29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stejně když nad tím tak přemýšlím. S Luckou 1 jsme se obě pokušeli v prosinci ona KET a já IVF ani jedné se to nepodařilo na vzájem jsme se uklidňovaly a nakonec, jsme stejně otěhotněli sice později, ale ve stejný měsíc :-D
Není tady
Pity úžasný...super moc,moc gratuluju kočko..drž te se
a prostě nám byl ten srpen 2011 souzený
Není tady
Helouuuu, ja chci taky aby mi byl srpen souzenej
ale čekám a test nedělám
Není tady
Leni BT vypadá krásně, tak třeba Ti souzenej bude Testík by napověděl
Není tady
Hoj zlatíčka
Snažulíku můj, v emailu máš obrázek
Sáří, Kaťulko, Leníku a další bojovnice moc zdravím a po očku sleduji
Zdravím i ostatní
Já moc nestíhám..pořád zumbuji a chlastám ale snažím se vás mít alespoň trochu v merku
Není tady
Lenka77 napsal(a):
Helouuuu, ja chci taky aby mi byl srpen souzenej
![]()
ale čekám a test nedělám
Neboj se bude:-)
Je to kouzelnej měsíc:-)
Není tady
no ja uz to poznam, ze prdlačka pytlačka královská stráž
Upravil(a) Lenka77 (28. 8. 2011 19:22)
Není tady
Ahoj holky, omlouvám se za vpád ;-)
ale šmíruju Lenku
Léňo držím palčáky...
Falko jsi dobrej plašan ;-) ale naprosté pochopení... ad práce - já dělala z domu - na firmu jsem jezdila 1-2x týdně... jak se mi chtělo... ono se mi většinou chtělo mezi lidi zvlášť, když víš, že když chceš nebo jsi unavená, můžeš se sebrat a jet zas domů... ke konci těhu jsem za to byla vděčná, páč po obědě jsem většinou 3 hodiny spala nebo se jen válela... tripláky - za mě se na ně ještě normálně chodilo... šla jsem na ně i přes jednoznačné výsledky z NT (můj gyndr. to chtěl).. počítala s nějakýma hrůza výsledkama... nakonec vše bylo ok... trošku exot no...
ad jídlo - jediné co jsem si za celé těhu fakt nedala byl můj milovaný tatarák
jooo a to bolení břicha... je to normální, děloha s dvojkama dostává záhul... takže souhlas s Ronjou.. jen poslouchej své tělo... ono ti dá vědět, kdy potřebuje voraz...
jinak gratuluji novým těhulkám a přeju bezproblémové těhotenství a krásná zdravá miminka v náručí...
Není tady
čau MUfííí, dííík... prvni mesic analyzuju
dostala jsem od naseho supr čupr lekarnika nejaky preparaty no spis stejne to je na bazi vitamimu
a dal mi i nejakej koktejl pro manžela..ale ten se na to netváří
tak mu to nutit nebudu a uvidim
Není tady
no hele, k nemu chodi pulka Bolky on je fakt boží... a navíc děsně pěknej
má tu lékárnu kousek od moji kanceláře, tak tam jsme furt naložený
Není tady
Leni a co kdybyby Ti ten Tvůj "božskej lékárník" prodal těhutest Co BT dnes?
Není tady
Včerejší Vítečkovo oslava :
Není tady
Jééé Snažííí, ten je nááádherný !
a určitě Vítečkovi moooc chutnal, viď ?
Leni, kdepak máme nějakou fotku nevěsty ? všechny jsme určitě zvědavé
Není tady
Snaží, krásný dortík, povedená fotečka
Leni, nenapínej a čůrej! chci vidět ty tvoje //
Není tady
Leni BT 36,9 - je to jasnačkáááá
Děkuju za pochvalu fotky i dortu - holky ten marcipán je mňááááááám
Není tady
A ještě tady obrázek od Silvi (odpoledne ho smáznu
jsou to naše kamarádky, není to obrázek náš, tak ho tu nechci nechávat). Silvince se to povedlo opět na 1*
Upravil(a) Snažilenka (30. 8. 2011 8:56)
Není tady
Gabka napsal(a):
Snaží, krásný dortík, povedená fotečka
Leni, nenapínej a čůrej!chci vidět ty tvoje //
![]()
ja to mam dnes dostat , pokud ne a rano BT nahore, slibuji, že budu močiti
Není tady
Leni To vyjde 100%
Holky mám to potvrzené z krve. Jsem těhulatá:-D Tak, jen ať dopadne dobře první ultrazvuk...
Není tady
teda Silvíčku, já z těch Tvých obrázků faaaakt padám na zadel
NÁDHERA !
pity paráda ! ono nejen ten první, teď už budeš nervózní pořád
... mrkni na Falku
(no na mě samozřejmě taky)
ale první podstatný milník je
... tak budu držet pěsti, ať už je tam jedno nebo dvě
Není tady
Silvi, obrázek se ti moc moc povedl šikulka!
Pity, gratulace
Leni držím palce, at zítra najdeš //
Není tady
Koukám, že tu za chvíli budu sloužit jako ukázková těhu hysterka
. No, ale chápu, že to tak působí, teda jako ne že to tak působí, ono to tak je
.
Mufi, díky za "poznatky" , s tím břichem ani moc nepanikařím, i dochtor říkal, že to je normál, no. Akorát včera mě hodně tahalo, sem trochu přehnala odpolední procházku, bylo hezky a já se nemohla odtrhnout a odkvačit už domů
.
S tou prací to vidím tak, že asi už fakt nepůjdu - kdybych měla šanci pracovat z domu, tak super, ale je fakt, že denně dojíždět (navíc přes celou Prahu) do kanceláře, asi nebude to pravý. Já to vidím teda na sobě už teď, jeden den dobrý a říkám si, že bych klidně do práce mohla, druhej den nic moc a jsem ráda, že spíš polehávám....
Pity, super, moc gratuluju
Snaži, dort jako úplně super krásnej, a hnedka bych si kousla
Silvi, na ty tvoje obrázky taky čučím, já neumím kreslit vůbec, tak mě to fascinuje, když to někdo umí
Lenko, moc držím palce na testík, vidím to pozitivně
Popi, co ty, jak se cítíš? Vše ok?
Není tady
Falko, díky za optání, v rámci možností to jde ... ještě, že už nejsou tak šílené parna, to jsem fakt měla dost... teď už je to lepší, jediné, co mě trochu omezuje, je větší únava, skoro každý den si musím dát přes den šlofíka, jinak jsem jak praštěná po palici
ve středu mažu na kontrolu a pak už na screening (už budu od dr. objednaná), tak se zase posunu o kousek dál... a v půlce září, kdy má narozky mamina a pseudo švagrovka, už s tím asi vylezeme veřejně
Není tady