18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dík holky, já vím, e furt panikařím a stresuju ty chudáčky mimča . Ale u se trochu zlepuju, tedka sem zas chvíli projíděla net s tím, jestli se v těhu můe unka, nebo jestli v ní taky můe být listerie, a pak sem si to zakázala a switchla sem na hledání, co potřebuju pro mimča do výbavičky, to je veselejí čtení .
Není tady
Holky děkuji moc:-) Ale zatím jen eptat radovat se budu v pondělí po krvi, a nejastnějí budu při porodu .(dlouhá to cesta)
Není tady
Falko já se z Tebe picnu Ty jsi fakt plaan Víc bych se bála toho dresingu v bagetě, zvlá v těhdle vedrech (a má o čem dumat ). unku jsem jedla v těhu na kila - mňáááám
Jojo jen hledej výbavičku a počítej e to bude potřebovat 2x
Gratuluju k registraci v porodce
Gabi - tak teda Clostík bude zobat? A doteď jsi zobala jen fytosoju? Jestli jo, tak teda klobouk dolů, ovulace ukázkový
Leni - co BT?
Pity - nechce nám sem dát foto // Stejně mám radost, do kadýho novýho chlívku PLODILEK teď rovnou s těhulkou - to je paráda
Není tady
Nevím jestli to půjde moc nevím jak na to...
Upravil(a) pity (26. 8. 2011 11:37)
Není tady
cau holky, ja jsem zparena , to je mazec máme kancl v podkroví uááá
Falko s Tebou je psina
Snaííí BT se drííí dneska mi chteli delat u zubare RTG tak ale sestra rikala, ze jen pokud jsem si jista, ze nejsem tehotna
no.. u me se to rozsekne zejtra nebo v nedeli.. mam cykly 28.
Není tady
Kdy mi někdo poradíte jak se vkládají fotky tak ji sem dám....
Není tady
.
Upravil(a) misha88 (2. 9. 2011 12:59)
Není tady
Uploaded with ImageShack.us
tak uvidíme...
Není tady
.
Upravil(a) misha88 (2. 9. 2011 12:58)
Není tady
Snailenka napsal(a):
Falko já se z Tebe picnu Ty jsi fakt plaan Víc bych se bála toho dresingu v bagetě, zvlá v těhdle vedrech (a má o čem dumat ). unku jsem jedla v těhu na kila - mňáááám
Jojo jen hledej výbavičku a počítej e to bude potřebovat 2x
Gratuluju k registraci v porodce
Snaí, já vím, sem fakt střelená . Ale kdy já sem na to taaaak dlouho čekala a u bych je taaaak hrozně chtěla mít u sebe, su hrozně netrpělivá, a hrozně se na ně těím a u vůbec nevím, jak to jetě půl roku vydrím.... tak se zatím stresuju . Ale dresink tam nebyl v té bagetě, to já bych nejedla . Jen máslíčko, zelenina a ta unka.... to bylo v bageterii, ne kupovaná (a to sem si z toho nechala vyndat sýr, páč tam dávají něco "ementálového typu", a tam si taky nejsem úpa jistá ).
Pity, pěkná čárka, to u není ádnej duch, taky bych řekla, e je sluná. Který jsi den po ET?
Lenko, tak moc drím palce
Není tady
Já jsem 10. den po ET a 15. po oplodnění...Dnes jsem 28 den cyklu, ale pořád mě straně bolí břicho mám strach e to dostanu i přes pozitivní test... Bolelo Vás taky?
Není tady
Leni, grafík vypadá parádně abys za 2dny nehlásila //
Pity, to u je čárka jako hrom já měla takovou a 23den po ET předtím to byl fakt jen duch
aby tam nebyli dvě
Snai duben - soja, květen - clostík, červen - soja, červenec - soja .......... srpen - bude clostík ..... ovulka se mě posunula na později (soja - 19dc, clostík - 18dc) a je tak kadý cyklus tak snad to tak bude i tento cyklus!
Není tady
...tak u nevydrím jen vás tie sledovat...
Popeluko mám z tebe obrovskou radost jsi příkladem toho e zázraky se dějí
Smozřejmě gratuluje Lucce potichoučku i Pity
Gabko a Veru, Leni, ímo věřím e ani vae čekačka u nebude dlouhá
Smaí prosím můe mi písnout číslo zase mám smazáno jer se mi asi postopdesátý pokáknul mobil
Ronji myslím na vás stále a jsem ráda e maruka bude mít tu nejlepí péči
Není tady
Gabko, i se dvěma se počítá:-) Doktor mi řekl e mi zavede jen jedno, ale s manou jsme ho přemluvili e chceme dvě a přes to nejede vlak:-) Budu ráda i za jedno ale i za dvě hlavně a se to po těch čtyřech letech podaří... pořát tomu nevěřím, uvěřím asi a po krvi nebo a si to zítra ráno potvrdím :-D
Upravil(a) pity (26. 8. 2011 13:42)
Není tady
Pity - krása Fakt regulérní čárka, ne duch - děkuju za foto
Gabi - heleď má krásnej metřík....takovej jsem přesně měla, jen s čápem, kdy jsem otěhotněla s Danečkem Tak a Ti taky přinese těstí. Jo a jetě dotaz - bere Utrou nebo něco podobnýho? Kolikátej den cyklu? A manel má spermio OK? Fakt má ukázkový cykly, myslim e to nebude dlouho trvat...
