27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
ted jsem si merala teplotu a mám 37,5asi se deje niečo zlé..
Není tady
tak zajtra drzim palce nech je vsetko v pohode, krasne a urcite napis. Myslim ze pri tych liekoch, bez spinenia a klidovem rezimu budete 100% v pohode.
Není tady
Sachmettt , teplotu neries , pockaj do zajtra, nestresuj....nohy na stol a oddychuj
Není tady
Jasně, dva hotový kluky a jedno tříčtvrteční v bříku
A pak, e nemá ádný příznaky Teď jsem nala e-mimino cz. a tam je spousta diskuzí na tohle téma.. třeba: "pozitivní test a krvácení" a mnohá dalí, tak se mrkni.
Ono jetě k tomu krvácení a píchání ze začátku... Prý se fazolka uhnízďuje a zavrtává A tím, jak se ty sama zaplavuje hormony, zvedá se objem krve, vechny sliznice se překrvují, psychika s tebou hází... Spousta holek má fakt docela silné jakoby menstruační bolesti.
A tvoje je to první mimi?
Upravil(a) katerffina (23. 8. 2011 19:52)
Není tady
Ano první.. Předtým jsem byla těhu no potratila jsem skoro v devátem týdnu no mimi tomu neodpovídalo vypadalo na 5týden.... Tak to má doma veselo....Taká krásna rodinka.. A co myslí ta horečka?? Nevadí?,Na tu stránku kouknu děkuji.
Není tady
Právě jsem to vyhledala v poradně gyndr. Kouckého, hodně holek tuto poradnu vyuívá, je to velmi dobrý a moderní gynekolog.
cituji: "na počátku těhotenství a někdy v celém průběhu je zvýená teplota zcela normální, nikoli přes 38°C"
paní z dotazu jetě píe, e v centru plánované reprodukce jí řekli, e je to hormonální
no vidí, taky jsem kolikrát měla pocit, e mám teplotu, ale neměřila jsem, jen jsem se svalila a bědovala a přemýlela, jak mi je blbě
A taky jsem si vzpomněla, e při druhém porodu mi na přijímačce sestra naměřila přes 38°C, ale nic mi neřekla a já byla tak vyplesklá, e jsem se neptala
Asi normální, kdy jsme vichni iví a dodnes
nestresovat, co se má stát, stane se, drím palečky
Není tady
Děkuji neboj hned dám vědet teraz jsem merala tak mám 37,3 trochu lepí.. No pichá mne pri pupku zak uvydíme...
Není tady
to spí vypadá, e právě těhotná si a to dost
Není tady
No keby si mala pravdu... Ako to e ete nehajá?? Deti jete nespí?? Ja pújdu umyt zuby ráno brzo vstávam.. Nevím kde má ordinaci cesta do města je púl hodina a kým to najdeme.. A jete zítra ráno do sprchy te teplé noci mne zabíjejí vúbec v noci nemohu spávat..
Není tady
někdy mám pocit e u to asi dostanu....
Není tady
Dnes jsem vypila u asi 5l vody... Mám stále ízen...
Není tady
kluci jsou u babičky a já odmítám do tohohle počasí vylézt ven
dnes jsem tam byla asi deset minut, e se opálím, abych vypadala tíhlejí
udělalo se mi tak blbě, e jsem si la lehnout domů a samozřejmě jsem usnula
take teď se mi nechce
tak a ti to zítra dobře dopadne
Není tady
Tak sama .. a manel?? Ani já nejak nechodila ven.. jenom prádo a domú.. nemám ráda také teplo ani mí pejsi..Ted je u nás venku 23 stupnú... Neboj dám vědet... a moc ti děkuji
Není tady
Ahojky, taky přidám své zkuenosti .U mě byla bolest břicha ze začátku jediným příznakem - nejdřív mě píchalo jakoby na straně a pak regulérní ms bolesti, taky jsem zkoumala a je to způsobeno rozpínáním dělohy, no a prsa mě bolely jen kdy jsem si je zmáčkla.Cca v 7tt jsem začala v práci pinit, nejdřív jen tak slabě(světlá hnědá) a pak i krev, tak jsem vyfásla utrogestan a neschopenku,píňo trvalo asi týden... no a ve dobře dopadlo a u vybíráme dárky k druhým narozeninám
, tak přeju a je ve v pohodě a nenervuj se.
