19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj holky, díky za pochvalu:rodna:...mám teď ke kreslení asi 8 portrétů, tak mám o zábavu postaráno, ale snad z toho alespoň zaplatím část lázní, teda pokud vůbec klapnou....
Leníku sleduji Tě a moc drím palce. Také bych mimochodem ráda viděla nevěstu!!!!!!
Pity gratuluji k potvrzení těhu a drím palce na utz.
co Kaulka a Simi? nevíte někdo?
Není tady
cau holky, tak u me h.ov no s makem perioda zde
no ja jsem naprdlaaaa...ale rikam si, ze dokud nad tim neřvu.. tak to jeste jde
Není tady
Ahoj holky,
Snai díky moc za poznatky ohledně padání dětí, budu si dávat obzvlá velký pozor po tom třetím měsíci - u Bětuky teda dřív, ta se mele děsně, je to takový ná pouk Tohle fakt vnímám jako problém s těma dvojkama, e často potřebuju jednu někam rychle uloit a věnovat se druhé a sama vnímám, e je třeba nepoloím ideálně. Musím vychytat místa, kam se budou ukládat bezpečně, a jinam je ani nedávat, jinak fakt riskuju.
Popi já ti z tebe mám pořád takovou radost, pokadé kdy vidím tvůj nick tady a uvědomím si, ýe , e u ses konečně dočkala
Falko to fakt asi bude lepí zůstat doma, kdybys měla "roupy", najdi si nějaký projekt, kterému se bude věnovat. Kdy jsem byla půl roku na neschopence s boreliozou a nesměla jsem z domu, tak jsem se naučila Norsky Ale fakt super, takovýho času, co jsem tomu mohla věnovat...
Není tady
ja mam strasne rozplizle ty prispevky... do sirky a musim rolovat dole na liste... to je nejaka novinka ci co.. nebo jsem si to nejak blbe nekde nastavila?
Není tady
Ronjičko děkuju !
Falko, Ronjí - prosím vás, u toho prvotrimestrálního screeningu, se bere krev a dělá UTZ, za jak dlouho jste měly prosím vás výsledky ? týden, dva ?
Není tady
Silví, kurník opa, to by bylo aby nebylo, lázně prostě klapnou a basta
jak tak koukám na ty nádherné obrázky.... se snad v budoucnu taky obrátím o Tvé sluby úasný dárek....
Není tady
Popi, já la cca v 10+6 na krev, a potom ve 12+6 na utz, a tam to rovnou Dr. změřila, naházela do PC a výsledek mi řekla hned, dala zprávu..... a to bylo ve . Já mám teď teda dilema z těch tripplů, ale moná na ně fakt nepudu... s mou povahou bych zas byla min. 2 týdny total vystreslá....
, no, jetě mám chvíli na rozmylenou... Kdy jde na to NT?
Není tady
Falko, 31.8. jdu do poradny ke svému dr. kterým mě u ale objedná na NT k nějakému kolegovi, který to dělá, take mi rovnou řekne termín /měli bohuel zrovna 2 týdny dovolenou, tak se to nemohlo objednat dříve/.... plus mínus autobus budu ve středu 10+5 (podle mého dr.) resp. 12+0 podle dr. ve pitále ale prý se to stihne... tak doufám, e jo (říkal mi, e se to dělá do 13+0) ... jestli ne, tak mě trefí
Není tady
No, to se snad stihne, já vím, e to někomu dělali i třeba 13+2, ale někde sem četla, e ideální je to do 13+0 - já měla utz vlastně jen o den dřív, ve 12+6..... Budu dret palce .
Upravil(a) Falka (29. 8. 2011 22:24)
Není tady
děkuju ... doufám, e to dopadne v rámci moností dobře, přece jenom, u jsem stará raple
Není tady
Ahoj Popi,
já byla na NT ve 13tt+4 a dobrý - dokonce čím dýl(do 13tt+6), tím líp - je tam kadej den znát a je ve líp vidět. Výsledky byly hned, něco pak jetě přilo k mýmu dr.
