19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ok 5 nebo 17. 11. a se vyjádří matky vícerčat Mufice a Ronja ty mají právo veta
Smaí speciálně pro tebe metřisko abys měla přehled
Gabko já nevěděla e jsi jedna packa s Tutulkou
Upravil(a) sářice (14. 10. 2011 14:42)
Není tady
Holky já mohu asi kdykoliv zatím a Zličín mě naprosto vyhovuje-tam jsem poprvé viděla Mufátka
i Sáří a Kotrmelínku a Gabu a Ronjíska, Romi.....ten svátek teda nevím kvůli dopravě, ale snad něco pojede...Bětuku a Maruku si ujít nenechám
a těhotnou Sáří u vůbec ne
Není tady
Kaulka 33 napsal(a):
Holky vechny zdravím a hezký víkend
Tebe je málo vidět, sluníčko
Nenechávej mě tu samotnou dinosauřici
Není tady
sářice napsal(a):
jj, u 2roky se pravidelně navtěvujeme
a metřík má parádní
Kaul, ahojky, jak je??
Není tady
Sáří straně moc moc moc gratuluju k
a těím se na dalí zprávy..mmch kdopak ti dělal ultrazvuk
My jsme opět lehli s Naty obě..mě bolí v krku a hlava naty opět kale a kale fakt nevím co dělám blbě a jetě k tomu mi můj mu kdy je náhodou doma dosti naruuje rodinny PH..prostě mě poslední dobou značně sere
Gábi já ostuda jsem se na potu dostaůa a dneska....take u jsem to fakt poslala
Není tady
Silvi já ti děsně závidím ty dobroty co bylo dneska?
Lucko Marcel se jen mihnul ráno má opu honičku
měla jsem novýho malýho oklivýho ale hodnýho. Kdy viděl e mám důkladně nastudováno ....a "je to vpořádku" mě neuspokojí, detailně mě stokrát ujistil e je fakt mimi dost velký, fakt má srdíčko- zeptala jsem se tak pětkrát a ustál to
...je mi líto e tě to skolilo znovu, zkusila si Bioparox? Můe se i v těhu a mě zabírá
Upravil(a) sářice (14. 10. 2011 17:38)
Není tady
Holky mě je to relativně jedno... jako raději bych toho 5.11., jeliko 18.11. maj holky narozeniny a budu muset asi něco připravovat atd... ale pokud bude větina pro 17.11. pak ani to není problém ;-)
Sáří koukám ladí do růova
Upravil(a) mufina1 (14. 10. 2011 19:33)
Není tady
Mufi já vím, es měla radost vdy já taky, jsem dneska za Sáři uronila i slzičku
Sraz super nápad, právě jsem se svým analytickým manelem zevrubně probrala oba termíny, zváili jsme dopravu, pracovní vytíení, únavu, planteární konstelace a jiné a vylo nám, e je to jedno
Take pokud je Mufi spí pro tu sobotu, tak sobotu - koneckonců pro nás je to taky lepí, kdyby tam holky něco chytly, tak se stihnou uzdravit. Já se straně těím na těhulku Sáři a na Mufa s Mufatama, to u je zase rok, co jste byli u nás, e? Holky nevím nevím co řeknete na Ronjátka, Bětuka má vdycky v cizím prostředí oči vykulený jako tenisáky, vypadá jako mimozeman a kdy je toho na ni moc, začne řvát jako tur
Není tady
Sáruko Mám obr radost, ani nebudu psát co cítím ale
Srazík, jo, přijela bych..jetě uvidím, vlakem to asi nebude nic moc... Ale moc bych si přála vidět tebe, Ronjísky, Mufinky..Snad to nějak dám..
Já jsem taky byla zklamaná, e tam nebyla dvojčátka, hodně zklamaná...potom jsem to ale probrala s manelem a...Mám Radimka a to je pro mně straný těstí...Sáruko..budu s tebou opatrně dýchat a do dvanáctého, potom do dvacátého týdne. A je mimísek silný a krásně roste a moc tě nezlobí...Objímám...
Upravil(a) leontyna (14. 10. 2011 20:17)
Není tady
Ronjí holky jsou nádherný u se těím je pomuchluju kde by tě napadlo kdy si mazlila Mufátka e za dva roky bude mít svá dvě hládítka
Leontýnko ty mě vdy spolehlivě rozbrečí já doufám e to dopadne a s Radimkem dorazíte.
Kotrmelí ty si stihl od prvního těhu porodit dvakrát
Co Veranka?
Není tady
báf, Sáří gratuluju a holky berete mě do party na srazík ? 5 by to lo, 17 jetě lépe,, 12 nemůeme ( tchýně má narozky)
Není tady
Jani super, vypadá to zatím na 5. 11
Není tady
Holky koukám super zprávy!!! To vypadá na dost dobrou sestavu... těím se u teď!!!
Sáří tam je vedle nějakej ten koutek pro děti??? pamatuju si to dobře? ale tam asi budou chtít 3leté děti co... no zkusím zmermomocnit bráchu a vagrovou... páč si s vámi budu chtít pokecat a to by dost dobře s čůzičkama poletujícíma mezi stolama, idlema, číníkama a koulema fakt nelo
ony jak jsou zvyklé, ze zdejí hospůdky, e si jdou a do kuchyně, je to s nima mazec...
Ronjí jj u to bude rok, co jste nám do auta mávali
moc se na vás těím...
Není tady
Jani, Mufi, Leni, Sáři, Ronji, teda, to by byla sestava. To musím dát, i tím vlakem..
Není tady
helouuuu tady nikdo... ja furt totalne chcipam... vrrrrr tak se nudim a visim tady
Není tady
Bych se taky přidala na srazík, jeslti mě berete do party ale bez smráďat, tedy z dovolením. Poňuňám si vae
Není tady
Ahoj holky,
jdu pozdravit, bo ke mně dolehly 2 krásný zprávy:
1. Sářice - moc a moc gratuluju a drím palce!!!
2. Ronja mluvila o srazu - tak na to taky slyím Moc se těím na Ronjaa, Mufata atd. a ostatní dětičky. no a na vás taky, jasně
Termín je mi fuk, nějak se přizpůsobím. Uvauju, e bych s Tobíkem přijela jen na chvilku a pak ho předala tetě na Barr., abych měla taky trochu klid. Moná u by se mohl s Mufatama trohcu zabavit
Je tam nějakej koutek?
Není tady
Holky kdy to tady tak čtu, tak prostě musím, i kdybych la do Prahy pěky! Chtěla jsem psát, co Pavka, ale koukám u se hlásí
Doufám, e alespoň někdo vezmete mimíííííí???
Mufátka nebudou?
a co Verynka???
Není tady
Gabka napsal(a):
sářice napsal(a):
jj, u 2roky se pravidelně navtěvujeme
![]()
a metřík má parádní
Kaul, ahojky, jak je??![]()
Gábi,nic moc mám chřipku
je mi zle.....jdu zas potit paaaaaaaaa.....
Silvinko
dinosauřice stůně
Sááááří náááádherný metřík
Není tady
Já bych jedno odrostlejí mohla vzít
Není tady
Holky to mám radost e nás bude tolik, tento týden to půjdu zamluvit
Gabu tedy myslí Beruku nebo chlapečky?
Není tady
jasně,e Beruku
chlapečky bych asi neukecala
Není tady
..tak prima vypadá to e dinosauří prtička bude úplná , akorát a počítám jak počítám...fakt tu jsem nejstarí?
Není tady