|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ok 5 nebo 17. 11. ať se vyjádří matky vícerčat Mufice a Ronja ty mají právo veta 

Smaží speciálně pro tebe metřisko abys měla přehled 

Gabko já nevěděla že jsi jedna packa s Tutulkou 

Upravil(a) sářice (14. 10. 2011 14:42)
Není tady
Holky já mohu asi kdykoliv zatím
a Zličín mě naprosto vyhovuje-tam jsem poprvé viděla Mufátka 
i Sáří a Kotrmelínku a Gabu a Ronjíska, Romi.....ten svátek teda nevím kvůli dopravě, ale snad něco pojede...Bětušku a Marušku si ujít nenechám
a těhotnou Sáří už vůbec ne

Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Holky všechny zdravím a hezký víkend
Tebe je málo vidět, sluníčko
Nenechávej mě tu samotnou dinosauřici

Není tady
sářice napsal(a):
jj, už 2roky se pravidelně navštěvujeme
a metřík máš parádní 

Kaťul, ahojky, jak je??

Není tady

Sáří strašně moc moc moc gratuluju k
a těším se na další zprávy..mmch kdopak ti dělal ultrazvuk

My jsme opět lehli s Naty obě..mě bolí v krku a hlava naty opět kašle a kašle
fakt nevím co dělám blbě a ještě k tomu mi můj muž když je náhodou doma dosti narušuje rodinny PH..prostě mě poslední dobou značně sere

Gábi já ostuda jsem se na poštu dostaůa až dneska....takže už jsem to fakt poslala 
Není tady
Silvi já ti děsně závidím ty dobroty
co bylo dneska? 
Lucko Marcel se jen mihnul
ráno má opu honičku
měla jsem novýho malýho ošklivýho ale hodnýho. Když viděl že mám důkladně nastudováno ....a "je to vpořádku" mě neuspokojí, detailně mě stokrát ujistil že je fakt mimi dost velký, fakt má srdíčko- zeptala jsem se tak pětkrát a ustál to 

...je mi líto že tě to skolilo znovu, zkusila si Bioparox? Může se i v těhu a mě zabírá
Upravil(a) sářice (14. 10. 2011 17:38)
Není tady
Holky mě je to relativně jedno... jako raději bych toho 5.11., jelikož 18.11. maj holky narozeniny a budu muset asi něco připravovat atd... ale pokud bude většina pro 17.11. pak ani to není problém ;-)
Sáří koukám ladíš do růžova

Upravil(a) mufina1 (14. 10. 2011 19:33)
Není tady
Mufi já vím, žes měla radost
vždyť já taky, jsem dneska za Sáři uronila i slzičku 
Sraz super nápad, právě jsem se svým analytickým manželem zevrubně probrala oba termíny, zvážili jsme dopravu, pracovní vytížení, únavu, planteární konstelace a jiné a vyšlo nám, že je to jedno 
Takže pokud je Mufi spíš pro tu sobotu, tak sobotu - koneckonců pro nás je to taky lepší, kdyby tam holky něco chytly, tak se stihnou uzdravit. Já se strašně těším na těhulku Sáři a na Mufa s Mufatama, to už je zase rok, co jste byli u nás, že? Holky nevím nevím co řeknete na Ronjátka, Bětuška má vždycky v cizím prostředí oči vykulený jako tenisáky, vypadá jako mimozemšťan a když je toho na ni moc, začne řvát jako tur 
Není tady

Sáruško 

Mám obr radost, ani nebudu psát co cítím ale
Srazík, jo, přijela bych..ještě uvidím, vlakem to asi nebude nic moc...
Ale moc bych si přála vidět tebe, Ronjísky, Mufinky..Snad to nějak dám..
Já jsem taky byla zklamaná, že tam nebyla dvojčátka, hodně zklamaná...potom jsem to ale probrala s manželem a...Mám Radimka a to je pro mně strašný štěstí...Sáruško..budu s tebou opatrně dýchat až do dvanáctého, potom do dvacátého týdne. Ať je mimísek silný a krásně roste a moc tě nezlobí...Objímám...
Upravil(a) leontyna (14. 10. 2011 20:17)
Není tady
Ronjí holky jsou nádherný už se těším ž je pomuchluju
kde by tě napadlo když si mazlila Mufátka že za dva roky budeš mít svá dvě hládítka 
Leontýnko ty mě vždy spolehlivě rozbrečíš
já doufám že to dopadne a s Radimkem dorazíte.
Kotrmelí ty si stihl od prvního těhu porodit dvakrát 
Co Veranka?
Není tady
báf, Sáří gratuluju a holky berete mě do party na srazík ? 5 by to šlo, 17 ještě lépe,, 12 nemůžeme ( tchýně má narozky)
Není tady
Jani super, vypadá to zatím na 5. 11 
Není tady
Holky koukám super zprávy!!! To vypadá na dost dobrou sestavu...
těším se už teď!!!
Sáří tam je vedle nějakej ten koutek pro děti??? pamatuju si to dobře? ale tam asi budou chtít 3leté děti co... no zkusím zmermomocnit bráchu a švagrovou... páč si s vámi budu chtít pokecat a to by dost dobře s čůzičkama poletujícíma mezi stolama, židlema, číšníkama a koulema fakt nešlo
ony jak jsou zvyklé, ze zdejší hospůdky, že si jdou až do kuchyně, je to s nima mazec...
Ronjí jj už to bude rok, co jste nám do auta mávali
moc se na vás těším...
Není tady

Jani, Mufi, Leni, Sáři, Ronji, teda, to by byla sestava. To musím dát, i tím vlakem..
Není tady
helouuuu
tady nikdo... ja furt totalne chcipam... vrrrrr tak se nudim a visim tady 

Není tady
Bych se taky přidala na srazík, jeslti mě berete do party
ale bez smráďat, tedy z dovolením. Poňuňám si vaše 
Není tady
Ahoj holky,
jdu pozdravit, bo ke mně dolehly 2 krásný zprávy:
1. Sářice - moc a moc gratuluju a držím palce!!!

2. Ronja mluvila o srazu - tak na to taky slyším
Moc se těším na Ronjaťa, Mufata atd. a ostatní dětičky. no a na vás taky, jasně
Termín je mi fuk, nějak se přizpůsobím. Uvažuju, že bych s Tobíkem přijela jen na chvilku a pak ho předala tetě na Barr., abych měla taky trochu klid. Možná už by se mohl s Mufatama trohcu zabavit
Je tam nějakej koutek?
Není tady
Holky když to tady tak čtu, tak prostě musím, i kdybych šla do Prahy pěšky! Chtěla jsem psát, co Pavka, ale koukám už se hlásí
Doufám, že alespoň někdo vezmete mimíííííí???
Mufátka nebudou? 

a co Verynka???
Není tady

Gabka napsal(a):
sářice napsal(a):
jj, už 2roky se pravidelně navštěvujeme
![]()
a metřík máš parádní
Kaťul, ahojky, jak je??![]()
Gábi,nic moc mám chřipku
je mi zle.....jdu zas potit paaaaaaaaa.....
Silvinko
dinosauřice stůně 
Sááááří náááádherný metřík

Není tady

Já bych jedno odrostlejší
mohla vzít 

Není tady
Holky to mám radost že nás bude tolik, tento týden to půjdu zamluvit 
Gabu tedy myslíš Berušku nebo chlapečky? 
Není tady

jasně,že Berušku

chlapečky bych asi neukecala 
Není tady
..tak prima vypadá to že dinosauří prtička bude úplná 
, akorát ať počítám jak počítám...fakt tu jsem nejstarší? 
Není tady