29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky mám dotaz myslíte že na zníženou funkcii štínej žlázy múžu vitamíny mamavit??
Není tady
Ahoj Sach, já myslím, že jo Ale zkus si to vygooglovat, příp. bych brnkla doktorovi :-)
Já už tady mám kluky, tak je taky musím nechat zahrát, takže PC je teď pro mne zapovězené
Snad až večer.
Není tady
Tak to je škoda.. My máme doma notebook a pak ješte jeden počítač takže bitka není.. No práveže jsem všude četla že ano múžu že jod je potřeba... A gynekoložka řekla že ne...Tak jsem volala své endokrinoložke a ta blbá sestra řekla že nech si přijedu v pátek..Ale býdlím dost daleko tak se zeptám až pri kontrole....tak jdu 1.9.. tak se možná večer tu sejdeme..
Není tady
Holky je to asi v pr...... Dnes osm byla na kontrole.. Doktor řekl že mám nízko položenú placentu a jeho utz nepasuje z minuleho týdna s dnešním.. zdá se mu že jsem méne jak řekla doktorka minulý týden..Jsem z toho uplne hotová jenom pláču.. Prí jak to nebude pasovat příští týden tak mně pošlou do nemocnice na utz,, A pak............ moc se bojím...
Není tady
AAhoj holky ... zatim to je v pořádku...Díky bohu.Jsem 12t6 miminko bylo ve čtvrtek 6cm veliké to jsem byla 12t2.. Doktor mi vzal krev muj první odběr a moč je v pořádku.. už mám i těhu prúkazku... No placenta je stále nízko takže musím stále ležet na kontrolu jdu 20.9. Doufám že bude vše v pořádku....A co vy?? Už ste tu dlouho nikdo nebyl..
Není tady
hi, Sachmett, to jsem ráda, že je vše v pořádku, ale já si to stejně myslela
Kdy máš termín?
Není tady
Jéé ahoj ja mám termín 18.3.. jak se máš??
Není tady
Dnes je volno u počítače??
Není tady
joo, chvíli bylo volno
s tím termínem jsi jarňátko 2012 jak vyšitý
já se mám tak, že jsem při svém 28. týdnu strašně utahaná, ráno mi připadá, že jsem vůbec nespala a celý den se těším na večer až zalehnu
nejraději bych teď na dvanáct týdnů šla spát a vylezla až začátkem prosince s miminkem
taky už mám nahoře přes deset kilo a cítím se hrozně těžce
moc si ale, při současné únavě, nedokážu představit, jak hned jak se to narodí, radostně vyskočím, únava tentam, kila pryč a budu normálně fungovat, docela mne děsí, jak budu zvládat
a taky se začínám bát porodu - takže nic moc Jsem ráda, že ty se máš dobře
Není tady
No mám se ako tak až na te bolesti břicha co mně někdy trápy....neboj určite to zvládneš,,ty aspon víš co bude a jak to bude a co potřeba.....Uteče to ako voda... Já jsem dnes 13+1 a už vúbec nemúžu spát a ješte k tomu hororové sny,,,.Já kvůli tej palcente se stále bojím že začnu krvácet.. Vždy když jdu na wc tak koukám na toaleták či nekrvácím,,,
Není tady