6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hubnutí - to je krom porodů a dětí všeobecně snad třetí nejčastější probírané téma žen. Ale napadlo vás někdy zkusit hubnout pod dohledem odborníků? Pojďte napsat své postřehy, dojmy, diskutovat na toto téma.
[b]Naše moderátorka tina se rozhodla, že to zkusí a přihlásila se do soutěže, více http://ona.idnes.cz/ankety.aspx?id=A20110818_job_266 . Musím říct, že já osobně jí fandím, vedení Babinet.cz jí moc drží palce, posíláme hlas a budeme i nadále sledovat, jak se drží. Hodně štěstí.
Není tady
http://ona.idnes.cz/ankety.aspx?id=A20110818_job_266 nevím proč nefunguje tvůj odkaz, ale Petra alias tina má můj hlas už od dopoledne DOPORUČUJU (i když jsem nevěděla, že je to tina)
Není tady
Tak máš Tinuš hlas i ode mě.
Není tady
tinuš, držím palec ať to na poslední chvíli udržíš
a doufám, že nám pak hodíš nějakou dobrou radu do placu
Není tady
Tino - gratuluju
Není tady
Nojo to jsou ty rodičovský dovolený, že jo? Posedávání na pískovišti, po cukrárnách, u Babinetu a ochutnávání co jsme uvařili dobrýho dětem.......prostě pohoda, klídek.
Jooo já moc dobře vim o čem mluvim, taky jsem se v době, když jsem byl na mateřský začal poněkud víc zadejchávat do schodů a na čele mi vyskakoval pot sotva jsem udělal rychlejší krok.
Pak mi ale paní doktorka, s upřímností sobě vlastní, vysvětlila jak dopadnu když budu takhle pokračovat a nic veselýho to teda fakt nebylo
Nooo a jelikož jsem slušně vychovaný, tak jsem paní doktorku poslechnul a mám teď o šestnáct kilo míň než za "zlatejch" časů. Sice to shazování kil není tak radostný jako nabírání ale dá se to zvládnout. Po čase člověk dokonce zjistí že se bez těch laskominek po kterejch akorát roste pupek dá žít velice snadno i když to tak ze začátku nevypadá.
Tak držim palce Tino........ ono to půjde, uvidíš
Není tady
Jeňýku, to seš hodnej ale u mě byla příčina spíš opačná - po přechodu z rodičovské do práce jsem přestala jíst pravidelně a to, co jsem nesnědla přes den, dojídala večer... no, a tělo potvora si zvyklo, že ho přes den šidím, a začalo si ty večerní kalorie ukládat - co kdybych se někdy nenajedla ani večer, že jo... takže se teď budu učit dělat svačinky nejen dětem, ale taky sobě... a těch 16-18kg je i moje meta
Není tady
Nevim jaka pomoc se tu ode me ocekava, kdyz bude beztak hubnout pod dohledem, ale z celeho srdce ji preji, aby to dopadlo k jeji spokojenosti. Me ceka to same, ale akorat bez toho dohledu. Musim se proste vic hybat a nesedet u kompu, to mi nerekl dietolog, ale to proste vidim sam, takze po roce si prijdu, jako bych byl v 5. mesici tehotenstvi a to se mym milenkam muze prestat libit. Takze hura na to - Tino, hubneme spolu a kdo driv shodi 5 kilo, souhlas ?
Není tady
http://ona.idnes.cz/tri-nase-ctenarky-z … _dieta_pet
morfe, samože souhlas - ale přidávám podmínku, vítěze určíme za rok, kdo si je udrží
Není tady
tina napsal(a):
Jeňýku, to seš hodnej
ale u mě byla příčina spíš opačná - po přechodu z rodičovské do práce jsem přestala jíst pravidelně a to, co jsem nesnědla přes den, dojídala večer... no, a tělo potvora si zvyklo, že ho přes den šidím, a začalo si ty večerní kalorie ukládat - co kdybych se někdy nenajedla ani večer, že jo... takže se teď budu učit dělat svačinky nejen dětem, ale taky sobě... a těch 16-18kg je i moje meta
Měla jsem to taky tak. Na mateřský jak proutek a pak... nebylo to tolik, ale znát byly, kilínka.