Drím palce
Pity, gratuluju k těhulkování
Leni - vydr jetě měsíc, a je nás víc v letňátkách 2012
Zdravím vechny
P.S. a na cyklus po revizi jsem NIKDY neměla pozitivní ovu test u 12 DC
A to jsem bez chemie a smiřuju se s tím, e se moná nezadaří. Psychika? No něco na tom bude...
Upravil(a) Veruska72 (30. 8. 2011 9:24)
Není tady
mala.popelka napsal(a):
Falko, 31.8. jdu do poradny ke svému dr. kterým mě u ale objedná na NT k nějakému kolegovi, který to dělá, take mi rovnou řekne termín /měli bohuel zrovna 2 týdny dovolenou, tak se to nemohlo objednat dříve/.... plus mínus autobus budu ve středu 10+5 (podle mého dr.) resp. 12+0 podle dr. ve pitále
ale prý se to stihne... tak doufám, e jo (říkal mi, e se to dělá do 13+0) ... jestli ne, tak mě trefí
Popí, mně dělali NT screening a byla jsem 12+4 a v tu samou dobu mi i odebírali krev. Výsledky jsem měla do týdne.
Taky jsem trochu plaila, kdy jsem vude četla, e krev se odebírá dřív. Ale vechno v poho.
Drím palce.
Není tady
Veruska72 napsal(a):
Ahoj Popi,
já byla na NT ve 13tt+4 a dobrý - dokonce čím dýl(do 13tt+6), tím líp- je tam kadej den znát a je ve líp vidět. Výsledky byly hned, něco pak jetě přilo k mýmu dr.
Drím palce
Pity, gratuluju k těhulkování
Leni - vydr jetě měsíc, a je nás víc v letňátkách 2012
tak ja drííííííííííím
Není tady
Lenka77 napsal(a):
ja mam strasne rozplizle ty prispevky... do sirky
a musim rolovat dole na liste... to je nejaka novinka ci co.. nebo jsem si to nejak blbe nekde nastavila?
Mám to úplně stejně to bude problém asik někde u nich....
Není tady
Popi mě bral dr. krev ten stejný den co dělal UTZ. Ma tom UTZ vypadalo vechno dobře, take jsem la domů klidná, prý kdyby něco bylo z té krve tak do týdne zavolá. Pak a na dalí návtěvě mi řekl konkrétní nízká čísla co mi vyla, ale mě to dělal přímo můj dr., mikam spel jsem nemusela.
Není tady
Teda Leni já tomu věřila, vypadalo to tak krásně nadějně
No ale kdy má rozkaz od Verči čekat jetě měsíc
tak to musí
Ale pak u na 100% jasnačka!
Ronjí - zjistí sama e nejbezpečnějí místo pro malé neposedy je na zemi - deku pod ně, hrazdičku s hračkama nad ně a holky budou spokojený
Popí - krev na Papp není tak důleitá, důleitějí je ten NT screening - tam se pozná nejvíc Rozhodující věk mimíska na odběr krve je podle UZ, ne podle poslední MS - proto by Ti měl dr. udělat UZ a poslat Tě na krev podle něho
Ale neboj se, stíhá to
Falko - na triply se vykali A s tou prací - představ si e začnou podzimní chřipky a Ty bude sedět hodinu nebo jak dlouho v MHD a chytat vekerý bacily před kterýma jsi doma chráněná
A nedej boe aby jsi začala zase pinit nebo by Ti tvrdlo bříko apod. Vyčítala by sis to pak. Navíc - kdy jindy v ivotě si uije takového zasloueného volna? Nikdy! U nikdy nebude moct doma být takhle jako jsi teď - bez dětí, bez nemoci, uívat si to dosyta, plánovat a shánět miminkovský věci....
(Mě tohle říkala jedna paní v mém prvním těhu a dodneska si na to pamatuju a dávám jí zapravdu. S dalím těhu u nemá tolik času, u nejsi jen Ty a
ale jetě starí sourozenec, navíc to straně letí
Take za mě - nic si nevyčítej a lebeď si doma
).
Pity - gratulace k ofiko těhotenství
Veruko - co z toho usuzuje, e jsi neměla pozitivní ovu tets? e neovuluje? Pcháááá a co ty krásný BT?