Leni - jojo koukla jsem na BT a krásně se drí Jen tak dál
Sáří - jasně, napíu, já zase vymazala omylem Tvojí adresu písni mi jí do SZ - díky Přece Tě nemůu nechat testovat nepoplivanýma testíkama
Doufám e jsi nasbírala a pořád sbírá síly na ET
Falko - já z Tebe fakt nemůu Ale neber to jako výsměch, naprosto Tě chápu
Není tady
Snaí, v pohodě, já to tak neberu a na druhou stranu sem jako trohu střelená, no.... já vím.... . . Tak aspoň se troku pobavíte, kdy u vás tu pořád zaměstnávám přiblblýma dotazama, no ni....
Pity, taky jsem si říkala, jestli nebudou dvě - já měla 10. den po ET podobnou (asi bude daná od Snai na té první stránce chlívku, pro porovnání.... ).
Není tady
Snailenka napsal(a):
Gabi - heleď má krásnej metřík....takovej jsem přesně měla, jen s čápem, kdy jsem otěhotněla s Danečkem Tak a Ti taky přinese těstí. Jo a jetě dotaz - bere Utrou nebo něco podobnýho? Kolikátej den cyklu? A manel má spermio OK? Fakt má ukázkový cykly, myslim e to nebude dlouho trvat...
tak snad budu mít taky úspěný metřík
Utro jsem v min. cyklu brala od 4dpo ... předtím jsem ho neměla .... ale tento cyklus si ho zase dám
cykly se mě srovnaly i s ovulkou po tom hnusným hyperstimuláku a manovi spermie se asi taky lekly a proto v červnu byl výsledek - normospermie předtím byl sníený pohyb
Není tady
Tady je Falky // :
Není tady
Gabi - no jak říkám, cítim to v kostech, e to bude cobydup
Jo tak to je fajn, Utrou 4DPO u je fajn, to u ovulu blokovat nemůe Tak teď u jen a se správně zavrtá a nepustí
Není tady
SnaiNo vypadájí stejně tak uvidíme.
Falko Kdy ti řekli, e to budou dvojčátka a z ultrazvuku? Nebo z krve podle mnoství HCG?
Není tady
Pity, nevím přesně, ale myslím, e to bylo tak cca kolem 14. dne po ET - já byla v nemocnici s tím OHSS, tak dělali utz často i kvůli tomu.... myslím, e asi 13. den byl vidět jeden gestační váček, a o cca dva dny později u dva.... Pak dělali jetě pár utz, ale takhle krátce po sobě se tam nic moc nového neukáe, a pak sem la a do Gennetu asi za 3 týdny, a to u byly .
Není tady
Falko ty jsi fakt poděs. Já unku v těhu taky jedla, teď u ji ale nejím. Bětuka se mi po ní hodně osypala a já zjistila, e i v baby unce jsou rychlosoli, který nejsou moc zdravý pro nikoho. Těhu to určitě neublíí, nepla, ale já se rozhodla to u nejíst vůbec kvůli sobě. To u mi ten sýr ementál přijde mnohem lepí Tak uvidím, jestli to vydrím bez unky
Kvůli listeriím si pořád nedělej hlavu, já jedla pořád hermelín, měla jsem na něj chu. Fakt jsem se nebičovala, mě bylo tak zle, e jsem byla ráda za cokoli, na co jsem měla chu. Jinak jsem přeívala na krupicové kai, amoletách a pudincích Nikam nespěchej, uij si e má děti v bříku, hlaď si ho, povídej jim, jak se na ně těí, a pěkně rostou a jsou z nich krásný a klidný děti, to jim udělá mnohem líp ne stresování o listeriích a vem co sní
Není tady
Ronja napsal(a):
Falko ty jsi fakt poděs. Já unku v těhu taky jedla, teď u ji ale nejím. Bětuka se mi po ní hodně osypala a já zjistila, e i v baby unce jsou rychlosoli, který nejsou moc zdravý pro nikoho. Těhu to určitě neublíí, nepla, ale já se rozhodla to u nejíst vůbec kvůli sobě. To u mi ten sýr ementál přijde mnohem lepí Tak uvidím, jestli to vydrím bez unky
Kvůli listeriím si pořád nedělej hlavu, já jedla pořád hermelín, měla jsem na něj chu. Fakt jsem se nebičovala, mě bylo tak zle, e jsem byla ráda za cokoli, na co jsem měla chu. Jinak jsem přeívala na krupicové kai, amoletách a pudincích Nikam nespěchej, uij si e má děti v bříku, hlaď si ho, povídej jim, jak se na ně těí, a pěkně rostou a jsou z nich krásný a klidný děti, to jim udělá mnohem líp ne stresování o listeriích a vem co sní
Ronji, díky, já vím.... sem trochu na zabití někdy . Hele a takovej trochu tlak a hlavně píchání v břie je asi normální, e? Po stranách břicha jakoby, někdy i docela hodně - já si myslím, e to jsou vazy, ale tak radi se zeptám, ejo.... . Nejsou to křeče nebo tak něco v podbřiku, tak to snad je ok...
Není tady
ahoj holkyýýý, Gabko, Snaí... u se nedríí.. mám u pokles.. takze prdlajs.. to u poznám no sice si tu Bt dnesni desne omlouvam, ze jsem byla na firemni akci a sla spat v pul 1 a merila v 6 : D no ale spis to dostanu Krásnej den
Není tady
Tak holky, potvrzeno dnení čárka u o dost pěknějí ne včerejí. Take rosteme:-) V ponděli krev a u jen čekání na první UZ. Tak astná jsem dloho nebyla:-D
Leňi uvidí, e nakonec to dobře dopadne tento měsíc je plodnej
Není tady