27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Holky mám dotaz myslíte e na zníenou funkcii tínej lázy múu vitamíny mamavit??
Není tady
Ahoj Sach, já myslím, e jo Ale zkus si to vygooglovat, příp. bych brnkla doktorovi :-)
Já u tady mám kluky, tak je taky musím nechat zahrát, take PC je teď pro mne zapovězené
Snad a večer.
Není tady
Tak to je koda.. My máme doma notebook a pak jete jeden počítač take bitka není.. No právee jsem vude četla e ano múu e jod je potřeba... A gynekoloka řekla e ne...Tak jsem volala své endokrinoloke a ta blbá sestra řekla e nech si přijedu v pátek..Ale býdlím dost daleko tak se zeptám a pri kontrole....tak jdu 1.9.. tak se moná večer tu sejdeme..
Není tady
Holky je to asi v pr...... Dnes osm byla na kontrole.. Doktor řekl e mám nízko poloenú placentu a jeho utz nepasuje z minuleho týdna s dnením.. zdá se mu e jsem méne jak řekla doktorka minulý týden..Jsem z toho uplne hotová jenom pláču.. Prí jak to nebude pasovat přítí týden tak mně polou do nemocnice na utz,, A pak............ moc se bojím...
Není tady
AAhoj holky ... zatim to je v pořádku...Díky bohu.Jsem 12t6 miminko bylo ve čtvrtek 6cm veliké to jsem byla 12t2.. Doktor mi vzal krev muj první odběr a moč je v pořádku.. u mám i těhu prúkazku... No placenta je stále nízko take musím stále leet na kontrolu jdu 20.9. Doufám e bude ve v pořádku....A co vy?? U ste tu dlouho nikdo nebyl..
Není tady
hi, Sachmett, to jsem ráda, e je ve v pořádku, ale já si to stejně myslela
Kdy má termín?
Není tady
Jéé ahoj ja mám termín 18.3.. jak se má??
Není tady
Dnes je volno u počítače??
Není tady
joo, chvíli bylo volno
s tím termínem jsi jarňátko 2012 jak vyitý
já se mám tak, e jsem při svém 28. týdnu straně utahaná, ráno mi připadá, e jsem vůbec nespala a celý den se těím na večer a zalehnu
nejraději bych teď na dvanáct týdnů la spát a vylezla a začátkem prosince s miminkem
taky u mám nahoře přes deset kilo a cítím se hrozně těce
moc si ale, při současné únavě, nedokáu představit, jak hned jak se to narodí, radostně vyskočím, únava tentam, kila pryč a budu normálně fungovat, docela mne děsí, jak budu zvládat
a taky se začínám bát porodu - take nic moc Jsem ráda, e ty se má dobře
Není tady
No mám se ako tak a na te bolesti břicha co mně někdy trápy....neboj určite to zvládne,,ty aspon ví co bude a jak to bude a co potřeba.....Uteče to ako voda... Já jsem dnes 13+1 a u vúbec nemúu spát a jete k tomu hororové sny,,,.Já kvůli tej palcente se stále bojím e začnu krvácet.. Vdy kdy jdu na wc tak koukám na toaleták či nekrvácím,,,
Není tady