Roztaená stránka - asi jsem jí roztáhla já tou fotkou Vítečka
Není tady
Snai - nene! e jsem neměla tak BRZY pozitivní ovu test jako teď - jakoe pořád čekám, a ovu přijde, větinou 17-18DC, je to nekonečný...no a kdy se začnu smiřovat s tím, e to asi nedopadne čtvrtým miminkem, tak se ovu dostaví 13-14 DC. Jsem to asi blbě napsala
Ovulka ukázková, poznala jsem to podle bolestí naprosto spolehlivě i bez testů....
Tak třeba motyka vystřelí
Není tady
Veru paráda No vidí, tělo chce být čísté bez hormonů a sóji
Ptát se jestli jste ovu "pojistili" je ve vaem případě asi zbytečný, ne?
Tak moc drím palce a motyka střílí ostrejma
Mmch - nepřemálela jsi co udělá těhu s Tvýma krásnýma novýma prsama? Nemá strach e Ti je zdeformuje?
Není tady
Jééé Veru, nemá Lucinka dneska narozky?
Není tady
Leni to je mi líto, ale přítě u to klapne
Veru, drím palce!!!!
a malé LUCINCE opoděně ve nej nej nej!!!!!!
Není tady
Snai na zem je samozřejmě dávám prokopat a tak, zatím to nijak zvlá nemilujou, ale s tím není problém. Myslela jsem, kdy je třeba kojím: kojím na posteli, dokojím, potřebuju je přebalit. Jednu nechám na posteli, druhou nesu na přebalovák a vím, e ta na té posteli se můe převalit. Pak tu druhou přebalím a toté - kam s ní ne přebalím první a ponesu je třeba do obyváku na zem nebo do kočárku. V tomhle "mezidobí" je dávat na zem nemůu, jednak v lonici mám lino a to je dost studený, jednak se pořád ohýbat na zem a pokládat a zvedat u pět kilo, to fakt nedávám. Prostě takový typicky dvojčecí potíe, ale to se vychytá U na tom pracuju, k přebalováku jsem si převěsila hacku, z toho nevypadnou a jsou po ruce, kdy přebaluju tu druhou. A na posteli je začnu dávat mezi peřiny, aby neměly anci nikam se převalit
Není tady
Veru to tělo si fakt dělá, co chce, e? Kdy ho nesleduje, tak si just ovuluje brzo. Tak doufám, e je to ze vech stran pojitěný
Gabi pořád na tebe myslím a drím palce!
Není tady
Ronjí sice jsem vícematka, ale s dvojčátkama zkuenost nemám Obloit peřinama nebo kojícím poltářem nebo ohrádku nebo cestovní postýlku....A od určitý doby přebaluju jen na posteli
Ale Ty si poradí
Jetě jsem se chtěla zeptat - ona měla Maruka nějaký problémy? Nebo jak jste přili na pítěl? A doufám e jsi odeslala ten dopis co jsi uveřejnila na FB
Není tady
Snailenka napsal(a):
Jééé Veru, nemá Lucinka dneska narozky?
Narozky měla v neděli , u je to taky velká holka
.
Hodím do alba fotky během dne... jméno: Lucinka, heslo: dvouletá
Díky za přáníčka
Snai - případné těhotenství by snad prsa moc nezničilo, kojit toti nemůu, to mám od mammoloky
jasně daný - neměla jsem u v prsou mléčné lázy, ale větinou jen tuk, take se divila, e jsem vůbec Lucku kojila. No kojila jsem ji do 8 měsíců a díky tomu, e nic jinýho nechtěla, plně do 6 měsíců. Byl to ale boj s prsama a pochopila jsem, proč to tak bylo, a po předoperačním vyetření sonem na mammologii. Ve dvaceti jsem kojila syna a mohla bych dělat kojnou pro deset dětí, no a o 15 let později u ne...
Tak snad to bude OK, i kdy bych nekojila. A prsa se dají předělat znovu i v padesáti, mít dítě je limitovaný
Není tady
Gabi, taky drím palčáky!!!
Ronjo - nejlepí bylo, e jsme měli doma tichou domácnost, co bývá tak jednou za rok. A v neděli na Lucky narozky bylo dusno prolomeno a tělo toho vyuilo . Usmiřování bylo důkladný
, take pojitěný to je
.
Není tady