29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky.. Jsem těhu v pátek teda 26.8 začnu 9týden.. Poskední kontrola byla 4.8 byla jsem nejak 5-6týden..Srdíčko ješte nebylo tak nevim či to je v pořádku. A špinila jsem slaboulinko hnědý výtok 2dni.. Doktor na to nic neříkal... Problém je v tom že nemám žádne příznaky... Ani bolest prsou,ani špatne... Jedine unava večer zvíšená teplota okolo 37,2...a stále žízen.. Bazální teplota se drží 37...A těhu test moje čárka je silnejší než kontrolná.. Ale to nic neznamená..To nevim či jsou příznaky ja nevím jaké to je vlastne těhu.. Ano byla jsem těhotná no v 8tplus 4dni jsem potratila... Máte nejakou skušenost?? Prosím pomozte...Moc děkuji
Není tady
Ahoj děkuji že jsi napsala.Ja jdu na kontrolu až 1.9 .Doktor má dovolenou...Jedine že by šla k zástupu.. Ani prsa neboleli??
Není tady
Si moc hodná ... Trošku si mně uklidnila i když mne mate to špinení..Někde jsem četla že hnedé špinení znamená potrat..
Není tady
Asi máš pravdu.. Mne dnes tak horeli záda že jsem se ze zoufalsta rozplakala já vím bublinke to nepomáha...Ty už máš mimi??
Není tady
Máš měsíc do porodu???
Není tady
To je krásné co to bude?
Není tady
Krásné pěkné sny pa..... a děkuji:hjarta:
Není tady
Taky Te musim uklidnit, ja jsem taky zadne tehu priznaky nemela, vubec nic....zadne nevolnosti,zadne pocity, jen chybejici MS. Malinke zaspineni taky bylo v dobe ocekavane MS. Pak uz se to neopakovalo. Pokud nemas zadne potize, tak bych klidne vydrzela do dalsi kontroly. Ale pokud Te to nejak stresuje, tak bych sla klidne driv.
Není tady
Ahoj Kokoska děkuji ja sa snažím vydržet i dnes jsem ododlala.Stále no ti myslím asi i proto že jsem na rizikáči a stále doma...utíka to pomaly..No čím blíž to je tým se víc bojím a mám zlý pocit..
Není tady
Ahoj Sachmettt, myslim ze sme na tom hodne podobne. Tiez som priblizne v 8+5 a tiez som raz potratila Spinila som asi v 6tt , tak beriem duphaston a zatial v pohode....Co sa tyka priznakov, tak nic zvlastne necitim (prsia ma bolia iba ak sa ich dotknem) , jedine co ma trapi ze ma vecer dost boli brucho...asi je to naozaj tym rizikovym , ze sa ten cas vlecie a iba sa sledujeme a hladame nejake zmeny
Tak nech ti dobre dopadne kontrola , ja mam dalsiu az 1.9. Inac doktor hovoril, ze ak budem spinit , tak mam okamzite do nemocnice, inac nemam stresovat, pretoze je urcite vsetko v poriadku....tak dufam
Není tady
Ahoj Levondyss.ak sa múžu optat jak si špinila?? Aká farba?? ty si srdičko už vyděla???Já jsem taky mněla jít na kontrolu až 1.9 no nevydržala jsem a objednala jsem se...V jakém si týdnu?? Moc moc ti držím palce nech to dotáhneme do krásneho konce..
Není tady
Si slovenka?? Odkial?,
Není tady
som z Bratislavy ale teraz som uz par rokov v Prahe. Srdiecko mame a podla doktora je vsetko v pohode. Mna len znervoznuju tie bolesti brucha, ale snazim sa byt v pohode. Tyzden som 8+5 asi. Krvacanie bolo dost drsne (dost tmavej krvi v zachode) a potom asi tyzden slabo hnede spinenie. Teraz uz 2 tyzdne som cista. Bola som aj v nemocnici, ale tam mi mlada doktorka povedala , ze je to normalne a zrusila mi vsetky lieky a poslala ma do prace. Moj doktor ma zas pre zmenu vypisal, tak som doma. Proste chaos. Tak mozno je lepsie, ze nemas nijake priznaky, lepsie ako bolesti brucha A kedy ides na kontrolu?
Není tady
No mna bolelo zo začiatku brucho dost aj prsia.. Potom 2dni to špinenie.. A bolo po príznakoch.. Aj ked brucho sem tam bolí aj ked nie vela.... ja som 8plus 5dní.. asi nejak ako ty.. kedy si mala posledú menštruáciu?? Ja 11.6.... Na kontrolu som mala íst 1.9 no stále mi to nejde z hlavy tak som sa objednala k zástupu.... Takže zajtra na pol 9tu.. Strašne sa bojím... No cítim že je to zlé.. Jeden potrat mám za sebou...
... ja som špinila teraz v 5-6týždni... Beriem od začiatku utrogestan,Kys.listovú,mamavit, ascuritin, a na štítnu Letrox125...
Není tady
No ja som na rizikáči... Takže doma.. Ide to pomaly.. Celá sa trasiem po tom objednaní..
Není tady
Sachmett, neboj, já do 17. týdne špinila jasnou krví, hnědou krví, hodně, málo, v dnech menstruace, když jsem se rozrušila, po sexu a to u všech tří těhotenství Když to bylo na začátku mezi kontrolami, vždy jsem si znovu dělala test, jestli se fazolka udržela, jestli mi nemizí čárka.... Od toho 17. t., jako když utne
Tak se hlavně nestresuj, nenervuj, protože z toho se taky krvácí
A pro lepší pocit hodně polehávej.
Není tady
Ahoj Katerffino si moc hodná.. Já se taky uklidnuji že to bylo málo... a že predtým když jsem potratila špinila jsem krev....Zítra uvydím...Doufám že bude srdíčko.. s menstruací to nevim.. Mněla jsem ji vždy nepravidelnou tak nevim jestli to bylo v čase menstruace. test si dělám stále i já naposledy predvčírem..Sexovat nesexujeme jak jsem se to dozvědela tak ani tuk.. myslíž že kyby bylo zle tak mizí?,
Není tady
No a cez den se moc ležet nedá tak sedím myslím žebych nemněla nic pokazit...
Není tady
No já myslím, že kdyby potrat, tak by ta hladina hcg začala klesat a čárka by mizela :-)
Není tady
Kééž bys mněla pravdu dnes ma nějak pichá v bříšku...Každý večer zvýšená teplota 37,2-3.Abolí mne záda a jsou teplé...Ty už deti máš vid?,
Není tady