Držím ti palce.
Není tady
Tino, držím palce. Taky bych potřebovala zhubnout, ale nemám potřebnou vůli. U mě je to ztíženo tím, že mám dystýmii (lehká chronická deprese). Beru dvoje antidepresiva a po jedněch jsem trochu přibrala. Já to teda přičítám AD, částečně za to může taky metabolismus, je mi 24 a už to začíná být znát. Roste mi zejména břicho, boky a zadek jsem měla vždycky. Už tři čtvrtě roku se odhodlávám zajít za obvoďákem pro žádanku na dietologickou poradnu do FN Bohunice, zatím nemám tu odvahu. Já teda stresy vyloženě nezajídám, pronásleduje mě často hlad, tak jím. Potřebu jíst mám pořád, i když jsou velká vedra, mé tělo prostě jen tak něco neošidí.
Není tady
děkuju
po týdnu hlásím stále ještě nadšení - i když ěkterá jídla, která si ze začátku musím hlídat, mi teda fakt dost chybí... a štve mě, že letos nebudu mít nic z burčáku... ale za zdravější a štíhlejší tinu mi to stojí
Není tady
Tinuš,gratuluju k výhře, klikala jsem o život :-)
Jsem taky zrovna ve velkém hubnoucím procesu. Podařilo se mi shodit od ledna 24 kg. Pokračuju dál,protože u mě je to bohužel jen kapka v moři. Jen kdyby to šlo tak jak na začátku. Každé deko je poslední dobou fakt vydřené a vymodlené. Chjooo. Ale zatím se nevzdávám a bojuju!!! Takže nám oběma držím palce !
Není tady
tina napsal(a):
děkuju
po týdnu hlásím stále ještě nadšení - i když ěkterá jídla, která si ze začátku musím hlídat, mi teda fakt dost chybí... a štve mě, že letos nebudu mít nic z burčáku... ale za zdravější a štíhlejší tinu mi to stojí
Tino, Tvé hubnutí mne zaujalo -ale proč se nesmí burčák -že má cukr, nebo že po něm máš hlad? Mně by se třeba líbila burčáková dieta.
kdesi jsem četla, že v jakýchsi lázních měli odtučňovací dietu -občas velký pitný den - 1 l vína denně. to tam bylo i veselo.
Na burčák se těším, to začnu hubnout až v listopadu.
Není tady
amely napsal(a):
tina napsal(a):
děkuju
po týdnu hlásím stále ještě nadšení - i když ěkterá jídla, která si ze začátku musím hlídat, mi teda fakt dost chybí... a štve mě, že letos nebudu mít nic z burčáku... ale za zdravější a štíhlejší tinu mi to stojíTino, Tvé hubnutí mne zaujalo -ale proč se nesmí burčák -že má cukr, nebo že po něm máš hlad? Mně by se třeba líbila burčáková dieta.
kdesi jsem četla, že v jakýchsi lázních měli odtučňovací dietu -občas velký pitný den - 1 l vína denně. to tam bylo i veselo.
Na burčák se těším, to začnu hubnout až v listopadu.
Tino, taky fandím, mě je to odhodlání od začátku sympatické. S tím burčákem je mi to taky divné, já žiju v přesvědčení, že burčák pročišťuje tělo a je celkově velmi zdravý. . No nic, budu se těšit na další info o tom, jak pokračuje hubnutí a časem, až budu moct, se taky odhodlám
. Jenom bych byla ráda za pár praktických tipů. Nedávno jsem např. slyšela, že se hubnout nemá začít jen tak, nejprve je prý potřeba tělo očistit od jedů - např. hladovkou
Ovšem já bych hladovku a následnou hubnoucí kůru asi nedala, to se znám.
