Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 8. 2011 9:41

Jitule8635
♥♥-----

změna sexuální orientace

Ahoj všem,
je mi přes 40let,mám dospělé děti a přítele.
Předevčírem se mi stala věc,ze které jsem moc překvapená a nevím,co si mám o tom myslet.
Nemůžu se nikomu blízkému svěřit,tak alespoň tady vám.
Mám dceru,která se nedávno rozešla s klukem a tak aby zapomněla,jela s kamarádkou na chatu,která je asi 3km od nás.Přišla tam i holka Martina,kterou dcera znala jen od vidění a věděla o ní,že je bisexuální.Spřátelily se natolik,že se vzájemně navštěvují a tráví spolu hodně času.Začala jsem mít podezření,ale dcera mi tvrdí,že bisexulní ani lesba není.(mimochodem dcera se začíná zbližovat s klukem,který o ní má zájem už asi 2roky).
A teď to hlavní :
U nás ve vsi byla teď v sobotu soutěžní akce,ve které naše vesnice vyhrála a Martina mně přišla pogratulovat a dala mi pusu.Na tom není nic zvláštního.Ale po soutěži byla diskotéka,na které jsme pořádně řádily-tančily,dělaly se blbiny a taky se trochu pilo.Martina mě chytla za ruku a zase jsme si daly pusu.Za ruku při tančení jsme se držely ještě víckrát.Bylo mi to příjemné.Včera když k nám Martina přišla za dcerou,cítila jsem takové vnitřní chvění a zároveň nervozitu.
Nejhorší na tom je,že Martině je 19roků.Myslím si ale,že Martina mě bere jen jako mamku své kamarádky.Což je pro mě i pro ni dobré.
Celou neděli i dnes musím na to,co se mi stalo,stále myslet.Moc mě to vnitřně rozhodilo.
Co s tím?Nevím si rady.
Vzpomínám,že dříve jsem snívala o tom,jaké to je milovat se holkou,ale nikdy jsem k žádné holce či ženě nic takového nepocítila.

Není tady

#2 22. 8. 2011 9:53

majkafa
Host

Re: změna sexuální orientace

Jitule, jen málo lidí na světě je stoprocentně homosexuálních nebo stoprocentně heterosexuálních. My, co k tomu málu nepatříme, oscilujeme sem nebo tam, podle "svého procenta". A ti, co to mají tak napůl, jsou bisexuální. Každému se nám to může zhoupnout sem-tam, třeba i podle aktuální životní situace. Třeba žena, spíš heterosexuální, po velkém zklamání ve vztahu s mužem, může "přeladit", aniž by sama vědomě chtěla, k partnerství se ženou...
Nedělala bych si s tím hlavu, jen bych (se) pozorovala.
Byl by pro tebe problém vyrovnat se s tím, když bys zjistila, že jsi bi nebo homosexuální?

Upravil(a) majkafa (22. 8. 2011 10:04)

#3 22. 8. 2011 10:20

Jitule8635
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Jitule, jen málo lidí na světě je stoprocentně homosexuálních nebo stoprocentně heterosexuálních. My, co k tomu málu nepatříme, oscilujeme sem nebo tam, podle "svého procenta". A ti, co to mají tak napůl, jsou bisexuální. Každému se nám to může zhoupnout sem-tam, třeba i podle aktuální životní situace. Třeba žena, spíš heterosexuální, po velkém zklamání ve vztahu s mužem, může "přeladit", aniž by sama vědomě chtěla, k partnerství se ženou...
Nedělala bych si s tím hlavu, jen bych (se) pozorovala.
Byl by pro tebe problém vyrovnat se s tím, když bys zjistila, že jsi bi nebo homosexuální?

Ahoj Majkafo,zajímavá otázka.Když o tom tak přemýšlím,tak pro mě by to asi problém nebyl(nevím,zda je to dobře nebo ne),ale pro mou rodinu,přátele,kamarády atd.by to byl problém veliký.

Není tady

#4 22. 8. 2011 10:30

majkafa
Host

Mně už díkybohu došlo, při rozvodu, že rodina, přátelé ani nikdo jiný než já, můj život nežije. Že je to jenom o mně, a jestli je to jejich problém, to není mé. Můj problém by byl jenom ten, abych se s tím já sama vyrovnala. S čímkoliv.

