší, ale není.
Upravil(a) Ronja (30. 8. 2011 12:32)
Není tady
ja se taky tesim na testy Verusky... uz od 7 DC
Není tady
Ronjí vy zkrátka musíte něco extra Taky myslim že to není a nebude nic komplikovanějšího a pan profesor to zmákne
Ještěže sis toho všimla a včas
Leni - Veruška se napřed otestuje na drogy, pak na ovulaci, pak na jánevimco a od ovulace už najíždí na těhutesty, co kdyby náhodou...a do toho experimentuje s ovutestama co jí ukážou po ovulaci
Není tady
Lenko, Snaži , potvůrky jedny
Tak už jsem psala, že se začínám smiřovat s myšlenkou, že mimi nebude , od toho se odvíjí i testování. Mám doma prošlý testy s citl.25, kde duchy nevykoumám a mamáč se mi kupovat nechce
, takže to na testování zítra nevidím
. No ale znáte mě dobře, takže čůrat určitě budu
, doma mi říkají "chemik"
. Na drogy testuju dceru
, bere antikoncepci, tak těhu testy na ni zatím nevyužiju (doufám). Takže zbývám kdo? Takže zbývám já...
.
Za týden už budu čůrat zase do skleničky , pak budu 4 dny naštvaná, pak se rozhodnu zhubnout a pak už zase budu čekat na ovulku
. A pak oslavím padesátiny
Není tady
No vidíš, zkoušet to do padesáti, to je úspěch Doma budeš mít už 10 dětí ale pořád Ti to bude málo, viď?
Ba néé, myslim si že to zrovna tenhle měsíc klapne - ovula ve správnej čas a pojištěná, předtím kvůli dusnu půst tudíž se stačili spermijky nahromadit a už chvátaji za vajuchem
to by bylo aby nebylo!! Věřim tomu
Není tady
čau kočky
tak mám za sebou první poradnu, doma těhuprůkajdu... a na screening jdu 8.září.
Více na blogu
Není tady
Popi v kolikátém jsi týdnu?
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Leni - Veruška se napřed otestuje na drogy, pak na ovulaci, pak na jánevimco a od ovulace už najíždí na těhutesty, co kdyby náhodou...a do toho experimentuje s ovutestama co jí ukážou po ovulaci
jéé, to je psina... já mam taky roupy
a objednala jsem si ten övušák clear blue...digitááální.. jak se tam mění ty kazetky
no.. myslím, že to budou vyhozený prachy.. mám ještě jedno balení clostu ,ale asi na to dlabu, pže to jím jak lentilky bez efektu
minulej cyklus jsem si 2 dny nevzala
letím do neděle pryč, v po jsem tu jak na koni
Není tady
pity, dr. napsal (už nevím jestli do průkazky nebo karty) něco mezi 11.a 12.týden tak si vyber
ale dneska neměřil, měl problém vůbec splnit moji prosbu o obrázek
Není tady
Popi - gratulace k průkajdě , není nad oficiální lejstro
Na rajčeti jsou fotky z Lucky narozenin - jméno? Lucinka
heslo? dvouletá
Dneska jsem vystěhovala z bytu dva studentíky na intr , to je najednou klíííííííídek
No a domeček je ZHRUBA hotovej , začínají se dělat "vnitřky"...
Takže samá pozitiva
Není tady
veru, Lucinka je super smíšek a koukám roste z ní super pomocnice do domácnost - kuchyňka, žehlička.... jooo není nad to, co se v mládí naučíš
kdopak dělal dortík ?
Není tady
Popi - dělala ho jedna šikovná paní, já bych na to neměla trpělivost. Podstatný je, že byl veselej a výbornej - s nějakou jahodovou náplní, mňam
Ad pomáhání - je sranda, jak mi vytahuje Lucinka z usušeného prádla svoje hadříky a sama si je žehlí a skládá. Je to šikula .
Upravil(a) Veruska72 (31. 8. 2011 22:26)
Není tady
Veru Lucinka je kouzelná Moc jí to slušelo a sluší a Tobě, manželovi i dětem taky
Jak je vidět že je to holčička - Vítka by třeba nenapadlo žehlit, zato pořád chodí a vrčí - jako že vtrá vrtačkou
Popísku - gratuluju i tady k těhuprůkajdě
Silvinko přišel balíček - mooooc děkuju, je to moc moc hezký
Není tady
Ahoj holky
Popi, gratuluju k prukajde, je to nadhera cist takove zpravy
Vam vsem ostatnim preju brzke // poradne dalnice
Sleduju vas aspon z povzdali, protoze u nas je to zatim na mrtvym bode
Není tady
Popí, moc gratuluju k těhotenské průkajdě..
Není tady
Ahoj holky!
Snažulí nemáš zač
doufám, že potěší obdarované
Holkyyyyyyyyyyyyyyyyy jedu do LÁZNÍCH!!! Mám to černé na bílém. Už se moc těším!
Není tady
Silvííí
BOMBA !! Gratuluju a doufám, že tam za kočky pořádně ochmatáš Frantíka
Není tady
Silvíku poslechni si : http://www.youtube.com/watch?v=WG_yxcSKZSw
Moooooooooc gratuluju a moooooooc přeju!!
Není tady
Silvi, paráda, super, gratulace
užívej si to tam a ochmatej za mě
Luci, letím napsat, že držím palečky na rukách i na nohách na kontrolu
Popí, tobě moc moc gratulace k důležitému dokumentu - těhu průkazce
Veru, fotečky parádní malá si oslavu fakt užívala
Není tady
Ahoj Silvinko to je paradicka, laaaazne, odpocnes si a nacerpas sily
muzu se zeptat, jak dlouho ti trvalo vyrizeni? Ja mam jit za tyden na gyndu sepisovat zadost, tak by me cirka zajimalo, kdy bych s tim mela pocitat
Není tady
holky, asi bysme si měly udělat i chlíveček tady na novém BB http://novy.babinet.cz/forumdisplay.php … %C5%BEilky
...... tento bb se měl rušit k 1.9. ............ tak aby nás to pak nezaskočilo
Upravil(a) Gabka (2. 9. 2011 13:46)
Není tady