29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, díky za pochvalu:rodna:...mám teď ke kreslení asi 8 portrétů, tak mám o zábavu postaráno, ale snad z toho alespoň zaplatím část lázní, teda pokud vůbec klapnou....
Leníku sleduji Tě a moc držím palce. Také bych mimochodem ráda viděla nevěstu!!!!!!
Pity gratuluji k potvrzení těhu a držím palce na utz.
co Kaťulka a Simi? nevíte někdo?
Není tady
cau holky, tak u me h.ov no s makem perioda zde
no ja jsem naprdlaaaa...ale rikam si, ze dokud nad tim neřvu.. tak to jeste jde
Není tady
Ahoj holky,
Snaži díky moc za poznatky ohledně padání dětí, budu si dávat obzvlášť velký pozor po tom třetím měsíci - u Bětušky teda dřív, ta se mele děsně, je to takový náš pošuk Tohle fakt vnímám jako problém s těma dvojkama, že často potřebuju jednu někam rychle uložit a věnovat se druhé a sama vnímám, že je třeba nepoložím ideálně. Musím vychytat místa, kam se budou ukládat bezpečně, a jinam je ani nedávat, jinak fakt riskuju.
Popi já ti z tebe mám pořád takovou radost, pokaždé když vidím tvůj nick tady a uvědomím si, ýe , že už ses konečně dočkala
Falko to fakt asi bude lepší zůstat doma, kdybys měla "roupy", najdi si nějaký projekt, kterému se budeš věnovat. Když jsem byla půl roku na neschopence s boreliozou a nesměla jsem z domu, tak jsem se naučila Norsky Ale fakt super, takovýho času, co jsem tomu mohla věnovat...
Není tady
ja mam strasne rozplizle ty prispevky... do sirky a musim rolovat dole na liste... to je nejaka novinka ci co.. nebo jsem si to nejak blbe nekde nastavila?
Není tady
Ronjičko děkuju !
Falko, Ronjí - prosím vás, u toho prvotrimestrálního screeningu, se bere krev a dělá UTZ, za jak dlouho jste měly prosím vás výsledky ? týden, dva ?
Není tady
Silví, kurník šopa, to by bylo aby nebylo, lázně prostě klapnou a basta
jak tak koukám na ty nádherné obrázky.... se snad v budoucnu taky obrátím o Tvé služby úžasný dárek....
Není tady
Popi, já šla cca v 10+6 na krev, a potom ve 12+6 na utz, a tam to rovnou Dr. změřila, naházela do PC a výsledek mi řekla hned, dala zprávu..... a to bylo vše . Já mám teď teda dilema z těch tripplů, ale možná na ně fakt nepudu... s mou povahou bych zas byla min. 2 týdny total vystreslá....
, no, ještě mám chvíli na rozmyšlenou... Kdy jdeš na to NT?
Není tady
Falko, 31.8. jdu do poradny ke svému dr. kterým mě už ale objedná na NT k nějakému kolegovi, který to dělá, takže mi rovnou řekne termín /měli bohužel zrovna 2 týdny dovolenou, tak se to nemohlo objednat dříve/.... plus mínus autobus budu ve středu 10+5 (podle mého dr.) resp. 12+0 podle dr. ve špitále ale prý se to stihne... tak doufám, že jo (říkal mi, že se to dělá do 13+0) ... jestli ne, tak mě trefí
Není tady
No, to se snad stihne, já vím, že to někomu dělali i třeba 13+2, ale někde sem četla, že ideální je to do 13+0 - já měla utz vlastně jen o den dřív, ve 12+6..... Budu držet palce .
Upravil(a) Falka (29. 8. 2011 22:24)
Není tady
děkuju ... doufám, že to dopadne v rámci možností dobře, přece jenom, už jsem stará rašple
Není tady
Ahoj Popi,
já byla na NT ve 13tt+4 a dobrý - dokonce čím dýl(do 13tt+6), tím líp - je tam každej den znát a je vše líp vidět. Výsledky byly hned, něco pak ještě přišlo k mýmu dr.
Držím palce
Pity, gratuluju k těhulkování
Leni - vydrž ještě měsíc, ať je nás víc v letňátkách 2012
Zdravím všechny
P.S. až na cyklus po revizi jsem NIKDY neměla pozitivní ovu test už 12 DC
A to jsem bez chemie a smiřuju se s tím, že se možná nezadaří. Psychika? No něco na tom bude...
Upravil(a) Veruska72 (30. 8. 2011 9:24)
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Falko, 31.8. jdu do poradny ke svému dr. kterým mě už ale objedná na NT k nějakému kolegovi, který to dělá, takže mi rovnou řekne termín /měli bohužel zrovna 2 týdny dovolenou, tak se to nemohlo objednat dříve/.... plus mínus autobus budu ve středu 10+5 (podle mého dr.) resp. 12+0 podle dr. ve špitále
ale prý se to stihne... tak doufám, že jo (říkal mi, že se to dělá do 13+0) ... jestli ne, tak mě trefí
Popí, mně dělali NT screening a byla jsem 12+4 a v tu samou dobu mi i odebírali krev. Výsledky jsem měla do týdne.
Taky jsem trochu plašila, když jsem všude četla, že krev se odebírá dřív. Ale všechno v poho.
Držím palce.
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Ahoj Popi,
já byla na NT ve 13tt+4 a dobrý - dokonce čím dýl(do 13tt+6), tím líp- je tam každej den znát a je vše líp vidět. Výsledky byly hned, něco pak ještě přišlo k mýmu dr.
Držím palce
Pity, gratuluju k těhulkování
Leni - vydrž ještě měsíc, ať je nás víc v letňátkách 2012
tak ja držííííííííííím
Není tady
Lenka77 napsal(a):
ja mam strasne rozplizle ty prispevky... do sirky
a musim rolovat dole na liste... to je nejaka novinka ci co.. nebo jsem si to nejak blbe nekde nastavila?
Mám to úplně stejně to bude problém asik někde u nich....
Není tady
Popi mě bral dr. krev ten stejný den co dělal UTZ. Ma tom UTZ vypadalo všechno dobře, takže jsem šla domů klidná, prý kdyby něco bylo z té krve tak do týdne zavolá. Pak až na další návštěvě mi řekl konkrétní nízká čísla co mi vyšla, ale mě to dělal přímo můj dr., mikam spešl jsem nemusela.
Není tady
Teda Leni já tomu věřila, vypadalo to tak krásně nadějně
No ale když máš rozkaz od Verči čekat ještě měsíc
tak to musíš
Ale pak už na 100% jasnačka!
Ronjí - zjistíš sama že nejbezpečnější místo pro malé neposedy je na zemi - deku pod ně, hrazdičku s hračkama nad ně a holky budou spokojený
Popí - krev na Papp není tak důležitá, důležitější je ten NT screening - tam se pozná nejvíc Rozhodující věk mimíska na odběr krve je podle UZ, ne podle poslední MS - proto by Ti měl dr. udělat UZ a poslat Tě na krev podle něho
Ale neboj se, stíháš to
Falko - na triply se vykašli A s tou prací - představ si že začnou podzimní chřipky a Ty budeš sedět hodinu nebo jak dlouho v MHD a chytat veškerý bacily před kterýma jsi doma chráněná
A nedej bože aby jsi začala zase špinit nebo by Ti tvrdlo bříško apod. Vyčítala by sis to pak. Navíc - kdy jindy v životě si užiješ takového zaslouženého volna? Nikdy! Už nikdy nebudeš moct doma být takhle jako jsi teď - bez dětí, bez nemoci, užívat si to dosyta, plánovat a shánět miminkovský věci....
(Mě tohle říkala jedna paní v mém prvním těhu a dodneska si na to pamatuju a dávám jí zapravdu. S dalším těhu už nemáš tolik času, už nejsi jen Ty a
ale ještě starší sourozenec, navíc to strašně letí
Takže za mě - nic si nevyčítej a lebeď si doma
).
Pity - gratulace k ofiko těhotenství
Veruško - co z toho usuzuješ, že jsi neměla pozitivní ovu tets? Že neovuluješ? Pcháááá a co ty krásný BT?