Upravil(a) majkafa (22. 8. 2011 10:31)

#5 22. 8. 2011 10:47

Jitule8635
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Mně už díkybohu došlo, při rozvodu, že rodina, přátelé ani nikdo jiný než já, můj život nežije. Že je to jenom o mně, a jestli je to jejich problém, to není mé. Můj problém by byl jenom ten, abych se s tím já sama vyrovnala. S čímkoliv.

To máš pravdu.Ale přišlo by mně divné,kdybych na to přišla až teď v mém věku.To přece není normální.Včera jsem se ptala přítele,jestli by byl schopen žít s bisexuální ženou.On mi řekl,že ne.

Není tady

#6 22. 8. 2011 10:55

majkafa
Host

Já si zase myslím, že cokoliv je normální, co se stane. Běžné to asi není, ale stát se může. Pozoruj se a uvidíš. Třeba to byl jen takový záchvěv, který zase pomine. Dej si čas.

#7 22. 8. 2011 11:07

Jitule8635
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Já si zase myslím, že cokoliv je normální, co se stane. Běžné to asi není, ale stát se může. Pozoruj se a uvidíš. Třeba to byl jen takový záchvěv, který zase pomine. Dej si čas.

Díky.Jsi hodná,že jsi mě neodsoudila.Z toho jsem měla strach.

Není tady

#8 22. 8. 2011 11:48

majkafa
Host

Vůbec není zač. To je prostě můj pohled. par

#9 22. 8. 2011 12:34

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

grater
jenom vzpominka ( a potreba zaznamenat tema, kam chci prispet... ted nemozu )

Upravil(a) ViktorkaM (22. 8. 2011 12:35)

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#10 22. 8. 2011 14:22

giorgino
♥♥♥♥♥--
Místo: Liberec/Jablonec

Někomu se líbí ženy, někomu muži a někomu oboje. Některým jedincům zas zvířata, kalhoty či je vzrušujou kostřičky. Může se to stát každému z nás. smile

Pamatuji, když jsem si jednou podal inzerát na stejné pohlaví. Bylo to zrovna poté, co se se mnou rozešla holka, která mi párkrát vyprávěla, jak si tu a tam pohrává s kamarádkou/mně to nevadilo, stejně jsem ji neměl rád/. A tak jsem si zkoušel podat inzerát. Nejprve jsem se sešel se starším klukem, nalákal mě na počítakové hry k sobě domů, ale jakmile se mě pak dotkl, utíkal jsem a on mě začal honit. Volil jsem nouzové řešení - okno - aniž bych si uvědomil, ve kterém patře bydlí. Naštěstí to bylo přízemí. Uff. Brrr, ti někteří muži jsou úchylní!!! Ještě jeden inzerát jsem měl rozjednanej, a tak jsem tam šel. Před radnicí jsem se sešel s bývalým spolužákem ze základky, který mě kdysi učil kouřit cigarety. Vůbec by mě nenapadlo, že je na kluky. Jen pokec, pak mi ještě psal, jestli bych nechtěl přijít k nim domů, ale nějak mě to všechno přešlo a říkal jsem si, že prostě na kluky nejsem, no. Never again!

Upravil(a) giorgino (22. 8. 2011 14:25)

Není tady

#11 22. 8. 2011 14:48

mia
♥♥♥♥♥♥-

Ono v postatě vše, co je lidské, je normální.

Jde jen o to, aby jsi si, Jitule, z nějakého chvilkového rozmaru nenadělala zbytečně patálii v rodině a třeba i nepřišla o partnera, protože málokdo toto asi zkousne.... abys nakonec té zkušenosti nelitovala....

Není tady

#12 25. 8. 2011 9:16

Jitule8635
♥♥-----

mia napsal(a):

Ono v postatě vše, co je lidské, je normální.

Jde jen o to, aby jsi si, Jitule, z nějakého chvilkového rozmaru nenadělala zbytečně patálii v rodině a třeba i nepřišla o partnera, protože málokdo toto asi zkousne.... abys nakonec té zkušenosti nelitovala....

Ahpj Mio,máš pravdu.Chce se to ovládat.

Není tady

#13 25. 8. 2011 12:50

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

a do svého přítele jsi opravdu zamilovaná?sex a orientace jsou úplně odlišné věci.

Není tady

#14 19. 9. 2011 8:15

Jitule8635
♥♥-----

Ahoj,tak už jsem si vše ujasnila.K Martince cítím něco jako mateřskou lásku.Ta holčina má obrovské problémy.Viz.právní forum,kde o tom později něco o tom napíši.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí