18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stejně kdy nad tím tak přemýlím. S Luckou 1 jsme se obě pokueli v prosinci ona KET a já IVF ani jedné se to nepodařilo na vzájem jsme se uklidňovaly a nakonec, jsme stejně otěhotněli sice později, ale ve stejný měsíc :-D
Není tady
Pity úasný...super moc,moc gratuluju kočko..dr te se a prostě nám byl ten srpen 2011 souzený
Není tady
Helouuuu, ja chci taky aby mi byl srpen souzenej
ale čekám a test nedělám
Není tady
Leni BT vypadá krásně, tak třeba Ti souzenej bude Testík by napověděl
Není tady
Hoj zlatíčka
Snaulíku můj, v emailu má obrázek
Sáří, Kaulko, Leníku a dalí bojovnice moc zdravím a po očku sleduji
Zdravím i ostatní
Já moc nestíhám..pořád zumbuji a chlastám ale snaím se vás mít alespoň trochu v merku
Není tady
Lenka77 napsal(a):
Helouuuu, ja chci taky aby mi byl srpen souzenej
ale čekám a test nedělám
Neboj se bude:-) Je to kouzelnej měsíc:-)
Není tady
no ja uz to poznam, ze prdlačka pytlačka královská strá
Upravil(a) Lenka77 (28. 8. 2011 19:22)
Není tady
Ahoj holky, omlouvám se za vpád ;-)
ale míruju Lenku
Léňo drím palčáky...
Falko jsi dobrej plaan ;-) ale naprosté pochopení... ad práce - já dělala z domu - na firmu jsem jezdila 1-2x týdně... jak se mi chtělo... ono se mi větinou chtělo mezi lidi zvlá, kdy ví, e kdy chce nebo jsi unavená, můe se sebrat a jet zas domů... ke konci těhu jsem za to byla vděčná, páč po obědě jsem větinou 3 hodiny spala nebo se jen válela... tripláky - za mě se na ně jetě normálně chodilo... la jsem na ně i přes jednoznačné výsledky z NT (můj gyndr. to chtěl).. počítala s nějakýma hrůza výsledkama... nakonec ve bylo ok... troku exot no... ad jídlo - jediné co jsem si za celé těhu fakt nedala byl můj milovaný tatarák jooo a to bolení břicha... je to normální, děloha s dvojkama dostává záhul... take souhlas s Ronjou.. jen poslouchej své tělo... ono ti dá vědět, kdy potřebuje voraz...
jinak gratuluji novým těhulkám a přeju bezproblémové těhotenství a krásná zdravá miminka v náručí...
Není tady
čau MUfííí, dííík... prvni mesic analyzuju
dostala jsem od naseho supr čupr lekarnika nejaky preparaty no spis stejne to je na bazi vitamimu a dal mi i nejakej koktejl pro manela..ale ten se na to netváří tak mu to nutit nebudu a uvidim
Není tady
no hele, k nemu chodi pulka Bolky on je fakt boí... a navíc děsně pěknej
má tu lékárnu kousek od moji kanceláře, tak tam jsme furt naloený
Není tady
Leni a co kdybyby Ti ten Tvůj "boskej lékárník" prodal těhutest Co BT dnes?
Není tady
Včerejí Vítečkovo oslava :
Není tady
Jééé Snaííí, ten je nááádherný ! a určitě Vítečkovi moooc chutnal, viď ?
Leni, kdepak máme nějakou fotku nevěsty ? vechny jsme určitě zvědavé
Není tady
Snaí, krásný dortík, povedená fotečka
Leni, nenapínej a čůrej! chci vidět ty tvoje //
Není tady
Leni BT 36,9 - je to jasnačkáááá
Děkuju za pochvalu fotky i dortu - holky ten marcipán je mňááááááám
Není tady
A jetě tady obrázek od Silvi (odpoledne ho smáznu jsou to nae kamarádky, není to obrázek ná, tak ho tu nechci nechávat). Silvince se to povedlo opět na 1*
Upravil(a) Snailenka (30. 8. 2011 8:56)
Není tady
Gabka napsal(a):
Snaí, krásný dortík, povedená fotečka
Leni, nenapínej a čůrej! chci vidět ty tvoje //
ja to mam dnes dostat , pokud ne a rano BT nahore, slibuji, e budu močiti
Není tady
Leni To vyjde 100%
Holky mám to potvrzené z krve. Jsem těhulatá:-D Tak, jen a dopadne dobře první ultrazvuk...
Není tady
teda Silvíčku, já z těch Tvých obrázků faaaakt padám na zadel NÁDHERA !
pity paráda ! ono nejen ten první, teď u bude nervózní pořád ... mrkni na Falku (no na mě samozřejmě taky)
ale první podstatný milník je ... tak budu dret pěsti, a u je tam jedno nebo dvě
Není tady
Silvi, obrázek se ti moc moc povedl ikulka!
Pity, gratulace
Leni drím palce, at zítra najde //
Není tady
Koukám, e tu za chvíli budu slouit jako ukázková těhu hysterka . No, ale chápu, e to tak působí, teda jako ne e to tak působí, ono to tak je .
Mufi, díky za "poznatky" , s tím břichem ani moc nepanikařím, i dochtor říkal, e to je normál, no. Akorát včera mě hodně tahalo, sem trochu přehnala odpolední procházku, bylo hezky a já se nemohla odtrhnout a odkvačit u domů .
S tou prací to vidím tak, e asi u fakt nepůjdu - kdybych měla anci pracovat z domu, tak super, ale je fakt, e denně dojídět (navíc přes celou Prahu) do kanceláře, asi nebude to pravý. Já to vidím teda na sobě u teď, jeden den dobrý a říkám si, e bych klidně do práce mohla, druhej den nic moc a jsem ráda, e spí polehávám....
Pity, super, moc gratuluju
Snai, dort jako úplně super krásnej, a hnedka bych si kousla
Silvi, na ty tvoje obrázky taky čučím, já neumím kreslit vůbec, tak mě to fascinuje, kdy to někdo umí
Lenko, moc drím palce na testík, vidím to pozitivně
Popi, co ty, jak se cítí? Ve ok?
Není tady
Falko, díky za optání, v rámci moností to jde ... jetě, e u nejsou tak ílené parna, to jsem fakt měla dost... teď u je to lepí, jediné, co mě trochu omezuje, je větí únava, skoro kadý den si musím dát přes den lofíka, jinak jsem jak pratěná po palici
ve středu mau na kontrolu a pak u na screening (u budu od dr. objednaná), tak se zase posunu o kousek dál... a v půlce září, kdy má narozky mamina a pseudo vagrovka, u s tím asi vylezeme veřejně
Není tady