Není tady
Janis napsal(a):
Jsem taky zrovna ve velkém hubnoucím procesu. Podařilo se mi shodit od ledna 24 kg. Pokračuju dál,protože u mě je to bohužel jen kapka v moři. Jen kdyby to šlo tak jak na začátku. Každé deko je poslední dobou fakt vydřené a vymodlené. Chjooo. Ale zatím se nevzdávám a bojuju!!! Takže nám oběma držím palce !
Janis, to jsi teda borka, že jsi tolik zhubla. Hubneš pod dohledem lékařů nebo ses do toho pustila sama? Jak moc jsi musela upravit jídelníček? Předpokládám, že jsi zapojila i pohyb, jaký sport?
Není tady
tina napsal(a):
http://ona.idnes.cz/tri-nase-ctenarky-zhubnou-do-vanoc-hubnete-s-nimi-a-vyhrajte-plp-/dieta.aspx?c=A110901_151019_dieta_pet
morfe, samože souhlas - ale přidávám podmínku, vítěze určíme za rok, kdo si je udrží
Tak teprve ted je to ta spravna vyzva Jdu do toho - musim se Ti s necim sverit - vnoci jsem opet "vyzral" lednici
.
To je snad nejaka nemoc nebo co, vnoci se vzbudim a prvni co udelam jdu do spajzky, tam sezeru takove ty dlouhe piskoty a pak co najdu v lednici, vcera tam byl nastesti jen kousek syru a dva bile jogurty. Hruuuuza Dneska to holt musim vybehat.
Není tady
tak to já se držím a "nehřeším" až na deci vína v pátek s návštěvou - ale to mi v podstatě bylo schváleno, že je to správná volba, pokud je příležitost, na přípitek si dát jinak za týden víc než 2kg dole, což je možná až dost - tak uvidíme...
k tomu burčáku - obecně teď první tři týdny kvůli cukru nejím žádné ovoce, tak proto
Není tady
tina napsal(a):
tak to já se držím a "nehřeším" až na deci vína v pátek s návštěvou - ale to mi v podstatě bylo schváleno, že je to správná volba, pokud je příležitost, na přípitek si dát
jinak za týden víc než 2kg dole, což je možná až dost - tak uvidíme...
k tomu burčáku - obecně teď první tři týdny kvůli cukru nejím žádné ovoce, tak proto
Držím i nadále palce.
Za týden 2 kila dole, teda ty jedeš, hlavně aby se pak nedostavil jojo efekt.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Janis napsal(a):
Jsem taky zrovna ve velkém hubnoucím procesu. Podařilo se mi shodit od ledna 24 kg. Pokračuju dál,protože u mě je to bohužel jen kapka v moři. Jen kdyby to šlo tak jak na začátku. Každé deko je poslední dobou fakt vydřené a vymodlené. Chjooo. Ale zatím se nevzdávám a bojuju!!! Takže nám oběma držím palce !Janis, to jsi teda borka, že jsi tolik zhubla. Hubneš pod dohledem lékařů nebo ses do toho pustila sama? Jak moc jsi musela upravit jídelníček? Předpokládám, že jsi zapojila i pohyb, jaký sport?
Hubnu sama od sebe bez dohledu. Změnila jsem jídelníček a hlavně velikost porcí,takže vlastně nedržím dietu,jen jím ,,jinak " . Dieta je časově omezená,já takhle můžu jíst napořád. K tomu jsem přidala sport - 3x týdně alpining. Vybírám si spalovací hodiny - takže žádná makačka, hlídám si tepovku a jdu v zóně kdy se hubnou tuky,ne cukry... Nic jiného nedělám a jde to...
Upravil(a) Janis (7. 9. 2011 12:48)
Není tady