Není tady
mana je se synem z prvního manelství na dovče - jeli karavanem do Ita a mně se s tím břichem a do toho neklima vedra a jetě takovou dálku nechtělo
my u jsme byli společně na dovče v červenci, kluci si to aspoň spolu uijou
jsme teď taková docela rozvětvená rodina malej Matyá budu mít de facto čtyři bráchy
já tady právě hlídám psa a kocoura a zahradu no a taky si uívám sama počítač, telku, nevaření a tak
Není tady
Tak hoolky mimi je zatim v pořádku jsem v 10t plus 4dni... I srdíčko bije ani nevíte jak jsem tastná.... Moc vám děkuji za podporu....
katerffina nebojí sa sama doma??
Luci27 dakujem za napísanú skuenost
ani nevíte holky jak ste mi vichny pomohli... a pomáhate...
Není tady
parada , gratulujem Som si myslela , ze musis byt trosku dalej ked si mala poslednu MS 11.6 nez len v 8+5.
Není tady
Lavondys dakujem i ja som si to myslela ale doktor tvrdil niečo iné...
Není tady
Misha88 děkuji i ja jsem byla překvapená...
Není tady
a bavili ste sa s doktorom dokedy budes na nemocenskej? Ja mam predstavu , ze by som do prace asi este isla, ale hlavne chcem ist na Slovensko za nasimi a doktor ma zatial nechce pustit. Vraj do cudziny s nemocenskou nemozem a nechce mi ju prerusovat dovolenkou
Není tady
Sach! To je skvělá zpráva, velká gratulace. Tak u ádné plaení a jen vychutnávání si "jiného stavu"
Ničeho se nebojíme, to by jsme se z toho musely zbláznit. První screening, triply, krev, tlak, ultrazvuky, cukrovka, porod, kojení, zvedání hlavičky...první kolo, první třída....maturita, řidičák.... samá hrůza!!!!
Samá starost a můe vdycky vymyslet katastrofální scénář, někdo ho dokonce zaije, ale je to taky a hlavně velká radost, která má smysl, spousta smíchu a záitků a člověk se kadý den učí a učí...A má svatozář
Ty jo 10+4, to je dost, to u je klíátko pěkně přicucnutý, toho se u jen tak nezbaví.
Tak děkujeme za zprávu, myslely jsme na tebe
Není tady
Kateffino ani neví jak jsem spokojná...Dokedy si sama.... Nenudí sa nebo si uíva...? Ja vím má pravdu no i tak se bojím...
Není tady
Občas se nudím, ale hezky A zítra mi to končí. Po kontrole v poradně a laborce cukrovkové jedu vyzvednout kluky od babiny a budeme čekat na kluky z Italie a do neděle :-)
Doma se nebojím, ale nemysli si, o mimíse jsem se taky bála a bojím, ani jsem si k němu zpočátku radi nebudovala ádný vztah, bylo to prostě "to"...
Jene o velký kluky se taky bojím a u pěkně dlouho, take jsem u poněkud otrlejí. Nejhorí to nakonec bylo, kdy byli úplně maličký, narozený a pak kdy začínali chodit - utíkali do silnice, do Jeleního příkopu, pod rozhoupanou houpačku, já z nich byla straně unavená - byli po roce. Teď se zase bojím, aby se dostali na pořádnou kolu a klepu se a třeba začnou jezdit autem. Člověk se s tím léta piplá a pak jedna blbá nehoda...Fakt na to ani nemyslet.
Není tady
Má pravdu no já jsem takovej posera....... I ja se doma nudím jsem na rizikáči... No tento týden má manel dovolenú tam mne odvezl k doktorce. nemusela jsem jít autobusem je to trochu delí cesta.. Take ti začne kolotoč. Uřčite ti bylo smutno..
Není tady