Roztažená stránka - asi jsem jí roztáhla já tou fotkou Vítečka
Není tady
Snaži - nene! Že jsem neměla tak BRZY pozitivní ovu test jako teď - jakože pořád čekám, až ovu přijde, většinou 17-18DC, je to nekonečný...no a když se začnu smiřovat s tím, že to asi nedopadne čtvrtým miminkem, tak se ovu dostaví 13-14 DC. Jsem to asi blbě napsala
Ovulka ukázková, poznala jsem to podle bolestí naprosto spolehlivě i bez testů....
Tak třeba motyka vystřelí
Není tady
Veru paráda No vidíš, tělo chce být čísté bez hormonů a sóji
Ptát se jestli jste ovu "pojistili" je ve vašem případě asi zbytečný, ne?
Tak moc držím palce ať motyka střílí ostrejma
Mmch - nepřemášlela jsi co udělá těhu s Tvýma krásnýma novýma prsama? Nemáš strach že Ti je zdeformuje?
Není tady
Jééé Veru, nemá Lucinka dneska narozky?
Není tady
Leni to je mi líto, ale příště už to klapne
Veru, držím palce!!!!
a malé LUCINCE opožděně vše nej nej nej!!!!!!
Není tady
Snaži na zem je samozřejmě dávám prokopat a tak, zatím to nijak zvlášť nemilujou, ale s tím není problém. Myslela jsem, když je třeba kojím: kojím na posteli, dokojím, potřebuju je přebalit. Jednu nechám na posteli, druhou nesu na přebalovák a vím, že ta na té posteli se může převalit. Pak tu druhou přebalím a totéž - kam s ní než přebalím první a ponesu je třeba do obyváku na zem nebo do kočárku. V tomhle "mezidobí" je dávat na zem nemůžu, jednak v ložnici mám lino a to je dost studený, jednak se pořád ohýbat na zem a pokládat a zvedat už pět kilo, to fakt nedávám. Prostě takový typicky dvojčecí potíže, ale to se vychytá Už na tom pracuju, k přebalováku jsem si převěsila hacku, z toho nevypadnou a jsou po ruce, když přebaluju tu druhou. A na posteli je začnu dávat mezi peřiny, aby neměly šanci nikam se převalit
Není tady
Veru to tělo si fakt dělá, co chce, že? Když ho nesleduješ, tak si just ovuluje brzo. Tak doufám, že je to ze všech stran pojištěný
Gabi pořád na tebe myslím a držím palce!
Není tady
Ronjí sice jsem vícematka, ale s dvojčátkama zkušenost nemám Obložit peřinama nebo kojícím polštářem nebo ohrádku nebo cestovní postýlku....A od určitý doby přebaluju jen na posteli
Ale Ty si poradíš
Ještě jsem se chtěla zeptat - ona měla Maruška nějaký problémy? Nebo jak jste přišli na píštěl? A doufám že jsi odeslala ten dopis co jsi uveřejnila na FB
Není tady
Snažilenka napsal(a):
Jééé Veru, nemá Lucinka dneska narozky?
Narozky měla v neděli , už je to taky velká holka
.
Hodím do alba fotky během dne... jméno: Lucinka, heslo: dvouletá
Díky za přáníčka
Snaži - případné těhotenství by snad prsa moc nezničilo, kojit totiž nemůžu, to mám od mammoložky
jasně daný - neměla jsem už v prsou mléčné žlázy, ale většinou jen tuk, takže se divila, že jsem vůbec Lucku kojila. No kojila jsem ji do 8 měsíců a díky tomu, že nic jinýho nechtěla, plně do 6 měsíců. Byl to ale boj s prsama a pochopila jsem, proč to tak bylo, až po předoperačním vyšetření sonem na mammologii. Ve dvaceti jsem kojila syna a mohla bych dělat kojnou pro deset dětí, no a o 15 let později už ne...
Tak snad to bude OK, i když bych nekojila. A prsa se dají předělat znovu i v padesáti, mít dítě je limitovaný
Není tady
Gabi, taky držím palčáky!!!
Ronjo - nejlepší bylo, že jsme měli doma tichou domácnost, co bývá tak jednou za rok. A v neděli na Lucky narozky bylo dusno prolomeno a tělo toho využilo . Usmiřování bylo důkladný
, takže pojištěný to je
.
Není tady